swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.332
- Πόντοι
- 206
ναι το φανταζομαι...Αρκετες εχουν το στυλ ξεκαθαρης βιζιτας...
Με βάση αυτά που γράφτηκαν, μόνο αν κάποιος είναι μεγάλος κασκαντέρ θα έχει συναντηθεί μαζί της… Αλλά με εκπλήσσει που ρωτάς… Θέλεις να πιάσεις κάνα παράσημο; Ή στη καλύτερη περίπτωση να σου έρθει σαν πελαργός, μαζί με ένα κουτσούβελο στη πόρτα σου;Καλησπερα μυσταροι..Καινουριος στο seeking...Πολυ ψηλα η ταριφα...Κατω απο 200 μεχρι στιγμης μονο 1....Και αυτη στα 150 και κοντα στα 50...Ελεος καπου..Με αυτη την creampigril εχει συναντηθει κανεις?
Φιλε μακρια απο την τυπισα . Εκτος οτι πρεπει να ειναι και θωρηκτό εχει και τουπε .Με βάση αυτά που γράφτηκαν, μόνο αν κάποιος είναι μεγάλος κασκαντέρ θα έχει συναντηθεί μαζί της… Αλλά με εκπλήσσει που ρωτάς… Θέλεις να πιάσεις κάνα παράσημο; Ή στη καλύτερη περίπτωση να σου έρθει σαν πελαργός, μαζί με ένα κουτσούβελο στη πόρτα σου;
Θωρηκτο μπρο. Πολλα κιλά.Φιλε μακρια απο την τυπισα . Εκτος οτι πρεπει να ειναι και θωρηκτό εχει και τουπε .
Για να διαφημίζει κρεμπιεδες πρεπει να είναι απελπισμενη ή απλα το χρησημοποιει σαν δωλομα οπως το anal.
Τι ζούμε…Η Μαιρούλα από τα Σεπόλια και η Δημητρούλα από την Δάφνη να ξεκινάνε με 300ε ελάχιστο και να πρεπει να σε δούνε κιόλας αν τους κάνεις.Μάγκες μου εγώ το seeking θα το χαρακτηρίσω κάτι αντίστοιχο με τις τιμές στις ξαπλώστρες στην Ελλάδα.Καποιοι έχουν κ τα δίνουν κάτι πόσα τύπου 50-60-70 € για να κάθονται πρώτη κ δεύτερη σειρά.Μπορεις όμως να πας κ δίπλα με την ομπρέλα σου κ να επιλέξεις να μη τους τα δώσεις.Η νοοτροπία είναι το θέμα κ ο ΠΕΛΑΤΗΣ γιατί ο πελάτης δίνει τα λεφτά.Αμα αρχίσουν οι περισσότεροι μαζί κ αυτοί που τα έχουν να μη τα δώσουν γιατί 1)πληρώνεις υπεραξία κ 2) υποτιμούν τη νοημοσύνη μας θα αναγκαστούν κάποια στιγμή να κατεβάσουν τις τιμές κ να αλλάξουν τη νοοτροπία τους.
Γνώμη μου πάντα κ κάθε αντίθετη άποψη δεκτή!
Μπράδερ για να κάνει creampie σημαίνει οτι το κάνει με όλους. Είσαι σίγουρος οτι θες να μπεις εκεί ακαποτος και να κανεις creampie? Στην καλύτερη κονδυλόματα, στην χειρότερη με κανά παιδί. Μακριά.Καλησπερα μυσταροι..Καινουριος στο seeking...Πολυ ψηλα η ταριφα...Κατω απο 200 μεχρι στιγμης μονο 1....Και αυτη στα 150 και κοντα στα 50...Ελεος καπου..Με αυτη την creampigril εχει συναντηθει κανεις?
σου εστειλα
Ξέρει κανείς αν έχει πάιξει σε γραφείο ?
Πήρα https://members.seeking.com/member/e31497c7-ed6f-4f12-8e99-9aea6dd0a919
όποιος θέλει λεπτομέρειες σε πμ
Ρε ήρωα έδωσες το ποσό που ζήταγε η δεύτερη ? Δεν σου βγήκε vfm να φανταστώ
Η πρώτη ήταν μέρος τριάδας.Για την πρώτη δε νομίζω. Όμορφη κοπέλα αλλά δεν είναι για άγριες καταστάσεις.
Για τη δεύτερη δεν γνωρίζω κάτι.
Η πρώτη ήταν μέρος τριάδας.
Γενικά θέλει προσοχή
Ναι τα σπάσανε για τα λεφτά.Γιατί προσοχή;
Η τριάδα από όσο γνωρίζω δεν παίζει πλέον.
τι σημαινει τριαδα πειτε και σε μενα τον αδαηΓιατί προσοχή;
Η τριάδα από όσο γνωρίζω δεν παίζει πλέον.
ελενα ?τι σημαινει τριαδα πειτε και σε μενα τον αδαη
σορρυ συνεχιζω να μην το εχω πιασει για δωσε λιγο παραπανω ινφοελενα ?