Ο φίλος σου εκανε αναφορα στην Ιθακη!Μη μας τα πρίζεις κι εσύ με την Ιθάκη!
Μόνο ρομαντικά κύριοι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Seeking.gr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 163K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.914
- Πόντοι
- 27.636
Ο φίλος σου εκανε αναφορα στην Ιθακη!
Οκ τότε μη μας τα πρίζει το διπλανό βουνό!
Αν έχεις κάποια στοιχεία επικοινωνίας μαζί της θα με ενδιέφερεΕιδα μια Ουκρανη ξανθια αποψε με το καλλιτεχνικο Τατι,
Πολυ καλο αματουρι με ιδιαιτερο στοιχειο οτι θέλει να περνει πρωτοβουλίες και να εχει τον ελεγχο. Καλα Αγγλικα καλο σοσιαλ, καλες υπηρεσιες.
Τον ραντεβου κρατησε 5 ωρες 21.00-02.00 με κοστος 400ευρα συν τα ποτα και το ξενοδοχείο.
Φίλε, πρώτον αυτό το ποστ είναι από τον Αύγουστο αν πρόσεξες… Όποτε πιθανό και η κοπέλα να μην είναι εδώ. Δεύτερον είναι απλό… κανείς εγγραφή στο site πληρώνεις και στέλνεις μήνυμα στη κοπέλα που σε ενδιαφερει….Αν έχεις κάποια στοιχεία επικοινωνίας μαζί της θα με ενδιέφερε
Αδερφε εγω δείχνω την μούρη μου στη κοπέλα και μου στελνει το τηλεφωνο της. Επίσης πληρωνω συνδρομη. Να μπεις , να την βρεις και να της στειλεις μυνημα!Αν έχεις κάποια στοιχεία επικοινωνίας μαζί της θα με ενδιέφερε
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.914
- Πόντοι
- 27.636
Αν έχεις κάποια στοιχεία επικοινωνίας μαζί της θα με ενδιέφερε
Οι κοπέλες στο seeking δεν είναι όπως οι ανεξάρτητες εδώ που δεν ξέρουν ποιόν θα συναντήσουν.
Και δεν μοιράζουμε τα στοιχεία τους εκτός κι αν έχουμε την άδεια τους.
Εδώ συμμετέχουμε κυρίως όσοι είμαστε μέλη εκεί.
Alexconl
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
πεστα ρε μεγαλεΟι κοπέλες στο seeking δεν είναι όπως οι ανεξάρτητες εδώ που δεν ξέρουν ποιόν θα συναντήσουν.
Και δεν μοιράζουμε τα στοιχεία τους εκτός κι αν έχουμε την άδεια τους.
Εδώ συμμετέχουμε κυρίως όσοι είμαστε μέλη εκεί.
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.142
- Πόντοι
- 736
Ποια είναι αυτή; Από ΣΑ;Εκει παω μόνο τα ρομαντικα κορίτσια!
Οχι ! Γκλαμουρίτσα είναι!Ποια είναι αυτή; Από ΣΑ;
Κομμαντος υπάρχει κατι γιαυτη
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.142
- Πόντοι
- 736
Αμερικάνα, παντρεμένη με Έλληνα αλλά σε διάσταση (ή ελεύθερη σχέση, δεν θυμάμαι καλά) που θέλει γκαφρά για καλλυντικά και περιποίηση.Κομμαντος υπάρχει κατι γιαυτη
Καλό σωματάκι, λίγο ιδιαίτερη στην επικοινωνία. Ξεκινάει από 250 αν θυμάμαι καλά, παίρνει λίγο σκόντο κυρίως γιατί δεν βρίσκει εύκολα.
Δεν την έχω δει αλλά έχουμε μιλήσει 2-3 φορές.
Σου είπε περιοχή?Αμερικάνα, παντρεμένη με Έλληνα αλλά σε διάσταση (ή ελεύθερη σχέση, δεν θυμάμαι καλά) που θέλει γκαφρά για καλλυντικά και περιποίηση.
Καλό σωματάκι, λίγο ιδιαίτερη στην επικοινωνία. Ξεκινάει από 250 αν θυμάμαι καλά, παίρνει λίγο σκόντο κυρίως γιατί δεν βρίσκει εύκολα.
Δεν την έχω δει αλλά έχουμε μιλήσει 2-3 φορές.
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.142
- Πόντοι
- 736
Έμενε Ζωγράφου αλλά δεν ξέρω αν εξακολουθεί γιατί δεν ήταν δικό της το σπίτι.Σου είπε περιοχή?
Πάντως για Μπίλ που είχαμε μιλήσει δεν είχε θέμα να έρθει.
Αν τη δεις, γράψε εντυπώσεις...
Ειμαι διχασμενος μεταξυ αυτης, της Blondie και της SmartMiss!Έμενε Ζωγράφου αλλά δεν ξέρω αν εξακολουθεί γιατί δεν ήταν δικό της το σπίτι.
Πάντως για Μπίλ που είχαμε μιλήσει δεν είχε θέμα να έρθει.
Αν τη δεις, γράψε εντυπώσεις...
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.142
- Πόντοι
- 736
Δεν έχω βρεθεί με καμία από τις 3. Αν θα διάλεγα μια, θα προτιμούσα την Αμερικάνα.Ειμαι διχασμενος μεταξυ αυτης, της Blondie και της SmartMiss!
Αυτο θα εξαρτηθει απο το arrangement. Εγω εδω ψαχνω ραντεβου με εξοδο 3-4 ωρες. Για 1-2 ωρες παω glamour!Δεν έχω βρεθεί με καμία από τις 3. Αν θα διάλεγα μια, θα προτιμούσα την Αμερικάνα.
Εσυ παντως δειχνεις να το εχεις μελετησει καλα το seeking!
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.968
- Πόντοι
- 1.196
Αυτή έχει προφίλ στο seeking ?? Ρε συ αυτή είναι όντως τρελό πορνίδιο , μεγατόνων !Έχουμε πληροφορίες για DreamDoll α.κ.α γνωστό πορνιδιο του Ινστα ; έχει βρεθεί κανείς; έχει κάνει επαφή ;
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.142
- Πόντοι
- 736
Η Αμερικάνα μου είχε προτείνει πολύωρο, μη σου πω και όλο το βράδυ. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί παει καιρός.Αυτο θα εξαρτηθει απο το arrangement. Εγω εδω ψαχνω ραντεβου με εξοδο 3-4 ωρες. Για 1-2 ωρες παω glamour!
Εσυ παντως δειχνεις να το εχεις μελετησει καλα το seeking!
Έχεις πληροφορίες;Αυτή έχει προφίλ στο seeking ?? Ρε συ αυτή είναι όντως τρελό πορνίδιο , μεγατόνων !
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.968
- Πόντοι
- 1.196
ΌχιΈχεις πληροφορίες;
Παρόμοια θέματα