thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 456
Είναι η μόνη που έχω πάει τρεις φορές μαζί της.Πολλοί την έχουμε συναντήσει.
Είναι η μόνη που έχω πάει τρεις φορές μαζί της.Πολλοί την έχουμε συναντήσει.
Από Λετονία- Εσθονία δε έχει τίποτα σε αυτά τα site μόνο Ρωσίδες και Ουκρανεζες έχει?περίεργο......Πολλοί την έχουμε συναντήσει.
Και από υπηρεσίες, αποδοση και εμφάνιση σε σχέση με φωτογραφίες τι λέει; Να προχωρήσω;Πολλοί την έχουμε συναντήσει.
Ναι, από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει εκεί.Και από υπηρεσίες, αποδοση και εμφάνιση σε σχέση με φωτογραφίες τι λέει; Να προχωρήσω;
Έχει πολλές αν θέλεις να φέρεις κάποια για πάρτυ σου.Από Λετονία- Εσθονία δε έχει τίποτα σε αυτά τα site μόνο Ρωσίδες και Ουκρανεζες έχει?περίεργο......
Δες pm.Και από υπηρεσίες, αποδοση και εμφάνιση σε σχέση με φωτογραφίες τι λέει; Να προχωρήσω;
Αυτη μια χοντρούλα δεν ειναι?Πολλοί την έχουμε συναντήσει.
Δεν θα την έλεγα χοντρούλα.Αυτη μια χοντρούλα δεν ειναι?
Έχουμε πληροφορίες για DreamDoll α.κ.α γνωστό πορνιδιο του Ινστα ; έχει βρεθεί κανείς; έχει κάνει επαφή ;
Δεν υπάρχει κίνδυνος για να σε κλέψει - απάτη κλπ?Έχει πολλές αν θέλεις να φέρεις κάποια για πάρτυ σου.
Την Βlondie την ψιλη ξανθια Ουκρανη την εχει παρει κανεις να μας πει που την εχω βαλει στο ματι !Δεν θα την έλεγα χοντρούλα.
Νομίζω τσουπωτή είναι πιο σωστός χαρακτηρισμός.
εγω προσπαθουσα αλλα ηθελα 300 μετα απο πολλα παζαρια απο 400 και μου ειπε να παω βικτωρια να παρω τις πακιστανεςΤην Βlondie την ψιλη ξανθια Ουκρανη την εχει παρει κανεις να μας πει που την εχω βαλει στο ματι !
Εσυ ήσουν αυτος με την κριτική?εγω προσπαθουσα αλλα ηθελα 300 μετα απο πολλα παζαρια απο 400 και μου ειπε να παω βικτωρια να παρω τις πακιστανες
Αν το κάνεις μεθοδευμένα, περιορίζεται ο κίνδυνος στο ελάχιστο.Δεν υπάρχει κίνδυνος για να σε κλέψει - απάτη κλπ?
...τσουπωτή = χοντρουλαΔεν θα την έλεγα χοντρούλα.
Νομίζω τσουπωτή είναι πιο σωστός χαρακτηρισμός.
Την Βlondie την ψιλη ξανθια Ουκρανη την εχει παρει κανεις να μας πει που την εχω βαλει στο ματι !
Εκει παω μόνο τα ρομαντικα κορίτσια!Αν δεν την πας Ιθάκη θα σου τραβήξει μια κλωτσά αυτή να μάθεις.
Εκει παω μόνο τα ρομαντικα κορίτσια!