piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.524
- Πόντοι
- 216
Εγώ παντως μόλις της είπα ότι είμαι παντρεμενος με μπλόκαρε!
Έχει αρχές το κορίτσι
Εγώ παντως μόλις της είπα ότι είμαι παντρεμενος με μπλόκαρε!
Δεν παίρνω συχνά εσκορτ.Αλλα όταν παίρνω αυτό είναι που κοιτάω πρώτοΈχει αρχές το κορίτσι
Σε εμένα πάντως δεν έδωσε access στις φωτό ποτέ, αν και στα μηνύματα απαντάγε, έστω και με καθυστέρηση.Καλησπέρα παιδες απο dreamdoll έχει πάρει κανένας access στις φωτογραφίες?
H dreamdoll ομως ειναι οντως αυτη την φωτο?Σε εμένα πάντως δεν έδωσε access στις φωτό ποτέ, αν και στα μηνύματα απαντάγε, έστω και με καθυστέρηση.
Τι να τις κάνεις βέβαια τις έξτρα φωτό, έχει τόσες ανοιχτές για να καταλάβεις πώς είναι εμφανισιακά.
Με την Γαλλίδα την MariaBella έχει καταφέρει να συναντηθεί κανένας; οπότε μπαίνω seeking online την βλέπω, αλλά στο τελεγκραμ απαντάει με τραγική συχνότητα για να βγάλω άκρη.
Την έχει συνάντησει κάποιος να μας πει από υπηρεσίες τι λέει;Έχω καιρό να μπω seeking αλλά δικές της είναι οι φωτογραφίες της Dreamdoll
Τις ίδιες έχει και στα social
Με αυτά που ζητάει, αναρωτιέμαι αν θα υπάρχει κάποιος…Την έχει συνάντησει κάποιος να μας πει από υπηρεσίες τι λέει;
Σιγά , 3 πράσινα ζητάει...άνετα τα έδινα για να την χύσω στα μούτρα και να της φωνάξω , ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑΜε αυτά που ζητάει, αναρωτιέμαι αν θα υπάρχει κάποιος…
Ωραίο σώμα, ψηλή με καμπύλες. Καλή συμπεριφορά. Ενεργή στο κρεβάτι.Με την Γαλλίδα την MariaBella έχει καταφέρει να συναντηθεί κανένας; οπότε μπαίνω seeking online την βλέπω, αλλά στο τελεγκραμ απαντάει με τραγική συχνότητα για να βγάλω άκρη.
Μάλλον ζητάνε διαφορετικά κάθε φορά γιατί σε εμένα μίλησε για 4.Σιγά , 3 πράσινα ζητάει...άνετα τα έδινα για να την χύσω στα μούτρα και να της φωνάξω , ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ
Βρήκε αγαπούλη να της τα σκάει η brunette futureΈχει κανένας κρητική για dream doll ? Την brunette furute δεν μπορώ να την βρω στο site να το έκλεισε?
Κατάλαβα το χάσαμε το κορμίΒρήκε αγαπούλη να της τα σκάει η brunette future
Εμένα δεν μου απάτησε πότε αν και θα τις τα έδινα αποθυμενο πολλά χρόνια και αυτή και η αδερφή τηςΜάλλον ζητάνε διαφορετικά κάθε φορά γιατί σε εμένα μίλησε για 4.
Ποια είναι η αδερφή της;Εμένα δεν μου απάτησε πότε αν και θα τις τα έδινα αποθυμενο πολλά χρόνια και αυτή και η αδερφή της
Δεν είναι του χώρου δυστυχώςΠοια είναι η αδερφή της;
Με αυτά που ζητάει, αναρωτιέμαι αν θα υπάρχει κάποιος…
μονο στο εξωτερικο
ναι και;Υπαρχουν πολλά και Ελλάδα. Κάποιες κοπέλες όπως η Juana η παντρεμένη είναι όλα.
Απλά δεν έχουν την κίνηση του Seeking