Νέα

Second Life the game

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazoukas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bazoukas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
Το εχει παιξει κανεις???
Εγω το κατεβασα αλλα δεν μου το τρεχει.Παιζει ρολο που εχω vista??

OP
OP
B

bazoukas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
Κανενας ρε παιδια???  Λιγη βοηθεια...!!!!

Επισκέπτης
Υπάρχουν αλλα forum που εξειδικευονται στα games.Εδω ειναι λιγο ακυρο να ψαχνεις για ατομα που να εχουν ασχοληθει με παιχνιδια σοβαρα.

Επισκέπτης
Υπάρχουν αλλα forum που εξειδικευονται στα games.Εδω ειναι λιγο ακυρο να ψαχνεις για ατομα που να εχουν ασχοληθει με παιχνιδια σοβαρα.
εδώ με πουτάνες ασχολούμαστε αλλά και πολιτικά θέματα υψηλού βεληνεκούς και ενδιαφέροντος.

OP
OP
B

bazoukas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
Δεν γραφω πρωτη φορα ρε φιλε.Συχνα υπαρχουν τετοια θεματα.Αν δεν ξερεις μην απαντας.Τελως παντων.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Γιατι ρε μαγκες τον αποπερνετε ετσι τον ανθρωπο?ενα σωρο μαλακοθρεντ ανοιγονται καθε μερα.αυτο σας πηραξε?σιγα ρε αριονα που ασχολουμαστε μονο με πουτανες και πολιτικα...απο τους εμο μεχρι την αεκ συζηταμε....χαλαρωστε λιγο...μπαζουκας το προγραμμα πρεπει να ειναι αρκετα βαρυ...καποτε το κατεβασα κι εγω κι ουτε εντερ δεν μπορουσα να πατησω...σερνονταν το μηχανημα!!!

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το εχο πεκσι με κρατισε για κανα μισαορο μετα το εσβισα

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Δεν αξιζει μια το game.
Σπασιμο αρχιδιων το tutorial,μαπα γραφικα και πολυ βαρυ.
Αν σαρεσουν τετοιου ειδους παιχνιδια.
Περιμενε να βγει το νεο naugthyamerica sim που θα γινονται ΟΛΑ μεσα.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Bazouka με πρόλαβες, ετοιμαζόμουν κι εγώ να ρωτήσω. Λοιπόν εγώ το κατέβασα, κολλάει λίγο (λίγο όμως) όταν έχω ανοιχτά τα πάντα, αλλά κυρίως δυσκολεύομαι να καταλάβω τις οδηγίες. Υπάρχει κανείς να το ξέρει καλά; Και τι είναι το naugthyamerica sim ?

valeria

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
0

Βαρετό, αν και λίγο καλύτερο απ΄το prive chat. Εκεί βλέπεις τι κάνεις και τι σου κάνουν σαν να παρακολουθείς κάποιο adventure game.
Θα το παραδεχόμουν αν αυτοί που θέλουν να με γαμάνε  :) έδιναν και λεφτά, αλλά οι ξένοι που συμμετέχουν είναι όλοι ξενέρωτοι και ψευτοπουριτανοί. Φαντάσου ότι μπήκα σε ένα μπαρ για να χορέψω γυμνή και η ιδιοκτήτρια του μπαρ μου ζήτησε να ντυθώ.  :2funny:

'Ενας γνωστός μου βγάζει λεφτά από άλλες εικονικές δραστηριότητες του game.
Τα λεφτά αυτά έχουν αντίκρυσμα σε αληθινό χρήμα, εφόσον συμμετέχεις σαν κανονικό μέλος πληρώνοντας συνδρομή ή εγγραφή (δεν έχω ασχοληθεί σ αυτό το επίπεδο και δεν ξέρω περισσότερα) .

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ πάντως αυτή τη στιγμή είμαι εκεί και χορεύω σ ένα πάρτυ του Greek corner. Όντως πρέπει να είναι βαρετούλι τελικά  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom