Νέα

σε τι νομισμα να καμω μετατροπη τισ αποταμιεφσεισ μοθ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
είναι λογικό να μιλάνε αρκετοί για χρυσό, αλλά όταν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η ουγγιά από 200 ντάλαρς πάει στα 1800, μου σκάνε φλασμπακς χρηματιστηρίου...

για να θυμούντε οι παλαιοί και να μαθενουν οι νέοι

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το ελβετικο φραγκο ειναι υπερτιμημενο και προβλεπετε να σκασει συντομα, προσφατα η κεντρικη τραπεζα ελβετιας ειπε οτι δεν ανεχθει το φραγκο στο 1.20 και μετα βιας εχει φτασει το 1,19 ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
att00016.jpg

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
είναι λογικό να μιλάνε αρκετοί για χρυσό, αλλά όταν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η ουγγιά από 200 ντάλαρς πάει στα 1800, μου σκάνε φλασμπακς χρηματιστηρίου...

Και μενα το ιδιο...

Παντως το ευρω δεν το βλεπω να εχει μελλον. Δεν εχω γνωσεις οικονομιας, αλλα απο την εμπειρια που εχω σε ανθρωπους και καταστασεις μου φαινεται οτι εχει χαθει η μπαλλα :-

Επισκέπτης
το ελβετικο φραγκο ειναι υπερτιμημενο και προβλεπετε να σκασει συντομα, προσφατα η κεντρικη τραπεζα ελβετιας ειπε οτι δεν ανεχθει το φραγκο στο 1.20 και μετα βιας εχει φτασει το 1,19 ...

κάνεις λάθος..το ελβετικό φράγκο είναι το μόνο ασφαλές καταφύγιο...τον Αύγουστο η ισοτιμία του με το ευρώ είχε φθάσει πολύ κοντά στο 1 προς 1 ( 1.03 για την ακρίβεια) και μετά επενέβη η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας και έθεσε το όριο του 1.20...σε κάθε περίπτωση το ευρώ σε 1 χρόνο από σήμερα θα είναι ένα υποτιμημένο νόμισμα ή δεν θα υπάρχει...για την Ελλάδα δεν το συζητώ η δραχμούλα είναι αναπόφευκτη...

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Aγοράζουμε και κανα ντενεκε λαδάκι και κανα 5κιλο αλευρι, ετσι να υπάρχουν καβάτζα.

Ποτε δεν ξέρεις τι ξημερωνει αυριο.

υγ. και κανα φαρμακάκι για όσους κανουν κούρα ;)

Δηλαδη εσυ τυπε δηλαδη με το αλευρι σου θα ζησεις καμια εβδομαδα παραπανω απο μενα που θα εχω πεθανει ηδη απο την πεινα, ετσι???Μιλαμε, σωθηκες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom