είναι λογικό να μιλάνε αρκετοί για χρυσό, αλλά όταν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η ουγγιά από 200 ντάλαρς πάει στα 1800, μου σκάνε φλασμπακς χρηματιστηρίου...
το ελβετικο φραγκο ειναι υπερτιμημενο και προβλεπετε να σκασει συντομα, προσφατα η κεντρικη τραπεζα ελβετιας ειπε οτι δεν ανεχθει το φραγκο στο 1.20 και μετα βιας εχει φτασει το 1,19 ...
είναι λογικό να μιλάνε αρκετοί για χρυσό, αλλά όταν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η ουγγιά από 200 ντάλαρς πάει στα 1800, μου σκάνε φλασμπακς χρηματιστηρίου...
Παντως το ευρω δεν το βλεπω να εχει μελλον. Δεν εχω γνωσεις οικονομιας, αλλα απο την εμπειρια που εχω σε ανθρωπους και καταστασεις μου φαινεται οτι εχει χαθει η μπαλλα :-
το ελβετικο φραγκο ειναι υπερτιμημενο και προβλεπετε να σκασει συντομα, προσφατα η κεντρικη τραπεζα ελβετιας ειπε οτι δεν ανεχθει το φραγκο στο 1.20 και μετα βιας εχει φτασει το 1,19 ...
κάνεις λάθος..το ελβετικό φράγκο είναι το μόνο ασφαλές καταφύγιο...τον Αύγουστο η ισοτιμία του με το ευρώ είχε φθάσει πολύ κοντά στο 1 προς 1 ( 1.03 για την ακρίβεια) και μετά επενέβη η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας και έθεσε το όριο του 1.20...σε κάθε περίπτωση το ευρώ σε 1 χρόνο από σήμερα θα είναι ένα υποτιμημένο νόμισμα ή δεν θα υπάρχει...για την Ελλάδα δεν το συζητώ η δραχμούλα είναι αναπόφευκτη...