Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι δεν είναι !
Και η παθητική είναι βία . Άσχετα αν ο επιθετικός της , την αποροπροσδιορίζει ... ή γιά να γίνω απολύτως ευκρινής , της αλλοιώνει τα βασικά ( ως οι πάντες , σχεδόν , εννοούμε ) χαρακτηριστικά !
Η ταπεινότης μου αντιχαιρετίζει και θέτει το απλό (έως απλοϊκό) ερώτημα που έχει να κάνει με τά των εν Ινδίαις δρωμένων ( και παντελώς άσχετο με τα του θέματος πονήματα ) .καλώς τον έξοχο φίλο, εξ εξοχής, ερχόμενο, αλλά νομίζω ότι λαθεύεις!
το κίνημα της μη βίας είναι σαφώς σε άλλη κατεύθυνση από τα λοιπά κινήματα της κοινωνικής απελευθέρωσης.
και δεν είναι παθητική βία. είναι ΜΗ ΒΙΑ!
σας ασπάζομαι
ΠΠ
Η ταπεινότης μου αντιχαιρετίζει και θέτει το απλό (έως απλοϊκό) ερώτημα που έχει να κάνει με τά των εν Ινδίαις δρωμένων ( και παντελώς άσχετο με τα του θέματος πονήματα ) .
Μία απεργία σε ένα Αντικαρκινικό Νοσοκομείο ... ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΑ ;;;
Tί ωραία που είμεθα εδώ εις τας εξοχάς ... Εξόχως περιδιαβαίνουμε , μορφώνοντας θέσεις και διαβάζοντας απόψεις από μορφωμένους.
Έξοχα !
Δηλώ γοητευμένος και απόλυτα εντυπωσιασμένος από τα γραπτά !
Τί μαθαίνει κάποιος , λοιπόν , όταν ασχολείται με πουτάνες και μπουρδέλλα ... Απίστευτο !
ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι δεν είναι !
Και η παθητική είναι βία . Άσχετα αν ο επιθετικός της , την αποροπροσδιορίζει ... ή γιά να γίνω απολύτως ευκρινής , της αλλοιώνει τα βασικά ( ως οι πάντες , σχεδόν , εννοούμε ) χαρακτηριστικά !
τι εννοείς να "κάνεις μια προσπάθεια";
Tί ωραία που είμεθα εδώ εις τας εξοχάς ... Εξόχως περιδιαβαίνουμε , μορφώνοντας θέσεις και διαβάζοντας απόψεις από μορφωμένους.
Έξοχα !
Δηλώ γοητευμένος και απόλυτα εντυπωσιασμένος από τα γραπτά !
Τί μαθαίνει κάποιος , λοιπόν , όταν ασχολείται με πουτάνες και μπουρδέλλα ... Απίστευτο !
χωρίς προσωπικό ασφαλείας;
Ε ... Ας μην διυλίζουμε τον κώνωπα !χωρίς προσωπικό ασφαλείας;
Κάτι σαν την << ΕΡΓΑΣΙΑ >> σε λαγούμι , 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια , ας πούμε ;;;Σαν "βία" ,μπορεί να ορισθεί ό,τι προκαλεί κάποιου είδους ζημία στα πρόσωπα ...
εγώ μαθαίνω πολλά εδώ κι ας μην ασχολούμαι με πουτάνες και μπουρδέλα
Γενικώς ;;;
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΜΑΘΑΙΝΩ !
Ευχαριστώ γιά το emoticon !
εγώ μαθαίνω πολλά εδώ κι ας μην ασχολούμαι με πουτάνες και μπουρδέλα
Και εγώ μαθαίνω διάφορα ... Και μερικές φορές αποκτώ καινούριες φαντασιώσεις . Η τελευταία μου είναι η σκληρή και σαδιστική αφέντρα των μαύρων δούλων , μεγαλειοτάτη μπουμπ , να σέρνει με λουρί , ραπίζοντας και βρίζοντας την μικρή και αθώα , λευκή βέλβι ...
Μέχρι να ενταχθώ πλήρως και να απαλλαγώ του τζετ λαγκ , θα χρειαστώ λίγο χρόνο και αρκετή υπομονή εκ μέρους υμών !απαπααααα φλώρεψες στας εξοχάς
αφού χαμογελάει
μικρο αθωο και ασπιλο το δολιο το βελβακι :-
*μεταξυ μας τωρα, δεν την παλευεις κ πολυ ε? ε επιασε λιγη ψυχρα τελευταια, καταλαβαινω..
Κάτι σαν την << ΕΡΓΑΣΙΑ >> σε λαγούμι , 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια , ας πούμε ;;;
- Μα κανείς δεν σε αναγκάζει να πας να δουλέψεις εκεί , θα μου απαντήσεις ...
!
Μάλλον έχεις καιρό να κατέβεις κέντρο και να δεις χρυσαυγίτες μαζεμένους.
και ο κουμμουνισμος και η αναρχια και ο φασισμος πιστευουν στην βια! Τι δεν καταλαβες?
Ο κάθε εθνικιστής (εθνίκι για τους αντιπάλους) θεωρεί ότι είναι υπέρμαχος του έθνους του,
ότι το έθνος του είναι ανώτερο των άλλων (κυρίως των γειτονικών) εθνών
και ότι όλα τα δίκια του κόσμου είναι με το δικό του έθνος.
Το ερώτημα είναι:
Υπάρχουν διαφορές μεταξύ των εθνικιστών (εθνικιών) κάθε χώρας;
Ειδικά στη γειτονιά μας τα Βαλκάνια, που, λίγο πολύ, γνωριζόμαστε όλοι....
Μαζεμενους πισω απο μπατσους εννοεις? 'Η μαζεμενους να κυνηγανε μεταναστες που ετυχε να ειναι μονοι σε καποιο στενο? Γενικα δεν εχω και πολυ καιρο δικε μου...