Νέα

Σε τι αποσταση εκτοξευονται τα χυσια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μαγκες πριν απο λιγο εριξα μια τριζατη μαλακια και εχυσα ποταμια!
Επειδη δεν εχω συχνα την ευκαιρια εκατσα και μετρησα την αποσταση απο τον πουτσο μου μεχρι εκει που επεσαν. Στην αλλη ακρη του γραφειου και μου εκανα χαλια τη μολυβοθηκη, τα ποστ ιτ χαρτακια και ενα μεταλλικο πυργο του αιφελ σουβενιρ απ το Παρισι.
Συνολικη αποσταση σπερματος 59cm!

Εσεις τι αποσταση χυνεται; Εχετε μετρησει ποτε;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μπραβο εισαι μεγαλος μαλακας  :jerking:  :bigdick:  :grin:.
η αποσταση που εκτοξευονται εξαρταται κυριως απο την ποσοτητα που χυνεις η οποια με την σειρα της εξαρταται κυριως απο
ποσο καιρο εχεις να χυσεις και αν καυλωσες χωρις να χυσεις στο ενδιαμεσο οποτε παραγωγη προστατικου και σπερματικου υγρου αυξηθηκαν χωρις να βγουν εξω οποτε προστιθεται ενα μερος τους στην επομενη εκσπερματιση και ενα μερος επαναροφαται.
ρολο επισης παιζουν η σταση του σωματος σου και η φυσικη σου κατασταση.
η σταση με το μεγαλυτερο βεληνεκες ειναι αυτη που εχει κλιση εξοδου του σπερματος περιπου 45%  :piss: προς τα πανω τοτε ειναι που επιτυγχανεται μεγαλυτερο βεληνεκες για την ιδια αρχικη ταχυτητα αν θυμασαι απο φυσικη  :woldman:.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
η αποσταση που εκτοξευονται εξαρταται κυριως απο την ποσοτητα που χυνεις η οποια με την σειρα της εξαρταται κυριως απο
ποσο καιρο εχεις να χυσεις και αν καυλωσες χωρις να χυσεις στο ενδιαμεσο οποτε παραγωγη προστατικου και σπερματικου υγρου αυξηθηκαν χωρις να βγουν εξω οποτε προστιθεται ενα μερος τους στην επομενη εκσπερματιση και ενα μερος επαναροφαται.
η σταση με το μεγαλυτερο βεληνεκες ειναι αυτη που εχει κλιση εξοδου του σπερματος περιπου 45%  :piss: προς τα πανω τοτε ειναι που επιτυγχανεται μεγαλυτερο βεληνεκες για την ιδια αρχικη ταχυτητα αν θυμασαι απο φυσικη  :woldman:.
Σε γενικες γραμμες μεχρι τον θωρακα μου, αλοτε εχει τυχει να φυγουν τα φλοκια στο προσοπο μου,και σπανιος οταν την παιζο στο μπανιο καθιστος στην λεκανη, εχουν πεταχτη στο ταβανι, αποσταση περιπου εναμισι μετρο  :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δεν την μετρησαμε με μεζουρα την αποσταση αλλα ετυχε να την βγαλουμε απο το μουνι και να πεταχτουν ως τα βυζια ή να την βγαλουμε απο τον κωλο και να πεταχτουν ως την ωμοπλατη αρα 60 εκατοστα που γραφεις ειναι ενα νουμερο που ολοι καποια στιγμη εχουν πετυχει

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Σε γενικες γραμμες μεχρι τον θωρακα μου, αλοτε εχει τυχει να φυγουν τα φλοκια στο προσοπο μου,και σπανιος οταν την παιζο στο μπανιο καθιστος στην λεκανη, εχουν πεταχτη στο ταβανι, αποσταση περιπου εναμισι μετρο  :rockon:
αν πετυχες εναμιση μετρο σε υψος εισαι ρεκορντμαν τρεχα στον σειρηνακη να τα κονομισεις

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Να βάζετε το δάχτυλο μπροστά για να φεύγει με πίεση, όπως όταν ποτίζετε με το λάστιχο  :rockon:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
σε 59cm ηταν τα πρωτα η' τα τελευταια φλοκια μαν?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καναδυο χιλιομετρα αναλογα....

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Είσαι μεγάλος πανεπιστήμονας εσύ ....
Εγώ μια φορά φέτος την άνοιξη και έχυνα καθώς ήμουν ξάπλα,το υγρό είχε απειλητικές
ορμές προς το κεφάλι μου,έτσι τραβήχτηκα και πέρασε ξυστά όπου λίγο δίπλα ήττο ο διακόπτης
αλέ ρετούρ του δωματίου!Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα  :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εμενα καποτε πεταγοντουσαν δυνατα σε αποσταση,τωρα  λιγα πραγματα.. :grin:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Μάλλον εννοείς 45 μοίρες... 45% κλίση είναι πάνω από 65 μοίρες, γωνία απαγορευτική για να μεγιστοποιήσεις τη απόσταση...
Για ρευστό θα πρότεινα μια γωνία 30-35 μοιρών, αναλόγως βέβαια την πυκνότητά και το κινηματικό του ιξώδες

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Μάλλον εννοείς 45 μοίρες... 45% κλίση είναι πάνω από 65 μοίρες, γωνία απαγορευτική για να μεγιστοποιήσεις τη απόσταση...
Για ρευστό θα πρότεινα μια γωνία 30-35 μοιρών, αναλόγως βέβαια την πυκνότητά και το κινηματικό του ιξώδες
ναι 45 μοιρες εννοουσα αλλα οπου να ψαχνω τωρα την συντομευση για το κυκλακι πανω, 50% κλιση δηλαδη.
45% κλιση ειναι κατω απο 45 μοιρες, 100% κλιση θεωρειται τουλαχιστον στα τροχαια σηματα που θυμαμαι 90 μοιρες ορθη γωνια, αρα 45% κατω απο 45 μοιρες

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ααα 45% μοιρες??? 7 8 χιλιομετρα....

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506
ειδικα αν εχω φαει σκορδο, σαν σφαιρες φευγουν τα φλοκια

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:huh: το ενα ειναι γωνια εκτοξευσης για την μεγαλυτερη αποσταση
εσυ λες για αποσταση δεν καταλαβα???
Nαι εγω οταν χυνω την γκομενα δεν σκεφτομουν την γωνια βολης...και πεφτανε τα φλοκια στην αλλη πολυκατοικια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom