bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οκ και εσυ για τον σειρηνακη πορνοσταρ να τα κονομησειςNαι εγω οταν χυνω την γκομενα δεν σκεφτομουν την γωνια βολης...και πεφτανε τα φλοκια στην αλλη πολυκατοικια
οκ και εσυ για τον σειρηνακη πορνοσταρ να τα κονομησειςNαι εγω οταν χυνω την γκομενα δεν σκεφτομουν την γωνια βολης...και πεφτανε τα φλοκια στην αλλη πολυκατοικια
εσενα πρεπει να σε παρουν εφεδρο στο πυροβολικο αγορι μου,ριχνεις βολες ακριβειας......Nαι εγω οταν χυνω την γκομενα δεν σκεφτομουν την γωνια βολης...και πεφτανε τα φλοκια στην αλλη πολυκατοικια
ε μα...αφου φαντασου γαμουσα την γκομενα και εχυνα την γειτονισαεσενα πρεπει να σε παρουν εφεδρο στο πυροβολικο αγορι μου,ριχνεις βολες ακριβειας......
ειχε ανοιξει σχετικο θρεντ η εριναλ που καθε τοσο οταν την χυνουν δεν βλεπει και τρεχει σε οφθαλμιατρουςΠροσεξτε πολυ εσεις οι εκτοξευτες γιατι η πολυ μαλακια στραβωνει (οποιον παρουν τα φλοκια).
ειχε ανοιξει σχετικο θρεντ η εριναλ που καθε τοσο οταν την χυνουν δεν βλεπει και τρεχει σε οφθαλμιατρους
μην το γελας καθολου, πολλες γυναικες επαθαν ετσι ζημια στα ματια
κλίση...ναι 45 μοιρες εννοουσα αλλα οπου να ψαχνω τωρα την συντομευση για το κυκλακι πανω, 50% κλιση δηλαδη.
45% κλιση ειναι κατω απο 45 μοιρες, 100% κλιση θεωρειται τουλαχιστον στα τροχαια σηματα που θυμαμαι 90 μοιρες ορθη γωνια, αρα 45% κατω απο 45 μοιρες
επειδή δεν έχει ασχοληθεί κανείς ειδικός μέχρι τώρα...για ολμους μιλαει οχι για χυσιες
ε αλιμονο...επειδή δεν έχει ασχοληθεί κανείς ειδικός μέχρι τώρα...
νομίζω όμως ότι εδώ βρίσκεται όλο το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό για να γραφτεί το ανάλογο πόνημα!
Αυτα ειναι μικροαποστασειs ανευ λογου....Την προηγουμενη φορα ειχα παρει το αστικο λεωφορειο , προκειμενου να τα σκουπισω και να μην αφησω ιχνη
σε 59cm ηταν τα πρωτα η' τα τελευταια φλοκια μαν?
πες τα....πες οτι εισαι και ενας απο τους βασικους υποπτους για το μποιννγκ στην μαλαισια....να τα λεμε ολα
αμα μετρας ποσο πηγαν τα χυσια γκομενακι δεν θα γαμησεις ποτε....Τα μεσαια ηταν μαν. Εχυσα πολυ χθες. Ειχα μερες να χυσω γιατι ψηνω ενα γκομενακι και κραταγα το γαλατακι για παρτη της. Αλλα τωρα εφυγε για το χωριο της λιγες μερες και ειπα να παιξω μια να ισιωσω.
Τα πρωτα που βγηκαν ηταν σταγονες χωρις πιεση που επεσαν ακριβως κατω απο τον πουτσο. Μετα εφυγαν αυτα στα 59cm και τα υπολοιπα εκει αναμεσα στα 15-25cm.
γιαυτο δεν σε μαρτυρησα...Οτι εγινε δεν εγινε απο κακη προθεση........
πρεπει να πληροφορουμαστε εγκαιρωs τιs αεροδιαδρομεs.......