Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Αυτό εννοούσα και εγώ...το θέμα δεν είναι πόσο μακρυά πάνε αλλά που πάνε...Η καλυτερη τακτικη ειναι να υπαρχει απεναντι γυναικα και οχι ο τοιχοs
Αυτό εννοούσα και εγώ...το θέμα δεν είναι πόσο μακρυά πάνε αλλά που πάνε...Η καλυτερη τακτικη ειναι να υπαρχει απεναντι γυναικα και οχι ο τοιχοs
ειχε ανοιξει σχετικο θρεντ η εριναλ που καθε τοσο οταν την χυνουν δεν βλεπει και τρεχει σε οφθαλμιατρους
Βεβαια απ την αλλη...............υπαρχει η δυνατοτητα να βαλειs στον τοιχο ενα ποστερ με γυναικα ε??? η δεν πιανεται ???Αυτό εννοούσα και εγώ...το θέμα δεν είναι πόσο μακρυά πάνε αλλά που πάνε...
Αν είναι να καταφύγουμε σε επίπεδες λύσεις προτιμώ την οθόνη του υπολογιστή.Έχει και την ψευδέσθηση του βάθους...Βεβαια απ την αλλη...............υπαρχει η δυνατοτητα να βαλειs στον τοιχο ενα ποστερ με γυναικα ε??? η δεν πιανεται ???
Αν είναι να καταφύγουμε σε επίπεδες λύσεις προτιμώ την οθόνη του υπολογιστή.Έχει και την ψευδέσθηση του βάθους...
Λέω να ρωτήσουμε τον ιππότη και τον Λιλα, που ξέρετε μάγκες μπορεί να πάιρνει συμπίεση έτσι, θυμάστε τα mefisto mana τα κόκκινα που σπρώχναμε την τάπα από πίσω; Έ κάτι τέτοιο.
τυπε μαλακια που εχυσες τον πυργο του αιφελΜαγκες πριν απο λιγο εριξα μια τριζατη μαλακια και εχυσα ποταμια!
Επειδη δεν εχω συχνα την ευκαιρια εκατσα και μετρησα την αποσταση απο τον πουτσο μου μεχρι εκει που επεσαν. Στην αλλη ακρη του γραφειου και μου εκανα χαλια τη μολυβοθηκη, τα ποστ ιτ χαρτακια και ενα μεταλλικο πυργο του αιφελ σουβενιρ απ το Παρισι.
Συνολικη αποσταση σπερματος 59cm!
Εσεις τι αποσταση χυνεται; Εχετε μετρησει ποτε;
αυτη την Μ-ουνεσκο που την βρίσκουμε ; ρωσιδα ειναι ;τυπε μαλακια που εχυσες τον πυργο του αιφελ
ειναι μνημειο προστατευομενο απτην ουνεσκο :S
γαλλιδα τυπε :Sαυτη την Μ-ουνεσκο που την βρίσκουμε ; ρωσιδα ειναι ;
θα μας κανει και γαλλικην μαλακιαν τοτεγαλλιδα τυπε :S
τυπε μαλακια που εχυσες τον πυργο του αιφελ
ειναι μνημειο προστατευομενο απτην ουνεσκο :S