afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.337
- Πόντοι
- 1.046
το πιο πιθανον ναινα ειναι του φιλου σου?
το πιο πιθανον ναινα ειναι του φιλου σου?
το πιο πιθανον ναι
5 δονιτες ρε μαγκες ακουγετε καπως, πολλοι δεν ειναι;
χθες βραδυ καναμε με τον φιλο μου μια ψιλο συζητηση...
μου ειπε πως το πλυντηριο το μετεφερε οταν χωρισε μαζι κ με αλλα πραγματα, αρα παιζει η πρωην του να εβαλε τα αξεσουαρ εκει μεσα
κ ο φιλος μου να μην ανοιξε ποτε το πλυντηριο...
και η ουκρανεζα μιλφ εμεινε για λιγο στο σπιτι...
γιατι να μην πω... και δεν ειπα τπτ σε κανεναν για τα αξεσουαρΟποτε το μονο που μενει ειναι να προσεξεις αμα σπαει τον καρπο. μαλακια. δεν επρεπε να πεις τπτ σε κανενα.
ιδανικο γαμπρο;Όχι τύπε, έχω φίλη που κάνει κάτι σαν συλλογή. Άσε που απ' ότι λέει είχε ήδη αγοράσει αρκετούς μέχρι να καταλήξει στον ιδανικό.
στα παπαρια μου ρε, η ΜΙΛΦ ουκρανεζα ειναι δεν ειναι δικα της θα τον αρπαξει κανονικοτατα 100%Παρε δειγμα DNA και ψαξτους!
στα παπαρια μου ρε, η ΜΙΛΦ ουκρανεζα ειναι δεν ειναι δικα της θα τον αρπαξει κανονικοτατα 100%
ρε φιλε και το βρακι του φιλου σου ειναι;τον εβαλες να το δοκιμασει;5 δονιτες ρε μαγκες ακουγετε καπως, πολλοι δεν ειναι;
χθες βραδυ καναμε με τον φιλο μου μια ψιλο συζητηση...
μου ειπε πως το πλυντηριο το μετεφερε οταν χωρισε μαζι κ με αλλα πραγματα, αρα παιζει η πρωην του να εβαλε τα αξεσουαρ εκει μεσα
κ ο φιλος μου να μην ανοιξε ποτε το πλυντηριο...
και η ουκρανεζα μιλφ εμεινε για λιγο στο σπιτι...
Ρωτα τον φιλο σου μηπως του λειπει τιποτα
ρε φιλε και το βρακι του φιλου σου ειναι;τον εβαλες να το δοκιμασει;
φωτο,την εβγαλες τη μιλφαρα τυπε;ή εστω τη γιαγια...στα παπαρια μου ρε, η ΜΙΛΦ ουκρανεζα ειναι δεν ειναι δικα της θα τον αρπαξει κανονικοτατα 100%
φωτο,την εβγαλες τη μιλφαρα τυπε;ή εστω τη γιαγια...
Tυπε εσυ που βλεπεις και καλυτερα εκεινο αριστερα πριν το βρακι στραπον ειναι;
δεν φαινεται καλα τυπεTυπε εσυ που βλεπεις και καλυτερα εκεινο αριστερα πριν το βρακι στραπον ειναι;
τυπε λες η τυπισσα η ουκρανεζα να βγαζει λεφτα απο αυτα;να ειναι δλδ η επαγγελματικη της τσαντα αυτη;δεν φαινεται καλα τυπε
αλλα εχει τοσα δονηταρια η φωτο
αυτα πρεπει να τα μαθει ο τακος τυπετυπε λες η τυπισσα η ουκρανεζα να βγαζει λεφτα απο αυτα;να ειναι δλδ η επαγγελματικη της τσαντα αυτη;
μπορει να ειναι στην ερευνα τωρα που μιλαμε,παντως αν ανηκουν στον φιλο του γαμησε τααυτα πρεπει να τα μαθει ο τακος τυπε
ειπε οτι θα βαλει φωτος και ιστοριες
αν ανηκουν στον φιλο του βλεπω στο τελος να ανοιγει κανα θρεντ διπλα σε αυτο του λιλα και του ιπποτη τυπεμπορει να ειναι στην ερευνα τωρα που μιλαμε,παντως αν ανηκουν στον φιλο του γαμησε τα