Νέα

Σε ποιο στριπ γαμιεται η κελλυ με τον κενζο στην σκηνη live?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στο LIDO λεμε τι δεν καταλαβαινεις
φιλε μερικοι ειπαν λιντο, μερικοι ρασπουτιν, και αλλοι σταρ..
οποτε επειδη δεν παω σε στριπτιτζαδικα θελω να σιγουρευτω οτο οταν θα παω και θα χαλασω 15-20€ θα δω το σοου!!!

αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο

και στην πραγματικη ζωουλα σου εισαι ετσι τσαμπουκας??
ή τρως τις φαπες και δεν μιλας καν??? γιατι το στυλακι σου μαλλον το 2ο μου διχνει τραμπουκε του πληκτολογιου!! χαχαχααααα

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Ακομα τιποτα φιλε ssavass....τι θα γινει??? :grin:

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
ΦΙΛΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΩ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ RASPUTIN ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ LIDO ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ

gourmet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
249
Πόντοι
290
φιλε μερικοι ειπαν λιντο, μερικοι ρασπουτιν, και αλλοι σταρ..
οποτε επειδη δεν παω σε στριπτιτζαδικα θελω να σιγουρευτω οτο οταν θα παω και θα χαλασω 15-20€ θα δω το σοου!!!

αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο

και στην πραγματικη ζωουλα σου εισαι ετσι τσαμπουκας??
ή τρως τις φαπες και δεν μιλας καν??? γιατι το στυλακι σου μαλλον το 2ο μου διχνει τραμπουκε του πληκτολογιου!! χαχαχααααα

ευκαιρία να πας και στα τρια για να μάθεις, εγώ τους είδα στο λιντο ισως να κάνουν τουρ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

για τα υπόλοιπα σχόλια σου με όλο το σεβασμό αγαπητέ flore ε συγνώμη florian είναι τρομερό που απο μια μικρή πρόταση έβγαλες και συμπέρασμα για μένα
πίστεψε οτι θέλεις απλά σε γράφω στ'αρχίδια μου

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
με εκπλησεις αδερφε...δεν ξερεις και τιποτα απο οτι δειχνεις...!!!! παντως απο βλεμμα θα συμφωνησω μαζι σου ειναι καβλαρον!τωρα αν το βυζι με εξαπατα τοσο ..τι να πω..ας μας πει καποιος που ξερει απο πρωτο χερι!!!αλλα το κομοδινο πηρε αυξηση οπως λές.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρασπούτιν τους είδα τις προαλλες,λίντο επίσης.Τώρα ενδεχομένως να πηγαίνουν και ανατολή ή στάρ!σίγουρα οχι σε μπέιμπι γκολντ,αλκαττραζ,κινκυ οπερα,πρινσεςς,εξτρημ λειντις(καλα εκει δεν πανε και οι σερβιτοροι),μπέιμπι ο πειραιώς

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το ζευγαρι τα εχει και στην πραγματικοτητα οποτε για βιζιτες χλωμο το κοβω...Τωρα για που δουλευουν λογικα πανε σε 3 με 4 μαγαζια οπως ειπαν οι προηγουμενοι....Εμενα την Ιβα βρειτε μου και με σωσατε που ειναι μονη της....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom