Νέα

Σε ποιο μέρος έχετε απολαύσει πιο πολύ το χέσιμο ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imipos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
πριν 8-9 χρόνια βόλτα στον κολητό στο βόλο που σπούδαζε. με πάει να φάω σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί που "σφάζανε" τα πενιρλί και τα γεμίζανε με ό,τι ήθελες. τρώω γυρνάμε στον καφέ και μετά από μια γουλιά νιώθω ιδρώτα να κυλάει στην πλάτη από το σβέρκο και γουρλώνω τα μάτια. πήρα τα κλειδιά του και πήγα σπίτι κουνώντας τα πόδια από το γόνατο και κάτω. Ένιωθα πως αν ανοίξω το βήμα θα έρθει το τέλος. Μπαίνω στην τουαλέτα και μόλις κάθομαι την έβαψα καφέ μέχρι λίγο κάτω από το χείλος. Σα τσιμέντο από μπετονιέρα έφυγε. Δε θα το ξεχάσω αυτό το θανατερό πενιρλί από το rainbow στο βόλο. Αν υπάρχει ακόμα φαντάζομαι έχει σώσει πολλούς δυσκοίλιους εκεί κάτω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αυτό δεν ήταν χέσιμο φίλε, τρομοκρατική επίθεση της Αλκάιντα ήταν  :grin:
:grin: υπο νορμαλ συνθηκες δεν ανεβαινει το περφεκτο μεχρι μασχαλη,αλλα πανω στον τρομο δεν ξερω πως τα καταφερ...αλλιως θα το ειχα χεσει κ αυτο. :grin: :grin:

:grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.grandprixlegends.com/Images/Products/XLarge_Images/SH729_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τετοι φορουσα...μιλαμε για τελη 90ς φυσικα που ημουν μεταλο τρελο εμφανισιακα. :headbang3:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Πηγαινε στο Μοναστηρακι τυπε, θα βρεις με κανα 200αρι και κατι.

Εγω πριν λιγους μηνες αγορασα μεταχειρισμενο Περφεκτο απο φιλο μου(το ειχε απο τη δεκαετια 90) ενα 50αρικο.
Οσο πιο παλιο, τοσο το καλυτερο  :rockon:
εχω ενα παλιο περφεκτο απο τοτε.Νουμερο medium πρεπει να ναι.αμα ενδιαφερεται κανεις το δινω.Ειναι γνησιο δερμα,βαρυ.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Στο στρατόπεδο στην Κύπρο. Την προηγούμενη βραδιά είχαμε πιει 2 λίτρα μπίρες, φάγαμε ζαμπονόπιτες, πιτόγυρα, γλυκά. Το άλλο πρωί μετά από αναφορές και μαλακίες η φάση ήταν χωσέ. Ο λοχαγός να χώνει σε διάφορα πόστα τους παλιότερους και οι νέοι σε ΕΚΕ και μαλακίες τούμπανα. Εγώ επειδή δεν ήμουν για πολλά πολλά πήγα τουλέτα έβαλα καμιά τσόντα στο κίνητο και τον έπαιζα ενώ άκουγα και τις φωνές του λοχαγού και κάποιων φουκαράδων που προσπαθούσαν αποτυχημένα να φιδιάσουν. :2funny: Αφού έχυσα δυνατά με τις  τσόντες καπάκι κάθομαι με το πάσο μου και ρίχνω ένα απίστευτα βρωμερό χημικό χέσιμο από όλη τη σαπίλα που έφαγα χθες! Για να ολοκληρώσω την καφρίλα δεν πάτησα καν το καζανάκι έτσι για το σπάσιμο και έριξα τα σκατόχαρτα στην χέστρα!  :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Στην Τρίπολη, σε καφετέρια όταν ήμουν νεοσύλλεκτος στο 11ο ΣΠ. Δεν μπορούσα με τίποτα να συνηθίσω το χέσιμο σε τούρκικες και μετά την ορκωμοσία που είχαμε πλέον εξόδους τα κρατούσα μέχρι να βγω. Το πρώτο και πραγματικά αξέχαστο νόμιζα ότι θα χρειαστεί μαιευτήρα για να βγει, το μεγαλύτερο και πιο συμπιεσμένο που έχω βγάλει ποτέ. Μετά στο ΚΕΒΟΠ δεν είχα πρόβλημα γιατί έχεζα στο σπίτι μου και στην Κύπρο έχεζα σε κανονικές.  

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
θυμαμαι γαμουσα την αννουλα φοιτητρια στη θεσ/νικη και ειχαμε παει στο πατρικο της. μου λεει πεταγομαι λιγο στην θεια μου που εμενε απο πανω.της λεω οκ. και παω ριχνω ενα χεσιμο αλλο πραμα.ουτε βατραχια να ειχα φαει.!! και για κακη μου τυχη ερχεται πισω σε 5 λεπτα η χαμουρα.(βιαζονταν να φαει την πουτσα).Το κακο ηταν οτι βρομοκοπουσε οχι μονο η χεστρα αλλα σχεδον ολο το σπιτι. ηταν και μικρο.
μετα πολλα δε κολλοσε η γκομενα και καθισε να φαει το παπαρι της και χυσιμο στο στομα οπως παντα απο το βρωμερο καβλι μου.
  θα εχω να το θυμαμε παντος εκεινο το χεσιμο.!!
Υ.Γ. ειδα και κατι απλυτα κιλοτακια στο μπανιο... συνηθειο που το κανω σχεδον παντα σε ξενα σπιτια οταν παω και χεζω ..

Επισκέπτης
Στην Τρίπολη, σε καφετέρια όταν ήμουν νεοσύλλεκτος στο 11ο ΣΠ. Δεν μπορούσα με τίποτα να συνηθίσω το χέσιμο σε τούρκικες και μετά την ορκωμοσία που είχαμε πλέον εξόδους τα κρατούσα μέχρι να βγω. Το πρώτο και πραγματικά αξέχαστο νόμιζα ότι θα χρειαστεί μαιευτήρα για να βγει, το μεγαλύτερο και πιο συμπιεσμένο που έχω βγάλει ποτέ. Μετά στο ΚΕΒΟΠ δεν είχα πρόβλημα γιατί έχεζα στο σπίτι μου και στην Κύπρο έχεζα σε κανονικές.  

στην κύπρο δηλαδή ακουμπούσες τον κώλο σου σε κοινές χέστρες :think:

οι τούρκικες είναι οι καλύτερες για χέσιμο αυστηρά λόγω στάσης του σώματος γιατί ανοίγει η κωλοτρυπίδα και τεντώνει καλά το έντερο απλώς δεν μπορείς να ξοδέψεις πολύ χρόνο γιατί θα σου παραλύσουν τα πόδια ;)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16

οι τούρκικες είναι οι καλύτερες για χέσιμο αυστηρά λόγω στάσης του σώματος γιατί ανοίγει η κωλοτρυπίδα και τεντώνει καλά το έντερο απλώς δεν μπορείς να ξοδέψεις πολύ χρόνο γιατί θα σου παραλύσουν τα πόδια ;)
Στις τουρκικες κανεις το καλυτερο χεσιμο γιατι πιεζεται το υπογαστριο και αδειαζεις εντελως.
Τα καλυτερα μου χεσιματα τα χω κανει σε τουρκικες τουαλετες...
Μιλαμε για χεσιματα format...Αδειαζεις εντελως.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Στις τουρκικες κανεις το καλυτερο χεσιμο γιατι πιεζεται το υπογαστριο και αδειαζεις εντελως.
Τα καλυτερα μου χεσιματα τα χω κανει σε τουρκικες τουαλετες...
Μιλαμε για χεσιματα format...Αδειαζεις εντελως.
ισχυει αυτο .για αυτο κ γω στο σπιτι μου εχω αναπτυξει μια μυστικη τεχνικη που πιεζω υπογαστριο για να εχω ολοκληρωτικο χεσιμο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Ναι μαν, ήταν πριβέ τουαλέτες με κλειδί που χρησιμοποιούσαμε μόνο 12 άτομα και 1 απ' όλους μας τις καθάριζε κάθε βράδυ. Και το έκανε καλά γιατί ακουμπούσε και τον δικό του κώλο πάνω :)

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
<<Μιλαμε για χεσιματα format...Αδειαζεις εντελως.>>τα είπατε όλα...chapeau

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306
μέσα στο αυτοκίνητο ενός χοντρού λοχία!!!!!!! :2funny: Οταν απολύθηκα απο στρατό κάτω από το σπίτι του το αφήνε πάντα ξεκλείδωτο!!!!!!!! Πήγαμε με τον κολλητό μου μπήκαμε μέσα και χέσαμε στα πίσω καθίσματα!!!!!!!
Πολύ γέλιο  :2funny: το σκέφτομαι και κατοθριέμαι στο γέλιο!!!!!!
Αυτός ήταν ένας χοντρός πουτανιάρης!!!! καλός τυπάς αλλά ήθελα να του κάνω μαλακία........ :2funny:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
και μονο που διαβαζει θρεντ καποιος  θελει δεν θελει θα παει για χεσιμο μετα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το χεσιμο format να καταγραφει στα πρακτικα του site.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Κορυφαίο χέσιμο έχω ρίξει στις Βρυξέλλες.

Φοιτητής, είχαμε πάει εκδρομή με φιλαράκια τότε που τα εισιτήρια κόστιζαν 50 euro με φαγητό και ποτό στο αεροπλάνο.

Τρώω ότι σαβουρα μας έβγαλαν και μιας κ ήταν τσάμπα ζητάω κ 2η δόση από κάποια.

Με το που φτάσαμε στο αεροδρόμιο, έβγαλα τα άντερα μου.

Ούτε φίδια να μας είχαν ταΐσει οι μαλακες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom