Νέα

Σε ποιο μέρος έχετε απολαύσει πιο πολύ το χέσιμο ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
767
Πόντοι
326
Τα καλύτερα χεσίματα τα ρίχνω στο καράβι που τυγχάνει να είναι και χώρος εργασίας  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Χέζω σε όλες ανεξαιρέτως τις βάρδιές μου και σχεδόν πάντα έχει προηγηθεί τρελό κλανίδι :S :S.Ένα όμως αλησμόνητο χεσίδι είχα ρίξει στα έβερεστ στο Πέραμα,παρκάρω με αλάρμ και τρέχω προς την τουαλέτα,δεν ήξερα ότι κι εκέι πλέον θέλει κωδικό από απόδειξη για να μπεις αλλά για καλή μου τύχη εκείνη την στιγμή εξήλθε ένας τύπος και μου κράτησε την πόρτα :rockon: :rockon:.Μπαίνω μέσα και με το που κατεβάζω το σώβρακο χέζω συνεχόμενα για πάνω από 30' :2funny: :2funny:.Συνέχισα για κανα 20λεπτο ακόμα όπου μόλις τέλειωσα και βγήκα κατάλαβα ότι η μπόχα είχε φτάσει μέχρι τα ταμεία κι ένιωθα το στομάχι μου εντελώς άδειο.Πήρα ένα φρέντο κι ένα πεινιρλι κι έφυγα πετώντας :grin: :grin:

επικο χεσιμο

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Πριν γινει το Κτελ Μακεδονιας,στα παλια κτελ στον βαρδαρη με επιασε κοψιμο -ενω ηταν να ταξιδεψω κανονικα...-στην αρχη με πηγε κλανοντας μεσα στον κοσμο  :grin: :grin: κ μετα αναγκαστηκα κ μπηκα στο διπλα τυροπιταδικο ,οπου σχεδον διεταξα τον τυροπιτα να μου δωσει κατι σε χαρτι... :S

μπαινω τουαλετα στο τσακ -φορουσα δερματινο τυπου περφεκτο,δεμενο κανονικα στην μεση με την ζωνη,οι παλιοι ξερουν γιατι τι πραγμα μιλαω...-κ με μια κινηση το ανεβαζω μεχρι της μασχαλες κ με μια ακομη κατεβαζω παντελονι κ σωβρακο κ σχεδον πυρπολω ορθιος τον απενταντι τοιχο...ο χωρος εγινε κυριολεκτικα κωλος...σκουπιστηκα κακην κακως κ εφυγα για σπιτι ντροπιασμενος. :grin:

Αυτό δεν ήταν χέσιμο φίλε, τρομοκρατική επίθεση της Αλκάιντα ήταν  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
Πριν γινει το Κτελ Μακεδονιας,στα παλια κτελ στον βαρδαρη με επιασε κοψιμο -ενω ηταν να ταξιδεψω κανονικα...-στην αρχη με πηγε κλανοντας μεσα στον κοσμο  :grin: :grin: κ μετα αναγκαστηκα κ μπηκα στο διπλα τυροπιταδικο ,οπου σχεδον διεταξα τον τυροπιτα να μου δωσει κατι σε χαρτι... :S

μπαινω τουαλετα στο τσακ -φορουσα δερματινο τυπου περφεκτο,δεμενο κανονικα στην μεση με την ζωνη,οι παλιοι ξερουν γιατι τι πραγμα μιλαω...-κ με μια κινηση το ανεβαζω μεχρι της μασχαλες κ με μια ακομη κατεβαζω παντελονι κ σωβρακο κ σχεδον πυρπολω ορθιος τον απενταντι τοιχο...ο χωρος εγινε κυριολεκτικα κωλος...σκουπιστηκα κακην κακως κ εφυγα για σπιτι ντροπιασμενος. :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

:grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

knoxville

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
το μοναδικο αστειο τοθς πραγματικα...

zippo

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
0
Το καλυτερο χεσιμο ηταν στο στρατο. Μας ειχαν παει στο Λιτοχωρο στο πεδιο βολης αρματων πανω στον Ολυμπο και επι 3 μερες τρωγαμε κονσερβα φασολια με κρεας χωρις να μπορουμε να παμε στις τουαλετες γιατι τις ειχαν ασπρισι με ασβεστη επειδη ειχαν στρατηγικη επιθεωρηση και το μονο που καναμε ηταν να κατουραμε στο χωμα και να ριχνουμε νερο. Οταν γυρισαμε πισω στη μοναδα στο Αμυνταιο πριν σταματισουν τα REO εξω απο την ΙΛΗ πηδαγαμε απο πανω για να προλαβουμε να παμε να χεσουμε. Εγω εφτυχως πηγα απο τους πρωτους και πρεπει να εχεζα για κανενα τεταρτο και οι αλλοι να βαρανε τις πορτες στους αλλους να κανουν γρηγορα. Τοτε ηταν που εκτιμησα το χεσιμο !!!!!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έχω ρίξει απίστευτα χεσίδια σε οικοδομές(λόγω καλοκαιρινής εργασίας) αλλά το καλύτερο είχε συνδυαστεί και με απίστευτο σκηνικό με έναν από το συνεργείο.

πάμε κάποια μέρα το καλοκαίρι σε οικοδομή που έχουμε ήδη περάσει σωληνώσεις, πέρασαν οι πλακάδες και οι μπογιατζήδες και οι ξυλουργοί και οι γκαρσονιέρες της οικοδομής ήταν έτοιμες για ενοικίαση τον επόμενο σεπτέμβρη, μόνο τα είδη υγιεινής λείπανε και ο νεροχύτης που βάζαμε εμείς.

πιάνω μία γκαρσονιέρα στον 1ο, μπαίνω μέσα και αρχίζω περνάω το νεροχύτη, μπαταρίες και λειπές μαλακίες, εκτός της λεκάνης που θα την έβαζα μετά.
κάποια στιγμή με πιάνει ένα τρελλό χέσιμο το οποίο πάλευα καμιά ώρα να το τιθασεύσω αλλά εις μάτην, ήταν πολύ δυνατό για να πεθάνει.
Τέλος πάντων, τσιμπάω την αρμάθα με τα κλειδιά που είχα και έψαχνα στην οικοδομή άλλη γκαρσονιέρα στην οποία κάποιος να έχει προλάβει να βάλει τη λεκάνη.
Παπάρια.
Τέλος πάντων μετά από κανένα 5λεπτο ψαξίματος, μπαίνω σε μία μέσα, πιάνω μια σακούλα από τα υλικά που είχε ξεμείνει, αδειάζω μούφες/γωνιές/ρακόρ/κ.ο.κ. σε μια άκρη, την απλώνω στο μέσω του υπνοδωματίου και αρχίζω να αδειάζω. Τελειώνω σκουπίζομαι(δε θυμάμαι με τι, μάλλον με εφημερίδοειδές χαρτί που είχε αφήσει ο μπογιατζής), κάνω μπαλάκι τη σακούλα, την πετάω στη ντουλάπα :grin: και κλειδώνω και πάω πίσω για δουλειά.
Τελειώνει εκείνη η μέρα, χωρίς τίποτα άλλο περίεργο.
Περνάνε 2-3 βδομάδες και ξαναπάμε να τελειώσουμε και τις υπόλοιπες γκαρσονιέρες.
Μπαίνουμε σε μια γκαρσονιέρα και μου λέει το παιδί που είχαμε στη δουλειά, "Που είναι ρε μαλάκα η σακούλα με τα εξαρτήματα;" Του λέω κοίτα στο δωμάτιο ή στην κουζίνα.
Πάει στην κουζίνα, τίποτα.
Πάει στο δωμάτιο, βρίσκει κάποια στο πάτωμα και ανοίγει τη ντουλάπα μήπως έχει κι άλλα.
Με το που ανοίγει τη ντουλάπα, σκάει μία βρώμα σε όλο τον όροφο μέσα σε δευτερόλεπτα και τον βλέπω να βγαίνει από την πόρτα βήχοντας και έτοιμος να ξεράσει.
Του λέω τι έγινε; ξεσκέπασε καμία αποχέτευση;
Όχι μου λέει, κοίταξα στη ντουλάπα να δω αν είναι εκεί η σακούλα με τα εξαρτήματα και κάποιος έχει χέσει εκεί μέσα. :dancing:
Μιλάμε ότι δεν ήταν απλή βρώμα, ήταν βρώμα από σκατά βαθιάς ωρίμανσης σε διαμερίσματα 24/7 κλειστά που πιάνανε 30-35 βαθμούς το μεσημέρι.
Πρέπει να έχουνε περάσει 10 χρόνια από τότε, δε νομίζω να το έχει ξεχάσει ακόμα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Νομιζω μεσα στο τοπ 5 του καθενα μας ειναι καποιο καλο χεσιμο στη δουλεια. Να σε πληρωνουν για να χεζεις! :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
χειμωνας 1995
5η δημοτικου
πρωινη ωρα στην ταξη
την ωρα που η δασκαλα παραδιδει μαθημα αισθανομαι την καθοδο των μυριων στο εντερο
κανω υπομονη ομως και λεω να περιμενω στο διαλειμμα
μετα απο μιση ωρα νιωθω το εντερο να στριβει
γραφω στα αρχιδια ντροπες και αναστολες
σηκωνω το χερι
"κυρια να παω στην τουαλετα;"
"πηγαινε"
η ταξη στο δευτερο οροφο, η τουαλετα στο ισογειο
κατεβηκα τις σκαλες του δευτερου οροφου με δρασκελιες σα να μην υπαρχει αυριο
ομως οι σκαλες του πρωτου οροφου ηταν μοιραιο να με στοιχειωσουν
καπου εκει χαμογελασε ο κωλος και βγηκαν τα πρωτα
καθε σκαλι και πορδη
καθε βημα και κουραδοπυροβολισμος
κοινως χεστηκα πανω μου τρεχοντας προς την τουαλετα
μπηκα στη πρωτη χεστρα και εκλεισα την πορτα πισω μου
εβγαλα το βρακι που ειχε γινει τρια κιλα απο τα σκατα
και το πεταξα στο καλαθι με τα κωλοχαρτα
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ
σκουπιστηκα, εβαλα σκετο παντελονι και επεστρεψα κυριος

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Περσινό σκηνικό με το που φτάνω και παρκάρω έξω από γνωστό καλτ κωλόμπαρο,έχω αναμμένο ένα τσιγάρο και νιώθω τρελά αέρια μέσα στο στομάχι μου να κατεβαίνουν.Αλλάζω πορεία και αναζητώ ένα σκοτεινό μέρος να αδειάσω.Λίγο πιο κάτω ήταν ένα σχολείο με αρκετή βλάστηση γύρω γύρω οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη πάω ακριβώς μπροστά στην είσοδο,τα κατεβάζω και αφήνω έναν σκατολόφο να κοσμεί την είσοδο αυτού του γυμνασίου  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Μετά κάθισα απέναντι και παρατήρουσα πόσο ταίριαζε η διακόσμησή μου σ'αυτό το άθλιο σχολείο  :2funny: :2funny:.Από μικρός ήθελα να το κάνω στο δικό μου σχολείο αλλά ποτέ δεν είναι αργά  :rockon: :rockon:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Για μένα τα καλύτερα χεσίματα γίνονται στο ύπαιθρο. Παρκάρισμα δίπλα απο κανά θάμνο, βαθύ κάθισμα, κανά χορταράκι να σου γαργαλάει το κώλαρακι και το αεράκι με τις μυρωδίες της φύσης να σε αναζωογονει και να διώχνει τη σκατίλα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Τα καλύτερα χεσίματα τα ρίχνω στο καράβι που τυγχάνει να είναι και χώρος εργασίας  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Χέζω σε όλες ανεξαιρέτως τις βάρδιές μου και σχεδόν πάντα έχει προηγηθεί τρελό κλανίδι :S :S.Ένα όμως αλησμόνητο χεσίδι είχα ρίξει στα έβερεστ στο Πέραμα,παρκάρω με αλάρμ και τρέχω προς την τουαλέτα,δεν ήξερα ότι κι εκέι πλέον θέλει κωδικό από απόδειξη για να μπεις αλλά για καλή μου τύχη εκείνη την στιγμή εξήλθε ένας τύπος και μου κράτησε την πόρτα :rockon: :rockon:.Μπαίνω μέσα και με το που κατεβάζω το σώβρακο χέζω συνεχόμενα για πάνω από 30' :2funny: :2funny:.Συνέχισα για κανα 20λεπτο ακόμα όπου μόλις τέλειωσα και βγήκα κατάλαβα ότι η μπόχα είχε φτάσει μέχρι τα ταμεία κι ένιωθα το στομάχι μου εντελώς άδειο.Πήρα ένα φρέντο κι ένα πεινιρλι κι έφυγα πετώντας :grin: :grin:

Εντάξει respect!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom