Νέα

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι «Τούρμπο» στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το πόσο "τουρμπο" ειναι μια γυναικα στο κρεββατι εξαρταται απο πολλούς παράγοντες.(και εξαρταται πως οριζει ο καθενας το τουρμπο)
Εχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τον παρτενέρ (αμα ο άλλος σε καυλώνει μπορείς να γινεις άλλος άνθρωπος και το εχω δει και στον εαυτό μου και σε φίλες μου).
Σε μεγαλο βαθμο επισης παιζει ρόλο και η αυτοπεποιθηση και γενικά το να μην εχεις κομπλεξ και ανασφάλεις. Τέλος πάντων συσχετιζεται με πολλά και κυρίως εχει να κανει με το καθε άτομο ξεχωριστά, δε μπορεις να βρεις γενικό κανόνα.

Θα ελεγα παντως οτι ενας συνδυασμός "εχω αυτοπεποιθηση-τα εχω βρει με την πάρτη μου-δε ντρεπομαι για τη σεξουαλικότητά μου" ειναι πιο πιθανό να συμβει σε καπως πιο μεγάλη ηλικία απ'ο,τι στα 17-18, χωρις να θελω να πετάξω συγκεκριμενα νουμερα. Και κατι αντιστοιχο ισχυει και για τους αντρες.
Αυτο δε σημαινει οτι η 40άρα ή ο 40άρης θα ειναι απαραιτητα καλυτερος/η απο τον 25 άρη. Γενικά μιλάμε.
ενας ειναι ο παραγοντας το χρημα

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ειτε συναναστρεφεστε μονιμως με λάθος "κύκλους" γυναικων, ειτε απλά ανηκετε στην κατηγορια των ανθρωπων που αντι να αναλαβουν τις ευθυνες τους ή να δουν τα πραγματα ρεαλιστικά κατηγορείτε τους αλλους. Κλασσικη τακτικη: "Δε μου εκατσε η γκομενα. Οχι επειδη μου λειπει τιποτα ή πολυ απλά δεν της αρεσα! Οοοοχι! Αλλά επειδη ολες ειναι πουτανες και κοιτανε το πορτοφόλι". Αυτόματα η ευθυνη φευγει απο πάνω σου και μεταφερεται στην άλλη. Αν σε κανει να κοιμασαι καλυτερα το βραδυ, πάσο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μα αμα δεν ξερει ουτε καν να γλυφει τα αρχιδια εχουμε αδικο;
Νισαφι πια.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ειτε συναναστρεφεστε μονιμως με λάθος "κύκλους" γυναικων, ειτε απλά ανηκετε στην κατηγορια των ανθρωπων που αντι να αναλαβουν τις ευθυνες τους ή να δουν τα πραγματα ρεαλιστικά κατηγορείτε τους αλλους. Κλασσικη τακτικη: "Δε μου εκατσε η γκομενα. Οχι επειδη μου λειπει τιποτα ή πολυ απλά δεν της αρεσα! Οοοοχι! Αλλά επειδη ολες ειναι πουτανες και κοιτανε το πορτοφόλι". Αυτόματα η ευθυνη φευγει απο πάνω σου και μεταφερεται στην άλλη. Αν σε κανει να κοιμασαι καλυτερα το βραδυ, πάσο.
αυτα πεστα και στα περισσοτερα νεα παιδια που εχουν περιπου τα ιδια προβληματα.μια χαρα θα καθονταν ολες στον μπερλουσκονι η στον μπεκαμ μονο και μονο επειδη εχουν λεφτα.σας εχουμε μαθει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αφου οι φιλοι του κρις που ειναι σοβαροι τριανταχρονοι την πεφτουν σε γκομενες στο φεισμπουκ και δεν τους
καθεται καμια. :grin:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ελάχιστες φορες εχω ακουσει αντρα στην ηλικία μου , λιγο μεγαλυτερο-λίγο μικρότερο, που να πει τετοιες μαλακιες. Οτι διαμαρτυρονται περι "ξηρασιας" ναι! Αλλα οχι με επιχειρημα τα λεφτα! Με άλλα επιχειρηματα, οπως δεν ειμαι αρκετά ωραιος, δεν ειμαι αρκετα cool, με βλεπουν σαν φιλο, απλα δεν εκατσε το σκηνικό, δεν εχω αρκετα μεγαλο κοινωνικό κυκλο ωστε να γνωριζω γκομενες κλπ κλπ. Και εχω δει ελαχιστες φορες κοπελες να κοιτανε το χρημα. Που ακομα κι αυτες κανουν μπαμ απο χιλιόμετρο οτι ειναι χαζοβιόλες και στοκοι.

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μα πες τα ρε Master. Υπαρχουν και φυσιολογικά ατομα εδω μεσα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εγω ελάχιστες φορες εχω ακουσει αντρα στην ηλικία μου , λιγο μεγαλυτερο-λίγο μικρότερο, που να πει τετοιες μαλακιες. Οτι διαμαρτυρονται περι "ξηρασιας" ναι! Αλλα οχι με επιχειρημα τα λεφτα! Με άλλα επιχειρηματα, οπως δεν ειμαι αρκετά ωραιος, δεν ειμαι αρκετα cool, με βλεπουν σαν φιλο, απλα δεν εκατσε το σκηνικό, δεν εχω αρκετα μεγαλο κοινωνικό κυκλο ωστε να γνωριζω γκομενες κλπ κλπ. Και εχω δει ελαχιστες φορες κοπελες να κοιτανε το χρημα. Που ακομα κι αυτες κανουν μπαμ απο χιλιόμετρο οτι ειναι χαζοβιόλες και στοκοι.
τους εχει κανει πλυση εγκεφαλου η τηλεοραση.γιαυτο τα λενε αυτα.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
αυτα πεστα και στα περισσοτερα νεα παιδια που εχουν περιπου τα ιδια προβληματα.μια χαρα θα καθονταν ολες στον μπερλουσκονι η στον μπεκαμ μονο και μονο επειδη εχουν λεφτα.σας εχουμε μαθει.

φιλαρακο τα λες πολυ σωστα. αλλα περα απο τα λεφτα πρεπη να εχης και στυλ. διοτι η γκομενα τι να τον κανει καποιον με λεφτα αλλα να ειναι αγροικος, βλαχος και χωρις στυλ. δεν ξερω αν με πιανης τι θελω να πω

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
φιλαρακο τα λες πολυ σωστα. αλλα περα απο τα λεφτα πρεπη να εχης και στυλ. διοτι η γκομενα τι να τον κανει καποιον με λεφτα αλλα να ειναι αγροικος, βλαχος και χωρις στυλ. δεν ξερω αν με πιανης τι θελω να πω
βοηθαει φιλε και αυτο .να μην λεμε μπουρδες.αλλα για να εχεις το στυλ που θελει η γκομενα πρεπει να εχειςφραγκα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν βλεπω εκπομπες

στυλ εχεις που λεει ο αλεκουκος; φορείς κανα πουκαμισάκι πορτοκαλι με ροζ παντελονι για παραδειγμα; Μονο αν γινεις κομψοτέχνημα σαν τον αλεκος παιζει να ασχοληθεί κανα γκομενακι μαζι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom