α ολα και ολα γυναικα που ξερει να παραγωγιζει και να ολοκληρωνει ειναι σεξουαλικη σιγουρα ;)εσυ τωρα τι σοι φρουτο εισαι???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι «Τούρμπο» στο κρεβάτι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 270
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εμενα και μονο που ειπες "παραγωγιζει" μου επεσεα ολα και ολα γυναικα που ξερει να παραγωγιζει και να ολοκληρωνει ειναι σεξουαλικη σιγουρα ;)
φαντασου πως θα ειναι μετα τα 30ειμαι κοντα στα 50 και θεωρουσα οτι η γυνακα ωριμαζει σεξουαλικα μετα τα 30
λαθος μου....
η γνωριμια με 24 χρονη μ εκανε ν αλλαξω γνωμη...μη αναμενομανα τα δεδομενα
Επισκέπτης
Οι γυναικες γινονται τουρμπο οταν καταλαβουν τι εχουν στα σκελια τους και μαθουν να το χρησιμοποιουν για να το ευχαριστιουνται.αυτο γινεται συνηθως μετα τα 30
Μαρκέλλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οι γυναικες γινονται τουρμπο οταν καταλαβουν τι εχουν στα σκελια τους και μαθουν να το χρησιμοποιουν για να το ευχαριστιουνται.αυτο γινεται συνηθως μετα τα 30
Για το μετά τα 30 επιφυλασσομαι, δε μου αρεσει να τσουβαλιάζω. Στο υπόλοιπο συμφωνω. Το μερίδιο ευθυνης (επαναλαμβανω, μεριδιο) το εχουν και οι αντρες σε ενα βαθμό πάντως. Οταν καποιος δεν ξερει, ή δεν τον ενδιαφερει (στη συντριπτική πλειοψηφία ισχυει το πρωτο πάντως) η ικανοποίηση της γκόμενάς του και νομιζει οτι σεξ = γλωσσόφιλο, λιγο χουφτωμα, πίπα και βάρα μεσα-εξω μέσα-εξω, πώς περιμένεις μετά η άλλη να λιώνει στην καύλα για σενα, ή για το σεξ γενικότερα? Προς θεού, δεν εννοω οτι φταινε οι αντρες για ολες τις ξενερωτες γκόμενες του πλανήτη, απλά σου λέω οτι ειναι και λίγο φαύλος κύκλος το όλο σκηνικό. Πισυευω βεβαια οτι οσο περνανε τα χρόνια και υπάρχει μεγαλυτερη απενοχοποίηση , ενημερωση, χειραφετιση οπως θες πες το, τα πράγματα βελτιωνονται.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Στα πρώτα που λες συμφωνώ,φερουμε μεριδιο ευθυνης σε μεγαλο βαθμο.Αλλα δε νομιζω πως βελτιώνονται τα πράγματα αλλο απενοχοποίηση αλλο καφριλίκι και καμία διάθεση να δώσουμε και να πάρουμε(Να μοιραστούμε καύλα και συναισθήματα).Πιο in your face απλά γινονται τα πραγματα οχι καλυτερα.Αν μιλάμε για διαφορά απ τη δεαετία του 60 οκ να το δεχτώ αλλά και πάλι οχι απαραιτητα καλύτερα,διαφορετικά ναι.Θα δειξει.Το μερίδιο ευθυνης (επαναλαμβανω, μεριδιο) το εχουν και οι αντρες σε ενα βαθμό πάντως. Οταν καποιος δεν ξερει, ή δεν τον ενδιαφερει (στη συντριπτική πλειοψηφία ισχυει το πρωτο πάντως) η ικανοποίηση της γκόμενάς του και νομιζει οτι σεξ = γλωσσόφιλο, λιγο χουφτωμα, πίπα και βάρα μεσα-εξω μέσα-εξω, πώς περιμένεις μετά η άλλη να λιώνει στην καύλα για σενα, ή για το σεξ γενικότερα? Προς θεού, δεν εννοω οτι φταινε οι αντρες για ολες τις ξενερωτες γκόμενες του πλανήτη, απλά σου λέω οτι ειναι και λίγο φαύλος κύκλος το όλο σκηνικό. Πισυευω βεβαια οτι οσο περνανε τα χρόνια και υπάρχει μεγαλυτερη απενοχοποίηση , ενημερωση, χειραφετιση οπως θες πες το, τα πράγματα βελτιωνονται.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.621
- Πόντοι
- 606
μαρκελλα καλησπερα. Και εμενα ο κλαδος μου ανηκει στις θετικες επιστημες.Αν κάνω καμιά δουλειά ή τι δουλειά κάνω? Δε θα αναφερθω συγκεκριμενα για ευνόητους λόγους. Ας πουμε οτι ασχολούμαι με κατι των θετικων επιστημων.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Δεν υπαρχει ξενερωτη γκομενα,μονο αχρηστοι και ασχετοι αντρες.Για το μετά τα 30 επιφυλασσομαι, δε μου αρεσει να τσουβαλιάζω. Στο υπόλοιπο συμφωνω. Το μερίδιο ευθυνης (επαναλαμβανω, μεριδιο) το εχουν και οι αντρες σε ενα βαθμό πάντως. Οταν καποιος δεν ξερει, ή δεν τον ενδιαφερει (στη συντριπτική πλειοψηφία ισχυει το πρωτο πάντως) η ικανοποίηση της γκόμενάς του και νομιζει οτι σεξ = γλωσσόφιλο, λιγο χουφτωμα, πίπα και βάρα μεσα-εξω μέσα-εξω, πώς περιμένεις μετά η άλλη να λιώνει στην καύλα για σενα, ή για το σεξ γενικότερα? Προς θεού, δεν εννοω οτι φταινε οι αντρες για ολες τις ξενερωτες γκόμενες του πλανήτη, απλά σου λέω οτι ειναι και λίγο φαύλος κύκλος το όλο σκηνικό. Πισυευω βεβαια οτι οσο περνανε τα χρόνια και υπάρχει μεγαλυτερη απενοχοποίηση , ενημερωση, χειραφετιση οπως θες πες το, τα πράγματα βελτιωνονται.
Μαρκέλλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εχεις ενα δικιο. Μπορει το σεξ να γινεται πιο ευκολο, αλλά οχι απαραιτητα καλύτερο. Ειναι όμως το πρώτο -άγαρμο- βήμα θελω να πιστευω. Σε παλιότερες γενιές θα ηταν ανηκουστο πχ να συζητησει γυναικοπαρέα το αν αυνανιζεται. Ουτε καν! Τωρα ειναι πιο μπόσικα τα πραγματα, και το να πάψει η σεξουαλικότητα να ειναι θεμα και πρακτική ταμπού θα οδηγησει σε πιο απελευθερωμενα πραγματα. Τουλαχιστον απο τη γυναικεία σκοπιά και νοοτροπία αυτη ειναι μεγάλη αλλαγη. Το να διεκδικησει ο αντρας τη σεξουαλική του ικανοποίηση ηταν πάντα αυτονόητο. Το οτι αρχιζει να συμβαινει και για τη γυναικα θα ειναι καλό και θα φερει ισορροπία. Τωρα οτι εχουμε φτασει στο άλλο ακρο που γαμιουνται αβερτα ενω ειναι ακομα παιδακια 13-14 χρονων ειναι σημείο των καιρών το οποίο δεν ξερω πώς να σχολιάσω. Με διχάζει.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εγώ νομίζω πως όσο περνάνε τα χρόνια θα δίνουμε όλο και λιγότερα στον αλλον στο σεξ.
Γιατί το "τον εχω μισό μέτρο,της τον εβαλα απ τον κώλο 5 φορές σε μισό λεπτο,εχυσα,κι η καργιόλα δε μπορει να κάτσει" δεν ειναι σεξ ειναι ο Μπολτ απ το Κερατσίνι που τρεχει κάθετα στο κουλουάρ μονος του(και βγαίνει δεύτερος).
Γιατί το "τον εχω μισό μέτρο,της τον εβαλα απ τον κώλο 5 φορές σε μισό λεπτο,εχυσα,κι η καργιόλα δε μπορει να κάτσει" δεν ειναι σεξ ειναι ο Μπολτ απ το Κερατσίνι που τρεχει κάθετα στο κουλουάρ μονος του(και βγαίνει δεύτερος).
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.621
- Πόντοι
- 606
παιδια εχω πηδηξει την μιση νεα υορκη
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πήδηξες τουλάχιστον τη Νέα?
Ή την Υόρκη?
Ή την Υόρκη?
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.621
- Πόντοι
- 606
και την μιαΠήδηξες τουλάχιστον τη Νέα?
Ή την Υόρκη?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Χρηστο να τα λες αυτα στην Μαριαννα για να την εντυπωσιασεις.και την μια
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.621
- Πόντοι
- 606
ναι ενταξει να βρισκομαστε εμεις οι εξυπνοι να τα λεμε πιο συχνατι γινεται ολοι οι θετικοι εδω ειμαστε?
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.621
- Πόντοι
- 606
φιλε μου τα λεω αφου ειμαι καμακι πιστευω οτι μπορει να την ριξω αν μου την πεσει η ιδια..Χρηστο να τα λες αυτα στην Μαριαννα για να την εντυπωσιασεις.
Μαρκέλλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγώ νομίζω πως όσο περνάνε τα χρόνια θα δίνουμε όλο και λιγότερα στον αλλον στο σεξ.
χαχαχαχαχαχα!! Ωραιος.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εκανες λαθοςειμαι κοντα στα 50 και θεωρουσα οτι η γυνακα ωριμαζει σεξουαλικα μετα τα 30
λαθος μου....
η γνωριμια με 24 χρονη μ εκανε ν αλλαξω γνωμη...μη αναμενομανα τα δεδομενα
απο 50-70 ειναι η καλυτερη ηλικια στην γυναικα
εκει να δεις ωριμανση