Νέα

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι «Τούρμπο» στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
ειμαι κοντα στα 50 και θεωρουσα οτι η γυνακα ωριμαζει σεξουαλικα μετα τα 30

λαθος μου....

η γνωριμια με 24 χρονη μ εκανε ν αλλαξω γνωμη...μη αναμενομανα τα δεδομενα

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96

λαθος μου....

φαντασου πως θα ειναι μετα τα 30 :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οι γυναικες γινονται τουρμπο οταν καταλαβουν τι εχουν στα σκελια τους και μαθουν να το χρησιμοποιουν για να το ευχαριστιουνται.αυτο γινεται συνηθως μετα τα 30

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
συμφωνω τοτε εχουν γνωση και πειρα...ειναι πιο λυσσαρες....ισως ειναι και θεμα βιολογικο

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οι γυναικες γινονται τουρμπο οταν καταλαβουν τι εχουν στα σκελια τους και μαθουν να το χρησιμοποιουν για να το ευχαριστιουνται.αυτο γινεται συνηθως μετα τα 30

Για το μετά τα 30 επιφυλασσομαι, δε μου αρεσει να τσουβαλιάζω. Στο υπόλοιπο συμφωνω. Το μερίδιο ευθυνης (επαναλαμβανω, μεριδιο) το εχουν και οι αντρες σε ενα βαθμό πάντως. Οταν καποιος δεν ξερει, ή δεν τον ενδιαφερει (στη συντριπτική πλειοψηφία ισχυει το πρωτο πάντως) η ικανοποίηση της γκόμενάς του και νομιζει οτι σεξ = γλωσσόφιλο, λιγο χουφτωμα, πίπα και βάρα μεσα-εξω μέσα-εξω, πώς περιμένεις μετά η άλλη να λιώνει στην καύλα για σενα, ή για το σεξ γενικότερα? Προς θεού, δεν εννοω οτι φταινε οι αντρες για ολες τις ξενερωτες γκόμενες του πλανήτη, απλά σου λέω οτι ειναι και λίγο φαύλος κύκλος το όλο σκηνικό. Πισυευω βεβαια οτι οσο περνανε τα χρόνια και υπάρχει μεγαλυτερη απενοχοποίηση , ενημερωση, χειραφετιση οπως θες πες το, τα πράγματα βελτιωνονται.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το μερίδιο ευθυνης (επαναλαμβανω, μεριδιο) το εχουν και οι αντρες σε ενα βαθμό πάντως. Οταν καποιος δεν ξερει, ή δεν τον ενδιαφερει (στη συντριπτική πλειοψηφία ισχυει το πρωτο πάντως) η ικανοποίηση της γκόμενάς του και νομιζει οτι σεξ = γλωσσόφιλο, λιγο χουφτωμα, πίπα και βάρα μεσα-εξω μέσα-εξω, πώς περιμένεις μετά η άλλη να λιώνει στην καύλα για σενα, ή για το σεξ γενικότερα? Προς θεού, δεν εννοω οτι φταινε οι αντρες για ολες τις ξενερωτες γκόμενες του πλανήτη, απλά σου λέω οτι ειναι και λίγο φαύλος κύκλος το όλο σκηνικό. Πισυευω βεβαια οτι οσο περνανε τα χρόνια και υπάρχει μεγαλυτερη απενοχοποίηση , ενημερωση, χειραφετιση οπως θες πες το, τα πράγματα βελτιωνονται.
Στα πρώτα που λες συμφωνώ,φερουμε μεριδιο ευθυνης σε μεγαλο βαθμο.Αλλα δε νομιζω πως βελτιώνονται τα πράγματα αλλο απενοχοποίηση αλλο καφριλίκι και καμία διάθεση να δώσουμε και να πάρουμε(Να μοιραστούμε καύλα και συναισθήματα).Πιο in your face απλά γινονται τα πραγματα οχι καλυτερα.Αν μιλάμε για διαφορά απ τη δεαετία του 60 οκ να το δεχτώ αλλά και πάλι οχι απαραιτητα καλύτερα,διαφορετικά ναι.Θα δειξει.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
Αν κάνω καμιά δουλειά ή τι δουλειά κάνω?  :grin:  Δε θα αναφερθω συγκεκριμενα για ευνόητους λόγους. Ας πουμε οτι ασχολούμαι με κατι των θετικων επιστημων.
μαρκελλα καλησπερα. Και εμενα ο κλαδος μου ανηκει στις θετικες επιστημες. :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για το μετά τα 30 επιφυλασσομαι, δε μου αρεσει να τσουβαλιάζω. Στο υπόλοιπο συμφωνω. Το μερίδιο ευθυνης (επαναλαμβανω, μεριδιο) το εχουν και οι αντρες σε ενα βαθμό πάντως. Οταν καποιος δεν ξερει, ή δεν τον ενδιαφερει (στη συντριπτική πλειοψηφία ισχυει το πρωτο πάντως) η ικανοποίηση της γκόμενάς του και νομιζει οτι σεξ = γλωσσόφιλο, λιγο χουφτωμα, πίπα και βάρα μεσα-εξω μέσα-εξω, πώς περιμένεις μετά η άλλη να λιώνει στην καύλα για σενα, ή για το σεξ γενικότερα? Προς θεού, δεν εννοω οτι φταινε οι αντρες για ολες τις ξενερωτες γκόμενες του πλανήτη, απλά σου λέω οτι ειναι και λίγο φαύλος κύκλος το όλο σκηνικό. Πισυευω βεβαια οτι οσο περνανε τα χρόνια και υπάρχει μεγαλυτερη απενοχοποίηση , ενημερωση, χειραφετιση οπως θες πες το, τα πράγματα βελτιωνονται.
Δεν υπαρχει ξενερωτη γκομενα,μονο αχρηστοι και ασχετοι αντρες. :rockon:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις ενα δικιο. Μπορει το σεξ να γινεται πιο ευκολο, αλλά οχι απαραιτητα καλύτερο. Ειναι όμως το πρώτο -άγαρμο- βήμα θελω να πιστευω. Σε παλιότερες γενιές θα ηταν ανηκουστο πχ να συζητησει γυναικοπαρέα το αν αυνανιζεται. Ουτε καν! Τωρα ειναι πιο μπόσικα τα πραγματα, και το να πάψει η σεξουαλικότητα να ειναι θεμα και πρακτική ταμπού θα οδηγησει σε πιο απελευθερωμενα πραγματα. Τουλαχιστον απο τη γυναικεία σκοπιά και νοοτροπία αυτη ειναι μεγάλη αλλαγη. Το να διεκδικησει ο αντρας τη σεξουαλική του ικανοποίηση ηταν πάντα αυτονόητο. Το οτι αρχιζει να συμβαινει και για τη γυναικα θα ειναι καλό και θα φερει ισορροπία. Τωρα οτι εχουμε φτασει στο άλλο ακρο που γαμιουνται αβερτα ενω ειναι ακομα παιδακια 13-14 χρονων ειναι σημείο των καιρών το οποίο δεν ξερω πώς να σχολιάσω. Με διχάζει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγώ νομίζω πως όσο περνάνε τα χρόνια θα δίνουμε όλο και λιγότερα στον αλλον στο σεξ.
Γιατί το "τον εχω μισό μέτρο,της τον εβαλα απ τον κώλο 5 φορές σε μισό λεπτο,εχυσα,κι η καργιόλα δε μπορει να κάτσει" δεν ειναι σεξ ειναι ο Μπολτ απ το Κερατσίνι που τρεχει κάθετα στο κουλουάρ μονος του(και βγαίνει δεύτερος).

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
παιδια  εχω πηδηξει την μιση νεα υορκη

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πήδηξες τουλάχιστον τη Νέα?
Ή την Υόρκη?

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ νομίζω πως όσο περνάνε τα χρόνια θα δίνουμε όλο και λιγότερα στον αλλον στο σεξ.
Γιατί το "τον εχω μισό μέτρο,της τον εβαλα απ τον κώλο 5 φορές σε μισό λεπτο,εχυσα,κι η καργιόλα δε μπορει να κάτσει" δεν ειναι σεξ ειναι ο Μπολτ απ το Κερατσίνι που τρεχει κάθετα στο κουλουάρ μονος του(και βγαίνει δεύτερος).

χαχαχαχαχαχα!! Ωραιος.  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

λαθος μου....