Νέα

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι «Τούρμπο» στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απο κει και περα η γυναικα σεξουαλικα μεγαλωνονας αποκτα αίσθηση του τι θελει στο κρεβατι επειδη αργεί λόγω της συντηρητικής κοινωνίας, πλέον βεβαια δεν νομιζω οτι συμβαινει και πολυ αυτο.
Δε συμβαινει πια.Πέφτει ξεκώλιασμα απ τα 15 πια.Σελφισ φώτος,σναπτσάτ και γάμησέ τα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δε συμβαινει πια.Πέφτει ξεκώλιασμα απ τα 15 πια.Σελφισ φώτος,σναπτσάτ και γάμησέ τα.

Θα με πιάσει το συντηρητικό μου με τα πιτσιρίκια, αλλά δεν το γουστάρω αυτο το χαλι.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Το πόσο "τουρμπο" ειναι μια γυναικα στο κρεββατι εξαρταται απο πολλούς παράγοντες.(και εξαρταται πως οριζει ο καθενας το τουρμπο)
Εχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τον παρτενέρ (αμα ο άλλος σε καυλώνει μπορείς να γινεις άλλος άνθρωπος και το εχω δει και στον εαυτό μου και σε φίλες μου).
Σε μεγαλο βαθμο επισης παιζει ρόλο και η αυτοπεποιθηση και γενικά το να μην εχεις κομπλεξ και ανασφάλεις. Τέλος πάντων συσχετιζεται με πολλά και κυρίως εχει να κανει με το καθε άτομο ξεχωριστά, δε μπορεις να βρεις γενικό κανόνα.

Θα ελεγα παντως οτι ενας συνδυασμός "εχω αυτοπεποιθηση-τα εχω βρει με την πάρτη μου-δε ντρεπομαι για τη σεξουαλικότητά μου" ειναι πιο πιθανό να συμβει σε καπως πιο μεγάλη ηλικία απ'ο,τι στα 17-18, χωρις να θελω να πετάξω συγκεκριμενα νουμερα. Και κατι αντιστοιχο ισχυει και για τους αντρες.
Αυτο δε σημαινει οτι η 40άρα ή ο 40άρης θα ειναι απαραιτητα καλυτερος/η απο τον 25 άρη. Γενικά μιλάμε.

αγαπητή Μαρκέλλα, δουλειά κάνετε αν επιτρέπεται ??

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το πόσο "τουρμπο" ειναι μια γυναικα στο κρεββατι εξαρταται απο πολλούς παράγοντες.(και εξαρταται πως οριζει ο καθενας το τουρμπο)
Εχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τον παρτενέρ (αμα ο άλλος σε καυλώνει μπορείς να γινεις άλλος άνθρωπος και το εχω δει και στον εαυτό μου και σε φίλες μου).
Σε μεγαλο βαθμο επισης παιζει ρόλο και η αυτοπεποιθηση και γενικά το να μην εχεις κομπλεξ και ανασφάλεις. Τέλος πάντων συσχετιζεται με πολλά και κυρίως εχει να κανει με το καθε άτομο ξεχωριστά, δε μπορεις να βρεις γενικό κανόνα.

Θα ελεγα παντως οτι ενας συνδυασμός "εχω αυτοπεποιθηση-τα εχω βρει με την πάρτη μου-δε ντρεπομαι για τη σεξουαλικότητά μου" ειναι πιο πιθανό να συμβει σε καπως πιο μεγάλη ηλικία απ'ο,τι στα 17-18, χωρις να θελω να πετάξω συγκεκριμενα νουμερα. Και κατι αντιστοιχο ισχυει και για τους αντρες.
Αυτο δε σημαινει οτι η 40άρα ή ο 40άρης θα ειναι απαραιτητα καλυτερος/η απο τον 25 άρη. Γενικά μιλάμε.

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αν κάνω καμιά δουλειά ή τι δουλειά κάνω?  :grin:  Δε θα αναφερθω συγκεκριμενα για ευνόητους λόγους. Ας πουμε οτι ασχολούμαι με κατι των θετικων επιστημων.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ε, με κατι που σχετιζεται με θετικες επιστημες, δε θα πω πιο συγκεκριμενα.  :rolleyes:
ναι,φαίνεσαι.μετά τις αναλύσεις για πουτσες που κάνεις εδώ,πιάνεις και λύνεις τριπλά ολοκληρώματα :pipa1:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι, εμεις των θετικών δε μπορουμε να ασχοληθούμε με πούτσες δηλαδη? Ειναι μόνο για τους φιλολο?  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οι πρακτικές τον τρώνε(τον analύουν) όσο οι φιλόλογες τον αναλύουν.

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ε, με κατι που σχετιζεται με θετικες επιστημες, δε θα πω πιο συγκεκριμενα.  :rolleyes:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φαντασου οτι σε τρωει ο κωλος σου και ξυνεσε στο καλοριφερ......τρολλακι σταιλ η πουστρακι σταιλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom