Νέα

Σε ισχύ ο νόμος για το downloading στη Γαλλία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 779
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
Η Γαλλία έχει μετατραπεί από σήμερα σε μία από τις πιο καταπιεστικές χώρες όσον αφορά το παράνομο κατέβασμα προγραμμάτων, μετά την έναρξη της ισχύος του σχετικού νόμου, ο οποίος προβλέπει ότι μετά δύο προειδοποιήσεις θα επιβάλλεται πρόστιμο και απαγόρευση της σύνδεσης των επίμονων παραβατών.

Τα πρώτα ηλεκτρονικά μηνύματα με προειδοποιήσεις στους χρήστες που κατέβαζαν προγράμματα άρχισαν να στέλνονται την Παρασκευή, ένα μήνα μετά την έγκριση του αμφιλεγόμενου νόμου, ανακοίνωσε σήμερα η αρμόδια για την εφαρμογή του αρχή.

Μετά τη λήψη του πρώτου μηνύματος, ο επίμονος χρήστης θα λαμβάνει και δεύτερο με συστημένη επιστολή. Με την τρίτη παράβαση κινδυνεύει να του επιβληθεί πρόστιμο και διακοπή της σύνδεσής του στο Ιντερνέτ, που μπορεί να φθάσει και στο ένα έτος, χωρίς δυνατότητα να εγγραφεί σε άλλον πάροχο.

Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο PcInpact, οι πάροχοι Numericable και Bouygues Telecom είναι οι πρώτοι που ενημέρωσαν με ηλεκτρονικά μηνύματα τους χρήστες τους. Οι SFR και Orange ξεκίνησαν σήμερα την ενημέρωση για την παραβίαση του νόμου γνωστού ως Ανώτατη Αρχή για τη Διάδοση των Έργων και την Προστασία των Πνευματικών Δικαιωμάτων στο Ιντερνέτ (Hadopi).

Μόνον ο πάροχος Free, δηλωμένος πολέμιος του Hadopi, αρνήθηκε να τους μιμηθεί και προκειμένου να αποστείλει τα μηνύματα αναμένει να του «δωθούν εγγυήσεις όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του μηχανισμού, ιδίως αυτές που αφορούν την προστασία των δεδομένων», εξηγεί εκπρόσωπός του.

Η εταιρεία επιθυμεί επίσης να υπογράψει σύμφωνο με το υπουργείο Πολιτισμού «προκειμένου να εντοπίζονται οι ανταλλαγές που σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα». Το υπουργείο, σύμφωνα με τη Free, δεν έχει δώσει ακόμη συνέχεια στο αίτημά της.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εδω ομος ειναι Greece..... και 10.000.0000 πληθυσμού κατεβάζει παράνομα... :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εδω ομος ειναι Greece..... και 10.000.0000 πληθυσμού κατεβάζει παράνομα... :2funny:

αυτο ξαναπεστο οπως ο νομος για το καπνισμα εγω οπου παω ρωταω ευγενικα εχει χωρο για καπνιστες αν μου πουν οχι τοτε φευγω αν πω ναι καθομαι και εκει εχω εισπραξει πολλα τραγελαφικα την κυριακη πηγα σε μια ταβερνα λογο οικονομικης κρισης ρωταω που μπορω να καπνισω μου λεει απαγορευετε του λεεω οκ παω παρακατω μου λεει με κραυγη απελπισιας περιμενε ρε φιλε κατι θα κανουμε θα ανοιξουμε το παραθυρο και ολα οκ

ετσι θα γινει και  με downloading θα σου λεει απαγορευετε αλλα ολο και κατι απατεωνιες θα μπορεις να κανεις πχ δεν κατεβαζα εγω αλλα ειχα αφησει ξεκλειδωτο το ρουτερ θα κρυβουμε την ip και πολλα αλλα μη φοβαστε ετσι κι αλλιως ο καθε νομος στην ελλαδα εχει και το παραθυρακι του

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
πχ δεν κατεβαζα εγω αλλα ειχα αφησει ξεκλειδωτο το ρουτερ θα κρυβουμε την ip και πολλα αλλα μη φοβαστε ετσι κι αλλιως ο καθε νομος στην ελλαδα εχει και το παραθυρακι του
To mac address σου λεει κατι?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
To mac address σου λεει κατι?

αμα γινει αυτο στην ελλαδα ολοι θα κοψουν τη συνδεση τους τοτε και γω που εχω (24αρα) υποτιθετε γιατι πιανω 8 τι να την κανω τη συνδεση ας μου βαλουν 1μβ η 2μβ τι να το κανω το παραπανω αμα σερφαρω και στελνω μαιλ ασε που δεν θα χρειαζετε το καθε σπιτι να εχει συνδεση πχ με 8 μβ συνδεση θα μπορουν ανετα με ενα ασυρματο ρουτερ να συνδεθουν 3 διαμεριματα και 6 η/υ αν ειναι μονο να σερφαρουν να ειναι φασεμπουκ κανα βιντεακι και κανα μαιλ θα καταστραφουν οι εταιριες και μην ξεχνας εχουμε και πολλες στην ελλαδα τελλας οτε χολ φορθνετ ον τελεκομ νετονε συτα σιγουρα αν εφαρμοστει καταγραμμα ο νομος μονο τα 1/4 θα επιβιωσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom