Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Σ' ευχαριστώ! Δέν θυμόμουν ότι έγραφα γι΄ αυτά εδώ μέσα! Ἐφαγα πολύ μπούλιγκ τότε καί παραιτήθηκα τής προσπάθειας!
Μετά από τρία χρόνια, βεβαίως, φαίνεται πιό καθαρά πού τό πάνε: Ηλεκτρονικός έλεγχος τών πάντων.
Ελπίζω όμως ὀτι οι παίκτες πού κονταροχτυπιούνται γιά τό ποιός θά κάνει κουμάντο στόν πλανήτη, νά αλληλολαβωθούν τόσο πολύ μεταξύ τους, ώστε νά μάς αφήσουν ήσυχους.
Γιά παράδειγμα, στόν πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς, πιστεύουμε ότι όλα γίνονται μόνο γιά τήν θρησκευτική αντιπαλότητα καί τό αιώνιο μίσος, αλλά από πίσω είναι τεράστια οικονομικά συμφέροντα καί τό έπαθλο ο αμύθητος ενεργειακός πλούτος τής Μεσογείου. Είναι άλλος ένας proxy πόλεμος, χωρίς νά μού είναι σαφές ποιοί τόν οργανώνουν.

πραγματικά κρίμα , δεν έπρεπε να τα παρατήσεις.
στερηθήκαμε τα φώτα σου όλο εκείνο τον καιρό. Θα είχες σώσει πολύ κόσμο που έφαγε το παραμύθι με τα εμβόλια

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Μην την συνεχίσεις.

Αν και αμφιβάλω...επειδή δε μπορώ να είμαι στο κεφάλι σου όμως....αν σε παρερμήνευσα κακώς...από αυτά που έγραψες αυτό το συμπέρασμα προκύπτει δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου.
Να τη συνεχισω εγω τη κουβεντα.Σαφως και χεστηκαν πανω τους στη χαμας μετα το χτυπημα στο νοσοκομειο,γιατι πηραν χαμπαρι οτι οι αλλοι εχουν κοψει φλαντζα ,απασφαλισαν και δεν λογαριαζουν πλεον ουτε απο παιδια ουτε γερους ουτε τιποτα,και πισω απο ποιον θα πανε να κρυφτουν πλεον?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
ναι τυπε...μπορεις να βομβαρδιζεις νοσοκομεια και σχολεια με Φ16..... αλλα δεν μπορεις με Σουκχοι....
Οταν χτυπας με Σουκχοι πεφτουν ολοι να σε φανε.....με Φ16 δεν τρεχει καστανο....

μαζο να ξέρεις πως ο καημός σου με την αδικία εις βάρος του ξανθού γένους έχει αρχίσει να με συγκινεί

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Οτι θα ελευθερωσουν τους ομηρους αν σταματησουν οι βομβαρδισμοι?
Συγνωμη αλλά εγω σημερα την ακουσα πρωτη φορα.
Ναι. Και η ίδια από την πρώτη μέρα των βομβαρδισμών και το Ιρανικό ΥΠΕΞ το επανέλαβε χθες. Το ζητούμενο είναι αν τους πήρε για να τους ανταλλάξει ή για ασπίδα. Κυκλοφορούν και οι δύο εκδοχές και κανείς δε γνωρίζει τι ισχύει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Να τη συνεχισω εγω τη κουβεντα.Σαφως και χεστηκαν πανω τους στη χαμας μετα το χτυπημα στο νοσοκομειο,γιατι πηραν χαμπαρι οτι οι αλλοι εχουν κοψει φλαντζα ,απασφαλισαν και δεν λογαριαζουν πλεον ουτε απο παιδια ουτε γερους ουτε τιποτα,και πισω απο ποιον θα πανε να κρυφτουν πλεον?
σατανά.....:tooth:

λίγο κοντόφθαλμη τακτική μου μοιάζει αυτή....αν στην προσπάθεια τους να εξαφανίσουν τον κοντινό εχθρό γεννήσουν έναν ακόμα μεγαλύτερο τι θα καταλάβουν?

Μήπως θα γλιτώσουν και αυτοί από τα αποτελέσματα? Εμένα η όλη φάση μου θυμίζει λίγο 9/11 που πιάστηκαν από το χτύπημα οι αμερικάνοι για να θερίσουν τη μέση ανατολή

και στην καμπή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης μετά τον κόβιντ...με τον παγκόσμιο πληθωρισμό στα ύψη....και την ενεργειακή και κλιματική κρίση προ των πυλών (τα ξεχάσαμε αυτά ξαφνικά)

όποιος ονειρεύεται ιερούς πολέμους με μουσλίμια και χρέη προς το έθνος αναμετρήσεις πολιτισμών και θρησκειών

είναι όχι απλά άξιος της μοίρας του....αλλά επικίνδυνος...είτε είναι προθυπουργός είτε απλός πολίτης.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
γιατί δεν βάζεις μια τέτοια δήλωση από την πρώτη μέρα να την δούμε και μεις ;
Θα την ψάξω και θα τη βάλω αν και διακρίνω την ειρωνεια.
Βάζω για την ωρα τη χθεσινή του Ιρανικού ΥΠΕΞ, που την εχω και πρόχειρη.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
σατανά.....:tooth:

λίγο κοντόφθαλμη τακτική μου μοιάζει αυτή....αν στην προσπάθεια τους να εξαφανίσουν τον κοντινό εχθρό γεννήσουν έναν ακόμα μεγαλύτερο τι θα καταλάβουν?

Μήπως θα γλιτώσουν και αυτοί από τα αποτελέσματα? Εμένα η όλη φάση μου θυμίζει λίγο 9/11 που πιάστηκαν από το χτύπημα οι αμερικάνοι για να θερίσουν τη μέση ανατολή

και στην καμπή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης μετά τον κόβιντ...με τον παγκόσμιο πληθωρισμό στα ύψη....και την ενεργειακή και κλιματική κρίση προ των πυλών (τα ξεχάσαμε αυτά ξαφνικά)

όποιος ονειρεύεται ιερούς πολέμους με μουσλίμια και χρέη προς το έθνος αναμετρήσεις πολιτισμών και θρησκειών

είναι όχι απλά άξιος της μοίρας του....αλλά επικίνδυνος...είτε είναι προθυπουργός είτε απλός πολίτης.
Δεν μπορουμε να τους καταλαβουμε πως σκεφτονται εκει κατω,ουτε τους μεν ουτε τους δε,Εδω εχουμε 70 χρονια ειρηνη, 3 γενιες ζησαν ηρεμα. Εκει κατω εχουν 70 χρονια πολεμο. Ειναι αλλη η οπτικη τους

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Το νοσοκομείο ηταν Βαπτιστών και δεν είχε σχέση με τη Χαμάς. Παρεκτος που παίζει να ήταν και δικό της λάθος. Καρφακι δεν της καίγεται της Χαμάς. Αυτοί να γίνουν μάρτυρες θέλουν. Επίθεση αυτοκτονίας έκαναν στο Ισραήλ. Οπότε τα χεστηκαν πάνω τους είναι αστεία.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Μαλλον βγαινει κωλυομενος και ο Κουλης :confused:

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης μιλώντας αργά το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό «One Channel» και ερωτηθείς για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ, δήλωσε πως «υπάρχει μια προετοιμασία σε σχέση με την επίσκεψη, θα δούμε αν αυτή τελικά γίνει».

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Δεν μπορουμε να τους καταλαβουμε πως σκεφτονται εκει κατω,ουτε τους μεν ουτε τους δε,Εδω εχουμε 70 χρονια ειρηνη, 3 γενιες ζησαν ηρεμα. Εκει κατω εχουν 70 χρονια πολεμο. Ειναι αλλη η οπτικη τους
Σιγά να μη σκέφτονται οι μεν και δε μόνοι τους ή καλύτερα...σιγά μη δρουν από μόνοι τους.

Υποκινούμενα συμφέροντα από αυτούς που ζουν πραγματικά στην ειρήνη και έχουν την πολυτέλεια να τους εκμεταλλευτούν

Δεν σου κάνει εντύπωση? Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ο πλανήτης κοίταγε πως θα προστατευθεί από την κλιματική αλλαγή

και τον Οκτώβριο βομβαρδίζουν με φ16 νοσοκομεία και είμαστε στα πρόθυρα παγκοσμίου πολέμου.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Σιγά να μη σκέφτονται οι μεν και δε μόνοι τους ή καλύτερα...σιγά μη δρουν από μόνοι τους.

Υποκινούμενα συμφέροντα από αυτούς που ζουν πραγματικά στην ειρήνη και έχουν την πολυτέλεια να τους εκμεταλλευτούν

Δεν σου κάνει εντύπωση? Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ο πλανήτης κοίταγε πως θα προστατευθεί από την κλιματική αλλαγή

και τον Οκτώβριο βομβαρδίζουν με φ16 νοσοκομεία και είμαστε στα πρόθυρα παγκοσμίου πολέμου.
Τον ιουλιο και τον Αυγουστο σκεφτοταν η Χαμας την κλιματικη αλλαγη?
Αντε οι εβραιοι να τη σκεφτοταν και λιγο,ελαχιστα ισα να ξεσκασουν και να ασχοληθουν παλι με τη χαμας :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Τον ιουλιο και τον Αυγουστο σκεφτοταν η Χαμας την κλιματικη αλλαγη?
Αντε οι εβραιοι να τη σκεφτοταν και λιγο,ελαχιστα ισα να ξεσκασουν και να ασχοληθουν παλι με τη χαμας :2funny:

Δεν μιλάω ούτε για τους Εβραίους ούτε για τη Χαμάς.

Για αυτούς που στηρίζουν αμφότερους μιλάω.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
αυτό που λες είναι εύλογο αν και το θεωρώ μαλακία των ισραηλινών αν όντως το έχουν κάνει οι ίδιοι και πολύ περισότερο να το έκαναν σκόπιμα.
Γιατί τώρα που ο κόσμος γενικά είναι υπέρ τους να κάνουν κάτι που μπορεί να γίνει αιτία να αντιστραφεί πάλι αυτό το κλίμα;
και αφορμή σε ισαποστάκηδες και λοιπούς απολογητές της χαμας να ξεχάσουν τι έχει κάνει η χαμας και πως ξεκίνησε όλο αυτό.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895

καμία ειρωνία, δεν αμφισβήτησα κάτι, εσύ είπες "από την πρώτη μερα" αν και αυτό μπορεί να είναι σχήμα λόγου. Αν υπάρχει απλά βάλε να τη δούμε και ας μην είναι ακριβώς από την πρώτη μερα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
αυτό που λες είναι εύλογο αν και το θεωρώ μαλακία των ισραηλινών αν όντως το έχουν κάνει οι ίδιοι και πολύ περισότερο να το έκαναν σκόπιμα.
Γιατί τώρα που ο κόσμος γενικά είναι υπέρ τους να κάνουν κάτι που μπορεί να γίνει αιτία να αντιστραφεί πάλι αυτό το κλίμα;
και αφορμή σε ισαποστάκηδες και λοιπούς απολογητές της χαμας να ξεχάσουν τι έχει κάνει η χαμας και πως ξεκίνησε όλο αυτό.
κοιτα σκοπιμα σκοπιμα δεν το εκαναν, οτι ηταν στο πλαισιο της στρατηγικης τους να σκοτωσουν 500 αμαχους επι τουτου ξερω γω. Απλα μπορει να επαιζε το εξης σεναριο,ειχαν πληροφοριες οτι στη συγκεκριμενη περιοχη υπηρχαν στρατιωτικοι στοχοι της χαμας ,οπλισμος ρουκετες υπογεια τουνελ στρατηγεια οτιδηποτε. Και στο πλανο βομβαρδισμων τους εβλεπαν οτι υπηρχε σοβαρη πιθανοτητα να χτυπησουν και το νοσοκομειο, ε εκει που υπο αλλες συνθηκες θα ελεγαν αμπορτ, τωρα ειπαν προχωραμε και αν γινει η μαλακια εγινε και στα παπαρια μας.Κατι τετοιο τελως παντων

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406

παντως αποτι λεει και το αρθρο η χαμας επισημα αρνειται οτι εχει κανει τετοια προσφορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε κοντα επεσες, και τους βολιώτες αυστριακους τους λενε.
Ναι σερλοκ το γνωριζω...

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ρε πουστηδες πραγματικά ολόψυχα εύγε όμως...
Το τι αναλύσεις πολεμικου και γεωπολιτικού χαρακτήρα έχω διαβάσει
τις τελευταίες μέρες έχω μείνει άφωνος πραγματικά...
Άλαλος...
Αν σας είχε ο Μιχαλολιάκος στο κόμμα του πρωτεύουσα μας θα ήταν χωρίς υπερβολές
ποια Κωνσταντινούπολη και αρχιδια Νέα Υόρκη και βάλε...
Ολόψυχα εύγε...
Που να μην το είχατε κιόλας ορισμένοι...:wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom