Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.406
Σοβαρα τωρα, στο τσακ γλυτωσε σημερα ο Σολτς απο την ρουκετα, και θα παει ολοκληρος Μπάιντεν στο ισραηλ? Για ποιο λογο? Μια τηλεδιασκεψη δεν μπορουν να κανουν?Πόλεμος στο Ισραήλ: Μετά τον Αμπάς και η Ιορδανία ακυρώνει τη σύνοδο κορυφής με τον Μπάιντεν
https://www.protothema.gr/world/art...nia-akuronei-ti-sunodo-korufis-me-ton-baiden/
Δεν είναι καινούρια. Από την πρώτη μέρα την έχουν κάνει και την επαναλαμβανουν σε κάθε ευκαιρία.Η ανακοινωση της Χαμας οτι αν σταματησουν τωρα οι βομβαρδισμοι, θα απελευθερωσουν ολους τους ομηρους, εγινε πριν ή μετα το βομβαρδισμό του νοσοκομειου? Ξερει κανενας?
Επιπλεον, τι αλλαξε? Εγω θυμαμαι ελεγε η Χαμας οτι αν ξεκινησουν βομβαρδισμοι, θα εκτελει εναν ομηρο σε καθε επιθεση. Πού ειναι οι εκτελέσεις?
Και τωρα λενε οτι αν σταματησουν οι βομβαρδισμοί θα τους ελευθερωσουν ολους?
Τι συμβαινει, χεστηκανε πανω τους?
Μιλάς για ένα νοσοκομείο που θάφτηκαν 500 άτομα μέσα και παιδάκια και μωρά.Τι συμβαινει, χεστηκανε πανω τους?
Οπότε εμείς δεν κινδυνεύουμε. Αφού και τους περιθαλπτουμε τους μουσουλμάνους και επιδόματα τους δίνουμε.Πιθανόν επειδη η Σουηδια ξεκινησε πογκρόμ κατά των μουσουλμανων ισως?
Τι σχεση εχει αυτο? Αλλο πραγμα λεω.Μιλάς για ένα νοσοκομείο που θάφτηκαν 500 άτομα μέσα και παιδάκια και μωρά.
Είσαι με τα καλά σου?
Οτι θα ελευθερωσουν τους ομηρους αν σταματησουν οι βομβαρδισμοι?Δεν είναι καινούρια. Από την πρώτη μέρα την έχουν κάνει και την επαναλαμβανουν σε κάθε ευκαιρία.
Η ανακοινωση της Χαμας οτι αν σταματησουν τωρα οι βομβαρδισμοι, θα απελευθερωσουν ολους τους ομηρους, εγινε πριν ή μετα το βομβαρδισμό του νοσοκομειου? Ξερει κανενας?
Επιπλεον, τι αλλαξε? Εγω θυμαμαι ελεγε η Χαμας οτι αν ξεκινησουν βομβαρδισμοι, θα εκτελει εναν ομηρο σε καθε επιθεση. Πού ειναι οι εκτελέσεις?
Και τωρα λενε οτι αν σταματησουν οι βομβαρδισμοί θα τους ελευθερωσουν ολους?
Τι συμβαινει, χεστηκανε πανω τους?
Τι σχεση εχει αυτο? Αλλο πραγμα λεω.
Και δεν ειναι 500, μαλλον ειναι πανω απο 3.000.
Περιεργο παντως.δεν χεστήκανε, απλά αν το Ισραήλ συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα ξεμείνουν από παρθένες εκεί στον ισλαμικό παράδεισο
και απο ανθρωπινες ασπιδες στον ματαιο τουτο κοσμοδεν χεστήκανε, απλά αν το Ισραήλ συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα ξεμείνουν από παρθένες εκεί στον ισλαμικό παράδεισο
γιατί δεν βάζεις μια τέτοια δήλωση από την πρώτη μέρα να την δούμε και μεις ;Δεν είναι καινούρια. Από την πρώτη μέρα την έχουν κάνει και την επαναλαμβανουν σε κάθε ευκαιρία.
Σε παρερμήνευσα?Εγω δεν αναφερθηκα σε κανενα νοσοκομειο.
Μιλω γενικως περι της Ισραηλινης επιθεσης.
Δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεις ειδικα το νοσοκομειο. Τι γκαιμπελιστικα ειναι αυτα? Τι προσπαθεις να κανεις, να μου πεις οτι χαιρομαι για το θανατο παιδιων στο νοσοκομειο? Για μαζεψου λιγακι, γιατι σας εχω βαρεθει μερικους μερικους να διαστρεβλωνετε συνεχεια ό,τι λεω. Αντε μπραβο. Γιατι και η ανοχη εχει τα ορια της
Επιτηδες διεγραψα το ποσταρισμα γιατι δεν γουσταρω καθολου να συνεχισω αυτη τη συζητηση, βαρεθηκα καθε βραδυ να εξηγω τι γραφω. Παμε να πουμε τιποτα αλλοΣε παρερμήνευσα?
Για πες γιατί ρώτησες τι ήθελες να διαπιστώσεις?
Μαλλον κατι λαθος πρεπει να καταλαβε, γιατι η συγκεκριμενη ανακοινωση της Χαμας υπαρχει μονο σημερα και μαλιστα πριν κανενα τριωρο.γιατί δεν βάζεις μια τέτοια δήλωση από την πρώτη μέρα να την δούμε και μεις ;
Μην την συνεχίσεις.Επιτηδες διεγραψα το ποσταρισμα γιατι δεν γουσταρω καθολου να συνεχισω αυτη τη συζητηση, βαρεθηκα καθε βραδυ να εξηγω τι γραφω. Παμε να πουμε τιποτα αλλο
Εν παση περιπτωσει το διεγραψα, δεν ειχα σκοπο να τα συνδεσωΜην την συνεχίσεις.
Αν και αμφιβάλω...επειδή δε μπορώ να είμαι στο κεφάλι σου όμως....αν σε παρερμήνευσα κακώς...από αυτά που έγραψες αυτό το συμπέρασμα προκύπτει δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου.
Διεγραψες το ποσταρισμα σου γιατι εγραφες οτι δεν αναφερθηκες σε κανενα νοσοκομειο,και μετα διαπιστωσες οτι 3 πιο ποστ πιο πανω ρωταγες καθαρα αν η ανακοινωση της χαμας βγηκε πριν η μετα τον βομβαρδισμο του νοσοκομειου,πονηρουλη ε πονηρουληΕπιτηδες διεγραψα το ποσταρισμα γιατι δεν γουσταρω καθολου να συνεχισω αυτη τη συζητηση, βαρεθηκα καθε βραδυ να εξηγω τι γραφω. Παμε να πουμε τιποτα αλλο
Ε και σου είπα το δέχομαι αφού το εξήγησες.....δεν θα μιλήσω εγω για σένα αφού το διευκρίνισες.Εν παση περιπτωσει το διεγραψα, δεν ειχα σκοπο να τα συνδεσω