Απο που κι ως που ως λαος ειμαστε με τους Αραβες; Επειδη παραδοσιακα το ελληνικο κρατος παλια ηταν με τον αραβικο κοσμο; Επειδη οι Αραβες δεν κανουν τρομοκρατικες ενεργειες στην Ελλαδα;
Προσωπικα εγω στηριζω το Ισραηλ, να επικρατησει πληρως στον πολεμο αυτον.
Τους Αραβες και μουσουλμανους τους ειδαμε ποσο σεβονται την Ελλαδα και τον τοπο, που δεν εχουν αφησει εκκλησακι και προσκυνηταρι ορθιο. Οπου μπορουν τα σπανε, τα μαγαριζουν. Ειχα γραψει προσωπικα παραδειγματα, και καποιοι καναν το κοροιδο, οτι δεν καταλαβαινουν. Σπανε το σταυρο. Σκιζουν τις εικονες, σε αυτα τα προσκυνηταρια που βρισκονται διασπαρτα στους δρομους, σε Αθηνα, αλλα και επαρχια που εχω δει εγω ο ιδιος.
Δεν με σεβονται, γιατι να τους σεβαστω εγω;
Σιγουρα υπαρχουν στο Ισραηλ και στη Παλαιστινη ειδικες συνθηκες, πολιτικες, καθημερινοτητας, ακραιας φτωχειας για τους Παλαιστινιους. Αλλα κι εκεινοι (οι Παλαιστινιοι) εχουν καποια πλουσια αραβικα κρατη να τους βοηθουν, δεν ειναι μονοι.
Το προβλημα για μενα εδραζεται στο οτι σχεδον ολα τα αραβικα κρατη και σιγουρα οι πολιτες τους, εξακολουθουν να αρνουνται το δικαιωμα των Εβραιων στη περιοχη, γιατι τη θεωρουν περιοχη τους. Θεωρουν οτι οι Εβραιοι ειναι ξενο σωμα, φερτοι απο αλλου, που οι συνθηκες μετα τον 2ο ΠΠ σταθηκαν ευνοικες μαζι τους.
Και ετσι να ειναι; Τι θα πει αυτο; Δεν εχουν οι Εβραιοι ιστορικα δικαιωματα και βαθυ ερεισμα στη περιοχη;
Καποιοι ειδα ειπαν για αδικιες και φτωχεια κατα των Παλαιστινιων. Οποιος ειναι φτωχος και αδικημενος, δολοφονει αιχμαλωτους, εστω και στρατιωτες, , αμαχους, γυναικες, διαπομπευει τη σωρο, τη φτυνει, και αλλαλαζει σαν ζωο; Οχι, δεν ειναι ουτε η ακραια φτωχεια, ουτε η ακραια αδικια. Ειναι οτι οσοι κανουν τετοια, ειναι πραγματικα ζωα, που απλως τους δοθηκε η ευκαιρια να δειξουν τον πραγματικο τους εαυτο.
Και ελπιζω το Ισραηλ να τους δωσει την απαντηση που τους αρμοζει.