BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.849
- Πόντοι
- 3.556
Εχω γνωρισει κατι Ιρανες στην Τεχερανη που ανετα τις φιλοξενουσα. Αυτη η κωλοκατασταση στο Ιραν ξεκινησε το 53 απο το πραξικοπημα που εκανε η BP με την βοηθεια CIA k MI6 για να τους φανε τα πετρελαια. Εφεραν τον Σαχη και οι μουλαδες ειχαν το επιχειρημα οτι ηταν βαλτος για να κλεβει ανενοχλητη το πετρελαιο η BPΊσως να κάνουν μια πρώτη «διερευνητική» επίθεση στο Ιράν τώρα, αλλά η κυρίως δράση θα ακολουθήσει μετά τις 5 Νοεμβρίου, υποθέτω.
Μέσω Ντουμπάι θα πήγε ρε μλκ.Πως πήγε ο Μπλέτσας στη Δαμασκό γαμω το φελεκι μου;;;αετοδρομιο δεν έχει
Οδικά μέσω Ισραήλ κ Τουρκίας δεν γίνεται
Μόνο αν πήγε Λίβανο κ από εκεί
Να δείτε που είμαι ορακτωρας της Μοσάντ
Εχω γνωρισει κατι Ιρανες στην Τεχερανη που ανετα τις φιλοξενουσα. Αυτη η κωλοκατασταση στο Ιραν ξεκινησε το 53 απο το πραξικοπημα που εκανε η BP με την βοηθεια CIA k MI6 για να τους φανε τα πετρελαια. Εφεραν τον Σαχη και οι μουλαδες ειχαν το επιχειρημα οτι ηταν βαλτος για να κλεβει ανενοχλητη το πετρελαιο η BP
Τυπε ειναι ωραια μουνια οι Ιρανες.εχω δει ιρανη που ειχε γκομενο ελληνα και οι 2 ζουσαν στο ντοιτσλαντ την εφερε διακοπες ελλαδα το αλανι το καλοκαιρι φοβερο νιμου
Μάλλον με τις ψαρόβαρκες που έρχονται οι ισλαμοπιθηκοι ,πήρε το γυρισμό μαζί με τους δουλεμπόρουςΜέσω Ντουμπάι θα πήγε ρε μλκ.
Ολοι στους δρομουςΤαβαρες ROBov Cerniegev για αυτό η παγκόσμια επικράτηση του κομμουνισμού είναι επιτακτική....πρέπει να δράσουμεε λαϊκή πάλη κ συγχρονισμένα για την επικράτηση μας
...κανένα κομμουνιστικό καθεστώς δεν θα δεχόταν εισροή φονταμελιστων ισλαμιστών που στην ουσία εξυπηρετων το διεφθαρμένο κεφάλαιο ..
Ο κομμουνισμός είναι η λύση
Πόσες φορές την ημέρα καρντασακο μου?Λάτρης της πολυτέλειας η χείρα του αρχιτρομοκράτη της Χαμάς, λέει...
Κόσμος
Σε υπόγειο κρησφύγετο με τσάντα Birkin 32.000 δολαρίων – Το βίντεο με τον Σινουάρ και τη γυναίκα του
Σε υπόγειο κρησφύγετο με τσάντα Birkin 32.000 δολαρίων - Το βίντεο με τον Σινουάρ και τη γυναίκα του
Νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει τον Γιαχία Σινουάρ, να μεταφέρει την οικογένειά του σε ένα υπόγειο κρησφύγετο, στα δαιδαλώδη τούνελ της Γάζας.www.naftemporiki.gr
Πόσες φορές την ημέρα καρντασακο μου?
Αυτό είναι αποτέλεσμα της φυσικής επιλογής και δεν μας αφορά, τόσο όσο νομίζουμε. Αυτοί οι άνθρωποι έτσι όπως σκέφτονται δεν αξίζουν την ειρήνη, ούτε οι μεν ούτε οι δε.Το προβλημα ειναι οτι εκεινοι που πολεμανε το Ισραηλ, εχουν στοχο τον αφανισμο του. Ειναι η επισημη θεση τους.
Καταλαβαινεις οτι ειναι πολυ χλωμο να υπαρξει ειρηνη, χωρις την πληρη επκρατηση του ενος ή του αλλου μερους.
Υποψιαζομαι τους λογους που στηριζεις ΧαμαςΠόσες φορές την ημέρα καρντασακο μου?
Στο ΙΡΑΝ πολλοί προσποιούνται ότι ακολουθούν το θεοκρατικό καθεστώς. Οι περισσότεροι έχουν κρυφή ζωή. Δηλαδή είναι κανονικοί άνθρωποι χάρη στο VPN...Εχω γνωρισει κατι Ιρανες στην Τεχερανη που ανετα τις φιλοξενουσα. Αυτη η κωλοκατασταση στο Ιραν ξεκινησε το 53 απο το πραξικοπημα που εκανε η BP με την βοηθεια CIA k MI6 για να τους φανε τα πετρελαια. Εφεραν τον Σαχη και οι μουλαδες ειχαν το επιχειρημα οτι ηταν βαλτος για να κλεβει ανενοχλητη το πετρελαιο η BP