Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.765
Πόντοι
3.656
Καμία ουδετεροτητα.
Ειμαστε με τον πολιτισμενο κοσμο και οι τρομοκρατες πρεπει να τσακιστουν

Και αν ο λαος τους, στηριζει τους τρομοκρατες, να τσακιστει και αυτος
Ειναι θεμα επιβιωσης του δυτικου πολιτισμου.
Απλα πραγματα.
Τα περι ουδετεροτητας και ροζ συννεφακιων, τα κατουραμε.
Τους τρομοκράτες τους χρηματοδοτεί ο πολιτισμένος κόσμος

να κατουρήσουμε και την πόρτα μας.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
Επρεπε ΟΛΕΣ οι φωτο να δημοσιευονται, να γινονται φειγ βολαν στους δρομους, να αναρτωνται σε γιγαντοαφισες.
Εχουμε πολεμο με τα πιθηκια, ολοι εμεις οι πολιτισμενοι ανθρωποι.

Και για τα βλαμμενα που κανουν καταληψεις με παλαιστινιακες μαντηλες, να τους χωνουν στη φυλακη και να τους υποχρεωνουν να βλεπουν προβολές με τις φωτογραφιες για 15 ωρες τη μερα

ναί οκέι δεν διαφωνώ αλλά δεν βλέπονται .....
να ανεβάσω μιά μόνον μία με μωρά στη κούνια ..με πολτοποιημένα κεφάλια κ το κορμάκι τους λωρίδες ?
άστο ρε άνθρωπε ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
To Ιραν δεν συμπεριλαμβανεται στις πολιτισμενες χωρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναί οκέι δεν διαφωνώ αλλά δεν βλέπονται .....
να ανεβάσω μιά μόνον μία με μωρά στη κούνια ..με πολτοποιημένα κεφάλια κ το κορμάκι τους λωρίδες ?
άστο ρε άνθρωπε ...
Τα εχω δει σχεδον ολα
Γι αυτο λεω οτι πρεπει να δημοσιευθουν
Να τελειωνουμε με το παραμυθι

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
Κακώς κ οι Αμερικάνοι που κυνηγούσαν τη 17 Ν δεν σκότωσαν όλο τον ελληνικό λαό σαν υπαίτιο των πράξεών της 17Ν
αν πήγαιναν σε κανά Γκουαντάναμο τους υποστηρικτές του Κουφοντίνα δεν θα μας χάλαγε

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.081
Πόντοι
216
Εγώ δεν έχω ενστάσεις για το πως φέρεται το Ισραήλ και η παλαιστίνιοι....

εγώ έχω ενστάσεις για το πως βλέπουν (και αφήνουν) αυτή την κατάσταση να εξελίσσεται οι υπόλοιποι άνθρωποι του κόσμου.
Οι υπόλοιποι άνθρωποι του κόσμου κάνουν ακριβώς ότι θα περίμενε κανείς να κάνουν, ως υπόλοιποι άνθρωποι του κόσμου. Κρατούν διπλωματικές αποστάσεις μεν, αλλά κρίνουν με βάση όσων καταγράφονται δε. Και, η αλήθεια είναι οτι η πλευρά της Χαμάς δεν έχει να δείξει τίποτε το απτό και αδιαμφησβήτητο. 'Οτι βγαίνει, είτε σαν επίσημη ανακοίνωση της Παλαιστινιακής αρχής, είτε στα social media σαν κλιπάκια/καλέσματα σε στήριξη στον "κακόμοιρο λαό της Παλαιστίνης" πέφτουν πάνω στις φωτογραφίες, και στα βίντεο, με αλαλαγμούς απο την 11η Σεπτεμβρίου, στους νεκρούς να περιφέρονται σε καρότσες, στις slefie δίπλα σε πτώματα παιδιών και γυναικών και ζώων. Ο υπόλοιπος κόσμος, λοιπόν, δεν βλέπει και τόσο ζεστά την ισχυροποίηση ενός τέτοιου status quo, για τον απλούστατο λόγο οτι δεν θέλει να το ζήσει απο κοντά

να κατουρήσουμε και την πόρτα μας.
Και τους εγκληματίες επίσης. Ο κάθε Ξηρός, ο κάθε Κουφοντίνας, ο κάθε Εσκομπάρ, ο κάθε Τσάπο, και ο κάθε Παλαιοκώστας, γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, έκαναν τις επιλογές τους και ξεχώρισαν απο αυτό που λέμε "νορμάλ πολιτισμένος κόσμος" όντας μέλη του πολιτισμένου κόσμου. Οι τρομοκράτες της Χαμάς, και της κάθε Χαμάς, πήγαν σε σχολές ανώτερης εκπαίδευσης στον Δυτικό πολιτισμένο κόσμο. Δεν έμαθαν γραφή, ανάγνωση και χρήση τεχνολογιών σε τίποτε σπηλιές στα περίχωρα της Γάζας. Αυτά είναι για τους αναλώσιμους "μάρτυρες μαχητές", τα βόδια που πιστεύουν στα ποτάμια απο μέλι, τα βουνά απο πιλάφι και τις 70 παρθένες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.765
Πόντοι
3.656
Οι υπόλοιποι άνθρωποι του κόσμου κάνουν ακριβώς ότι θα περίμενε κανείς να κάνουν, ως υπόλοιποι άνθρωποι του κόσμου. Κρατούν διπλωματικές αποστάσεις μεν, αλλά κρίνουν με βάση όσων καταγράφονται δε. Και, η αλήθεια είναι οτι η πλευρά της Χαμάς δεν έχει να δείξει τίποτε το απτό και αδιαμφησβήτητο. 'Οτι βγαίνει, είτε σαν επίσημη ανακοίνωση της Παλαιστινιακής αρχής, είτε στα social media σαν κλιπάκια/καλέσματα σε στήριξη στον "κακόμοιρο λαό της Παλαιστίνης" πέφτουν πάνω στις φωτογραφίες, και στα βίντεο, με αλαλαγμούς απο την 11η Σεπτεμβρίου, στους νεκρούς να περιφέρονται σε καρότσες, στις slefie δίπλα σε πτώματα παιδιών και γυναικών και ζώων. Ο υπόλοιπος κόσμος, λοιπόν, δεν βλέπει και τόσο ζεστά την ισχυροποίηση ενός τέτοιου status quo, για τον απλούστατο λόγο οτι δεν θέλει να το ζήσει απο κοντά

Και τους εγκληματίες επίσης. Ο κάθε Ξηρός, ο κάθε Κουφοντίνας, ο κάθε Εσκομπάρ, ο κάθε Τσάπο, και ο κάθε Παλαιοκώστας, γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, έκαναν τις επιλογές τους και ξεχώρισαν απο αυτό που λέμε "νορμάλ πολιτισμένος κόσμος" όντας μέλη του πολιτισμένου κόσμου. Οι τρομοκράτες της Χαμάς, και της κάθε Χαμάς, πήγαν σε σχολές ανώτερης εκπαίδευσης στον Δυτικό πολιτισμένο κόσμο. Δεν έμαθαν γραφή, ανάγνωση και χρήση τεχνολογιών σε τίποτε σπηλιές στα περίχωρα της Γάζας. Αυτά είναι για τους αναλώσιμους "μάρτυρες μαχητές", τα βόδια που πιστεύουν στα ποτάμια απο μέλι, τα βουνά απο πιλάφι και τις 70 παρθένες.
Μπράβο άρα συμφωνείς μαζί μου

τα συμφέροντα συγκρούονται (και καμιά φορά αλληλοβοηθιούνται) και στη μέση ο λαός...από τη μία του ισραήλ και από την άλλη οι παλαιστίνιοι.

και σε κάθε περίπτωση οι πραγματικοί τρομοκράτες...δηλαδή οι ηγεσίες βλέπουν τον πόλεμο από τις τηλεοράσεις τους. Ούτε ο μπους, ούτε ο ζελένσκι...ούτε ο πούτιν...ούτε ο νετανιάχου ούτε ο άλλος ο αρχηγος της χαμάς που κάνει διακοπές στο κατάρ έχουν δει το πεδίο από κοντά.

Αυτοί αποφασίζουν από τα σαλόνια τους και πάνε άλλοι μαλάκες να σκοτωθούν για τα συμφέροντα τους. Βέβαια αυτό θα συμβαίνει όσο υπάρχουν μαλάκες να θεωρούν τους πολέμους τους ιερούς.

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Μπράβο άρα συμφωνείς μαζί μου

τα συμφέροντα συγκρούονται (και καμιά φορά αλληλοβοηθιούνται) και στη μέση ο λαός...από τη μία του ισραήλ και από την άλλη οι παλαιστίνιοι.

και σε κάθε περίπτωση οι πραγματικοί τρομοκράτες...δηλαδή οι ηγεσίες βλέπουν τον πόλεμο από τις τηλεοράσεις τους. Ούτε ο μπους, ούτε ο ζελένσκι...ούτε ο πούτιν...ούτε ο νετανιάχου ούτε ο άλλος ο αρχηγος της χαμάς που κάνει διακοπές στο κατάρ έχουν δει το πεδίο από κοντά.

Αυτοί αποφασίζουν από τα σαλόνια τους και πάνε άλλοι μαλάκες να σκοτωθούν για τα συμφέροντα τους. Βέβαια αυτό θα συμβαίνει όσο υπάρχουν μαλάκες να θεωρούν τους πολέμους τους ιερούς.
Φίλε Saul το >80% των Ισραηλινών επικροτεί το "πρόγραμμα" του μπι μπι.
Δεν λέω ποιος έχει δίκαιο. Δίκαιο θα έχεις αυτός που στο τέλος θα επικρατήσει. Έτσι πάνε αυτά...
Αν τελικά οι Παλαιστίνιοι αποκτήσουν κράτος, η 7/10 θα είναι η "25η Μαρτίου" τους αφού όλα θα ανάγονται εκεί.
Αν όχι, τότε ο Μπιμπι και ο Γκρατζ θα δοξαστουν.

Αλλά δεν νομίζω ότι πράττει κάτι η Ισραηλινή ηγεσία που δεν θέλει ο λαός και το ίδιο ισχύει πλέον και για την Χαμάς.
Κανένας δηλαδή δεν έχει βάλει στην μέση κανέναν.
Εμείς μπορεί να λέμε ότι θελουμε εδώ περί δικαίου και πολιτισμού αλλά αυτά κρίνονται αναδρομικά με το τέλος του πολέμου.
Τα ξέρεις αυτά...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.765
Πόντοι
3.656
Φίλε Saul το >80% των Ισραηλινών επικροτεί το "πρόγραμμα" του μπι μπι.
Δεν λέω ποιος έχει δίκαιο. Δίκαιο θα έχεις αυτός που στο τέλος θα επικρατήσει. Έτσι πάνε αυτά...
Αν τελικά οι Παλαιστίνιοι αποκτήσουν κράτος, η 7/10 θα είναι η "25η Μαρτίου" τους αφού όλα θα ανάγονται εκεί.
Αν όχι, τότε ο Μπιμπι και ο Γκρατζ θα δοξαστουν.

Αλλά δεν νομίζω ότι πράττει κάτι η Ισραηλινή ηγεσία που δεν θέλει ο λαός και το ίδιο ισχύει πλέον και για την Χαμάς.
Κανένας δηλαδή δεν έχει βάλει στην μέση κανέναν.
Εμείς μπορεί να λέμε ότι θελουμε εδώ περί δικαίου και πολιτισμού αλλά αυτά κρίνονται αναδρομικά με το τέλος του πολέμου.
Τα ξέρεις αυτά...
η αναδρομική κρίση είναι δύσκολη...και την ιστορία την γράφουν όπως είπες οι νικητές......αν οι ναζί δεν είχαν χάσει σήμερα θα διάβαζες ότι ο μαλάκας με το μικρό μουστάκι ήταν φιλάνθρωπος....και ότι το άουσβιτς ήταν θέρετρο για να ξεκουραστούν και να κάνουν το χρέος τους στην κοινωνία οι ''useless eaters''

πιο κράτος να αποκτήσουν? σε λίγο δε θα μείνει κανένας παλαιστίνιος...θα τους σκοτώσουν όλους...γυναίκες παιδιά γριές...όλα πολιτισμένα θα γίνουν....και μετά θα πάνε θα το κάνουν οικόπεδο τη γάζα και θα σηκώσουν πολυκατοικίες για να πουλήσουν στους πλούσιους δικούς τους.....πολιτισμένα πράγματα.

δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο μέσος ισραηλινός θέλει να κατηγορείται από τον μισό πλανήτη για γενοκτονία....ή ότι ο μέσος κάτοικος της γάζας γουστάρει να ζει όπως ζουν αυτοί τώρα εκεί.

Αναδρομικά...θα κρίνεις ότι σε αφήσουν.

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1
η αναδρομική κρίση είναι δύσκολη...και την ιστορία την γράφουν όπως είπες οι νικητές......αν οι ναζί δεν είχαν χάσει σήμερα θα διάβαζες ότι ο μαλάκας με το μικρό μουστάκι ήταν φιλάνθρωπος....και ότι το άουσβιτς ήταν θέρετρο για να ξεκουραστούν και να κάνουν το χρέος τους στην κοινωνία οι ''useless eaters''

πιο κράτος να αποκτήσουν? σε λίγο δε θα μείνει κανένας παλαιστίνιος...θα τους σκοτώσουν όλους...γυναίκες παιδιά γριές...όλα πολιτισμένα θα γίνουν....και μετά θα πάνε θα το κάνουν οικόπεδο τη γάζα και θα σηκώσουν πολυκατοικίες για να πουλήσουν στους πλούσιους δικούς τους.....πολιτισμένα πράγματα.

δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο μέσος ισραηλινός θέλει να κατηγορείται από τον μισό πλανήτη για γενοκτονία....ή ότι ο μέσος κάτοικος της γάζας γουστάρει να ζει όπως ζουν αυτοί τώρα εκεί.

Αναδρομικά...θα κρίνεις ότι σε αφήσουν.
Ο μέσος Ισραηλινός κάτοικος του Ισραήλ δεν ενδιαφέρεται για το αν κατηγορείται. Αδιαφορεί.
'Ηδη εξαντλήθηκε το ηθικό κεφάλαιο του Β'Παγκοσμιου όποτε θέλει να την "τελειώσει την δουλειά".
Ο Βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται κοινώς..
Η στήριξη του λαού του Ισραήλ στο προγράμμα του Μπιμπι είναι σχεδόν καθολική. Ψάξε το μην με πιστεύεις.

Ναι συμφωνώ μαζί σου ότι προς το παρόν φαίνεται ότι δεν θα αποκτήσουν κράτος διότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να στηρίξουν του Παλαιστινίους οι Ιρανοί/Ρωσσοι/Κινέζοι τόσο δυνατά όσο στηρίζουν τώρα οι Δυτικοί το Ισραήλ. Επομένως αυτό που κάνουν τώρα μπορεί να είναι τα "ορλωφικά" τους και όχι η "25η Μαρτίου" τους.
Αλλά αυτό θα το δούμε...
Το Ισραήλ πρέπει να την καθαρισει την περιοχή διότι δεν έχει πολλά χρόνια μπροστά του για να το επιτύχει.
Τα πυρηνικά δεν θα τον σώζουν για πολύ ακόμα, και στα συμβατικά όπλα ΟΛΟΙ οι γείτονες τους το πλησιάζουν επικίνδυνα ακόμα και αν έλθουν όλες οι συμβατικές δυνάμεις των ΗΠΑ στην περιοχή. Όμως αν προσπαθήσει να 'καθαρίσει' την περιοχή η σφαγή ίσως είναι τεράστια.
Θα δούμε...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
To Ιραν δεν συμπεριλαμβανεται στις πολιτισμενες χωρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα εχω δει σχεδον ολα
Γι αυτο λεω οτι πρεπει να δημοσιευθουν
Να τελειωνουμε με το παραμυθι
Εγω συνειδητα δεν εχω δει καμια, γιατι δεν αντεχω. Ενδιαφερομαι ομως να μαθαινω ειδησεις για το τι ακριβως συνεβη εκεινη την ημερα.
Σιγουρα οι Παλαιστινιοι εχουν πολλες απωλειες, και σε αμαχους.
Αλλα εκεινοι το ξεκινησαν. Και θα πρεπει τωρα το Ισραηλ να το τελειωσει.
Ο Νετανιαχου φαινεται οτι θελει να το παει μεχρι τελους, παρα τις ομολογουμενως μεγαλες; πιεσεις που δεχεται.
Το σκεπτικο των Ισραηλινων φανταζομαι θα ειναι το εξης Δεν θα μας πουν τι θα κανουμε οι Γαλλοι, οι Αμερικανοι, ενω ξερουμε τι επαθαν πολιτες μας, αναιτια. Φρικαλεοτητες απο τους εχθρους μας. Δεν θα επιτρεψουμε να ξανασυμβει.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.456
Πόντοι
9.931

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Εγω συνειδητα δεν εχω δει καμια, γιατι δεν αντεχω. Ενδιαφερομαι ομως να μαθαινω ειδησεις για το τι ακριβως συνεβη εκεινη την ημερα.
Σιγουρα οι Παλαιστινιοι εχουν πολλες απωλειες, και σε αμαχους.
Αλλα εκεινοι το ξεκινησαν. Και θα πρεπει τωρα το Ισραηλ να το τελειωσει.
Ο Νετανιαχου φαινεται οτι θελει να το παει μεχρι τελους, παρα τις ομολογουμενως μεγαλες; πιεσεις που δεχεται.
Το σκεπτικο των Ισραηλινων φανταζομαι θα ειναι το εξης Δεν θα μας πουν τι θα κανουμε οι Γαλλοι, οι Αμερικανοι, ενω ξερουμε τι επαθαν πολιτες μας, αναιτια. Φρικαλεοτητες απο τους εχθρους μας. Δεν θα επιτρεψουμε να ξανασυμβει.
To ποιος το ξεκίνησε είναι μεγάλη κουβέντα φίλε μου..
Διότι προφανώς δεν μπούμε να ορίσουμε ως αρχή όλου αυτού τον περασμένο Οκτώβρη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Θεωρω λαθος του Ισραηλ οτι αρνειται πεισματικα Παλαιστινιακο κρατος.
Θα πρεπει να συναινεσει σε αυτο, ολοι οι λαοι αξιζουν κρατος.
Ετσι θα παψει και το λεγομενο ηθικο πλεονεκτημα των Παλαιστινιων εναντι των Ισραηλινων σε αυτη τη διενεξη που διαρκει δεκαετιες.

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Θεωρω λαθος του Ισραηλ οτι αρνειται πεισματικα Παλαιστινιακο κρατος.
Θα πρεπει να συναινεσει σε αυτο, ολοι οι λαοι αξιζουν κρατος.
Ετσι θα παψει και το λεγομενο ηθικο πλεονεκτημα των Παλαιστινιων εναντι των Ισραηλινων σε αυτη τη διενεξη που διαρκει δεκαετιες.
Μαζί σου, και οι δυο πρέπει να έχουν κράτος ! (και δεν είναι απλα λάθος, είναι "έγκλημα")

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.771
Πόντοι
3.506
Αν ήμουν Παλαιστίνιος θα έφευγα απο εκεί ή αν επέλεγα να μείνω θα πολεμούσα με κάθε μέσο τους φασίστες της Χαμάς και πιθανόν να ήμουν νεκρός....
Λάθος τύπε

Αν ήσουν Παλαιστίνιος θα σου είχαν διδάξει (εκτός αν ήσουν από τους λίγους που είναι Χριστιανοί και είναι άλλη πάστα,γνωρίζω προσωπικά έναν) ότι αν σκοτώσεις Εβραίους θα πας στον παράδεισο , ότι η Δύση σε καταπίεζε για χιλιετίες (γαργάρα η οθωμανική αυτοκρατορία λολ) και ότι οι άπιστοι πρέπει να πεθάνουν.

Καμία λύπηση για τη Γάζα. Όσο για τα παιδάκια της , οι γονείς τους ψήφισαν Χαμάς, στήριξαν Χαμάς και σύντομα θα τα κάνουν «μάρτυρες». Με αυτά που γίνονται ειδικά ,οι εν δυνάμει μάρτυρες θα αυξηθούν τα επόμενα χρόνια.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
Καλά ρε Ρόμπι θες να με δεις στη Κούβα ;:confused:
σιγά τα μπλάντια με τον Λουκά μωρέ...μεγαααααάλος τραγουδιστής .. φυσατόνε ρουφατόνε:2funny:
στις αγροτικές του Βόλου την έβγαλε ζάχαρη

Σαν συνεργαζόμενος θα πήγαινες Κούβα ,
τη μέρα να ψαρεύεις καμιά πληροφορία στον προαυλισμό ,το βράδυ ασωτίες στην Αβάνα με τις υπερμουνάρες:smiling-face-with-heart-eyes:

Πάρε και την :smitten:ΕΛΙΤ να είμαστε εντός θέματος , να ξεκινήσει καλά η μέρα:erection:

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.864
Πόντοι
6.256
Ξεχασαν την ουκρανια και συγκινουνται για τη Γάζα οι εμποροι οπλων ευρωπαιοι ηγέτες.
Και την ιδια στιγμη γιορταζουν τα 80 χρονια απ την αποβαση στη νορμανδια.
Ευρώπη ,το πουτανάκι του Ισλάμ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Απλη ερωτηση. Πώς επρεπε κατα τη γνωμη σου να αντιδρασει το Ισραηλ στην 7η Οκτωβριου? Συγκεκριμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom