Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η Βουλτεψη που την εχουν αυτες τις μερες τα καναλια για το μεταναστευτικο, επειδη της την λενε οι ΣΥΡΙΖΑιοι και ΚΚΕδες για την επισημη σταση της ελληνικης κυβερνησης (ηθελαν φιλοΠαλαιστινιακη ελληνικη) , ειπε ακριβως αυτο. <Αμα πεσει το Ισραηλ ειμαστε οι επομενοι.>

Μπορει να λενε διαφορα για Βουλτεψη και να κοροιδευουν, αλλα δεν παυει να ειναι στη κυβερνηση, και μου εκανε εντυπωση που ειπε κατι τετοιο καθαρα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.301
Πόντοι
1.706
Η Βουλτεψη που την εχουν αυτες τις μερες τα καναλια για το μεταναστευτικο, επειδη της την λενε οι ΣΥΡΙΖΑιοι και ΚΚΕδες για την επισημη σταση της ελληνικης κυβερνησης (ηθελαν φιλοΠαλαιστινιακη ελληνικη) , ειπε ακριβως αυτο. <Αμα πεσει το Ισραηλ ειμαστε οι επομενοι.>

Μπορει να λενε διαφορα για Βουλτεψη και να κοροιδευουν, αλλα δεν παυει να ειναι στη κυβερνηση, και μου εκανε εντυπωση που ειπε κατι τετοιο καθαρα.
Όταν πέσουν οι Ισραηλινοί θα γίνουμε αστρόσκονη........δεν υπάρχει επόμενος/αύριο και τα τοιαύτα......

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.313
Πόντοι
6.536

Τύπε δεν ανακάλυψε την Αμερική ή συγκεκριμένη.....
Μου γυρίζει τα άντερα η σιχαμένη....
Πρώην κομμουνίστρια,χαμαιλέοντας....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τύπε δεν ανακάλυψε την Αμερική ή συγκεκριμένη.....
Μου γυρίζει τα άντερα η σιχαμένη....
Πρώην κομμουνίστρια,χαμαιλέοντας....
Γιατι, η μονη ειναι που εχει μαζεψει η ΝΔ ;
Αφου θυμαμαι ο μακαριτης πλεον, διευθυντης επι χρονια στον Ελευθερο Τυπο, ο ψηλος με τα γυαλια (δεν θυμαμαι το ονομα του) , ελεγε οτι στον εμφυλιο κυνηγαγε με αλλους κομουνιστες σαν κι εκεινον, Δεξιους.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.301
Πόντοι
1.706
Όταν πέσουν οι Ισραηλινοί θα γίνουμε αστρόσκονη........δεν υπάρχει επόμενος/αύριο και τα τοιαύτα......
Τον εαυτό μου παραθέτω.......σε καλό δρόμο είμαι........

Το ωραίο είναι πως μαζί με τα ισραηλινά πυραυλάκια/μπομπίτσες θα πέσουν και κάτι εκατοντάδες αμερικανικά/ρωσικά.
Και τόσο καιρό ΕΓΩ, ο μέγιστος μάλαξ, φωνάζω να μου φέρουν το κουμπί.
Τελικά θα τα εκτοξεύσουν, δεν θα πάρω χαμπάρι, θα με πάρουν τα φλόκια εδώ που είμαι και πάνω από όλα θα βρω και τον μπελά; μου.................

Βρε δε γαμιέστε λεωγω, σας γράφω στα νυν τρισεκατομμύρια αστροσκονισμένα μόρια μου/πρώην αρχίδια μου.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.313
Πόντοι
6.536
Γιατι, η μονη ειναι που εχει μαζεψει η ΝΔ ;
Αφου θυμαμαι ο μακαριτης πλεον, διευθυντης επι χρονια στον Ελευθερο Τυπο, ο ψηλος με τα γυαλια (δεν θυμαμαι το ονομα του) , ελεγε οτι στον εμφυλιο κυνηγαγε με αλλους κομουνιστες σαν κι εκεινον, Δεξιους.
Ο Πασαλάρης λές....
Όλοι αυτοί που πρόδωσαν ιδέες και ιδανικά για τον χρήμα είναι απλά για χλεύη και φτύσιμο.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846

τα είπε όπως ακριβώς είναι.
όντως περίεργο για έλληνα πολιτικό ΄τετοια δήλωση πάντως

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.660
Πόντοι
456
Θα φτάσει και αυτή η στιγμή. Μπορεί όχι τώρα, μπορεί σε 100 χρόνια.
Θα φτάσει όμως.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.660
Πόντοι
456
Δεν θα προλάβει να φτάσει.....
Πιο πιθανό να επικρατήσουν οι Κινέζοι...
Αυτό που λέω είναι ότι κάποιος θα πατήσει το κουμπί.
Τώρα αν είναι Κινέζοι οι κοσμοκράτορες, ή Ρώσοι, μικρή σημασία έχει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.313
Πόντοι
6.536
Αυτό που λέω είναι ότι κάποιος θα πατήσει το κουμπί.
Τώρα αν είναι Κινέζοι οι κοσμοκράτορες, ή Ρώσοι, μικρή σημασία έχει.
Νόμισα ότι εννοούσες ότι θα επικρατήσουν οι αλλαχμπάρηδες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.660
Πόντοι
456
Νόμισα ότι εννοούσες ότι θα επικρατήσουν οι αλλαχμπάρηδες.
Με τους Κινέζους στην ηγεσία του πλανήτη, θα τους φάει το μαύρο φίδι τους αλλχμπάρηδες.
Αυτοί νομίζουν ότι θα συμμαχήσουν μαζί τους εναντίον της Δύσης.
Πιο σκληροί και χωρίς οίκτο άνθρωποι, δε νομίζω να υπάρχουν.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.108
Πόντοι
14.615
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
790
Πόντοι
81
Allah akbar σε όλους.
Εκπληκτικά πράγματα..... Το Ισραήλ θα αναγκάσει τος Ηπα να τα σπάσουν με όλο τον κόσμο. Για χάρη των παιδιών με τα κοτσιδάκια και τις μαύρες ρόμπες. Ο ανατολικός διάδρομος, ο νέος δρόμος του μεταξιού δημιουργείται και τίποτα δε μπορεί να τον σταματήσει. Πρέπει να διαλέξουμε πλευρά, όλοι μας. Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να διαλέξει τον ανατολικό διάδρομο λογω γεωγραφίας και λόγω της υπεροχής του σχεδίου. Απλα οι αμερικανοί δε μπορούν να προτείνουν κάτι αντίστοιχο, η τεχνιτή σύμπηξη συμμάχων που έχουν καταρρέει, θα μείνουν μόνοι. Το θηρίο ξεψυχάει δύσκολα και βρυχάταια. Θα πάρει κάποια χρονια, αλλα σε 15 απο σήμερα η αμερικη θα είναι δευτερη χώρα και απομωνομένη, ενω το ισραήλ μάλλον δε θα υπάρχει και οσο για τους Εβραίους......δε ξερω. Ολα θα φανουν, ο Αρμαγεδων ερχεται. Αλλαχ ακμπαρ, καταιγιδα αλ ακσα

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.660
Πόντοι
456
Yπάρχουν,οι Ιάπωνες.
Σωστός, οι Ασιάτες γενικά είναι αδίστακτοι.
Προσωρινά, οι Κινέζοι θα συμμαχήσουν με κάποιους.
Μόλις αναλάβουν τα ηνία του πλανήτη, οι Αμερικάνοι θα μοιάζουν με φλώρους.
Εδώ είμαστε και θα το δείτε.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.453
Πόντοι
456
Αυτό με τα ηνία ότι θα τα πάρουν Ρώσοι και Κινέζοι το ακούω απο την εφηβεία... Ακόμα περιμενω:lipsrsealed:
Τελικά μάλλον τα αρχιδια μου θα πάρουν..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom