ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.345
- Πόντοι
- 2.356
ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
αν δεν ητανε τοσο κοντα τους ,θα τους πεταγανε πυρηνικα...Αυτοκτονία μου φαίνεται της οργάνωσης. Οι Ισραηλινοί είναι πολύ πιο οργανωμένοι και ισχυροί
Νόμιζω μέχρι τις βραδινές ώρες οι άνθρωποι της Παλαιστίνης θα θρηνούν για πολλοστή φορά. Θα τους ισοπεδώσει ο IDFαν δεν ητανε τοσο κοντα τους ,θα τους πεταγανε πυρηνικα...
πως ζουνε αυτοι οι ανθρωποι εκει κατω ρε γαμωτο...Νόμιζω μέχρι τις βραδινές ώρες οι άνθρωποι της Παλαιστίνης θα θρηνούν για πολλοστή φορά. Θα τους ισοπεδώσει ο IDF
Τους τρέφουν με ναρκωτικά όπως "Ελευθερία", "Επανάσταση" "Ισλαμ"...πως ζουνε αυτοι οι ανθρωποι εκει κατω ρε γαμωτο...
Τη σφαγή στη Σαμπρα και τη Σατίλα, με τους 3500 νεκρούς αμάχους, τη θεωρείς απάντηση σε τι; Ούτε το Ισραήλ δεν τόλμησε να επικαλεστεί τέτοια κουταμαρα και πήρε το κεφάλι του Σαρόν.Το Ισραήλ απαντάει. Η Χαμάς είναι εγκληματίες είς βάρος του λαού της Παλαιστίνης.
Το ότι οι μπραβοκούληδες και οι Μπαιντενικοί είναι υπερ του Ισραηλ δεν σημαινει οτι εμεις θα είμαστε με τη Χαμάς. Έλεος ρε παιδιά.Αναμένω να πάρουν θέση μπραβοκούλιδες και μπαιντενοπουλα για να επιλέξω πλευρα
Οι οβίδες βγαίνουν από παιδικούς σταθμούς και ορισμένοι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ στην Ελλάδα υποστηρίζουν τους τρομοκράτες της χαμάς.... εγω αυτό έχω να πω φίλε μας.Τη σφαγή στη Σαμπρα και τη Σατίλα, με τους 3500 νεκρούς αμάχους, τη θεωρείς απάντηση σε τι; Ούτε το Ισραήλ δεν τόλμησε να επικαλεστεί τέτοια κουταμαρα και πήρε το κεφάλι του Σαρόν.
Οι οβίδες και οι πύραυλοι που εκτοξεύει το Ισταηλ σημαδεύουν μόνο τους μαχητές της Χαμάς; Τους αμάχους πως τους ξεχωρίζει;
Ή τους ξεχωρίζει αφού τους σκοτώσει, οπότε δε βαριέσαι ρε αδερφέ, τουλάχιστον φαγαμε τους "τρομοκράτες".
Αν ηταν η δική σου οικογένεια που σφαγιάστηκε στη Σάμπρα δε θα ήθελες εκδίκηση;
Θα ήθελες. Και κάπως έτσι πυκνώνουν οι τάξεις της Χαμάς.
Υπάνθρωπος είναι όποιος ξεπλένει τον εναν από τους δύο. Είτε το Ισραήλ είτε τη Χαμάς.Οι οβίδες βγαίνουν από παιδικούς σταθμούς και ορισμένοι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ στην Ελλάδα υποστηρίζουν τους τρομοκράτες της χαμάς.... εγω αυτό έχω να πω φίλε μας.
Υπάνθρωποι είναι όσι στηρίζουν τη Χαμάς.Υπάνθρωπος είναι όποιος ξεπλένει τον εναν από τους δύο. Είτε το Ισραήλ είτε τη Χαμάς.
Έννοια σου και θα προγραμματίσουν. Τέτοιο είναι.οι αριστεροι κκε - συριζα δεν βλεπω να προγραμματιζουν καμμια πορεια στην ισραηλινη πρεσβεια
παει φλωρεψαν κι αυτοι
Την είπες την μαλακία σου τώρα.Τη σφαγή στη Σαμπρα και τη Σατίλα, με τους 3500 νεκρούς αμάχους, τη θεωρείς απάντηση σε τι; Ούτε το Ισραήλ δεν τόλμησε να επικαλεστεί τέτοια κουταμαρα και πήρε το κεφάλι του Σαρόν.
Οι οβίδες και οι πύραυλοι που εκτοξεύει το Ισραηλ σημαδεύουν μόνο τους μαχητές της Χαμάς; Τους αμάχους πως τους ξεχωρίζει;
Ή τους ξεχωρίζει αφού τους σκοτώσει, οπότε δε βαριέσαι ρε αδερφέ, τουλάχιστον φαγαμε τους "τρομοκράτες".
Αν ηταν η δική σου οικογένεια που σφαγιάστηκε στη Σάμπρα δε θα ήθελες εκδίκηση;
Θα ήθελες. Και κάπως έτσι πυκνώνουν οι τάξεις της Χαμάς.
Η σωστή πλευρά είναι να είμαστε με το ΙΣΡΑΗΛΑυτοί είναι πάντα με τη λάθος πλευρά
Καθυστερούν γιατί πρέπει πρώτα να κάνουν φροντιστήριο στον Κασσελάκη για το τι είναι και που βρίσκεται η Μέση Ανατολή...οι αριστεροι κκε - συριζα δεν βλεπω να προγραμματιζουν καμμια πορεια στην ισραηλινη πρεσβεια
παει φλωρεψαν κι αυτοι
Για να μην τα ξαναλέμε αδερφέ, πάμε την αλφαβητα: ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΕΣ. ΞΥΠΝΗΣΡΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕ ΣΕΙΣΝα υποθέσω πως το καθημερινό δράμα των μαρτυρικών παλαιστινίων με συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις του Εβραικού κράτους εναντίων αμάχων και γυναικόπαιδων, δεν σε έχει αγγίξει ποτε...
Έτσι πέστα.Οι οβίδες βγαίνουν από παιδικούς σταθμούς και ορισμένοι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ στην Ελλάδα υποστηρίζουν τους τρομοκράτες της χαμάς.... εγω αυτό έχω να πω φίλε μας.
Υπάνθρωπος είναι όποιος ξεπλένει δολοφονίες αμάχων.Υπάνθρωποι είναι όσι στηρίζουν τη Χαμάς.