Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Και ποιος ειναι ο σκοπος μιας κοινωνιας-εθνους-αυτοκρατοριας κτλ κτλ, να προσφερει μια ζωη κακης ποιοτητας?
Δεν κατάλαβα την ερώτηση?

Στις κοινωνίες του καπιταλισμού συνεχίζεις να προσπαθείς και να δουλεύεις για την κοινωνία όχι επειδή σου έχουν το πιστόλι στον κρόταφο αλλά για να διατηρήσεις το επίπεδο ζωής σου.

Στις δικτατορίες αυτό δεν είναι προτεραιότητα. Είναι πιο απλά τα πράγματα....υπακούς αλλιώς στο λάκκο....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Λογικά έχουν κάνει τα κουμάντα τους και έχουν οργανωμένα καταφύγια με ιδιωτικούς στρατούς! Δεν τους νοιάζει τίποτα..
Ναι και μετά? Που θα ζήσουν? σε μια καμένη γη?

Πόσο κρατάνε οι προμήθειες? Θα ζήσουν τις τελευταίες τους μέρες στα καταφύγια?

Και άντε ο Πούτιν και ο κάθε αρχηγός είναι τρελός....νομίζεις ότι οι ολιγάρχες που τους στηρίζουν έχουν όρεξη να κάνουν καλοκαίρι στο καταφύγιο αντί για το κότερο τους?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
Δεν κατάλαβα την ερώτηση?

Στις κοινωνίες του καπιταλισμού συνεχίζεις να προσπαθείς και να δουλεύεις για την κοινωνία όχι επειδή σου έχουν το πιστόλι στον κρόταφο αλλά για να διατηρήσεις το επίπεδο ζωής σου.

Στις δικτατορίες αυτό δεν είναι προτεραιότητα. Είναι πιο απλά τα πράγματα....υπακούς αλλιώς στο λάκκο....
Εγω λεω να πας στη μανα σου και στο πατερα σου και να τους ζητησεις το λογο που σε ελεγχανε προσφεροντας σου μια ζωη καλης ποιοτητας και σε κραταγανε απο τα τετοια απο το φοβο μη τη χασεις

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Για τον δηκηγόρο μας που έχει έτοιμη τη βαλίτσα με μαγιό και αντιηλιακό ώστε μετά το μαδομούνι με τα πυρινικά να πάει σαν κύριος στο αεροδρόμιο και να την κάνει για λατινική αμερική, πως το βλέπεις? :tooth:
Καλα, θα παρω καραβι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Εγω λεω να πας στη μανα σου και στο πατερα σου και να τους ζητησεις το λογο που σε ελεγχανε προσφεροντας σου μια ζωη καλης ποιοτητας και σε κραταγανε απο τα τετοια απο το φοβο μη τη χασεις
Εγώ λέω ότι δεν κατανόησες τι είπα :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Προσαρμόζεται ο άνθρωπος. Ολιγάρχης πλέον στον υπόγειο κόσμο των καταφυγίων θα είναι όποιος έχει το πιο άνετο και θα είναι χαρούμενος εκεί κάτω που τουλάχιστον θα ζει.
Και γιατί να θέλει να προσαρμοστεί σε αυτό αφού μπορεί να το αποφύγει?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Η ανθρώπινη βλακεία είναι αυτοκαταστροφική . Από θαύμα θα αποφευχθεί και δεν ελπίζει κανείς σε θαύματα.
Δεν έχεις στοιχεία για να το λες αυτό.

Την τελευταία φορά που έπεσαν πυρηνικά τα είχε μόνο η Αμερική αν δεν κάνω λάθος.

Τώρα τα έχουν όλοι οι παίχτες. Γιατί έκοψαν τον κώλο τους να τα αποκτήσουν? Ώστε να αποτρέψουν την Αμερική από το να τα ξαναχρησιμοποιήσει.

Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τι σημαίνει ένας παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος. Όχι μόνο για τους θανάτους και την καταστροφή του πλανήτη....της φύσης.....

Θα ανατραπεί η παγκόσμια οικονομία....οι μεταφορές, η τροφοδοσία, τα φάρμακα, οι προμήθειες, το ίντερνετ, επικοινωνίες σε μεγάλο βαθμό, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ....εδώ έγινε πόλεμος με καλάσνικοφ στην ουκρανία και παραλίγο να γαμηθεί ο δίας...

πολύ εύκολα τα βλέπετε μερικοί αυτά τα πράγματα...δεν λέω ότι είναι εντελώς απίθανο...αλλά δεν δίνω και μεγάλες πιθανότητες.

Παγκόσμια αναταραχή με πολεμικές συρράξεις όμως ναι το βλέπω και εγώ.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.962
Πόντοι
9.931
Αν γινει καποια στιγμη ενας πολεμος και οι Αραβες καταφέρουν να φτασουν 20 χλμ απ εξω απο το Τελ Αβιβ ειμαι 100% οτι οι Ισραηλινοί θα το πατήσουν το κουμπι, θα πάρουν μαζι τους τον μισο Αραβικο κοσμο... Θα φωσφορίζει το βράδυ ο πλανήτης απο Καιρο μεχρι Τεχερανη!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Τύπε πας καλά? Αν οι μεγάλοι ανταλλάξουν 4-5 με ταχύτητες πολλαπλάσιες του ήχου και με την εκρηκτική δυνατότητα που έχουν μπορεί να αλλάξουν την τροχιά της γης , τους πόλους και ίσως να την εκτροχιάσουν από τη τροχιά γύρω από τον ήλιο …Τι ψάχνεις να βρεις τώρα ..
Εννοείται ρε τύπε

Και όχι μόνο αυτό...μπορεί να γίνει καμιά μαλακία και να ανοίξει η γη στα δυο και να βγουν τα νεφελίμ από κάτω

δεν είναι αστεία πράγματα αυτά τα είχε πει και ο λιακόπουλος :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.836
Πόντοι
6.056
Τη Μεραρχία την απέσυρε ο Παπαδόπουλος με εντολή των ΗΠΑ. Τελεία.
Λέγε το τύπε.
Γιατί δεν θα λέγεται για πολύ ακόμη.

Στην Κύπρο στην τελική .... όπως και στη μικρασιατική εκστρατεία, δεν χάθηκε εθνικό έδαφος του ελληνικού κράτους.

Στην επόμενη τραγωδία, θα χαθεί εθνικό έδαφος. Και δεν θα υπάρχει αποδιοπομπαία χούντα.
Έρχεται .

Οι βλάκες θα λένε μέχρι τότε για τη χούντα. Και τους γλυξμπουργκ .
Και την προίκα της σοφίας .

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.013
Πόντοι
2.356
Λέγε το τύπε.
Γιατί δεν θα λέγεται για πολύ ακόμη.

Στην Κύπρο στην τελική .... όπως και στη μικρασιατική εκστρατεία, δεν χάθηκε εθνικό έδαφος του ελληνικού κράτους.

Στην επόμενη τραγωδία, θα χαθεί εθνικό έδαφος. Και δεν θα υπάρχει αποδιοπομπαία χούντα.
Έρχεται .

Οι βλάκες θα λένε μέχρι τότε για τη χούντα. Και τους γλυξμπουργκ .
Και την προίκα της σοφίας .
Μη βάζεις και στοίχημα. Με την παρακρουση του Ερντογάν περί ηγεσίας του μουσουλμανικού κόσμου, παίζει και να τη γλιτώσουμε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.081
Πόντοι
26.141
Και τι ανησυχείς μη χαθεί το ελληνικό DNA οι παππούδες και οι μικροτσουτσουνοι του bou;
Φαντάζεσαι μαγιμει πυρινικο ολοκαύτωμα κ να μείνουμε μόνοι στη γη εσύ εγώ και ο αδέκαστος :confused::confused:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
Φαντάζεσαι μαγιμει πυρινικο ολοκαύτωμα κ να μείνουμε μόνοι στη γη εσύ εγώ και ο αδέκαστος :confused::confused:
Kαι η κολομπιανα τυπε ,εφοσον ειναι φανταστικος χαρακτηρας θα επιζησει του ολοκαυτωματος

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Εγω εχω προνοήσει έχω φτιάξει την Κιβωτό με τις μπύρες και το τσιπουρο εδώ στην Άνοιξη. Έχει και wi-fi .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.081
Πόντοι
26.141
Kαι η κολομπιανα τυπε ,εφοσον ειναι φανταστικος χαρακτηρας θα επιζησει του ολοκαυτωματος
Δεν μου μιλάει ο Άλεξ αλλά η κολομπιανα υπάρχει κ μου την έχει εκμυστηρευτει με φωτογραφίες μαζί της που φυσικά ούτε για πλάκα να τις ανεβάσω εδώ κ ας είναι θυμωμένος μαζί μου επειδή δεν ψήφισα Μητσοτάκη ..
Είναι προσωπικά στοιχεία κ τα σέβομαι :confused:

Έχεις πμ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.081
Πόντοι
26.141
Εγω εχω προνοήσει έχω φτιάξει την Κιβωτό με τις μπύρες και το τσιπουρο εδώ στην Άνοιξη. Έχει και wi-fi .
Ω ρε μάν στην άνοιξη είναι με τις καλές πίτσες κ πενιρλι;; η δροσιά;;; εκείνους τους μαχαλάδες βόρεια τους μπερδεύω ολο

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.468
Πόντοι
6.536
Ξεκίνησε η εισβολή.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)