Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Μα ήδη το έκανες..
Τύπε μου αυτό είναι ένα θρεντ με ένα πολύ σοβαρό και σημαντικό θέμα....δεν είναι για τσακωμούς και τις γνωστές χαζομάρες που λέμε στα παραδίπλα.

Τα γεγονότα αυτά είναι πολύ σημαντικά, άνθρωποι πεθαίνουν, παγκόσμιες ισορροπίες διαταράσσονται και οι επιπτώσεις θα είναι αισθητές σε όλους...είτε λίγο είτε πάρα πολύ.

Αν με καταλαβαίνεις τι εννοώ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Τύπε μου αυτό είναι ένα θρεντ με ένα πολύ σοβαρό και σημαντικό θέμα....δεν είναι για τσακωμούς και τις γνωστές χαζομάρες που λέμε στα παραδίπλα.

Τα γεγονότα αυτά είναι πολύ σημαντικά, άνθρωποι πεθαίνουν, παγκόσμιες ισορροπίες διαταράσσονται και οι επιπτώσεις θα είναι αισθητές σε όλους...είτε λίγο είτε πάρα πολύ.

Αν με καταλαβαίνεις τι εννοώ....
Μια χαρά καταλαβαίνω, έγραψες μια ΠΑΠΑΡΙΑ και δεν έχεις το θάρρος να το αποδεχτείς και να μην το επαναλάβεις.

Πάμε παρακάτω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Μια χαρά καταλαβαίνω, έγραψες μια ΠΑΠΑΡΙΑ και δεν έχεις το θάρρος να το αποδεχτείς και να μην το επαναλάβεις.

Πάμε παρακάτω.

Ναι καλά άκου τώρα....επειδή όπως σου είπα αυτό είναι ένα θρεντ με σοβαρό θέμα...και επειδή σε βλέπω ότι γυρνάς απο δω και απο εκεί και ψάχνεσαι για καυγά (όπως και χτες) από εμένα σε αυτό το θέμα δεν θα βρεις ανταπόκριση.

Δεν είναι όλα τα ίδια να μην τα ισοπεδώνεις όλα. Αν θες να βρεις τις απόψεις των άλλων πήγαινε να τις διαβάσεις μην ξύνεσαι να σου πω εγώ για να τους υπερασπιστείς και να τσακωθείς μετά.

Αν έχεις κάτι να προσφέρεις στην συζήτηση για το θέμα του θρεντ ευχαρίστως να συζητήσω αν σε γαργαλάει για να ''κερδίσεις'' την συζήτηση αυτά σε άλλο θρεντ όχι εδώ που μιλάμε για σοβαρά γεγονότα.

Πήγαινε παρακάτω καλύτερα έχεις δίκιο.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.968
Πόντοι
1.336
Εκτός από τη μαλακία που είπε για τη Χαμάς τα υπόλοιπα δεν ήταν και παράλογα ρε τύπε

λίγο πολύ περιγράφει την πραγματικότητα....
εμένα γιατί μου ακούγονται εκ τού πονηρού;

Και στην τελική αυτην τη μαλακία κυριως είπε ,ολα τ άλλα περνούν απαρατήρητα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
εμένα γιατί μου ακούγονται εκ τού πονηρού;
γιατί είναι πολιτικός.

εγώ δεν είπα αν τα πιστεύει αυτά που λέει....όμως αυτά που λέει είναι λογικά συμπεράσματα. Τώρα αν τα πιστεύει ή όχι ποιος χέστηκε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Ω ρε πούστη, σχολή έχει κάνει ο μαλακας, πως να γίνονται και οι άλλοι σαν τα μούτρα του.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.968
Πόντοι
1.336
γιατί είναι πολιτικός.

εγώ δεν είπα αν τα πιστεύει αυτά που λέει....όμως αυτά που λέει είναι λογικά συμπεράσματα. Τώρα αν τα πιστεύει ή όχι ποιος χέστηκε?
έκανα μιά προσθηκη εντιτ,αλλά δεν έχει δα και τοση σημασία ο τύπος βαρουφ.

τσού διαφωνώ ,καλό ειναι να τα πιστεύει...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
έκανα μιά προσθηκη εντιτ,αλλά δεν έχει δα και τοση σημασία ο τύπος βαρουφ.
καμία σημασία δεν έχει....αν και πολλές φορές έχω συμφωνήσει σε κάποια από αυτά που λέει...γνωρίζοντας ότι είναι πολιτικός άρα ψεύτης

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
751
Πόντοι
81
Kαυλαντερο πόσο δίκιο έχεις, εγώ σήμερα είπα σε μια στο Facebook επιρρεασμενος από το bou, είδες τι γίνεται στην λωρίδα της Γάζας;
Και μου γράφει
Και εγώ νηωθω ανασφαληα
Χαχαχαχα καλοοοο. Εδώ δε μασαμε, δεν επηρεάζεται η Ελληνική κοινωνία, μονο αν γίνει κανας πόλεμος θα εκενώσουμε οτι περιοχες θα δωσουν οι πολιτικοί ταγοί μας στους τουρκους κι ολα οκ. Η χωρα της φαιδρας πορτοκαλέας. Ενα τεράστιο ψεμα γίναμε σε κάθε επίπεδο, για αυτό θα πέσουμε. Νομοι της ιστορίας.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
751
Πόντοι
81
Μερικοί δεν θεωρούν άμαχο πληθυσμό τα παιδιά και τις μανάδες τους επειδή είναι μουσουλμάνοι.

Όπως ο χίτλερ δεν θεωρούσε τους Εβραίους ανθρώπους επειδή είναι εβραίοι.

Απίστευτο πως ξεχνάνε οι λαοί ε.....
Δε ξεχασανε. Ισα ίσα, τα διδαγματα τους Βππ και τα παθήματα τους τώρα τα εφαρμόζουν στους Αραβες. Καθολου δε ξεχασαν. Απλα αντεστρεψαν τους ρολους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Δε ξεχασανε. Ισα ίσα, τα διδαγματα τους Βππ και τα παθήματα τους τώρα τα εφαρμόζουν στους Αραβες. Καθολου δε ξεχασαν. Απλα αντεστρεψαν τους ρολους.
Ε ναι...ρητορική ερώτηση ήταν...

εννοώ ότι θα περίμενε κανείς από έναν λαό υποτίθεται θρήσκο....που έχει περάσει τα πάνδεινα από τους ναζί να μην γίνει ο ίδιος δυνάστης.

βέβαια για ποια θρησκεία μιλάμε όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα....σε πιο θεό μπορεί να πιστεύει κάποιος που βομβαρδίζει παιδάκια?

Αυτά είναι ηλιθιότητες των ανθρώπων για να κοιμούνται καλύτερα τα βράδια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τους έχει πιάσει δολοφονικό αμόκ φίλε. Δεν σκεφτονται τίποτα αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ παρά ωμή αδιάκριτη εκδίκηση. Και δυστηχώς δεν υπάρχει πολιτισμένη δύση να τους συνετίσει και να βάλει όρια. Το βλέπουμε και από τα κυβερνητικά τσιράκια και τους αιμοδιψείς υποστηρικτές του πολέμου στην Ουκρανία μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό.
Έχουν γίνει κτήνη και φιλοπόλεμα καθάρματα.
Kαι φαντασου λεει να εκαναν εισβολη τρεις χιλιαδες μαχητές απο Βουλγαρια ή Αλβανια, και να σκοτωναν 1.400 Ελληνες στα παραμεθόρια χωρια, να βιαζαν, να κατεστρεφαν, να επαιρναν ομηρους.

Και μετα αν η Ελλαδα απαντούσε, να πεταγοταν ενας μυρωδιας απο ενα ασχετο κρατος και μας ελεγε "φιλοπολεμα καθαρματα", επειδη απαντησαμε.

Τα κτηνη τα ειδαμε.
Τωρα βλεπουμε ενα κρατος να απαντάει, οπως πρεπει, για να προφυλαξει τους πολιτες του.
Αν τα καθαρματα τοποθετουν τα ρουκετοβολα με ασπιδες γυναικοπαιδα, η ευθυνη ειναι δικη τους.

Με το νοσοκομειο τι εγινε τελικα?
Επιτηδες ή κατα λαθος το χτυπησαν οι ισλαμιστές?

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.929
Πόντοι
46.423
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
751
Πόντοι
81
Kαι φαντασου λεει να εκαναν εισβολη τρεις χιλιαδες μαχητές απο Βουλγαρια ή Αλβανια, και να σκοτωναν 1.400 Ελληνες στα παραμεθόρια χωρια, να βιαζαν, να κατεστρεφαν, να επαιρναν ομηρους.

Και μετα αν η Ελλαδα απαντούσε, να πεταγοταν ενας μυρωδιας απο ενα ασχετο κρατος και μας ελεγε "φιλοπολεμα καθαρματα", επειδη απαντησαμε.

Τα κτηνη τα ειδαμε.
Τωρα βλεπουμε ενα κρατος να απαντάει, οπως πρεπει, για να προφυλαξει τους πολιτες του.
Αν τα καθαρματα τοποθετουν τα ρουκετοβολα με ασπιδες γυναικοπαιδα, η ευθυνη ειναι δικη τους.

Όποιοι κι αν χτύπησαν το νοσοκομείο, το αποτελεσμα είναι φρικτό για το Ισραήλ. Συσπειρώθηκε όλος ο κοσμος εναντίον του, η παγκόσμια κοινή γνωμη, κρατη και αλλοι πιεζουν και τασονται υπερ των Παλαιστινίων. Αν το εκανε το Ισραηλ το χτυπημα τότε λειτουργεί συναισθηματικα και θα χασει, ηταν τεραστιο αυτογκόλ. Αν το εκαναν οι χαμας ή η ισλαμικη τζιχαντ είναι πανεξυπνοι και αδίστακτοι. Ξέρουν απο προπαγανδα

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.968
Πόντοι
1.336
καμία σημασία δεν έχει....αν και πολλές φορές έχω συμφωνήσει σε κάποια από αυτά που λέει...γνωρίζοντας ότι είναι πολιτικός άρα ψεύτης
Ως προς το αν τα πιστευει η όχι...νομίζω λιγακι το
ισοπεδώνεις φίλε. Ας τολμούσε ένας μεγαλος πολιτικός να μην πιστευει αυτά που λέει. Οι ασημαντοτητες μονο εχουν τετοιες πολυτέλειες.
Δες ομιλίες ντε Γκωλ προλογισμενες από Αντρέ Μαλρό και πες μου αν ο ηλεκτρισμός της ατμόσφαιρας επέτρεπε το παραμικρό τραύλισμα.
:hi:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656

Τα κτηνη τα ειδαμε.

Γιατί τους έχουμε εμείς τους Βούλγαρους και τους Αλβανούς αποκλεισμένους επί δεκαετίες ή τους κακομεταχειριζόμαστε?

Επίσης θα θυμηθείς ότι κάποτε έγινε ένοπλη κανονική επίθεση στην Ελλάδα και το Ελληνικό κράτος δεν βομβάρδισε ούτε εκατοστό.

Στα λόγια όλοι είναι κομάντο. Στην πραγματικότητα οι χώρες μαγκιές τέτοιες μόνο σε εξαθλιωμένους που δεν μπορούν να απαντήσουν κάνουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όποιοι κι αν χτύπησαν το νοσοκομείο, το αποτελεσμα είναι φρικτό για το Ισραήλ. Συσπειρώθηκε όλος ο κοσμος εναντίον του, η παγκόσμια κοινή γνωμη, κρατη και αλλοι πιεζουν και τασονται υπερ των Παλαιστινίων. Αν το εκανε το Ισραηλ το χτυπημα τότε λειτουργεί συναισθηματικα και θα χασει, ηταν τεραστιο αυτογκόλ. Αν το εκαναν οι χαμας ή η ισλαμικη τζιχαντ είναι πανεξυπνοι και αδίστακτοι. Ξέρουν απο προπαγανδα
Ποιος ειναι ο κοσμος που συσπειρωθηκε?
Οι βαρβαροι αγραμματοι με τις παντοφλες?
Το θεμα ειναι τι λεμε εμεις, που υποτιθεται οτι μπορουμε να κρινουμε.
Και εχει αποδειχθει πλεον, οτι η βομβα επεσε (προφανως κατα λαθος) απο τους ισλαμιστες.
Και επιπλεον, τα περι 500 νεκρων τελικα ηταν παραμυθια.
Πιστεψε με, δεν χρειαζεται ιδιαιτερη ικανοτητα προπαγανδας για να φανατισουν τους ισλαμοπιθηκους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατί τους έχουμε εμείς τους Βούλγαρους και τους Αλβανούς αποκλεισμένους επί δεκαετίες ή τους κακομεταχειριζόμαστε?

Επίσης θα θυμηθείς ότι κάποτε έγινε ένοπλη κανονική επίθεση στην Ελλάδα και το Ελληνικό κράτος δεν βομβάρδισε ούτε εκατοστό.

Στα λόγια όλοι είναι κομάντο. Στην πραγματικότητα οι χώρες μαγκιές τέτοιες μόνο σε εξαθλιωμένους που δεν μπορούν να απαντήσουν κάνουν.
Για μιλησε μας για την Κυπρο τότε ρε τύπε.
Η μιση Κυπρος ειναι κατεχομενη.
Μπηκαν ποτέ οι κυπριοι να σφαξουν τουρκοκυπριους στα κατεχομενα?
Ανατιναχτηκε ποτέ κανενας κυπριος σε τουρκικη πολη με εκρηκτικα?
Εκανε κανενας κυπριος τρομοκρατικη επιθεση στην Τουρκια?

ΟΧΙ.

Και γιατι οχι?
Επειδη ο κυπριος δεν ειναι πιθηκος, να επιλεγει αυτον τον τροπο "αγωνα".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom