Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
Ε,ναι,βεδουίνοι γαρ.

Δεν τους ένοιαζε τι θα πάρουν,τους ένοιαζε να εξαφανίσουν τους Εβραίους....

Εσένα δεν σε ξεχνάω "Διχαλωτή γλώσσα"....
Αντιπαναθηναικέ.

:knuppel:
Κ σαν βαζελος είσαι με τους μακαμπεους:confused:;;
Προδότη .

Ρε νιαμου έχει γαμησει κανείς Εβραία;; δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν
Ενώ αραβισσες πχ Μαρόκο σπουδαία σχολή....έτσι με Μπερλουσκόνι;;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Μόνο που οι Άραβες υπήρχαν επίσης σε αυτή τη γη. Ταυτόχρονα με τους Εβραίους. Έφυγαν οι Εβραίοι, κάλυψαν το κενό. Δεν τους έδιωξαν αυτοί, δεν έκλεψαν τη γη κανενός. Από το 135μΧ αυτοί είναι οι κάτοικοι της περιοχής. Τυπικά και ουσιαστικα οι Εβραίοι ήρθαν να κλέψουν τη γη των Αραβων, μετά από 1800 χρονια, επειδή κάποτε ζούσαν κάποιοι πρόγονοι τους εκεί.
Ε, πως να λειτουργήσει σωστά όλο αυτό;
Δεν είχαν εκλείψει οι Εβραίοι.
Ήταν λιγότεροι άλλα υπήρχαν στην περιοχή 1800 χρόνια.
Από την στιγμή που κατάφεραν να επιστρέψουν και από την στιγμή που οι Άραβες ήταν διεσπαρμένες φυλές και όχι κράτος έχουν το δίκιο μαζί τους.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Κ σαν βαζελος είσαι με τους μακαμπεους:confused:;;
Προδότη .

Ρε νιαμου έχει γαμησει κανείς Εβραία;; δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν
Ενώ αραβισσες πχ Μαρόκο σπουδαία σχολή....έτσι με Μπερλουσκόνι;;
Μια και δύο?
Αφρός είναι αυτές ρε.
Έλληνας είμαι ρε μουνί.
Οχι μπινές ομοφυλόφιλος να πανηγυρίζω όταν χάνει Ελληνική ομάδα από Τουρκική.

:birdman:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
16 ατομα δολοφονηθηκαν απο τους καλους ανθρωπους απο τον βομβαρδισμο εκκλησιας χθες

Αν περνουσε καποιος εξω απο συναγωγη και εριχνε μια τσιχλα στο πεζοδρομιο μπροστα απο την πορτα θα ηταν "ανθρωπομορφο τερας" και θα γυριζοτανε σειρα απο το netflix
Αν προσπαθήσεις να μπεις ακάλυπτος στh hurva συναγωγή και στη four separdi μάλλον θα σε εκδηλώσουν..όπως κ στο come rock .....τρεις φορές πήγα να μπω κ έτρωγα πόρτα λόγω ότι μόνο μουσλιμια μπαίνουν
Κ άμα τους πεις ψέματα ότι είσαι μουσουλμάνος αμέσως έρχεται ο Παλαιστίνιος στρατιώτης κ σε ρωτάει να πεις στίχους του κορανιου:confused:
Πάντως δεν ξέρω το λόγο αλλά οι χριστιανοί ιερείς εκεί δεν πάνε τους Εβραίους.......

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
Μια και δύο?
Αφρός είναι αυτές ρε.
Έλληνας είμαι ρε μουνί.
Οχι μπινές ομοφυλόφιλος να πανηγυρίζω όταν χάνει Ελληνική ομάδα από Τουρκική.

:birdman:
Τυπε με παρεξηγησες :confused:
Το χάλι σας τόνιζα κ το χάλι του τρακη που ξεφτιλιζει την Ελλάδα στην Πόλη:cry::cry::cry:
Για τον εξευτελισμό τα παράπονα στον τρακη που βάπτισε τον σλουκα στεφ κάρυ κ τον μπαλτσεροφσκι για Kevin Durant

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Τυπε με παρεξηγησες :confused:
Το χάλι σας τόνιζα κ το χάλι του τρακη που ξεφτιλιζει την Ελλάδα στην Πόλη:cry::cry::cry:
Για τον εξευτελισμό τα παράπονα στον τρακη που βάπτισε τον σλουκα στεφ κάρυ κ τον μπαλτσεροφσκι για Kevin Durant
Σκάσε μπούστη Οθωμανέ.

:zfuck::zfuck::zfuck::2on1::2on1::2on1::alivedick::alivedick::alivedick::cussing::cussing::cussing::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Δεν είχαν εκλείψει οι Εβραίοι.
Ήταν λιγότεροι άλλα υπήρχαν στην περιοχή 1800 χρόνια.
Από την στιγμή που κατάφεραν να επιστρέψουν και από την στιγμή που οι Άραβες ήταν διεσπαρμένες φυλές και όχι κράτος έχουν το δίκιο μαζί τους.
Ελάχιστοι ειχαν μείνει κι η πλειονότητά τους ηταν Χριστιανοί. Οι οποίοι αρνήθηκαν να πολεμήσουν τους Ρωμαίους λόγω διαφορετικής άποψης του ποιός είναι ο Μεσσίας. Γι'αυτό και τους άφησε ζωντανούς ο Αριανος . 1800 χρόνια μετά κανείς δεν είχε δικαίωμα σε τίποτα. Γιατί με αυτή τη λογική εμείς έχουμε δικαιώματα στη μισή υφήλιο. Αλλά δεν πάει έτσι.
Το μόνο που δέχομαι ότι επέβαλλαν δια των όπλων την παρουσία τους εκεί. Οκ. Έχει γίνει χιλιάδες φορές. Δεν έχει σχέση με το δίκαιο αλλά τίποτα στον αγώνα της επικράτησης δεν έχει σχέση με το δίκαιο. Όποιος μπορεί υπερισχύει.
Κι αυτό συμβαίνει από το 1948 στο Ισραήλ. Σε μία ειρωνεία της τύχης, τη δημιουργία του επεδίωξαν οι Άγγλοι, την ύπαρξή του ομως θεμελίωσαν οι Σταλινικοί, με την αμέριστη υποστήριξη στο νεοσύστατο κράτος.
Φαιδρό......

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Ελάχιστοι ειχαν μείνει κι η πλειονότητά τους ηταν Χριστιανοί. Οι οποίοι αρνήθηκαν να πολεμήσουν τους Ρωμαίους λόγω διαφορετικής άποψης του ποιός είναι ο Μεσσίας. Γι'αυτό και τους άφησε ζωντανούς ο Αριανος . 1800 χρόνια μετά κανείς δεν είχε δικαίωμα σε τίποτα. Γιατί με αυτή τη λογική εμείς έχουμε δικαιώματα στη μισή υφήλιο. Αλλά δεν πάει έτσι.
Το μόνο που δέχομαι ότι επέβαλλαν δια των όπλων την παρουσία τους εκεί. Οκ. Έχει γίνει χιλιάδες φορές. Δεν έχει σχέση με το δίκαιο αλλά τίποτα στον αγώνα της επικράτησης δεν έχει σχέση με το δίκαιο. Όποιος μπορεί υπερισχύει.
Κι αυτό συμβαίνει από το 1948 στο Ισραήλ. Σε μία ειρωνεία της τύχης, τη δημιουργία του επεδίωξαν οι Άγγλοι, την ύπαρξή του ομως θεμελίωσαν οι Σταλινικοί, με την αμέριστη υποστήριξη στο νεοσύστατο κράτος.
Φαιδρό......
Οι Χριστιανοί ήταν ελάχιστοι....
Τι λές?
Έχεις μπερδευτεί.
Τους 3 Ιουδαιρωμαικούς πολέμους ποιοι τους έκαναν?
Οι "Παλαιστίνιοι"?

:confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Οι Χριστιανοί ήταν ελάχιστοι....
Τι λές?
Έχεις μπερδευτεί.
Τους 3 Ιουδαιρωμαικούς πολέμους ποιοι τους έκαναν?
Οι "Παλαιστίνιοι"?

:confused:
Οι μόνοι Ιουδαίοι που δε μετείχαν στους πολέμους ήταν οι Χριστιανοί. Δε θεωρούσαν ότι υπάρχει Μεσσίας πλην του Χριστού, πόσο μάλλον κάποιος τύπος σαν τον Μπεν Κοσεβα. Και δεν ακολούθησαν στις εξεγέρσεις. Γι'αυτό και δεν τους πειραξαν. Αυτά είναι πολύ γνωστά. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν τα ξέρεις. Εκτός κι αν θεωρείς οτι οι μόνοι Χριστιανοί στην Ιουδαία ήταν οι 12 Απόστολοι και η Μαγδαληνή.
600.000 Εβραίους εκτέλεσαν οι Ρωμαίοι στον τρίτο πόλεμο.
Εβραϊκό ρουθούνι δεν άφησαν. Συστηματική γενοκτονία και προσφυγιά ήταν η μοίρα των Εβραίων. Ελάχιστοι έμειναν. Με το ζόρι μπορείς να βρεις κάποιες αναφορές στην παρουσία τους εκεί.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Οι μόνοι Ιουδαίοι που δε μετείχαν στους πολέμους ήταν οι Χριστιανοί. Δε θεωρούσαν ότι υπάρχει Μεσσίας πλην του Χριστού, πόσο μάλλον κάποιος τύπος σαν τον Μπεν Κοσεβα. Και δεν ακολούθησαν στις εξεγέρσεις. Γι'αυτό και δεν τους πειραξαν. Αυτά είναι πολύ γνωστά. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν τα ξέρεις. Εκτός κι αν θεωρείς οτι οι μόνοι Χριστιανοί στην Ιουδαία ήταν οι 12 Απόστολοι και η Μαγδαληνή.
600.000 Εβραίους εκτέλεσαν οι Ρωμαίοι στον τρίτο πόλεμο.
Εβραϊκό ρουθούνι δεν άφησαν. Συστηματική γενοκτονία και προσφυγιά ήταν η μοίρα των Εβραίων. Ελάχιστοι έμειναν. Με το ζόρι μπορείς να βρεις κάποιες αναφορές στην παρουσία τους εκεί.
Έτσι όπως τα γράφεις παραπάνω αλλά καταλαβαίνω..
Οχι δεν γνώριζα,περίμενα εσένα να μου τα μάθεις....
:tooth:

Αλλα...
Οι Χριστιανοί που κολλάνε?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Έτσι όπως τα γράφεις παραπάνω αλλά καταλαβαίνω..
Οχι δεν γνώριζα,περίμενα εσένα να μου τα μάθεις....

Αλλα...
Οι Χριστιανοί που κολλάνε?
Μισό, αμα άλλα καταλαβαίνεις εγώ τι φταίω; :tooth:
Στο ότι αυτοί ηταν η πλειονότητα του ιουδαϊκού πληθυσμού μετά το τέλος των πολέμων. Οι Εβραίοι στο θρήσκευμα ηταν είδος προστατευόμενο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Μισό, αμα άλλα καταλαβαίνεις εγώ τι φταίω; :tooth:
Στο ότι αυτοί ηταν η πλειονότητα του ιουδαϊκού πληθυσμού μετά το τέλος των πολέμων. Οι Εβραίοι στο θρήσκευμα ηταν είδος προστατευόμενο.

Η πλειονότητα,δεν εξαλείφθηκαν όμως.
Είχαν έρεισμα....
Εντάξει και ο Χριστός Εβραίος ήταν...

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.021
Πόντοι
1.346
Pε νιαμου έχει γαμησει κανείς Εβραία;; δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν
Τι μας λες τύπε, απαξίωσες τους σκληρούς μύστες του bou...
Εδώ έχουμε άτομα που θα βάτεψαν την μελλοντική κυράΠλεύρενα και πόσες άλλες ντίβες και δεν τα λένε οι μονοχαφάηδες :confused:
Αλλά πες ότι πηδήξεις Εβραία που θα ανεβάσεις κριτική;
Όρεξη που θα έχει ο Αντισθένης να φτιάχνει νέες καρτέλες :confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356

Η πλειονότητα,δεν εξαλείφθηκαν όμως.
Είχαν έρεισμα....
Εντάξει και ο Χριστός Εβραίος ήταν...
Αυτό λέμε. Οι Εβραίοι που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό αποξενωθηκαν σιγά σιγά. Και παρολο που έμειναν στη γη, ο συνδετικός κρίκος με τους υπόλοιπους χάθηκε. Κι έμεινε η θρησκεία ως κόλλα της διασποράς. Μόνο που αυτό δεν της έδινε κανένα δικαίωμα 1800 χρόνια μετά.
Κι εγώ το κλείνω εδώ γιατί επαναλαμβάνουμε τα ίδια.

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.180
Πόντοι
206
Πως μπορω να βάλω ερώτημα στη σελίδα
Ποιους υποστηρίζετε
Α. ΙΣΡΑΗΛ
Β.Παλαιστινη

Μαζεύω στοιχεία για μια επιστημονική έρευνα μου

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306

Η Γερτρούδη Μπέλ, ἡ Διακήρυξη Μπάλφουρ καὶ τὸ Παλαιστινιακὸ Πρόβλημα​

Διαφωτιστικότατο βίντεο!
τι ειναι αυτος ρε έχει τικ και ολη την ωρα νομιζει οτι εχει τριχες στο στόμα, μια ξυνει την μυτγ μια το αυτί, θα μας αρρωστήσει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom