Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Πιο πάνω.γαμησε με οποτε κατεβαινω τσουκ μπροστα μου η παλιογρια ο καρβελας
Aπο Αρκαδία είναι η παλιόγρια.
Πιο πάνω.γαμησε με οποτε κατεβαινω τσουκ μπροστα μου η παλιογρια ο καρβελας
φίλε πολλοί το κάνανε και θα το κάνουνε στους αιώνες...όσο υπάρχει χρήμα...Παρεμπιπτόντως, καί ο μπαμπάς Καμμένος τό έκανε...
εξωγηινα μωρα...... θελω και εγω λιγο καλαματιανο, όχι ολο δικό σου.αν είναι εβραιάκια ,αραβάκια, εξωγήινα καμία σημασία δεν έχει ...
για άλλο ψάχνω... από του @cretan336 τα λιβάδια...εξωγηινα μωρα...... θελω και εγω λιγο καλαματιανο, όχι ολο δικό σου.
Προφανώς για να πυροδοτήσουν με την ήττα τους,τούς απανταχού μουσλίμ να ....Αφού δεν μπορούν να τα ρίξουν και αφού δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσουν γιατί λένε ότι πρέπει να καταστραφεί το Ισραήλ σαν κράτος?
Μπροστάρηδες άλλων είναι και φτηνό κρέας για τα κανόνια...
Βουνίσιε καλησπέρα...
Το να είναι ενορχηστρωμένο και εκτελεσμένο από το
ίδιο το Εβραϊκό λόμπι σου περνάει από το μυαλό σαν ιδέα?
Εδώ στην Θεσσαλονίκη συνεργαζοντουσαν με τους Ναζί και έδιναν δικούς
τους για να αρπάξουν μαγαζια-περιουσιες κτλ..
Τι θα τους εμπόδιζε να την έπεφταν σε Ευρωπαιους-Αμερικανους ravers και να τους
πετσοκοβαν όπως και έγινε?
Λέω τώρα εγώ με το πονηρό μυαλό μου...
δεν εχει μεγαλή σημασια το 73 του επετέθηκαν καμια 100 εκ αραβες απο όλες τις μπάντες αιγυπτιοι συριοι ιρακινοι, κερδισε τον πολεμο
Ωχ , με την γκαντεμιά που τον δέρνει θα πνιγει η Σαχάρα..Τελικα θα παει Καϊρο,ενταξει διπλα ειναι
Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: «Επιβεβλημένο να μην επεκταθεί η σύρραξη» – Επίσκεψη στο Κάιρο το Σάββατο
Εν τω μεταξύ υπάρχει και άλλη διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης με σκοπό να φτάσουν μέχρι την Ισραηλινή Πρεσβεία.
Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους Παλαιστινίους το απόγευμα - Συγκέντρωση στο Σύνταγμα και πορεία στην ισραηλινή πρεσβεία | in.gr
Συνδικάτα και φορείς ζητούν «τερματισμό της ισραηλινής κατοχής, Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του '67, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ».www.in.gr
Προβλέπεται χαμός πάλι ...
Η Χιεζμπουλλα χιεζ πουλλά ,χιέζ τουν κόζμου ούλουEμένα με έχει επηρεάσει παρα πολυ ολη αυτή η κατάσταση με τους βομβαρδισμούς, εκει που έκανα γλυφομούνι στην Χεζμπολαχ την τριτη και φαρμακερη γυναίκα μου μια ρημάδα παλιόγατα έριξε κατι κουβάδες έξω απο το παραθυρο χτες το βράδυ λες και έπεσε ρουκέτα ακούστηκε σχεδόν έπεσα να καλυφθώ κατω από το κρεβάτι. Και μετά δεν μου έκανε και κούκου. Να δούμε πότε θα τελειωσει αυτή η μαλακία. Πάλι καλά που η Χεζμπολαχ είναι ψύχραιμη και δεν κατουρήθηκε ή χέστηκε.......
Μα ρε σύ αφού προσπαθεί να κρατηθεί στη γραμμή που χάραξε με ευρωπαϊκόν πατριωτιζμόν και σωστή μεριά του κώλου...χαλάλι,εγώ τού πιστώνω θετικά την αυτοσυγκράτηση!!!Για γέλια είμαστε γενικά....
Αν είναι να μην πάει γιατί διαρρέει ότι μπορεί να πάει?
Για να τον λέμε διπλά μαλάκα?
Το νγΚούλι δεν τον είδε και χωρίς ζωνιανό; ιέτσ,πάντα μπροστά
ΕρώτησηςΑ
Ετοίμασα με αδερφό @athinaios44 να σου φέρουμε (χρυσό)δώρο για τα Χριστούγεννα να ομορφύνει το σπίτι σου...
Οπότε συμφωνείς ότι και ο ΙΡΑ , που ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΓΓΛΟΙ τους χαρακτήριζαν τρομοκράτες, ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ;H ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε "τρομοκράτες" και τρομοκράτες, είναι, το Modus Operandi.
Ο "τρομοκράτης" χαρακτηρίζεται έτσι, απο ένα καθεστός που τον θεωρεί εχθρό, για να τον δαιμονοποιήσει και να δικαιολογήσει τις μελλοντικές κινήσεις του. Παραδείγματα σε αυτή την περίπτωση έχουμε κάμποσα. Το πρόβλημα με τον χαρακτηρισμό ως "τρομοκράτη" απο ένα τέτοιο καθεστώς, είναι οτι, όλοι όσοι είναι απ'έξω, βλέπουν και κρίνουν. Για αυτούς τους λόγους, στο παρελθόν, υπήρξε τεράστια υποστήριξη προς τους Παλαιστινίους, κυρίως όσο κρατούσε τα γκέμια της Χαμάς ο Αραφάτ... και, εκεί βρίσκεται και η κύρια διαφορά μεταξύ της Χαμάς του τότε που ήταν "τρομοκράτες" και της Χαμάς του σήμερα, που είναι ΟΝΤΩΣ τρομοκράτες.
Ο Δημητράκης Δημητριάδης, που δολοφονήθηκε στην κύπρο από άγγλο στρατιώτη, ήταν 7 ετών . ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΔΙ.ατείες και στοχευμένες επιθέσεις σε Ισραηλινούς στόχους, με τα άμαχα θύματα να είναι ελάχιστα. Ναι, υπήρξαν και τα διάσπαρτα πιο φρικτά περιστατικά, αλλά δεν ήταν ο κανόνας. Σήμερα όμως, έχουμε μια Χαμάς που απο γεωπολιτική επαναστατική δράση, έχει εντελώς μετατραπεί σε φονταμενταλιστικό πυρήνα του σκληροπυρηνικού Ισλάμ. Σε 24 ρημάδες ώρες, είδαμε αποκεφαλισμούς παιδιών. ΠΑΙΔΙΩΝ!Εκτελέσεις παντελώς άσχετων θυμάτων, απλά γιατί υπήρχαν. Μηδέν γεωπολιτική αντίσταση, πλήρης φονταμενταλιστική παραφροσύνη.