Νέα

ΣΔΟΕ στην υπηρεσία του έθνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ο φορολογικός νόμος ειναι κομμένος και ραμμένος για να τα κονομάνε οι εφοριακοί. Οποιος θέλει ας το πάρει χαμπάρι. Και το παράλογο σε αυτή την ιστορία ειναι ότι μπορεί να σου κουβαληθεί στο μαγαζί ο κάθε μαλάκας εφοριακός ή ΙΚΑτζής της επιθεώρησης, και άντε εγώ σου λέω ότι για πλάκα σου βρίσκει μια παράβαση, για παράδειγμα δεν ειναι ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ (και το εννοώ) η κατάσταση προσωπικού στον τοίχο. ΕΚεί ας πούμε το πρόστιμο εινια μια 500αρα. Απο εδώ από εκεί του λές ΄πάρε διακόσια στο χέρι και άντε στο καλό. Ελα όμως που εσύ δίνεις 200 το κράτος χάνει 500 και ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ Η Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ εργασίς κονομάει διακόσια μαύρα και κολλαριστά. Μετά απορείς γιατί πάει το κράτος στο διάολο.
Με 10 σελίδες φορολογικό νομοσχέδιο και τον έλεγχο σε ελεγκτικές ιδιωτικές εταιρείες θα μπορούσαμε να είχαμε λύσει το πρόβλημα.ΕΛα όμως που αμα γίνει κάτι τέτοιο θα εξανεμιστεί η κονόμα για όλα τα τσιράκια του κρατικού μηχανισμού που επείδή έχουνε μπάρμπα στην κορώνη σου βγάζουνε την παναγία και το χριστό ανάποδα

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
η φορολογική και οποία άλλη κρατική τρομοκρατία ,πολεοδομία,υγειονομικό έχει θεριεψει
Οπότε γουστάρουμε σε βγάζουμε παράνομο.
Το χρήμα λέγεται ότι δεν το μαζεύουν μονοχοφαγαδικα οι φυσικοί εκβιαστες που σου την
πέφτουν αλλα παει σε κουμπαρα και το μοιράζεται μια ολόκληρη μαφία.
Παλιότερα είχε γραφτεί ότι για να γίνεις δντης σε μια π.χ καλη ΔΟΥ πληρώνεις την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.
Είναι ένα σύστημα που ισχύει λίγο-πολυ παντού σε όλα τα Βαλκάνια και την Μ.Ανατολη και έχει ιστορικές ρίζες.Άντε να τα καταλάβει αυτά ο Ολιν Ρεν....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Εντάξει μωρέ!!!
Ενα δωράκι πήρανε!!!

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
δεν σας κάνει εντύπωση ότι ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ είναι πάντα ένα διορισμένο κομματικό καθικι....
και όχι κάποιος απο την υπηρεσιακή γραφειοκρατία ?

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
δεν σας κάνει εντύπωση ότι ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ είναι πάντα ένα διορισμένο κομματικό καθικι....
και όχι κάποιος απο την υπηρεσιακή γραφειοκρατία ?
Και τι καθικια ενα κι ενα διαλεχτα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566
Το δικο μου ίνδαλμα είναι αυτος.
stalin.jpg

Η πολλή δημοκρατία βλάπτει σοβαρα  :sunglasses:

...εμένα αυτός :rockon:

ΥΓ. Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, αλλά σε διαφορετικές λήψεις... :rockon:

Συνημμένα

• agourakis.jpg
    agourakis.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 15
  • agourakis(2).jpg
    agourakis(2).jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 51

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγώ συμφωνώ με gabadoo

Αλήθεια τι θα γινότανε αν σε κάθε περίπτωση εκβιασμού για "δωράκι" τρώγανε ένα χέρι ξύλο?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
εγώ συμφωνώ με gabadoo

Αλήθεια τι θα γινότανε αν σε κάθε περίπτωση εκβιασμού για "δωράκι" τρώγανε ένα χέρι ξύλο?
Θα σου κλείνανε την επιχείρηση
και απο κει που θα είχες δίκιο θα το έχανες
αυτοί έχουνε και το πεπόνι αλλά και το μαχαίρι

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

δεν είμαι σίγουρος. Aλλωστε πως μπορώ εγώ να έχω ευθύνη αν κάποιος άγνωστος σπάσει τα γόνατα κάποιου εκβιαστή?

Έχω την αίσθηση ότι ο ραγιαδισμός οδηγεί στη μοιρολατρία και στην αποδοχή του εκβιασμού ως μια καθημερνή και αποδεκτη πρακτική.

Μονο αν αρχίσει ο κόσμος να τους πλακώνει στο ξύλο και να τους κάνει ρόμπα θα μαζευτούνε

Από αυτά που ακούω κάποιοι εκβιαστές που πήγαν τα χριστούγεννα να μαζέψουνε "δωράκια" σε καταστήματα στο κέντρο γλιτώσανε τον ξυλοδαρμό επειδή μπορούσαν και τρέχανε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
δεν είμαι σίγουρος. Aλλωστε πως μπορώ εγώ να έχω ευθύνη αν κάποιος άγνωστος σπάσει τα γόνατα κάποιου εκβιαστή?

Έχω την αίσθηση ότι ο ραγιαδισμός οδηγεί στη μοιρολατρία και στην αποδοχή του εκβιασμού ως μια καθημερνή και αποδεκτη πρακτική.

Μονο αν αρχίσει ο κόσμος να τους πλακώνει στο ξύλο και να τους κάνει ρόμπα θα μαζευτούνε

Από αυτά που ακούω κάποιοι εκβιαστές που πήγαν τα χριστούγεννα να μαζέψουνε "δωράκια" σε καταστήματα στο κέντρο γλιτώσανε τον ξυλοδαρμό επειδή μπορούσαν και τρέχανε
Τί να σου πώ τότε φίλε μου εσύ ξέρεις καλύτερα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

η μοναδική λύση για να πάψει το φαινόμενο είναι να επιβραβεύεται ο καταγγέλων με άφεση φορολογικών αμαρτιών για το παρελθόν όπως επίσης και για τα 3-5 επόμενα χρόνια...
έτσι ο κάθε επαγγελματίας θα αισθάνεται σίγουρος ότι αν καταγγείλει εφοριακό δεν διατρεχει τον κίνδυνο να πέσουν πάνω του να τον ξεσκίσουν τα συν-λαμόγια του...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
η μοναδική λύση για να πάψει το φαινόμενο είναι να επιβραβεύεται ο καταγγέλων με άφεση φορολογικών αμαρτιών για το παρελθόν όπως επίσης και για τα 3-5 επόμενα χρόνια...
έτσι ο κάθε επαγγελματίας θα αισθάνεται σίγουρος ότι αν καταγγείλει εφοριακό δεν διατρεχει τον κίνδυνο να πέσουν πάνω του να τον ξεσκίσουν τα συν-λαμόγια του...
Η κακώς εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη μας έχει φάει...
Κόρακος κοράκου μάτι δεν βγάζει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα, και το βάζω εδώ:

Από το   
Θάσος: Κύκλωμα τοκογλυφίας από τραπεζικούς υπαλλήλους και επιχειρηματίες

Οικονομικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο νησί της Θάσου, με πρωταγωνιστές ανώτερα υπηρεσιακά στελέχη υποκαταστημάτων τριών μεγάλων τραπεζών αλλά και τριών γνωστών επιχειρηματιών του νησιού που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού.

Ήδη, η κεντρική διοίκηση μιας εκ των τριών τραπεζών διενεργεί Ένορκη Διοικητή Εξέταση σε βάρος συγκεκριμένου υψηλόβαθμου υπαλλήλου προκειμένου να διαπιστωθεί αν αληθεύουν οι κατηγορίες περί εμπλοκής του σε τοκογλυφία και παράνομη προμήθεια από τα δάνεια που προσωπικά ο ίδιος μεσολαβούσε για να εκδοθούν. Παράλληλα, η τράπεζα μετέθεσε πριν λίγες εβδομάδες τον συγκεκριμένο υπάλληλο στο κατάστημα της Καβάλας. Οι άλλες δυο τράπεζες αναγκάστηκαν να προβούν σε ελέγχους ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει συσχέτιση των υποθέσεων που χειρίστηκε ο υπάλληλος της πρώτης τράπεζας με ανάλογες υποθέσεις που χειρίστηκαν οι υπάλληλοι των δυο άλλων τραπεζών.

Στην πρώτη περίπτωση σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο ανώτερος τραπεζικός υπάλληλος μεσολαβούσε για την έκδοση δανείου για λογαριασμό του πελάτη και κρατούσε προμήθεια σχεδόν στο ύψος του δανείου. Συγκεκριμένα για ένα δάνειο της τάξης των 100.000 € που ζητούσε ο πελάτης ο υπάλληλος εκταμίευε δάνειο στο όνομα του πελάτη ύψους 200.000 € και τα 80.000 € τα ελάμβανε ως προμήθεια. Ωστόσο ο πελάτης υποχρεούνταν να εξοφλήσει στην τράπεζα κεφάλαιο και τόκους ύψους 200.000 €.

Σε άλλες περιπτώσεις τόσο ο ανώτερος τραπεζικός υπάλληλος την πρώτη τράπεζα όσο και οι τραπεζικοί υπάλληλοι των άλλων δυο τραπεζών φέρεται να είχαν συνεργασία με τρεις μεγαλοεπιχειρηματίες του νησιού τους οποίους και συνέστηναν σε όσους πελάτες είχαν ανάγκη από μετρητά αλλά αδυνατούσαν να λάβουν δάνεια. Οι εν λόγω επιχειρηματίες δάνειζαν με υπέρογκο επιτόκιο και έδιναν προμήθεια στους τραπεζικούς υπαλλήλους.

Και εκτός απ' αυτό, έχει γεμίσει ο κόσμος "διαφημίσεις" σαν αυτές τις δυο που σας βάζω εδώ (τις ξεκόλλησα από κολώνες στην Αθήνα).

Δε πάμε καλά......

Συνημμένα

• Daneia.jpg
    Daneia.jpg
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 12

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κόψε φάτσες για εκβιαστές. Ε ρε ξύλο μετά μουσικής που θέλουν τα λαμόγια.

http://[URL unfurl="true"]www.mediasoup.gr/sites/default/files/images/sdoe_diafthora.jpg[/img[/URL]]

Πρόκειται για τους:

ΣΕΡΛΗ Κωνσταντίνο του Μιχαήλ και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Αυστραλία

ΤΣΙΚΝΑΚΗ Γεώργιο του Εμμανουήλ και της Ζαμπίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Άνω Μουλία Ηρακλείου

ΜΑΛΙΑΓΚΑ Δημήτριο του Νικολάου και της Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα
[/quote]τι μουτσουνες ειναι αυτες ρε τυπε :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κοψτε μουρη τοκογλυφου ρε τυποι

γουκος φορ εβερ :2funny:
URL]]