Νέα

ΣΔΟΕ στην υπηρεσία του έθνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Οι πολιτικοι σου στο συνολο τους,που με τοση ζεση υπερασπιζεσαι αυτους και τις πολιτικες τους,μας εχουν ζαλισει
  τα αρχιδια για Νεο ξεκινημα απο την αρχη,να χτισουμε μια νεα ελλαδα και διαφορες πιπες

ωραία .. και αναρωτηθήκανε??? τι θα έπρεπε να κάνουν?? αυτό που γινοτανε στην Χιτλερική Γερμανία, όπου γιός κατέδιδε τον πατέρα γιατί δεν γουστάρηζε τον Χίτλερ? ή αυτό που γινότανε στην σταλινική Σοβιετία?

δεν με ενδιαφερει ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ,αλλα ΤΟ ΤΙ  εκαναν...
  μοκο και απολαμβανανε τα κλεμενα που με τοση αφοσιωση εξασφαλιζε ο μπαμπακας

[size=18pt]ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΙΑ[/size]για ολη την οικογενεια!!!

Ατιμωρησια ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ (παραδειγματικες ομως ετσι;;;;οχι τυπου Μαντελη...)

και άλλα έγραφες όταν χώσανε τις κόρες του Καραβέλα στην φυλακή...  ;) ;) ;)

και για τον Καραβελλα τα ιδια εγραφα αν θυμαμαι

αν θυμασαι αλλιως,βρεστο και ποσταρε το

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 Οι πολιτικοι σου στο συνολο τους,που με τοση ζεση υπερασπιζεσαι αυτους και τις πολιτικες τους,μας εχουν ζαλισει
 τα αρχιδια για Νεο ξεκινημα απο την αρχη,να χτισουμε μια νεα ελλαδα και διαφορες πιπες

τα ίδια έλεγε και ο Χίτλερ και είδες τι προέκυψε.. τα ίδια λές και σύ... 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τα ίδια έλεγε και ο Χίτλερ και είδες τι προέκυψε.. τα ίδια λές και σύ...  

τα ιδια ελεγε και ο μπουλης,τα ιδια λεει και ο ΓΑΠ
καμμια διαφορα

εκεινος (ο Χιτλερ) ομως "εξαφανιζε" οποιον παρεβαινε τους νομους του

Δεν υπηρχε η Ατιμωρησια που υπαρχει σε εμας

Και εν πολλοις αυτη ειναι που με ενοχλει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ!!!

*εντιτ*

και αυτο με την Νεα αρχη και το νεο ξεκινημα,δεν το λεω εγω(ειρωνευτηκα)....σου ειπα ποιοι το λενε
  Η δικια μου αρχη,ιδανικα,θα ξεκιναγε αλλιως και στην εχω πει!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τα ιδια ελεγε και ο μπουλης,τα ιδια λεει και ο ΓΑΠ
καμμια διαφορα

(1) εκεινος (ο Χιτλερ) ομως "εξαφανιζε" οποιον παρεβαινε τους νομους του

(2) Δεν υπηρχε η Ατιμωρησια που υπαρχει σε εμας

(3) Και εν πολλοις αυτη ειναι που με ενοχλει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ!!!

(1) και όχι μόνον.. και αυτούς που δεν αλλά δεν του ήταν αρεστοί... εκεί φτάνει η εξαλλοσύνη φίλε
(2) ναι αλλά υπήρχε και τιμωρία ΑΘΩΩΝ
(3) και μένα με ενοχλεί.. προκειμένου όμως να φτάσουμε στο άλλο άκρο το προτιμώ..

αλήθεια γιατί δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη για τον Βούτση .. ναι ναι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ο γιός του έκλεψψε τράπεζα.. ποιός μου λέει ότι δεν το είχε ξανακάνει και ότι ο μπαμπάκας ζούσε από τα λεφτά του...

γιατί δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη για τον Δραγασάκη?

οχι φίλε.. οικογενειακή ευθύνη υπάρχει μόνον όταν αποδεικνύεται ότι ο πλούτος των μελών προέρχεται από αθέμιτες πράξεις άλλων μελών.. τελεία και παύλα..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
οχι φίλε.. οικογενειακή ευθύνη υπάρχει μόνον όταν αποδεικνύεται ότι ο πλούτος των μελών προέρχεται από αθέμιτες πράξεις άλλων μελών.. τελεία και παύλα..

εγω διαφωνω για τον λογο οτι η δικαιοσυνη θα ασχοληθει μονο με τον παραβατη,και δεν θα ψαξει ΚΑΝ τον πλουτο
  των αλλων μελων

σε τετοιες περιπτωσεις διαφθορας θα ηθελα να υπαρχει πιο σκληρη σταση

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
  εγω διαφωνω για τον λογο οτι η δικαιοσυνη θα ασχοληθει μονο με τον παραβατη,και δεν θα ψαξει ΚΑΝ τον πλουτο
  των αλλων μελων

σε τετοιες περιπτωσεις διαφθορας θα ηθελα να υπαρχει πιο σκληρη σταση

η σωστή στάση είναι να ασχολείται η δικαιοσύνη με όλους.. και όχι μόνο με τον παραβάτη.....
επιπλέον η σωστή αντιμετώπιση είναι να υπάρχει έλεγχος του πόθεν έσχες για όλους τους Ελληνες...

και όχι να μου ζητάς τιμωρίες των μελών της οικογενείας έτσι επειδή συνέβει σε μια οικογένεια να είναι κάποιος διεφθαρμένος..

ας κάνουμε μια απλή υπόθεση..

ένας, παντρεμένος με δύο παιδιά θέλει να την κοπανήσει στο εξωτερικό με την γκόμενα.. η γυναίκα εργαζόμενη επίσης  σε καλύτερη θέση, βγάζει χρήμα και έχει μπαγιόκο..
ο τύπος βάζει χερι στον μπεζαχτά και την κοπανάει με την γκόμενα στο Μπραζίλια...
η γυναίκα και τα παιδιά έχουν μπαγιόκο (από εργασία και πατρική περιουσία)

ισχύει η οικογενειακή ευθύνη ???

Καλύτερα εκατό ένοχοι ελεύθεροι παρά ένας αθώος στην φυλακή...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
η σωστή στάση είναι να ασχολείται η δικαιοσύνη με όλους.. και όχι μόνο με τον παραβάτη.....

εμ ελα που δεν γινεται αυτο στο ελλαντα....

επιπλέον η σωστή αντιμετώπιση είναι να υπάρχει έλεγχος του πόθεν έσχες για όλους τους Ελληνες...

εδω μαζι σου,συμφωνω απολυτα

και όχι να μου ζητάς τιμωρίες των μελών της οικογενείας έτσι επειδή συνέβει σε μια οικογένεια να είναι κάποιος διεφθαρμένος..
ας κάνουμε μια απλή υπόθεση..
ένας, παντρεμένος με δύο παιδιά θέλει να την κοπανήσει στο εξωτερικό με την γκόμενα.. η γυναίκα εργαζόμενη επίσης  σε καλύτερη θέση, βγάζει χρήμα και έχει μπαγιόκο..
ο τύπος βάζει χερι στον μπεζαχτά και την κοπανάει με την γκόμενα στο Μπραζίλια...
η γυναίκα και τα παιδιά έχουν μπαγιόκο (από εργασία και πατρική περιουσία)
ισχύει η οικογενειακή ευθύνη ???

μπλα μπλα μπλα μπλα
  πιασαμε τις ειδικες περιπτωσεις και τις εξαιρεσεις....
  το μακραινεις,το μακραινεις...
  ειπα για την περιπτωση των διεφθαρμενων ΣΔΟΕιτων,δεν πλατιασα

Καλύτερα εκατό ένοχοι ελεύθεροι παρά ένας αθώος στην φυλακή...

προυποθετει σωστη Δικαιοσυνη,που εδω στην ελλαδα δεν εχουμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εμ ελα που δεν γινεται αυτο στο ελλαντα....

ΝΑ ΓΙΝΕΙ... γιαυτό πρέπει να φωνάζεις και όχι να λες τετοιες παπαριές...

εδω μαζι σου,συμφωνω απολυτα

και όταν λέμε σε όλους εννούμε ΣΕ ΟΛΟΥΣ βεβαίως βεβαίως...  ;)

μπλα μπλα μπλα μπλα
  πιασαμε τις ειδικες περιπτωσεις και τις εξαιρεσεις....
  το μακραινεις,το μακραινεις...
  ειπα για την περιπτωση των διεφθαρμενων ΣΔΟΕιτων,δεν πλατιασα

εσύ γενίκευσες και εγώ εφερα ένα παράδειγμα που αποτελεί εξαίρεση... ή λοιπόν θα είσαι συγκεκριμένος και θα αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα περιστατικά (αλλά στην περίπτωση αυτή δεν μπορούμε να έχουμε αλα καρτ δικαιοσύνη δηλαδή πότε έτσι πότε γιουβέτσι) ή το θεωρείς για όλους ανεξαιρέτως που σου έφερα ένα απλό παράδειγμα .. και ποιός λέει ότι ο τύπος του παραδείγματος δεν είναι του ΣΔΟΕ???

προυποθετει σωστη Δικαιοσυνη,που εδω στην ελλαδα δεν εχουμε

ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ... και γιαυτό πρέπει να φωνάζεις και όχι να λες τετοιες παπαριές...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Συνημμένα

• papariga.jpg
    papariga.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 15

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ΝΑ ΓΙΝΕΙ... γιαυτό πρέπει να φωνάζεις και όχι να λες τετοιες παπαριές...

και όταν λέμε σε όλους εννούμε ΣΕ ΟΛΟΥΣ βεβαίως βεβαίως...  ;)

εσύ γενίκευσες και εγώ εφερα ένα παράδειγμα που αποτελεί εξαίρεση... ή λοιπόν θα είσαι συγκεκριμένος και θα αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα περιστατικά (αλλά στην περίπτωση αυτή δεν μπορούμε να έχουμε αλα καρτ δικαιοσύνη δηλαδή πότε έτσι πότε γιουβέτσι) ή το θεωρείς για όλους ανεξαιρέτως που σου έφερα ένα απλό παράδειγμα .. και ποιός λέει ότι ο τύπος του παραδείγματος δεν είναι του ΣΔΟΕ???

ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ... και γιαυτό πρέπει να φωνάζεις και όχι να λες τετοιες παπαριές...

διαπιστωνω τελικα με αργοπορεια οτι οι δεκσοι του site εχετε "σφυριξει"

αντε γεια λεμε :grin:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
ΔΕΝ υπαρχει αναλογα......

Η εισαι η δεν εισαι ενταξει....

Εννοω πως οταν κινεισαι στα πλαισια των νομων τοτε δεν μπορει να σε αγγιξει τιποτα
Δημητρη προφανως δεν εχεις μαγαζι και δεν γνωριζεις. Για μουτζουρες ή πχ επειδη δεν εχεις γραψει στο βιβλιο σου οτι το κτιριο που στεγαζεται το μαγαζι ειναι ιδιοκτητο , πεφτουν 500αρικα... Παραβαση δεν ειναι μονο το δεν κοβω αποδειξη ή κρυβω εσοδα στο βιβλιο , παραβαση ειναι και ενα σωρο γραφειοκρατικα αδιαφορα πραγματακια που δεν εχουν καμια σχεση με το να κλεβεις λεφτα απο το κρατος και ειναι σχεδον αδυνατο για ενα μαγαζι με ή χωρις λογιστη να μην ξεχασει κατι απο αυτα. Μονο οι μεγαλες επιχειρησεις με δικο τους λογιστηριο μπορουν να ειναι 100% γραφειοκρατικα συννομοι και εκει παλι μπορει να γινει παραλειψη.

Εκει πατανε τα καθικια του ΣΔΟΕ αλλα και το ιδιο το κρατος με την "περαιωση" ...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ΔΕΝ υπαρχει αναλογα......

Η εισαι η δεν εισαι ενταξει....

Εννοω πως οταν κινεισαι στα πλαισια των νομων τοτε δεν μπορει να σε αγγιξει τιποτα
φιλε μου τι δουλεια κανεις.την φορολογικη τρομοκρατια την εχεις ακουστα.αν οχι ανοιξε δικο σου μαγαζι και οταν ερθει η σδοε και σε γραφει γιατι το ραδιοφωνακι που ακους μουσικη δεν εχει τιμολογιο η το τασακι τα ποτα που σου εχουν κανει δωρο και ενα σωρο αλλα ελα να μου ξαναπεις τις παπαριες που γραφεις.οι νομοι ειναι για να βρισκουν παραθυρακια να πληρωνεις αν ανηκεις στο 25% που το κανει αυτο

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
φιλε μου τι δουλεια κανεις.την φορολογικη τρομοκρατια την εχεις ακουστα.αν οχι ανοιξε δικο σου μαγαζι και οταν ερθει η σδοε και σε γραφει γιατι το ραδιοφωνακι που ακους μουσικη δεν εχει τιμολογιο η το τασακι τα ποτα που σου εχουν κανει δωρο και ενα σωρο αλλα ελα να μου ξαναπεις τις παπαριες που γραφεις.οι νομοι ειναι για να βρισκουν παραθυρακια να πληρωνεις αν ανηκεις στο 25% που το κανει αυτο
Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο οσο σωστος και να εισαι αν μπουνε μεσα και θελουν την μιζα τους θα την παρουν οτι και να κανεις ,μιλαω σαν παθων και πιστευω να εκλειψει καποια στιγμη αυτη η γαγγραινα των επιορκων αγραμματων εφοριακων που επειδη ειχαν τα μεσα και πηραν μια τετοια θεση κοιτανε πως να αυξησουν την περιουσια τους κλεβοντας στην ουσια τον ιδρωτα μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom