You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΣΔΟΕ στην υπηρεσία του έθνους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.631
- Πόντοι
- 2.637
εχει και τετοια ?Δημητρηςς, εαν στα βιβλια σου, εχει λαδια, η ειναι τσαλακομενα, θα τρως 500ρικα και 1000ρικα ???
ΔΕΝ μιλαω για ΦΠΑ και τιμολογια μαιμουδες και αποδειξεις που ΔΕΝ κοβονται !!!
α καλαααααααααα αυτοι ειναι αρπαχτρες ....... ολκης !!!!!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Ρητορική η ερώτηση έτσι;;;βρειτε μου
εδω στην βρωμοχωρα
εναν
ΜΑ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
κατι ρε πουστη μου, δικαστες, αστυνομια, κλπ κλπ κλπ
που να μην υπάρχει διαφθορα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ρητορική η ερώτηση έτσι;;;
ναι
εκτος και αν εχεις να προσθεσεις κατι καθαρο
ΠΟΥΘΕΝΑ, μα ΠΟΥΘΕΝΑ !!!βρειτε μου
εδω στην βρωμοχωρα
εναν
ΜΑ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
κατι ρε πουστη μου, δικαστες, αστυνομια, κλπ κλπ κλπ
που να μην υπάρχει διαφθορα
Μην ψαξεις, αδικος κοπος και εαν υπαρχει κανενας χριστιανος, θα πεσουν να τον εφανε !!!
ΝΑΙ, δυστηχως εχει και τετοια !!!εχει και τετοια ?
α καλαααααααααα αυτοι ειναι αρπαχτρες ....... ολκης !!!!!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Οι πιό Διεφθαρμένες Χώρες του Κόσμου!ναι
εκτος και αν εχεις να προσθεσεις κατι καθαρο
Από τις 180 χώρες, 132 έχουν δείκτη διαφθοράς κάτω του 5, συμπεριλαμβανομένων των, Ελλάδας, Ινδίας, Μεξικό, Βραζιλίας, Σαουδικής Αραβίας και Ταιλάνδης...
[URL unfurl="true"]http://edo-makedonia.pblogs.gr/2009/02/oi-pio-dieftharmenes-hwres-toy-kosmoy-h-ellada.html[/url]
Η Ελλάδα η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη
www.makthes.gr/news/world/63977/]http://www.makthes.gr/news/world/63977/[/url]
Ρε δεν ντρεπονται, να γραφουν τετοια οι ψευτες !!!Οι πιό Διεφθαρμένες Χώρες του Κόσμου!
Από τις 180 χώρες, 132 έχουν δείκτη διαφθοράς κάτω του 5, συμπεριλαμβανομένων των, Ελλάδας, Ινδίας, Μεξικό, Βραζιλίας, Σαουδικής Αραβίας και Ταιλάνδης...
[URL unfurl="true"]http://edo-makedonia.pblogs.gr/2009/02/oi-pio-dieftharmenes-hwres-toy-kosmoy-h-ellada.html[/url]
Η Ελλάδα η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη
www.makthes.gr/news/world/63977/]http://www.makthes.gr/news/world/63977/[/url]
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.631
- Πόντοι
- 2.637
αυτες που ειναι για γελια να τις βαλεις τις αλλες θαψτεςΑν δεν βαριομουν θα σας ελεγα ιστοριες απειρου καλους με την σδοε...που μου εχουν συμβει....για γελια και για κλαματα....
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Για κλαματα ηταν ιστοριες με υπαλληλους της σδοε με απολυτηριο γυμνασιου και διορισμενοι απο το κομμα....αυτες που ειναι για γελια να τις βαλεις τις αλλες θαψτες
Ναι αλλα τωρα, πας και βλεπεις τις χωρες τους καθαρες, τους δρομους σαν μαυρο χαλι, ενω εδω σε εμας ???Ανθέλληνες παιδί μου τί περιμένεις!!!
Οταν εμείς διδάσκαμε πολιτισμό,αστρονομία κτλ οι ευρωπαίοι ήταν μαο-μαο πάνω στα δένδρα και τρώγανε βελανίδια
Ασε ρε γαμωτο, θα με παρει το παραπονο !!!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Μην κοπανιέσαι ρε αδικαΝαι αλλα τωρα, πας και βλεπεις τις χωρες τους καθαρες, τους δρομους σαν μαυρο χαλι, ενω εδω σε εμας ???
Ασε ρε γαμωτο, θα με παρει το παραπονο !!!
Κοπάνα αυτούς μπορείς
Συνημμένα
Ρε φιλαρακι, αυτους και ολους τους καρακλοκενταυρους, θαθελα να τους χωσω ενα μπαστουνι του ραγκπυ, στον βρωμερο τους κολο και να τους στειλω στον ΔΙΑΟΛΟ !!!Μην κοπανιέσαι ρε αδικα
Κοπάνα αυτούς μπορείς
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.631
- Πόντοι
- 2.637
ολοι το θελουν αυτο....Ρε φιλαρακι, αυτους και ολους τους καρακλοκενταυρους, θαθελα να τους χωσω ενα μπαστουνι του ραγκπυ, στον βρωμερο τους κολο και να τους στειλω στον ΔΙΑΟΛΟ !!!
Ναι ρε γαμωτο, ολοι το θελουμε, αλλα ολοι στον καναπε ειμαστε !!!ολοι το θελουν αυτο....
Ετσι θα γινει ???
η πλακα ειναι οτι τον ανθρωπο που εκανε την καταγγελια θα τον γαμησει τωρα το υπολοιπο σδοε.συναδελφικη αλλυλεγγυηΝαι ρε γαμωτο, ολοι το θελουμε, αλλα ολοι στον καναπε ειμαστε !!!
Ετσι θα γινει ???
Πες το ψεματα !!!η πλακα ειναι οτι τον ανθρωπο που εκανε την καταγγελια θα τον γαμησει τωρα το υπολοιπο σδοε.συναδελφικη αλλυλεγγυη
Εγω θα το εκλεινα, δεν θα περιμενα να μου το κλεισουν, τα λαμογια του κερατα !!!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
δεν γίνεται ΕΔΕ γιαυτό.. κατευθείαν εισαγγελέα... τώρα το πότε θα γίνει η δίκη είναι άλλο θέμα..Μεχρι να τελειωση η Ε.Δ.Ε., θα ειναι συνταξιουχοι !!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις