BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Τα είπες όλα.
Το Τικ-Τοκ φορτώνει μαγαζιά σαν αυτό στων ανίδεων το μυαλό.
Το Τικ-Τοκ φορτώνει μαγαζιά σαν αυτό στων ανίδεων το μυαλό.
Από τα βίντεο συνάδελφε στο τικτοκ τις έχω δει όχι δεν έχω πάει κέρασμα και απλό μπανιστιρι είναι το θεωρώ κοροϊδία να πληρώνεις μόνο για κουβέντα και μάτι.Μαρεσει που τις ξέρεις ολες, τακτικός πελάτης ?
Μ αρέσει που τονίζει το Ρωσιδα !
Άμα είχα λεφτά για το cult της φάσης και μόνο θα έδινα ένα 200άρι να γυρίσω σ'ένα βράδυ όσα περισσότερα μπορώ.Τα κωλόμπαρα αξίζουν μόνο για τη φάση της καλτίλας. Είναι όπως δίνεις 200 ευρώ για ένα βράδυ στα μπουζούκια, για να ακούς τον κάθε φάλτσο και την κάθε ατάλαντη. Αν πας με την ελπίζα να τον ακουμπήσεις, είναι 99% δεδομένο ότι θα μείνεις με το πουλί στο χέρι. Για να σου κάτσει θα πρέπει ή να δώσεις μια μικρή περιουσία ή να πέσεις στη φάση της φάσης (ω φάση).
Έξτρα ηλικία στα "κορίτσια" του μαγαζιού...Καλημερες . Παίζει τίποτα έξτρα στον σκορπιό; Η είναι αυστηρά ποτό ;
Αν εννοείς τον "Σκορπιό" στην Καλλιθέα που με τα video που κυκλοφόρησαν γι' αυτόν στα social media έχει γίνει χαμός δεν παίζει ΤΙΠΟΤΑ εκεί μέσα και να τελειώνει αυτό το παραμύθι, να πας μόνο αν θες να πιεις το ποτό σου και να πάρεις μάτι γκιλφάρες. Αν εννοείς τον "Σκορπιό" στη Νοταρά στην Τρούμπα εκεί μπορεί να κελαηδήσει για τα καλά το πουλάκι σου με τις μιλφο - γκιλφ που δουλεύουν στο μαγαζί, με το αζημίωτο βέβαια γιατί ειδικά η ανάβαση στο πατάρι κοστίζει ένα 100άρικο, τα "παιχνίδια" στους καναπέδες λιγότερο... Διαλέγεις και παίρνεις, ανάλογα και με τα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις
Δεν εχω παει φιλε ,αλλα δεν νομιζω να παιζει κατι φιλε,εγω πιστευω ουτε χαμουρεμα δεν θα αφηνουν τα κοριτσια.Να ριξω και μια μπομπα, σε επικοινωνια με Πεπη Τσεσμελη ,μου ειπε οτι δουλευει στον Σκορπιο.....Καλημερες . Παίζει τίποτα έξτρα στον σκορπιό; Η είναι αυστηρά ποτό ;
Θες δλδ τωρα να μας πεις οτι η Πεπη ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ???Δεν εχω παει φιλε ,αλλα δεν νομιζω να παιζει κατι φιλε,εγω πιστευω ουτε χαμουρεμα δεν θα αφηνουν τα κοριτσια.Να ριξω και μια μπομπα, σε επικοινωνια με Πεπη Τσεσμελη ,μου ειπε οτι δουλευει στον Σκορπιο.....
Απο οτι εχω καταλαβει ,σε 3 μαγαζια που την εχω κερασει δυσκολα θα κανειs κατι....Εκτοs ισωs αν χαλασειs πολλα,εγω 2 ποτακια την κερασα καθε φορα,και μονο σε ενα μαγαζι επαιξα ελαχιστα.Θες δλδ τωρα να μας πεις οτι η Πεπη ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ???
Ημουν πιτσιρικάς τοτε αλλα θυμάμαι πολλα κωλομπαρα στην γυρω περιοχή τοτε, μερικα διατηρήθηκαν μεχρι και πρόσφατα.Καλτιλα αλλων εποχων δεκαετιας 80' βαρθολομιο,γαστουνη και πέριξ.Ουτε απ εξω.
Διατηρήθηκαν με τα ίδια ΄'κορίτσια΄' από εκείνες τις εποχές ή με νέο ρόστερ;Ημουν πιτσιρικάς τοτε αλλα θυμάμαι πολλα κωλομπαρα στην γυρω περιοχή τοτε, μερικα διατηρήθηκαν μεχρι και πρόσφατα.