Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.838
- Πόντοι
- 9.931
Αμα ηταν τα ιδια κοριτσια απο το 80 θα ηταν μουμιες τωρα ποιαΔιατηρήθηκαν με τα ίδια ΄'κορίτσια΄' από εκείνες τις εποχές ή με νέο ρόστερ;
Αμα ηταν τα ιδια κοριτσια απο το 80 θα ηταν μουμιες τωρα ποιαΔιατηρήθηκαν με τα ίδια ΄'κορίτσια΄' από εκείνες τις εποχές ή με νέο ρόστερ;
Η Πεπη απ ότι λέγεται δούλευε Λιοσιων ένα φεγγάρι, δε την έχω δει ποτε εκεί η τουλάχιστον δε το θυμάμαι.Θεωρώ όμως ότι θα τη δίνει σε κάποιους που τις αρέσουν θεωρητικά μικρότερους κ λογικά εκτός μαγαζιού με το αζημίωτο βεβαιαΘες δλδ τωρα να μας πεις οτι η Πεπη ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ???
Με άλλα λόγια, όχι μπατίδηρες 20ρηδες κξαι 30ρηδες, όπως είναι η πελιοψηφία σε αυτές τις ηλικίες . Θέλουν λεφτά, να αρμέξουν.Εγώ έχω καταλάβει ότι αυτά είναι για άντρες άνω των πενήντα ετών, μοναχικούς ή διαζευγμένους. Αυτό είναι το target group.
Ώπα και χορηγός ποτών ο Σκλαβενίτης! Έκανε deal μαζί του για τιμές κάβας, με αντάλλαγμα αναφοράς-διαφήμισης στο βιντεάκι.Άμα μυρίζει 100αρα αμόλυβδη πρέπει να είναι καθαρό
Πήγαν να τους κάνουν τέτοιο κακό οι αλήτες;Μα τόση ζήλια και κακία στο κόσμο
Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να οργανώσουμε μια μάζωξη των μελών στον Σκορπιο!
Για την καλτιλα και τον δέοντα σεβασμό στον χώρο που μας αρέσει.
Λεωφορείο με λεζάντα "ΜΠΟΥ".Ναι, να νοικιάσουμε κι ένα σχολικό λεωφορείο και να πάμε με το μπου στο Σκορπιό μονοήμερη εκδρομή.
*lol*