Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Ήταν Παναθηναϊκός.Γιατί τον μπανάρανε αυτόν;
Ήταν Παναθηναϊκός.Γιατί τον μπανάρανε αυτόν;
Ηταν καλυτερος πριν τον μουνουχισει ο αντι. :'(Σε αγαπαω ρε χαχαχαχχααχχαχαχ
Θα προκάλεσε φαίνεται...Ήταν Παναθηναϊκός.
Τα μπαναρίσματα είναι ρουλέτα.Θα προκάλεσε φαίνεται...
...όπως έγινε π.χ. με τον Digweed ο οποίος προ μηνών έδινε διαδοχικά ρεσιτάλ αισχρής υβρεολογίας ως Dude007, ώσπου τελικά αποπέμφθηκε, αλλά τελικά επανήλθε και μάλιστα με την κορυφαία διάκριση των τίτλων των μελών του site.
Ο νηματοθέτης bakalhs δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο άμεσο μέλλον, γιατί έχει βρει κάτι μιλφογκιλφ νοικοκυρές και τις ξεμουνιάζει αλληλοδιαδοχικά (και κυρίως δωρεάν).Προτείνω το ξεκλείδωμα του παραπάνω ιστορικού τόπικ σε πανηγυρική εκδήλωση με την επανεμφάνιση-παρουσία του νηματοθέτη.
...
Αφού αστειευόταν με τον θάνατο ενός ανθρωπου,τα γύρευε ο κώλος του.Τα μπαναρίσματα είναι ρουλέτα.
Ο dmtrsxxx έκανε μπλακ χιούμορ χειρίστου είδους στο thread για το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη και εξετελέσθη με συνοπτικές διαδικασίες. Aς είναι ελαφρά τα GigaBytes που τον σκεπάζουν.
Τα μπαναρίσματα είναι ρουλέτα...
.........Ο νηματοθέτης bakalhs δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο άμεσο μέλλον, γιατί έχει βρει κάτι μιλφογκιλφ νοικοκυρές και τις ξεμουνιάζει αλληλοδιαδοχικά (και κυρίως δωρεάν).
Και εσύ κοπέλια τι κάνεις για αυτό ? κάνε κάτι..... με το να κάθεσαι και να χαζεύεις δεν βγάζεις τίποτα ..... αυτή ίσως ήταν η απάντηση .... έκτος και αν ρε μεγάλε στα έριχνε και δεν το πήρες χαμπάριΓια να μη γραφουμε στην ημερησια ενημερωση εκτος θεματος.
Συνάδελφος παντρεμενη με παιδια που μενει Φυλης και μιλαμε ανετα για τα μπουρδελα,με πιανει και μου λεει,-Επαθα σοκ. -Γιατι; -ειπα να κατσω να δω ποιοι επισκέπτονται τα μπουρδελα.Αλλη εικονα ειχα.Περιμενα να δω τιποτα κακασχημους προβληματικούς καμπουρηδες,ναυαγια της ζωης,και ειδα μια χαρα καθως πρεπει παιδια και μεγαλύτερους σε ηλικια. Περνανε καποιες εβδομάδες και μου ξαναλέει, -Καλεσα στο σπιτι επισκεψη και τη Μαρια. (συνάδελφος μικροτερη σε ηλικια 34 χρονων,ανυπαντρη που το παιζει και πολύ γκομενα και είναι μονη της) Και καθόμασταν και χαζεύαμε επι ωρα ποιοι μπαινοβγαινουν στα μπουρδελα.Και παθαμε πλακα.Νεαροι καλοβαλμένοι και μεγαλύτεροι,με μηχανες ,με καλα αυτοκίνητα επισκεπτονταν τα σπιτια.Αλλα περιμεναμε να δουμε.Δε το πιστεύαμε.Μα γιατι;πως γινεται; Ειχε πολύ πλακα πως το λεγε με παραπονο και απορια.
τυπε το μακρυμανικο για να μην σε καψει ο ηλιος; :S :S :S
επρεπε να βγαλεις selfie τυπε :S :S :Sτυπε πριν δυο χρόνια ειχα κολλήσει λέπρα και δεν έπρεπε να με βλεπει ο ήλιος. φορουσα και το κρανος αλλα δε φαίνεται. εκανα την θεραπεία μου με αγνα υλικά και μου πέρασε ολα καλα τωρα δοξασοι ο Θεός
επρεπε να βγαλεις selfie τυπε :S :S :S
την λεπρα που την τσιμπησες τυπε; :S :S :Sτραβηξα της Παναγίας τα παθη εκείνη την περίοδο...που ναμησου τυχει.
ο μονος τροπος να περάσει η λέπρα μου ειπε ενας μαγος που βρηκα χαμηλα στην ιασωνος ηταν να μου κατουρησει τις πληγες κορασιδα απο τσαρδι που να ειναι πρώτη της μέρα στη δουλειά ή η τελευταία της εφοσον θα σταματουσε τη δουλεια για πάντα. ευτυχώς βρηκα την πρώτη και με κατούρησε με το ενα πενηντάρικο που βρήκα. το αλλο πενηντάρικο το εδωσα στο μαγο της ιασωνος για να μου πει το γιατρικό.
την λεπρα που την τσιμπησες τυπε; :S :S :S
γαμουσα πρεζόνια απο την Πλατεία βαθης τυπε και σε μια μου εσπασε η καποτα.