Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Σήμερα το απόγευμα Σάββατο 23.09.2017

αφού δεν υπάρχει ενημέρωση, από πορνορεπόρτερ

πήγα σε στανταράκι.

Πήρα την μουναροπιπίνα τη Χριστίνα στο Φυλ. 56
ρωσόφωνη κάβλα, και ήταν πολύ καλή !

Ως γνωστόν όλες είναι με τις μέρες τους
και είναι σήμερα σε καλή μέρα.

Τροχός είναι και γυρίζει !

1.jpg
Ναι παιδιά,ο Κώστας Λαδάκης την έχει στανταράκι αυτήν τη μουναροπιπίνα γιατί είναι καλή με αυτόν.
Που ξέρετε, μπορεί να είναι καλή και με εσάς! Ήταν και στην καλή της μέρα χθες Σαββάτο.
Αν δεν είναι καλή μαζί σας,δεν την πετύχατε σε καλή μέρα.Ξαναπληρώστε να την πάρετε άλλη μέρα, μήπως εκείνη την μέρα είναι σε καλή μέρα,έχει τα κέφια της και σας κάτσει η ρουλέτα!
Όπως και νάχει,αυτά είναι τυχερά.Βάλε τώρα που γυρίζει!  :grin:
Αν δεν περάσετε καλά,δεν θα φταίει ούτε η κοπέλα που είναι καλή ούτε ο Λαδάκης που «είναι» αξιόπιστος .Η ρουλέτα θα φταίει.  :grin:

Ο Κωστας Λαδακης ειναι διαφημιστής-κράχτης ιεροδούλων.

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
  κάθε φορά που βλέπω το «μουναροπιπίνα» πχ. από σένα ή τον Digweed μπαίνω στον πειρασμό να ξαναδώσω μια ευκαρία στο Χριστινάκι αλλά οι πρόσφατες διαδοχικές συνευρέσεις μου μαζί της ήταν άκρως απογοητευτικές (εξ ‘ου και η πρόσφατη κριτική μου) οπότε προς το παρόν άμα την πετυχαίνω στις τσάρκες μου μόνο για οφθαλμόλουτρο κάθομαι να την δω...
Ο Κωστας Λαδακης και ο  Digweed με τους αμέτρητους κλώνους του ειναι διαφημιστές-κράχτες ιεροδούλων.
Εξυπηρετούν τα συμφέροντα ιδιοκτητών μπουρδέλων.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.081
Πόντοι
4.895
Διαγόρα μπορεί να έχεις και δίκιο σε αυτά που λες, άλλωστε κανένας τους δεν έχει έστω μία κριτική για κορασίδες. Πάντως ότι και να είναι εδώ και καιρό γενικώς κρατάω μικρό καλάθι όταν διαβάζω σχόλια και κριτικές στο site, πολλές αντικρουόμενες, άλλες υπερενθουσιώδεις και κάποιες που περιέργως αφορούν συνευρέσεις που έγιναν πολύ καιρό προτού ανέβει κριτική....

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.709
Πόντοι
14.615
Ο digweed συνεχίζει να επιδίδεται σε απηνή διωγμό του n.smirni76.

Άτεγκτος και ανοικτίρμων ο digweed, δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον δύστηνο n.smirni76.

Δεν έχει έλεος ο digweed για τον n.smirni76...

Τι κι αν έπαψε να γράφει ως n.smirni76, τι κι αν με τους κλώνους του δεν σχολιάζει κανέναν, τι κι αν λουφάζει σε κάθε λεκτική επίθεση, ο φουκαράς δεν γλυτώνει τις λυσσαλέες επιθέσεις του digweed.

Άσβεστος ο πόθος του digweed για τον εξευτελισμό του n.smirni76.

Πρόκειται για ιστορία πάθους.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.709
Πόντοι
14.615
Εν τω μεταξύ, στο διαγωνισμό μαλακίας, o n.smirni76 καλπάζει και διεκδικεί την πρώτη θέση του ομίλου...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
489
Πόντοι
186

Επισκέπτης
εγω ρε μαγγες ειμαι κλωνος του σαλτσαδορος που εκανε ενα πορνοσταρικο περασμα στις κριτικες προ μηνων και εξετελεσθει με συνοπτικες διαδικασιες γιατι σκονταψε πανω σε προμοτωρες , ο λογος ? με κατηγορισαν οτι ειμουν κλωνος καποιου επειδη μια με χοντρο κωλο μου φανικε μπαμπατσικη .. αργοτερα καταλαβα οτι ο προμοτορας εχανε λεφτα ετσι και δε ξανασχολιθικα ... τωρα αν θελετε κριτικη να σας δωσω το paypal μου να τα βρουμε ... γιατι απλα ο χρονος ειναι χρημα και εμενα μου παιρνει ωρα στη κρητικη

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Ξέχασα να σας πω ότι με έχει δει αρκετές φορές και χθες που πήγα μου είπε εσύ δεν περνάς ποτέ και έφυγε πήγε μέσα στο κουζινάκι μήπως την επηρεάσει αυτό κάπως στο δωμάτιο άμα πάω σήμερα.
Κοντέ Τζουνις-Καπετανέος μυαλό δε βάζεις έτσι?
ΟΚ  :)

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Αγενεστατη συμπεριφορά από κάποια που έδειξε πως δε σέβεται τα λεφτά που παίρνει. Εκτός αν πιστεύει κανείς πως 10 λεπτά το δωμάτιο πληρώνεται στις βρωμοχώρες τους 20 ευρώ.
Το πως οι αλλοδαπές ιερόδουλες μας βλέπουν μόνο ως ευρω είναι γνωστό, απλά σε ένα επάγγελμα, το οποιοδήποτε επαγγελμα, πρεπει εφόσον λανσάρεις ένα προιον, το μουνί σου εν προκειμένω, να το διαφημίσεις σωστά και να το προβάλεις με ευγένεια. Στα αρχίδια μου η δικια τους ευχαρίστηση. Με ενδιαφέρει η συνέπεια.

Απλα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως το σύνολο των ιερόδουλων που ήρθαν να εργαστούν από τις άλλες χώρες στα μπουρδελα, αλλά και στις άλλες δουλειές, πρόκειται για άτομα χωρίς επαγγελματική ηθική.

Το ότι κάποιοι αντιμετωπίζετε τις εκδιδόμενες ως επαγγελματίες και απαιτείτε και "επαγγελματική ηθική" με ξεπερνά.  :headbang:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Το ότι κάποιοι αντιμετωπίζετε τις εκδιδόμενες ως επαγγελματίες και απαιτείτε και "επαγγελματική ηθική" με ξεπερνά.  :headbang:

Της πλάκας επαγγελματίες είναι. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Της πλάκας επαγγελματίες είναι. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Σκέψου απλά ότι στις χώρες τους η πορνεία όχι μόνο δεν είναι επάγγελμα αλλά διώκεται ποινικά και δεν υπάρχει μπουρδέλο ούτε για δείγμα.  :2funny:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.709
Πόντοι
14.615
ΣΜΥΡΝΗΣ:"ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Η ΞΑΝΘΙΑ ΤΡΑΒΕΛΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ

κ. Digweed, καιρός να αλλάξεις την σπαρταριστή υπογραφή σου.
Ο σμύρνης έχει χαθεί στα μαύρα τάρταρα.

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Άργησε λίγο αλλά εκδηλώθηκε τελικά-αν και φάνηκε από το πρώτο του ποστ με Χριστίνες,κουζίνες κλπ,κλπ.

Περιμένουμε κι άλλες ενημερώσεις παρακμιακό τζουνοκαπετανιάρικο υποκείμενο
Απίστευτο, μάλλον πρέπει να δώσει λύση ο κλωνολόγος της φάπας που τους εξέθρεψε.
Την επόμενη φορά που θα τον πετύχω θα του αναλύσω λίγο πως έχει το θέμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom