The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.079
- Πόντοι
- 25.467
Ο bakalhs έγινε αντάρτης και πήρε τα βουνά.
Γεγονός!
Επιβεβαιωμένες πηγές αναφέρουν δε, ότι οργανώνει τάγματα τσετνικ.
Ο bakalhs έγινε αντάρτης και πήρε τα βουνά.
Ναι παιδιά,ο Κώστας Λαδάκης την έχει στανταράκι αυτήν τη μουναροπιπίνα γιατί είναι καλή με αυτόν.Σήμερα το απόγευμα Σάββατο 23.09.2017
αφού δεν υπάρχει ενημέρωση, από πορνορεπόρτερ
πήγα σε στανταράκι.
Πήρα την μουναροπιπίνα τη Χριστίνα στο Φυλ. 56
ρωσόφωνη κάβλα, και ήταν πολύ καλή !
Ως γνωστόν όλες είναι με τις μέρες τους
και είναι σήμερα σε καλή μέρα.
Τροχός είναι και γυρίζει !
Ο Κωστας Λαδακης και ο Digweed με τους αμέτρητους κλώνους του ειναι διαφημιστές-κράχτες ιεροδούλων.κάθε φορά που βλέπω το «μουναροπιπίνα» πχ. από σένα ή τον Digweed μπαίνω στον πειρασμό να ξαναδώσω μια ευκαρία στο Χριστινάκι αλλά οι πρόσφατες διαδοχικές συνευρέσεις μου μαζί της ήταν άκρως απογοητευτικές (εξ ‘ου και η πρόσφατη κριτική μου) οπότε προς το παρόν άμα την πετυχαίνω στις τσάρκες μου μόνο για οφθαλμόλουτρο κάθομαι να την δω...
Ο digweed συνεχίζει να επιδίδεται σε απηνή διωγμό του n.smirni76.
Άτεγκτος και ανοικτίρμων ο digweed, δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον δύστηνο n.smirni76.
Στα μπουρδέλα.Που εμαθες αυτες τις λεξεις;
,,,,,,,,,,,,Εν τω μεταξύ, στο διαγωνισμό μαλακίας, o n.smirni76 καλπάζει και διεκδικεί την πρώτη θέση του ομίλου...
Ρε Τζουνόβλακα τι σου είπα την άλλη φορά στην Ιάσωνος?Θα λείπει όλη αυτήν την εβδομάδα. Επομένως, από Δευτέρα φίλε μου.
Κοντέ Τζουνις-Καπετανέος μυαλό δε βάζεις έτσι?Ξέχασα να σας πω ότι με έχει δει αρκετές φορές και χθες που πήγα μου είπε εσύ δεν περνάς ποτέ και έφυγε πήγε μέσα στο κουζινάκι μήπως την επηρεάσει αυτό κάπως στο δωμάτιο άμα πάω σήμερα.
Αγενεστατη συμπεριφορά από κάποια που έδειξε πως δε σέβεται τα λεφτά που παίρνει. Εκτός αν πιστεύει κανείς πως 10 λεπτά το δωμάτιο πληρώνεται στις βρωμοχώρες τους 20 ευρώ.
Το πως οι αλλοδαπές ιερόδουλες μας βλέπουν μόνο ως ευρω είναι γνωστό, απλά σε ένα επάγγελμα, το οποιοδήποτε επαγγελμα, πρεπει εφόσον λανσάρεις ένα προιον, το μουνί σου εν προκειμένω, να το διαφημίσεις σωστά και να το προβάλεις με ευγένεια. Στα αρχίδια μου η δικια τους ευχαρίστηση. Με ενδιαφέρει η συνέπεια.
Απλα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως το σύνολο των ιερόδουλων που ήρθαν να εργαστούν από τις άλλες χώρες στα μπουρδελα, αλλά και στις άλλες δουλειές, πρόκειται για άτομα χωρίς επαγγελματική ηθική.
Το ότι κάποιοι αντιμετωπίζετε τις εκδιδόμενες ως επαγγελματίες και απαιτείτε και "επαγγελματική ηθική" με ξεπερνά.
Της πλάκας επαγγελματίες είναι. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Απίστευτο, μάλλον πρέπει να δώσει λύση ο κλωνολόγος της φάπας που τους εξέθρεψε.Άργησε λίγο αλλά εκδηλώθηκε τελικά-αν και φάνηκε από το πρώτο του ποστ με Χριστίνες,κουζίνες κλπ,κλπ.
Περιμένουμε κι άλλες ενημερώσεις παρακμιακό τζουνοκαπετανιάρικο υποκείμενο