You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ρε Μήτσο πας σε ένα μπουρδέλο για να γαμήσεις.
Η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και γαμιέται.
Εσύ περιμένεις στο σαλόνι και ακούς τον συναγωνιστή να δίνει πόνο.
Αγχώνεσαι για το αν και πως θα αποδώσεις όταν έρθει η σειρά σου;;;
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
posa kila eise?
echis gamisei foithtria?
na ta leme auta paidia.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Δυστυχως ειμαι απαισιοδοξος και πιστευω πως απο εδω και περα θα δουμε πολυ κακο εργο
Τέρατα αισιοδοξίας και καλοτυχίας...Εσύ και ο Μητσοτάκης....
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Yπαρχει και το μεταξουργειο μυστη μουωραια ενημερωση να σαι καλα αδερφέ και σε εσενα καλη δυναμη
Δυστυχως ειμαι απαισιοδοξος και πιστευω πως απο εδω και περα θα δουμε πολυ κακο εργο :-
μακαρι να διαψευστω
Παντα υπαρχουν εναλλακτικες
Επιπλεον οπως διαπιστωσα σημερα πολλες γυναικες εξω ψαχνουν ηδη ενα αντρικο ωμο ν ακουμπησουν την ανασφαλεια τους
Επιπλεον το δημοψηφισμα το θεωρω περιττο
Επρεπε να πει ΟΧΙ απ ευθειας ο Τσιπρας
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Ρε antistheni και κυριε zero tolerance ειμαι υποχρεωμενος να παρακολουθω αυτο τον μαλακα καθημερινα οταν μπαινω στο σαιτ
Απαντηστε μου σας παρακαλω συγκεκριμενα στο ερωτημα για να μπορω να προβω και εγω στα περαιτερω
Απαντηστε μου σας παρακαλω συγκεκριμενα στο ερωτημα για να μπορω να προβω και εγω στα περαιτερω
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ρε antistheni και κυριε zero tolerance ειμαι υποχρεωμενος να παρακολουθω αυτο τον μαλακα καθημερινα οταν μπαινω στο σαιτ
Κύριε Αντισθένη παρακαλω...
Να τα λέμε σωστά τα πράγματα παιδιά-είναι κρίσιμες οι ώρες για τον τόπο....
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Για να πω κύριο τον antistheni θα πρέπει να λειτουργήσει ως τέτοιος
Κάτι τέτοιο δεν το έχω δει από τον τρόπο που χειρίζεται την συμπεριφορά σου στο σαιτ
Πάντως την απάντηση την πήρα
Το κύριος για τον zero ήταν ειρωνικό και όχι επί της ουσίας
Ευχαριστώ για την φιλοξενια
Κάτι τέτοιο δεν το έχω δει από τον τρόπο που χειρίζεται την συμπεριφορά σου στο σαιτ
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Για να πω κύριο τον antistheni θα πρέπει να λειτουργήσει ως τέτοιος
millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
Το καλύτερο και το πιο ασφαλέστερο dude ειναι αυτο που κανεις εσύ
Αποχη από το δωματιο
Κανείς δεν πληγώθηκε βλεποντας
τυπε επικαλεισαι τον αντισθενη να παρεμβει αλλα πιο πριν προκαλεις και εσυ τον dude,νομιζω το εχεις αναγκη το τραμπουκισμα.
στο μηνυμα που λες, ασε εμαες τους βλακες να πηδαμε, πιστευω πως κανεις λαθος ενας αισθησιακος δεν πηδαει, κανει ρομαντικο ερωτα αυστηρα μονο με πουτανες
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
οχι δεν θα πρεπει να γινεται αυτο
ειδικα οταν αναπαραγονται στο παρων σαιτ κουβεντες που ακουστηκαν σε παρεες απο ατομα που η αξιοπιστια τους ειναι δεδομενα αναμφιβολη και δρουν κακοβουλα.
Η 9+ετης κοσμια , ουσιωδης, αξιοπιστη και αξιοπρεπης παρουσια σου στο σαιτ ειναι αναγνωρισμενη και αναμφισβητητη απο ολους οσους παρακολουθουν το σαιτ.
Ο Dude απο την αλλη ειναι ενας παρα πολυ καλος και φιλοτιμος ενημερωτης που στον ενα χρονο παρουσιας του εχει κανει προοδου ειδικα ως προς την ποιοτητα και την παρουσιαση των γνωσεων του.
Δεν μπορω να πω οτι η ιδια ακριβως προοδος εχει γινει και οσον αφορα την συμπεριφορα του σε αλλα μελη λογω του οξυθυμου χαρακτηρα του αλλα με τον καιρο νομιζω θα μαθει να ειναι πιο προσεκτικος.
Ελπιζω τουλαχιστον.
καλη συνεχεια σε ολους
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Εάν ενθυμούμαι καλώς αγαπητέ κύριε ZeroTolerance (δίχως αυτάκια το κύριε...) σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο η οποία συμπίπτει με τον τίτλο που μού απεδόθη ως Πορνορεπόρτερ, συμφωνήσαμε (ατύπως αλλά ουσιωδώς...) ότι όπως εγώ δεν (θα) ασχολούμαι με έτερο Πορνορεπόρτερ (κατά το παραμικρό ,είτε εμμέσως, είτε αμέσως) έτσι δεν θα ασχολείτο (κατά το παραμικρό, είτε άμεσα, είτε έμμεσα) και εκείνος με εμένα...
Με διαβεβαιώσατε ότι είχατε τηλεφωνική επικοινωνία με τον έτερο Πορνορεπόρτερ ο οποίος συνεφώνησε ως προς τα συζητούμενα και προτεινόμενα περί αποφυγής οιασδήποτε λεκτικής αναφοράς από τον έναν προς τον άλλον.
Το ποιος παραβίασε την συμφωνία αυτή (μετά προσωπικών υβριστικών χαρακτηρισμών προς εμέ) αναζητήστε τον οπουδήποτε αλλού και σε οιονδήποτε άλλον εκτός από εμένα...
Οι καλοί Σαμαρείτες λοιπόν πέθαναν και προ πολλού έχει γίνει και το μνημόσυνό τους...
Όποιος σπέρνει ανέμους θα αναμένει να θερίσει θύελλες...
Και οι κύριοι (με ή χωρίς αυτάκια) είναι κύριοι (χωρίς αυτάκια) όταν τηρούν τις συμφωνίες που κάνουν και τον λόγο που δίνουν.
Με τις υγείες σας.....
Με διαβεβαιώσατε ότι είχατε τηλεφωνική επικοινωνία με τον έτερο Πορνορεπόρτερ ο οποίος συνεφώνησε ως προς τα συζητούμενα και προτεινόμενα περί αποφυγής οιασδήποτε λεκτικής αναφοράς από τον έναν προς τον άλλον.
Το ποιος παραβίασε την συμφωνία αυτή (μετά προσωπικών υβριστικών χαρακτηρισμών προς εμέ) αναζητήστε τον οπουδήποτε αλλού και σε οιονδήποτε άλλον εκτός από εμένα...
Οι καλοί Σαμαρείτες λοιπόν πέθαναν και προ πολλού έχει γίνει και το μνημόσυνό τους...
Όποιος σπέρνει ανέμους θα αναμένει να θερίσει θύελλες...
Και οι κύριοι (με ή χωρίς αυτάκια) είναι κύριοι (χωρίς αυτάκια) όταν τηρούν τις συμφωνίες που κάνουν και τον λόγο που δίνουν.
Με τις υγείες σας.....