Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

URL]]

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
posa kila eise?
echis gamisei foithtria?
na ta leme auta paidia.

Συνημμένα

• index.jpg
    index.jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 31

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ρε Μήτσο πας σε ένα μπουρδέλο για να γαμήσεις.

Η κοπέλα είναι στο δωμάτιο και γαμιέται.

Εσύ περιμένεις στο σαλόνι και ακούς τον συναγωνιστή να δίνει πόνο.

Αγχώνεσαι για το αν και πως θα αποδώσεις όταν έρθει η σειρά σου;;;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ωραια ενημερωση να σαι καλα αδερφέ και σε εσενα καλη δυναμη
Δυστυχως ειμαι απαισιοδοξος και πιστευω πως απο εδω και περα θα δουμε πολυ κακο εργο  :-
μακαρι να διαψευστω   :(
Yπαρχει και το μεταξουργειο μυστη μου
Παντα υπαρχουν εναλλακτικες
Επιπλεον οπως διαπιστωσα σημερα πολλες γυναικες εξω ψαχνουν ηδη ενα αντρικο ωμο ν ακουμπησουν την ανασφαλεια τους
Επιπλεον το δημοψηφισμα το θεωρω περιττο
Επρεπε να πει ΟΧΙ απ ευθειας ο Τσιπρας

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ρε antistheni και κυριε zero tolerance ειμαι υποχρεωμενος να παρακολουθω αυτο  τον μαλακα καθημερινα οταν μπαινω στο σαιτ
Απαντηστε μου σας παρακαλω συγκεκριμενα στο ερωτημα για να μπορω να προβω και εγω στα περαιτερω

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε antistheni και κυριε zero tolerance ειμαι υποχρεωμενος να παρακολουθω αυτο  τον μαλακα καθημερινα οταν μπαινω στο σαιτ
Απαντηστε μου σας παρακαλω συγκεκριμενα στο ερωτημα για να μπορω να προβω και εγω στα περαιτερω

Κύριε Αντισθένη παρακαλω...

Να τα λέμε σωστά τα πράγματα παιδιά-είναι κρίσιμες οι ώρες για τον τόπο....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Για να πω κύριο τον antistheni θα πρέπει να λειτουργήσει ως τέτοιος
Κάτι τέτοιο δεν το έχω δει από τον τρόπο που χειρίζεται την συμπεριφορά σου στο σαιτ
Πάντως την απάντηση την πήρα
Το κύριος για τον zero ήταν ειρωνικό και όχι επί της ουσίας
Ευχαριστώ για την φιλοξενια

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Για να πω κύριο τον antistheni θα πρέπει να λειτουργήσει ως τέτοιος
Κάτι τέτοιο δεν το έχω δει από τον τρόπο που χειρίζεται την συμπεριφορά σου στο σαιτ
Πάντως την απάντηση την πήρα
Το κύριος για τον zero ήταν ειρωνικό και όχι επί της ουσίας
Ευχαριστώ για την φιλοξενια

:coffee:

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Το καλύτερο και το πιο ασφαλέστερο dude ειναι αυτο που κανεις εσύ
Αποχη από το δωματιο
Κανείς δεν πληγώθηκε βλεποντας

τυπε επικαλεισαι τον αντισθενη να παρεμβει αλλα πιο πριν προκαλεις και εσυ τον dude,νομιζω το εχεις αναγκη το τραμπουκισμα.
στο μηνυμα που λες, ασε εμαες τους βλακες να πηδαμε, πιστευω πως κανεις λαθος ενας αισθησιακος δεν πηδαει, κανει ρομαντικο ερωτα αυστηρα μονο με πουτανες  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Καλόν είναι για όλους να κρατιούνται οι τόνοι χαμηλά,ειδικά εκ των ηλικιακά νεότερων μελών...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Ρε antistheni και κυριε zero tolerance ειμαι υποχρεωμενος να παρακολουθω αυτο  τον μαλακα καθημερινα οταν μπαινω στο σαιτ

οχι δεν θα πρεπει να γινεται αυτο
ειδικα οταν αναπαραγονται στο παρων σαιτ κουβεντες που ακουστηκαν σε παρεες απο ατομα που η αξιοπιστια τους ειναι δεδομενα αναμφιβολη και δρουν κακοβουλα.

Η 9+ετης κοσμια , ουσιωδης, αξιοπιστη και αξιοπρεπης παρουσια σου στο σαιτ ειναι αναγνωρισμενη και αναμφισβητητη απο ολους οσους παρακολουθουν το σαιτ.

Ο Dude απο την αλλη ειναι ενας παρα πολυ καλος και φιλοτιμος ενημερωτης που στον ενα χρονο παρουσιας του εχει κανει προοδου ειδικα ως προς την ποιοτητα και την παρουσιαση των γνωσεων του.
Δεν μπορω να πω οτι η ιδια ακριβως προοδος εχει γινει και οσον αφορα την συμπεριφορα του σε αλλα μελη λογω του οξυθυμου χαρακτηρα του αλλα με τον καιρο νομιζω θα μαθει να ειναι πιο προσεκτικος.
Ελπιζω τουλαχιστον.

καλη συνεχεια σε ολους

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Dude είναι το αλατοπίπερο του σάιτ τον έχει ανάγκη η κοινότητα :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εάν ενθυμούμαι καλώς αγαπητέ κύριε ZeroTolerance (δίχως αυτάκια το κύριε...) σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο η οποία συμπίπτει με τον τίτλο που μού απεδόθη ως Πορνορεπόρτερ, συμφωνήσαμε (ατύπως αλλά ουσιωδώς...) ότι όπως εγώ δεν (θα) ασχολούμαι με έτερο Πορνορεπόρτερ (κατά το παραμικρό ,είτε εμμέσως, είτε αμέσως) έτσι δεν θα ασχολείτο (κατά το παραμικρό, είτε άμεσα, είτε έμμεσα) και εκείνος με εμένα...

Με διαβεβαιώσατε ότι είχατε τηλεφωνική επικοινωνία με τον έτερο Πορνορεπόρτερ ο οποίος συνεφώνησε ως προς τα συζητούμενα και προτεινόμενα περί αποφυγής οιασδήποτε λεκτικής αναφοράς από τον έναν προς τον άλλον.

Το ποιος παραβίασε την συμφωνία αυτή (μετά προσωπικών υβριστικών χαρακτηρισμών προς εμέ) αναζητήστε τον οπουδήποτε αλλού και σε οιονδήποτε άλλον εκτός από εμένα...

Οι καλοί Σαμαρείτες λοιπόν πέθαναν και προ πολλού έχει γίνει και το μνημόσυνό τους...

Όποιος σπέρνει ανέμους θα αναμένει να θερίσει θύελλες...

Και οι κύριοι (με ή χωρίς αυτάκια) είναι κύριοι (χωρίς αυτάκια) όταν τηρούν τις συμφωνίες που κάνουν και τον λόγο που δίνουν.

Με τις υγείες σας.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom