Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
83.446
Πόντοι
47.129
Και για το παω ακομη παρακατω...εχω παρει χερακι χερακι κοπελα απ το μαγαζι ( πρωην στανταρακι μου- δε θελω να πω ποια..)και βγηκαμε για καφεδακι ..μαλιστα κανονισαμε και παραλια το καλοκαιρι 2 φορες μαλιστα..την πηρα απ το ..μαγαζι και την επεστρεψα..και περασα μοναδικα...λες κι ειμασταν το τελειο ζευγαρακι..εζησα τη στιγμη μου κι αυτη μαζι μου... δε τα φτιαξα φυσικα...ουτε υπηρξε καποια αλλη συνεχεια...αλλα και λοιπον?? Στιγμες ηταν...

εχεις φαει κολλημα με τις στιγμες, ε και ? τι εγινε αμα ειναι ετσι ? δε μιλησε κανεις για διαρκεια, το αποτελεσμα μετραει, το ξεκλειδωμα ειναι τεχνη μυστη !

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.823
Πόντοι
2.676
εχεις φαει κολλημα με τις στιγμες, ε και ? τι εγινε αμα ειναι ετσι ? δε μιλησε κανεις για διαρκεια, το αποτελεσμα μετραει, το ξεκλειδωμα ειναι τεχνη μυστη !
Εννοειται ειναι τεχνη! Το καθε τι εχει τον τροπο του! Και γαμω τις τεχνες...

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.443
Πόντοι
201
Τελευταία τροποποίηση:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.823
Πόντοι
2.676

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.507
Πόντοι
441
Και για το παω ακομη παρακατω...εχω παρει χερακι χερακι κοπελα απ το μαγαζι ( πρωην στανταρακι μου- δε θελω να πω ποια..)και βγηκαμε για καφεδακι ..μαλιστα κανονισαμε και παραλια το καλοκαιρι 2 φορες μαλιστα..την πηρα απ το ..μαγαζι και την επεστρεψα..και περασα μοναδικα...λες κι ειμασταν το τελειο ζευγαρακι..εζησα τη στιγμη μου κι αυτη μαζι μου... δε τα φτιαξα φυσικα...ουτε υπηρξε καποια αλλη συνεχεια...αλλα και λοιπον?? Στιγμες ηταν...

puzzle-norimpex-15to39-pieces-diamant-painting-titanic-30x40cm.webp

Που έχουμε φτάσει με τα ναυάγια ρε πούστη μου, να καμαρώνει ο άλλος σαν γύφτικο σκεπάρνι που κυκλοφορεί πουτάνα (πιάνοντας τη από το χεράκι κιόλας!)

Άντε με το καλό να την πάρεις μία Κυριακή που δεν δουλεύει και να την παρουσιάσεις στους δικούς σου.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.823
Πόντοι
2.676

Που έχουμε φτάσει με τα ναυάγια ρε πούστη μου, να καμαρώνει ο άλλος σαν γύφτικο σκεπάρνι που κυκλοφορεί πουτάνα (πιάνοντας τη από το χεράκι κιόλας!)

Άντε με το καλό να την πάρεις μία Κυριακή που δεν δουλεύει και να την παρουσιάσεις στους δικούς σου.

Δεν ειπα πως καμαρωνω...λαθος καταλαβες..ουτε το ειπα να κανω τον εξυπνο...απλα περασα υπεροχα νε μια κοπελα του χωρου..εκτος του χωρου εργασιας...ουτε το εδεσα πως εγινε κατι σπουδαιο...ουτε θα ξεκινουσα σχεση νε κοπελα που θα συνεχιζε να βρισκεται στη δουλεια...μαλλον δε καταλαβες το λογο που το εγραψα...το εγραψα για να καταλαβουν καποιοι πως οσο καλα και να περασεις με μια κοπελα του χωρου...περι ξεκλειδωματων που εχουν γραψει καποιοι δε σημαινει και κατι...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.823
Πόντοι
2.676

Κοιτα να δεις...αν η συγκεκριμενη τα παραταγε ολα για παρτη μου...με επελεγε...αλλαζε τη κοσμοθεωρια για μενα και με επειθε να ασχοληθω σοβαρα μαζι της...ισως...ισως..και να τη παρουσιαζα...που ξερεις? Χα χα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
83.446
Πόντοι
47.129
Δεν ειπα πως καμαρωνω...λαθος καταλαβες..ουτε το ειπα να κανω τον εξυπνο...απλα περασα υπεροχα νε μια κοπελα του χωρου..εκτος του χωρου εργασιας...ουτε το εδεσα πως εγινε κατι σπουδαιο...ουτε θα ξεκινουσα σχεση νε κοπελα που θα συνεχιζε να βρισκεται στη δουλεια...μαλλον δε καταλαβες το λογο που το εγραψα...το εγραψα για να καταλαβουν καποιοι πως οσο καλα και να περασεις με μια κοπελα του χωρου...περι ξεκλειδωματων που εχουν γραψει καποιοι δε σημαινει και κατι...

τυπε αν δεν το εδενες οτι εκανες κατι σπουδαιο δεν θα το ανεφερες καν, θα το ειχες ξεχασει ηδη.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.823
Πόντοι
2.676

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.823
Πόντοι
2.676
τυπε αν δεν το εδενες οτι εκανες κατι σπουδαιο δεν θα το ανεφερες καν, θα το ειχες ξεχασει ηδη.
Μα ειναι δυνατον να το ξεχασω?? Δε συμβαινουν αυτα καθε μερα...ειμαι προσγειωμενος ομως...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.823
Πόντοι
2.676

Το ναυαγιο που το βρηκες...σε κατι που απλως περασα καλα και θα χω να το θυμαμαι!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
83.446
Πόντοι
47.129
Το ναυαγιο που το βρηκες...σε κατι που απλως περασα καλα και θα χω να το θυμαμαι!

ο μυστης @Kamigawa μαλλον θελει να σου πει οτι οι πουτανες ειναι σαν τις χεστρες, πας κατουρας και φευγεις δεν παιρνεις τη λεκανη μαζι σου. Τον λες και μισογυνη να πουμε...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.823
Πόντοι
2.676
ο μυστης @Kamigawa μαλλον θελει να σου πει οτι οι πουτανες ειναι σαν τις χεστρες, πας κατουρας και φευγεις δεν παιρνεις τη λεκανη μαζι σου. Τον λες και μισογυνη να πουμε...
Ας λενε ο,τι θελουν...εγω με τον εαυτο μου και τη συνειδηση μου μια χαρα τα χω και δε μετανιωνω για ο,τι εχω βιωσει..ολα εμπειριες ειναι..κατι αποκομιζεις απο ολα αυτα.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.694
Πόντοι
2.846
"κάνει την γύρα της στο στύλο ... και κοιτάει με ένα απογοητευμένο βλέμμα τα ζόμπι και τα ναυάγια.
... πέφτουν τα μάτια της πάνω μου και με καρφώνει με ενα βλέμμα τύπου "εσένα θέλω να σε πάρω''"

Τι ωραίο πράμα να είσαι ο εκλεκτός των κοριτσιών, ε; Ειδικά εσύ και μόνο εσύ
Ha Ha Ha Lol GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.823
Πόντοι
2.676
"κάνει την γύρα της στο στύλο ... και κοιτάει με ένα απογοητευμένο βλέμμα τα ζόμπι και τα ναυάγια.
... πέφτουν τα μάτια της πάνω μου και με καρφώνει με ενα βλέμμα τύπου "εσένα θέλω να σε πάρω''"

Yesss

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.507
Πόντοι
1.436

Συνημμένα

• kinder_happy_hippo_me_kakao_5tmx.jpg
    kinder_happy_hippo_me_kakao_5tmx.jpg
    106,6 KB · Εμφανίσεις: 4

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
114
Like
22.038
Πόντοι
26.376

Συνημμένα

• se-0522-l-1.png
    se-0522-l-1.png
    414,7 KB · Εμφανίσεις: 6
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.507
Πόντοι
1.436

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
114
Like
22.038
Πόντοι
26.376
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom