Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.848
Πόντοι
726
"την γαμουσα στα τέσσερα και η καριόλα εχυσε την ώρα που εχυσα εγώ... Έκανε σπασμούς το μουνι της... Βγαινω από μέσα της και είχε μείνει εκεί στα 4...περιμενε να της τον ξαναβάλω.. Της τον ξαναβάζω και με το που πιστιναρω μια δυο φορές μέσα της σκιζεται η καποτα.. Πήρε τα παιδιά μου μέσα της"

Απάνω τους αδέλφια! Ασυγκράτητοι οι ξεκλειδωτές, σε λίγο θα μπαίνουμε στα μαγαζιά με βατραχοπέδιλα από τα πολλά μουνόζουμα.
Α, και καλούς απογόνους
Im Pregnant Mama Said GIF by Originals
Ζηλεύεις που δεν είσαι ξεκλειδωτής;

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
69
Like
15.608
Πόντοι
9.436
Ζηλεύεις που δεν είσαι ξεκλειδωτής;
θα πρεπει να φτιαχτει νημα για να ψηφιζει καθε χρονο ο λαος του bou τον Ξεκλειδωτή της χρονιάς.... ηδη υπαρχει νημα για τον Μαλάκα της χρονιάς....

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.613
Πόντοι
2.846
θα πρεπει να φτιαχτει νημα για να ψηφιζει καθε χρονο ο λαος του bou τον Ξεκλειδωτή της χρονιάς.... ηδη υπαρχει νημα για τον Μαλάκα της χρονιάς....
ζόρικος ο ανταγωνισμός, θα πατώσουμε...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.693
Πόντοι
2.676
Ειναι τωρα αυτο ονομα για πορνη σε μπουρδελο ? :2funny::2funny:

Ειναι τωρα αυτο ονομα για πορνη σε μπουρδελο ? :2funny::2funny:
Κυρα Βασω..αφου κανς τη σκαλα , πλυνς
Το ξεκλείδωμα είναι αστείο :2funny:
Ωστόσο είναι γεγονός ότι άμα της γυαλίσεις, κάποιες (λίγες) φέρονται και τα κάνουν όλα καλύτερα.. :cool2:
Συμβαίνει κυρίως για 2 λόγους:
Είτε αν της αρέσεις/την εντυπωσιάσεις (με εμφάνιση κλπ)
Είτε αν θέλει να σε κερδίσει, όταν σε έχει δει αρκετές φορές ως δύσκολο & αναποφάσιστο πελάτη που δεν πέρασε μέσα... :wink:
Μου τυχαίνουν αμφότερα κατά διαστήματα, κι όχι δεν έχω όρεξη να το παίζω ξεκλειδωτής σε καμία περίπτωση
Βρε παιδες δε ξεκλειδωνετε εσεις τα κοριτσια...αυτες ξεκλειδωνουν εσας...αμα εχεις καλο συνολο κ συμπεριφορα..σιγουρα η αλλη ανοιγεται μαζι σου..αυτο ειναι ολο...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.731
Πόντοι
1.431
Βρε παιδες δε ξεκλειδωνετε εσεις τα κοριτσια...αυτες ξεκλειδωνουν εσας...αμα εχεις καλο συνολο κ συμπεριφορα..σιγουρα η αλλη ανοιγεται μαζι σου..αυτο ειναι ολο...
Ε ναι.. Ακριβώς ότι λέω σε όσους με ρωτάνε σε πμ συγκεκριμένα για τις μαυρούλες..
Εγώ ποτέ δε λέω τίποτα "έξυπνο" ούτε καυχιέμαι για τίποτα

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.613
Πόντοι
2.846
Κυρα Βασω..αφου κανς τη σκαλα , πλυνς

εμ εσύ καλά τα λες αλλά οι "ξεκλειδωτές" του σάιτ το ξέρουν; :wink:

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.693
Πόντοι
2.676
Ε ναι.. Ακριβώς ότι λέω σε όσους με ρωτάνε σε πμ συγκεκριμένα για τις μαυρούλες..
Εγώ ποτέ δε λέω τίποτα "έξυπνο" ούτε καυχιέμαι για τίποτα
Καποιοι βλεπουν μια φυσικα αντιδραση της κοπελας στο δωματιο κ παρερμηνευουν καποθα πραγματα...ναι μπορει να χυσει μαζι σου...με καποιον θα συμβει...ναι μπορει να της εκανες καλυτερα απ τους 2-3 προηγουμενους που ισως ξενερωσε...ναι..μπορει να τη πετυχες σε στιγμη τετοια...δε σημαινει και κατι...νομιζουν οτι μετα αυτη θυμαται λεπτομερειες με τον καθε πελατη..? Εκτος κι αν γινεις τακτικος τους...ο,τι και να κανει με ενα πελατη..οσο καλα κι αν βγει...φευγει..και τελος..μετα υπαρχουν οι επομενοι...αυτα τα γραφω για να μη παραμυθιαζονται καποιοι...ναι μπορει να περασες καλα...ακομη κι αυτη μαζι σου...αλλα αυτο ειναι ολο κι ολο...θεμα μηχανικης...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.896
Πόντοι
47.129
Καποιοι βλεπουν μια φυσικα αντιδραση της κοπελας στο δωματιο κ παρερμηνευουν καποθα πραγματα...ναι μπορει να χυσει μαζι σου...με καποιον θα συμβει...ναι μπορει να της εκανες καλυτερα απ τους 2-3 προηγουμενους που ισως ξενερωσε...ναι..μπορει να τη πετυχες σε στιγμη τετοια...δε σημαινει και κατι...νομιζουν οτι μετα αυτη θυμαται λεπτομερειες με τον καθε πελατη..? Εκτος κι αν γινεις τακτικος τους...ο,τι και να κανει με ενα πελατη..οσο καλα κι αν βγει...φευγει..και τελος..μετα υπαρχουν οι επομενοι...αυτα τα γραφω για να μη παραμυθιαζονται καποιοι...ναι μπορει να περασες καλα...ακομη κι αυτη μαζι σου...αλλα αυτο ειναι ολο κι ολο...θεμα μηχανικης...

Μυστη απο τα γραφόμενα φαίνεται οτι οχι μονο δεν έχεις ξεκλειδώσει πουτανα αλλα ούτε έχεις καταφέρει να κάνεις καποια να χύσει.. για αυτό σου λεω, το ξεκλειδωμα πουτάνας ειναι τέχνη θέλει ταλέντο.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.693
Πόντοι
2.676
Μυστη απο τα γραφόμενα φαίνεται οτι οχι μονο δεν έχεις ξεκλειδώσει πουτανα αλλα ούτε έχεις καταφέρει να κάνεις καποια να χύσει.. για αυτό σου λεω, το ξεκλειδωμα πουτάνας ειναι τέχνη θέλει ταλέντο.
Κανεις λαθος..και εχω ξεκλειδωσει και εχουν τελειωσει μαζι μου..και τη τεχνη την ξερω καλα... απκα τα γραφω για να μην δινουν τοση εκταση σε αυτο καποιοι...εχω περασει εξαιρετικα με πολλες ιεροδουλες οπως κι αυτες μαζι μου

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.693
Πόντοι
2.676
εμ εσύ καλά τα λες αλλά οι "ξεκλειδωτές" του σάιτ το ξέρουν; :wink:
Δε το ξερουν φιλε μου...γι αυτο και δινουν τοση σημασια και τα γραφουν αυτα...προδιδονται οι ιδιοι...ο πραγματικος " ξεκλειδωτης"...δε κατσει τοσο πολυ να το φιλοσοφησει..ουτε ειναι κατι στο οποιο θα σταθει...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.731
Πόντοι
1.431
Δε το ξερουν φιλε μου...γι αυτο και δινουν τοση σημασια και τα γραφουν αυτα...προδιδονται οι ιδιοι...ο πραγματικος " ξεκλειδωτης"...δε κατσει τοσο πολυ να το φιλοσοφησει..ουτε ειναι κατι στο οποιο θα σταθει...
Ποίηση και σοφία αυτό το σχόλιο :hi::kneel::rockon:
Ο πραγματικός ξεκλειδωτής είναι αυτός που ξέρει όσα προανέφερες στο προηγούμενο σχόλιο, πως ό,τι και να γίνει στη μάχη, η κοπέλα θα πάει στον επόμενο, και στον επόμενο, και ξανά.. Και σε επόμενο θα τύχουν πράγματα, και σε άλλη μέρα κλπ. Το μόνο που μετράει είναι να περνάμε καλά κι εμείς κι αυτή (όταν γίνεται και θέλει κιόλας), όχι να κολλάνε μυαλά ή να φουσκώνουν τα εγώ...
Το καλύτερο που μπορεί να γίνει στο φινάλε είναι να σε μάθει η εργαζόμενη και να είναι καλή μαζί σου (καλή = όπως ακριβώς τη θες) και να έχεις και περισσότερο χρόνο μαζί της (όταν σ' έχει μάθει κι αυτή και η υπηρεσία) που και πάλι αυτό δε γίνεται σε όλους τους οίκους..
Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει μ' εμένα με κάποια στανταράκια μου.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.693
Πόντοι
2.676
Ποίηση και σοφία αυτό το σχόλιο :hi::kneel::rockon:
Ο πραγματικός ξεκλειδωτής είναι αυτός που ξέρει όσα προανέφερες στο προηγούμενο σχόλιο, πως ό,τι και να γίνει στη μάχη, η κοπέλα θα πάει στον επόμενο, και στον επόμενο, και ξανά.. Και σε επόμενο θα τύχουν πράγματα, και σε άλλη μέρα κλπ. Το μόνο που μετράει είναι να περνάμε καλά κι εμείς κι αυτή (όταν γίνεται και θέλει κιόλας), όχι να κολλάνε μυαλά ή να φουσκώνουν τα εγώ...
Το καλύτερο που μπορεί να γίνει στο φινάλε είναι να σε μάθει η εργαζόμενη και να είναι καλή μαζί σου (καλή = όπως ακριβώς τη θες) και να έχεις και περισσότερο χρόνο μαζί της (όταν σ' έχει μάθει κι αυτή και η υπηρεσία) που και πάλι αυτό δε γίνεται σε όλους τους οίκους..
Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει μ' εμένα με κάποια στανταράκια μου.
Α γεια σου...ειδες τι ωραια τα λες! Αυτα ειναι σοβαρα λογια...ολα τα αλλα...ειναι να χαμε να λεγαμε...

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
106
Like
20.253
Πόντοι
26.376
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.731
Πόντοι
1.431

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.896
Πόντοι
47.129
To ξεκλειδωμα πουτανας δεν ειναι ιδεα, μπορει να γινει. Θελει τεχνη και ταλεντο, θελει πολυ καλη γνωση ψυχολογιας για να κανεις την πουτανα να νιωσει πουτανα και να γαμηθει σα πουτανα σου. :hi:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.693
Πόντοι
2.676
To ξεκλειδωμα πουτανας δεν ειναι ιδεα, μπορει να γινει. Θελει τεχνη και ταλεντο, θελει πολυ καλη γνωση ψυχολογιας για να κανεις την πουτανα να νιωσει πουτανα και να γαμηθει σα πουτανα σου. :hi:
Ολα μπορουν να γινουν αμα το χεις

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.731
Πόντοι
1.431
Περίπου τα ίδια (αν και σε άλλο στυλ) με όσα πρέπει να κάνεις και να δείχνεις και σε μια κοπέλα που γνωρίζεις/σε σχέση κλπ, όσων αφορά το συμπεριφορικό κομμάτι.. Γυναικεία ψυχολογία και χαρακτήρας.
ΥΓ. Πουτάνες είναι πάρα πολλές εκεί έξω, δεν είναι οι εκδιδόμενες στα μπουρδέλα.. :woldman::smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom