Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.957
Πόντοι
47.129
Ολα μπορουν να γινουν αμα το χεις
Προσφατα ξεκλειδωσα τη Ιρινα στο φωκ 27, διαβασε την τελευταια κριτικη μου για αυτη.
Την εφτασα σε τριπλο αιδοιοχυσιακό τελειωμα, σχεδον με ερωτευτηκε μετα απο αυτο, επρεπε να εβλεπες με τι αγαπη με κοιτουσε οταν εχυνε :smitten::smitten::smitten:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.957
Πόντοι
47.129

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
Προσφατα ξεκλειδωσα τη Ιρινα στο φωκ 27, διαβασε την τελευταια κριτικη μου για αυτη.
Την εφτασα σε τριπλο αιδοιοχυσιακό τελειωμα, σχεδον με ερωτευτηκε μετα απο αυτο, επρεπε να εβλεπες με τι αγαπη με κοιτουσε οταν εχυνε :smitten::smitten::smitten:
Φιλε μου μπορει να συμβει!! Απλα μην το δενουμε ως κατι τοσο σημαντικο! Αμα σου περιγραψω κι εγω φασεις...θα μεινεις αναυδος θα πεις πως λεω παραμυθια κι ομως προκειται για υπαρκτες καταστασεις...μη παρασυρομαστε ομως απλα απο στιγμες

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.035
Πόντοι
1.436
Δε μου αρεσουν οι πουτανες που το κανουν τσαμπα, οι επι πληρωμη πουτανες αποδιδουν καλυτερα, αρκει να τις ξεκλειδωσεις.
Συμφωνώ απόλυτα, απλά η λέξη αρμόζει περισσότερο σ αυτές που δεν είναι στα μπουρδέλα

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
Παρεπιπτοντως για ιρινα κι εγω πηγαινα σημερα..γυρω στις 3 το μαγαζι ηταν κλειστο...ενω πριν μιση ωρα ηταν ανοιχτο...εκανα μια τσαρκα γιατι ειχε κοσμο κι επεστρεψα..και μετα το βρηκα κλειστο...ενταξει πηγα αλλου, αλλα αλλο πραγμα η Ιρινα...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.957
Πόντοι
47.129
Φιλε μου μπορει να συμβει!! Απλα μην το δενουμε ως κατι τοσο σημαντικο! Αμα σου περιγραψω κι εγω φασεις...θα μεινεις αναυδος θα πεις πως λεω παραμυθια κι ομως προκειται για υπαρκτες καταστασεις...μη παρασυρομαστε ομως απλα απο στιγμες

Και βεβαια ειναι πολυ σημαντικο !!! Εχει τεραστια αξια !! Ο βαθμος δυσκολιας ειναι τεραστιος ! Δεν εχεις καταλαβει τι εχεις κανει στην αρχη.
Την κανεις να χυνει οταν ολοι οι προηγουμενοι απο εσενα απλως εμπαιναν και εβγαιναν σε μια τρυπα.
Σε κοιταζει με αγαπη οταν τους αλλους αλλους λεει finish finish..
Σου προσφερει τα υγρα της οταν στους αλλους προσφερει το κωλοχαρτο να σκουπιστουν.
Ειναι η απολυτη επιβεβαιωση ενος πορνου οταν κανει την πουτανα να αγαπαει τη δουλεια της σαν πουτανα οταν ειναι με εσενα πανω στο πορνοκρεβατο!!

Να μην τα υποτιμαμε ολα αυτα :woldman::hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.957
Πόντοι
47.129
Παρεπιπτοντως για ιρινα κι εγω πηγαινα σημερα..γυρω στις 3 το μαγαζι ηταν κλειστο...ενω πριν μιση ωρα ηταν ανοιχτο...εκανα μια τσαρκα γιατι ειχε κοσμο κι επεστρεψα..και μετα το βρηκα κλειστο...ενταξει πηγα αλλου, αλλα αλλο πραγμα η Ιρινα...

Το Ιρινακι εχει περιοδο.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reuzel

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.870
Πόντοι
726
@Reuzel εχεις γαμησει μουνι πουτανας ακαποτα με περιοδο ? Καααααααυλαααα.....
Δυστυχώς δε το έχω κάνει μέχρι στιγμής

Σήμερα όμως είναι η ιδανική μέρα για ένα κοκτέιλ
|περίοδος - κάτουρα - σάλιο| από την Ιρίνα

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.425
Πόντοι
201

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
Περίπου τα ίδια (αν και σε άλλο στυλ) με όσα πρέπει να κάνεις και να δείχνεις και σε μια κοπέλα που γνωρίζεις/σε σχέση κλπ, όσων αφορά το συμπεριφορικό κομμάτι.. Γυναικεία ψυχολογία και χαρακτήρας.
ΥΓ. Πουτάνες είναι πάρα πολλές εκεί έξω, δεν είναι οι εκδιδόμενες στα μπουρδέλα.. :woldman::smitten:
Ισχυει..

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
Και βεβαια ειναι πολυ σημαντικο !!! Εχει τεραστια αξια !! Ο βαθμος δυσκολιας ειναι τεραστιος ! Δεν εχεις καταλαβει τι εχεις κανει στην αρχη.
Την κανεις να χυνει οταν ολοι οι προηγουμενοι απο εσενα απλως εμπαιναν και εβγαιναν σε μια τρυπα.
Σε κοιταζει με αγαπη οταν τους αλλους αλλους λεει finish finish..
Σου προσφερει τα υγρα της οταν στους αλλους προσφερει το κωλοχαρτο να σκουπιστουν.
Ειναι η απολυτη επιβεβαιωση ενος πορνου οταν κανει την πουτανα να αγαπαει τη δουλεια της σαν πουτανα οταν ειναι με εσενα πανω στο πορνοκρεβατο!!

Να μην τα υποτιμαμε ολα αυτα :woldman::hi:
Φυσικα κι εχει νοημα και την αξια του..και τι ωραια επιβεβαιωση που παιρνεις σαν αντρας οταν το βλεπεις πως η αλλη σου δινεται και αντσποκρινεται! Το χω βιωσει με αρκετες κοπελες του χωρου, βεβαια τονιζω...ειναι απλα στιγμες, δε σημαινει κατι παραπανω απο αυτο που απλως συμβαινει...επιμενω σε αυτο!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
Δυστυχώς δε το έχω κάνει μέχρι στιγμής

Σήμερα όμως είναι η ιδανική μέρα για ένα κοκτέιλ
|περίοδος - κάτουρα - σάλιο| από την Ιρίνα
Καποιες δουλευουν και με περιοδο..βαζουν ειδικο σφουγγαρακι που τραβαει τα υγρα..και μαλιστα ο κολπος τοτε ειναι πιο σφικτος...κατι ξερω για να ο λεω..χε χε

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.870
Πόντοι
726
Καποιες δουλευουν και με περιοδο..βαζουν ειδικο σφουγγαρακι που τραβαει τα υγρα..και μαλιστα ο κολπος τοτε ειναι πιο σφικτος...κατι ξερω για να ο λεω..χε χε
κάτι έχω ακούσει. θα το ρωτήσω/προτείνω σε μερικές που πιστεύω θα δεχτούν

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
κάτι έχω ακούσει. θα το ρωτήσω/προτείνω σε μερικές που πιστεύω θα δεχτούν
Δε το παραδεχεται καμια..κι ομως το κανουν..μου το εχει πει κοπελα του χωρου που το εχει κανει απο αναγκη και η ιδια...μεγα λαθος κι επικινδυνο για τη κοπελα φυσικα!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.035
Πόντοι
1.436
Φυσικα κι εχει νοημα και την αξια του..και τι ωραια επιβεβαιωση που παιρνεις σαν αντρας οταν το βλεπεις πως η αλλη σου δινεται και αντσποκρινεται! Το χω βιωσει με αρκετες κοπελες του χωρου, βεβαια τονιζω...ειναι απλα στιγμες, δε σημαινει κατι παραπανω απο αυτο που απλως συμβαινει...επιμενω σε αυτο!
Και πολύ καλά κάνεις να επιμένεις! :wink:
Υπάρχουν πχ συμπεριφορές της Ναόμι σ εμένα που αν τις έγραφα θα μ' έβγαζαν ψεύτη ή υπερβολικό..
Γιατί απλά έχουμε χημεία, και της αρέσω, απ' τη 2η επίσκεψη μ' έλεγε κούκλο, μου φίλαγε το μέτωπο κλπ.. ΚΑΙ;;; Δε σημαίνει κάτι! Μπορεί να γίνεται και με κάποιους άλλους, κι αν δε γίνεται, πάλι θα πάει στον επόμενο, κι αυτή και όλες.

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
Υπάρχουν πχ συμπεριφορές της Ναόμι σ εμένα που αν τις έγραφα θα μ' έβγαζαν ψεύτη ή υπερβολικό..
Γιατί απλά έχουμε χημεία, και της αρέσω, απ' τη 2η επίσκεψη μ' έλεγε κούκλο, μου φίλαγε το μέτωπο κλπ.. ΚΑΙ;;; Δε σημαίνει κάτι! Μπορεί να γίνεται και με κάποιους άλλους, κι αν δε γίνεται, πάλι θα πάει στον επόμενο, κι αυτή και όλες.
Μα κι εγω εχω λαβει τετοιες συμπεριφορες..αληθινες στιγμες...ναι..μπορει και να ξεχωριζει απ τους αλλους..οκκ..δε σημαινει ομως πως η αλλη σε ερωτευεται... αυτο προσπαθω να πω...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.035
Πόντοι
1.436
Μα κι εγω εχω λαβει τετοιες συμπεριφορες..αληθινες στιγμες...ναι..μπορει και να ξεχωριζει απ τους αλλους..οκκ..δε σημαινει ομως πως η αλλη σε ερωτευεται... αυτο προσπαθω να πω...
Το ίδιο λέμε :hi:
Φαντάσου μια εκδιδόμενη να έλεγε "αα ερωτεύτηκα τον τάδε πελάτη! :smiling-face-with-heart-eyes: Δε μπορώ να πάω πχια με άλλους, συγγνώμη, φεύγω.."
:2funny::2funny::2funny:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
Και για το παω ακομη παρακατω...εχω παρει χερακι χερακι κοπελα απ το μαγαζι ( πρωην στανταρακι μου- δε θελω να πω ποια..)και βγηκαμε για καφεδακι ..μαλιστα κανονισαμε και παραλια το καλοκαιρι 2 φορες μαλιστα..την πηρα απ το ..μαγαζι και την επεστρεψα..και περασα μοναδικα...λες κι ειμασταν το τελειο ζευγαρακι..εζησα τη στιγμη μου κι αυτη μαζι μου... δε τα φτιαξα φυσικα...ουτε υπηρξε καποια αλλη συνεχεια...αλλα και λοιπον?? Στιγμες ηταν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom