Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.580
Πόντοι
1.431
"Η ****** δεν γαμιέται μόνο για τα λεφτά αλλά και για το κέφι της, οπότε αν δεν σε γουστάρει είναι εντελώς τυπική μαζί σου"

Το μάθαμε κι αυτό. Υπάρχουν εργαζόμενες που γαμιούνται με διψήφιο αριθμό ουρακοτάγκων την ημέρα επειδή γουστάρουν κι όχι για το μεροκάματο.
Ξεκλειδωτές σπεύσατε!
Season 1 Lol GIF by NBC
Το ξεκλείδωμα είναι αστείο :2funny:
Ωστόσο είναι γεγονός ότι άμα της γυαλίσεις, κάποιες (λίγες) φέρονται και τα κάνουν όλα καλύτερα.. :cool2:
Συμβαίνει κυρίως για 2 λόγους:
Είτε αν της αρέσεις/την εντυπωσιάσεις (με εμφάνιση κλπ)
Είτε αν θέλει να σε κερδίσει, όταν σε έχει δει αρκετές φορές ως δύσκολο & αναποφάσιστο πελάτη που δεν πέρασε μέσα... :wink:
Μου τυχαίνουν αμφότερα κατά διαστήματα, κι όχι δεν έχω όρεξη να το παίζω ξεκλειδωτής σε καμία περίπτωση

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.580
Πόντοι
1.431
Χοντρή δε τη λέω εγώ προσωπικά. Έχει παραπάνω κιλά, αλλά κάθονται καλά πάνω της, δε κρέμονται πατσαδες.
Συμφωνώ απόλυτα..
Βέβαια στην πατούρα της και στα μπούτια δε φαίνονται και ό,τι καλύτερο, αλλά είναι απ τις λίγες που στα κυβικά της θα το τιμούσα, εγώ που γουστάρω αδύνατα και φυσιολογικά.. Βέβαια δύσκολα, δηλαδή μόνο σε περίπτωση που δε θα έβρισκα κάτι άλλο.. Κι ειδικά στα 20€ που θέλω να τα δίνω για κάτι που μ' αρέσει κάμποσο, όχι απλά για ένα άδειασμα όπως στο Μετάξι..

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.570
Πόντοι
2.846
Ωστόσο είναι γεγονός ότι άμα της γυαλίσεις, κάποιες (λίγες) φέρονται και τα κάνουν όλα καλύτερα.. :cool2:
Είτε αν θέλει να σε κερδίσει, όταν σε έχει δει αρκετές φορές ως δύσκολο & αναποφάσιστο πελάτη που δεν πέρασε μέσα... :wink:
Μου τυχαίνουν αμφότερα κατά διαστήματα, κι όχι δεν έχω όρεξη να το παίζω ξεκλειδωτής σε καμία περίπτωση
σωστά όσα λες, κάποιες εκτιμούν κάποια πράγματα όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στους τρόπους του πελάτη κι ανταποδίδουν, λογικό είναι, κι εμένα μου συμβαίνει.
Άλλες πάλι είναι τοίχος ό,τι και να κάνεις. Δεν είναι όλες ίδιες.
Αλλά από το να λέμε ότι κάποιες εκτιμούν ορισμένους πελάτες, μέχρι το να λέμε ότι δουλεύουν γιατί γουστάρουν το πήδημα (υπό τις συνθήκες υπό τις οποίες γίνεται στα μαγαζιά) έχει μια μικρή λογική απόσταση.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.580
Πόντοι
1.431
σωστά όσα λες, κάποιες εκτιμούν κάποια πράγματα όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στους τρόπους του πελάτη κι ανταποδίδουν, λογικό είναι, κι εμένα μου συμβαίνει.
Άλλες πάλι είναι τοίχος ό,τι και να κάνεις. Δεν είναι όλες ίδιες.
Αλλά από το να λέμε ότι κάποιες εκτιμούν ορισμένους πελάτες, μέχρι το να λέμε ότι δουλεύουν γιατί γουστάρουν το πήδημα (υπό τις συνθήκες υπό τις οποίες γίνεται στα μαγαζιά) έχει μια μικρή λογική απόσταση.
Ακριβώς, ειδικά τη συμπεριφορά (όσες όντως βλέπουν και εκτιμούν).
Και στο τελευταίο είσαι σωστός.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.580
Πόντοι
1.431

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
104
Like
19.714
Πόντοι
26.376

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
66
Like
15.312
Πόντοι
9.436
Εισαι κανονικος ξεκλειδωτής.....Καλως ηρθες στο κλαμπ....

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.580
Πόντοι
1.431
Που να αντέξει, το κακόμοιρο το περιστέρι, ρε συναγωνιστή. Έτσι και τσεκάρει κάποιος την ατμόσφαιρα της περιοχής, με μετρητή ραδιενέργειας, η ακτινοβολία θα χτυπήσει κόκκινο. Εξάλλου, όλοι το έχουμε νιώσει, κάθε φορά που κατεβαίνουμε στην συγκεκριμένη πιάτσα. Περπατάς στην Ιάσωνος και ταυτόχρονα αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε κάποιο στενό του Τσερνόμπιλ.
Έχω γκατζετάκια μέτρησης, και για ραδιενέργεια (τη γνωστή επικίνδυνη) gaus/Geiger και για τα υπόλοιπα σήματα.. Να φέρω καμιά μέρα δηλαδή; :think::cool2::2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.563
Πόντοι
47.129
Ποτέ μου δεν κατάλαβα ένα πράγμα.

Πώς διασφαλίζει κάποιος πελάτης ότι η εργαζόμενη εκδιδόμενη δεν έχει κάποιο βαρύ νόσημα όπως hiv;

Όλοι βασίζονται στο γεγονός ότι αφού βάζουμε προφυλακτικό είναι όλα καλά;

Έλεγχοι από υγειονομικό γίνονται ή όλες οι κοπέλες δουλεύουν με σκεπτικό πάμε και όπου βγει;

Κανω εγω εξετασεις για αυτες, το Γεναρη γαμησα 6 διαφορετικες κοπελες ακαποτα, μετα απο δυο μηνες περιπου εκανα εξετασεις για αφροδισια και βγηκα καθαρος οποτε και αυτες ειναι καθαρες οποτε θα ξαναπαω αφου γαμιονται ακαποτα μονο με εμενα

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.657
Πόντοι
2.596
ΝτίμΧΧΧ, λόγω της εθνικής επαιτείου δεν δοκίμασες μπακαλιάρο με συνοδεία μουνόζουμα:coffee:
Όσο για τα αφροδίσια που γράφονται είμαι 30 χρόνια στην πιάτσα κανονικά θα έπρεπε να είχα πάει στης Κυπαρισσίας τα κυπαρίσσια :confused:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.563
Πόντοι
47.129
ΝτίμΧΧΧ, λόγω της εθνικής επαιτείου δεν δοκίμασες μπακαλιάρο με συνοδεία μουνόζουμα:coffee:
Όσο για τα αφροδίσια που γράφονται είμαι 30 χρόνια στην πιάτσα κανονικά θα έπρεπε να είχα πάει στης Κυπαρισσίας τα κυπαρίσσια :confused:

εγλειψα ενα μουνι σημερα και μυριζε μπακαλιαρο, μωρη της λεω γιατι μυριζει μπακαλιαρο το μουνι σου απλυτο τοχεις ?
οχι μου λεει εφαγα στο κουζινακι μπακαλιαρο με τα χερια και μετα επιασα το μουνι μου..
εκλεισα τα ματια και ρουφηξα το μουνι της με τη γευση μπακαλιαρου και το ευχαριστηθηκα ηταν σα να εφαγα αληθινο,
γλιτωσα και τα 13,5ευρω που ειχε η μεριδα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.657
Πόντοι
2.596
Γλυφομούνι σπάνια έχω κάνει κι είναι βιαστικό, αλλά φιλιά (αν είναι ωραίο το κορίτσι και φυσικά κάτω από 30) επιδιώκω και με εκνευρίζει όταν παίρνει ακάπ πίπα και δεν σε φιλάει, ΓΚΡ....

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.570
Πόντοι
2.846
εγλειψα ενα μουνι σημερα και μυριζε μπακαλιαρο, μωρη της λεω γιατι μυριζει μπακαλιαρο το μουνι σου απλυτο τοχεις ?
οχι μου λεει εφαγα στο κουζινακι μπακαλιαρο με τα χερια και μετα επιασα το μουνι μου..
εκλεισα τα ματια και ρουφηξα το μουνι της με τη γευση μπακαλιαρου και το ευχαριστηθηκα ηταν σα να εφαγα αληθινο,
γλιτωσα και τα 13,5ευρω που ειχε η μεριδα.
σκέτος ήταν χωρίς σκορδαλιά; Άμα ήταν σκέτος δε λέει...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.570
Πόντοι
2.846
"την γαμουσα στα τέσσερα και η καριόλα εχυσε την ώρα που εχυσα εγώ... Έκανε σπασμούς το μουνι της... Βγαινω από μέσα της και είχε μείνει εκεί στα 4...περιμενε να της τον ξαναβάλω.. Της τον ξαναβάζω και με το που πιστιναρω μια δυο φορές μέσα της σκιζεται η καποτα.. Πήρε τα παιδιά μου μέσα της"

Απάνω τους αδέλφια! Ασυγκράτητοι οι ξεκλειδωτές, σε λίγο θα μπαίνουμε στα μαγαζιά με βατραχοπέδιλα από τα πολλά μουνόζουμα.
Α, και καλούς απογόνους
Im Pregnant Mama Said GIF by Originals

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.580
Πόντοι
1.431
Σεξ πριζον κολωνου ειχα παει πριν ενα χρονο και ηταν ανοιχτο και πριν 2 βδομαδες που ειχα παει εκλεισε μονιμα δεν ειχε τίποτα απ εξω μαλλον ειναι καιρο ετσι
Θα τους έκλεισαν φυλακή :2funny::2funny::rockon:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.184
Πόντοι
441

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.184
Πόντοι
441

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
696
Πόντοι
81
Γιατί από τον Δεκέμβρη έχεις να μας την διαφημίσεις και από τότε το χεις ρίξει στο Ειρηνακι.
Φίλε ούτε καν το οτι ανέφερα οτι πέρασα κάποιες φορες καλα μαζί της δεν είναι οτι τις κανω και διαφήμιση

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom