•Ρίτα από Κολωνού
•Άννα "Ται"
•Κάτια Ρουμάνα
•Τζούλια λατινα από Φιλιππίδου
•Σάρα, Λιζα, Ένζτυ και Κατερίνα από Φωκαίας και ένα σωρό άλλες.
Μιλάω για εμφάνιση και μόνο, Όχι υπηρεσίες, που και πάλι κάποιες από αυτές τις θεωρώ πολύ καλύτερες
•Ρίτα από Κολωνού
Γούστα είναι αυτά.•Ρίτα από Κολωνού
•Άννα "Ται"
•Κάτια Ρουμάνα
•Τζούλια λατινα από Φιλιππίδου
•Σάρα, Λιζα, Ένζτυ και Κατερίνα από Φωκαίας και ένα σωρό άλλες.
Μιλάω για εμφάνιση και μόνο, Όχι υπηρεσίες, που και πάλι κάποιες από αυτές τις θεωρώ πολύ καλύτερες
Μάλλον επέστρεψε.Ρε μάγκες η κορίνα η Αλβανίδα (φολα ) από το φυλής 65 πάνω όροφος ξέρουμε που βρίσκεται ;
μετά όλες οι υπόλοιπες•Κάτια Ρουμάνα
Μιλάω για εμφάνιση και μόνο
Μαζί με τη Ρίτα νομίζωμετά όλες οι υπόλοιπες
μπαΜαζί με τη Ρίτα νομίζω
Και ξέρω και Άλλες κύριε Πίτ που έχουν πάθει τα ίδια...Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Συνεχής ενημέρωση από το 2006 μέχρι σήμερα. Καθημερινές ανταποκρίσεις για τα μπουρδέλα της Αθήνας με ενημερώσεις πραγματικού χρόνου. Φωτογραφίες, ενημερώσεις ιερόδουλων, απόψεις και ανταλλαγές πληροφοριών.www.bourdela.com
Ναι τυπε πέσαν από τα σύννεφα οι γονείς της δεν είχαν πάρει πρέφα τίποτα τόσα χρόνια, νόμιζαν ότι η κόρη τους καθαρίζει σκάλες στην αθήνα.
Γραμματέα στη Βουλή θα τη νομίζανεΗμερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Συνεχής ενημέρωση από το 2006 μέχρι σήμερα. Καθημερινές ανταποκρίσεις για τα μπουρδέλα της Αθήνας με ενημερώσεις πραγματικού χρόνου. Φωτογραφίες, ενημερώσεις ιερόδουλων, απόψεις και ανταλλαγές πληροφοριών.www.bourdela.com
Ναι τυπε πέσαν από τα σύννεφα οι γονείς της δεν είχαν πάρει πρέφα τίποτα τόσα χρόνια, νόμιζαν ότι η κόρη τους καθαρίζει σκάλες στην αθήνα.
για το κινητό πολύ καλά κάνει.
Όσο για τα υπόλοιπα, μπορεί να τα κάνει όλα με προφύλαξη αλλά είναι πολύ καλύτερη από πολλές που προσφέρουν ελεύθερο.
Ε καλά το ρεζουμέ έγραψα για να πάρετε μια γεύση του τι είχε συμβεί δε μπορώ να γράψω όλες τις λεπτομέρειες.
Θα σκάσω καμμιά μέρα με ποντικοπαγίδες στις τσέπες και κόλα συγκόλλησηςοχι δεν κάνει καλα, δεν εχει δικαίωμα να βάζει χερι στα πράγματά μου ουτε να με βιντεοσκοπει παρανομα με κάμερες στην εισοδο του οίκου όπως και μεσα στο σαλονι.
και για τους πελάτες που επιχειρούν να βιντεοσκοπήσουν στη ζούλα τι έχεις να πεις; Όλα καλά;οχι δεν κάνει καλα, δεν εχει δικαίωμα να βάζει χερι στα πράγματά μου ουτε να με βιντεοσκοπει παρανομα με κάμερες στην εισοδο του οίκου όπως και μεσα στο σαλονι.
Σιγά μη σε κατουρήσουμε κιόλαςκαι μια αλληλομαλακία μετά
και για τους πελάτες που επιχειρούν να βιντεοσκοπήσουν στη ζούλα τι έχεις να πεις; Όλα καλά;
Τελευταία στο νήμα "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα", κάθε τρεις και λίγο βλέπαμε κρυφές φωτογραφίες κοριτσιών από το σαλόνι, ίσως και κα'να δυο στο δωμάτιο, αν θυμάμαι καλά.
Δε θυμάμαι ποτέ να έδειξαν πρόσωπα όμως..και για τους πελάτες που επιχειρούν να βιντεοσκοπήσουν στη ζούλα τι έχεις να πεις; Όλα καλά;
Τελευταία στο νήμα "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα", κάθε τρεις και λίγο βλέπαμε κρυφές φωτογραφίες κοριτσιών από το σαλόνι, ίσως και κα'να δυο στο δωμάτιο, αν θυμάμαι καλά.
Θα βάλεις κριτική μύστη μου να ακούσουμε λεπτομέρειες;Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο λιγο πριν την ληξη της απογευματινης βαρδιας κατα τις 22:50......στο παρα πεντε προλαβα πριν σχολασει την Ουκρανεζα μιλφ Αλινα στο Κ45 πρωτο δεξια και τιμηθηκε οπως παντα με πολυ καλες εντυπωσεις αν και τωρα τελευταια πρεπει να εχει καποια θεματακια καθως δειχνει να ποναει ακομα και στο μετριο σφυροκοπημα...επειτα απο ενα διαλλειμα μου ηρθε ορεξη να παω με μαυρουλα οποτε κατεληξα στο Λ28 στην Αφρικανη με καταγωγη απο την Γκαμπια (και οχι Κουβανεζα οπως πηγαν να μας την πλασαρουν αρχικα) την Νέσση, η οποια ειναι και η μοναδικη διαθεσιμη Αφρικανη στο Μεταξουργειο αυτες τις μερες μιας και η έτερη Κονγκολέζα που ηταν Ι19 οροφος, η Βικη ειναι εξαφανισμενη....αρκετα ησυχος ο οικος δεν πατησε ψυχη οσο ημουν δωματιο με την νταρντανα Νεσση και οπως παντα ωραιο καλτ γαμησι με μαλλι αφανα και αξυριστο μουνακι....
Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους...
Εχω γραψει κριτικη...στο Λεωνιδου 28 τοτε ειχα πιστεψει και γω οτι ηταν κουβανεζα...καθαρη ειναι δεν μυριζει τσιγαρο...τωρα τελευταια αφηνει να της δινεις και πεταχτα φιλια στο στομα , οχι ομως γλωσσοφιλα...ο οικος παρολο ου εχει μεγαλα ανετα δωματια, ο τσατσος δεν τα πολυπροσεχει...αλλα οκ εμεις δεν παμε για αυτο...ισως παω αυτες τις μερες στην Ναομι και ας δωσω 20ρικο δεν γαμιεται....νομιζω απογευματα ειναι ... μεχρι τι ωρα σχολαει 23:00?Θα βάλεις κριτική μύστη μου να ακούσουμε λεπτομέρειες;
Είναι καθαρή; Καπνίζει/μυρίζει τσιγάρο; Και ο οίκος παλεύεται καθόλου; Γιατί θυμάμαι ότι είναι κάπως άθλιο εκεί μέσα..
@Dsar263
Είσαι μουρλος; Με τον πρεζοτσατσο και την μπιχλα μόνο για δυνατούς χυστες...Θα βάλεις κριτική μύστη μου να ακούσουμε λεπτομέρειες;
Είναι καθαρή; Καπνίζει/μυρίζει τσιγάρο; Και ο οίκος παλεύεται καθόλου; Γιατί θυμάμαι ότι είναι κάπως άθλιο εκεί μέσα..
@Dsar263
Νομίζω 00:00 τελειώνει, αλλά φυσικά όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα..Εχω γραψει κριτικη...στο Λεωνιδου 28 τοτε ειχα πιστεψει και γω οτι ηταν κουβανεζα...καθαρη ειναι δεν μυριζει τσιγαρο...τωρα τελευταια αφηνει να της δινεις και πεταχτα φιλια στο στομα , οχι ομως γλωσσοφιλα...ο οικος παρολο ου εχει μεγαλα ανετα δωματια, ο τσατσος δεν τα πολυπροσεχει...αλλα οκ εμεις δεν παμε για αυτο...ισως παω αυτες τις μερες στην Ναομι και ας δωσω 20ρικο δεν γαμιεται....νομιζω απογευματα ειναι ... μεχρι τι ωρα σχολαει 23:00?