Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.311
Πόντοι
200
•Ρίτα από Κολωνού
•Άννα "Ται"
•Κάτια Ρουμάνα
•Τζούλια λατινα από Φιλιππίδου
•Σάρα, Λιζα, Ένζτυ και Κατερίνα από Φωκαίας και ένα σωρό άλλες.

Μιλάω για εμφάνιση και μόνο, Όχι υπηρεσίες, που και πάλι κάποιες από αυτές τις θεωρώ πολύ καλύτερες

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.463
Πόντοι
441
•Ρίτα από Κολωνού
•Άννα "Ται"
•Κάτια Ρουμάνα
•Τζούλια λατινα από Φιλιππίδου
•Σάρα, Λιζα, Ένζτυ και Κατερίνα από Φωκαίας και ένα σωρό άλλες.

Μιλάω για εμφάνιση και μόνο, Όχι υπηρεσίες, που και πάλι κάποιες από αυτές τις θεωρώ πολύ καλύτερες
Γούστα είναι αυτά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μάγκες η κορίνα η Αλβανίδα (φολα ) από το φυλής 65 πάνω όροφος ξέρουμε που βρίσκεται ;
Μάλλον επέστρεψε.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.028
Πόντοι
47.129
GettyImages-1165173882.jpg

:2funny:
δεν εχω απειλήσει ποτέ καμμία για ακαποτα τυπε.. άλλοι πανε με τις φωτογραφίες μελων απο τα σοσιαλ και δειχνουν και τα ποσταρισματα τους εδω στο bou και λένε στις κοπέλες "διάβασε εδω, λενε οτι σε γαμησαν ακαποτα, θελω και εγω ! " :2funny::2funny::2funny::2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.028
Πόντοι
47.129

Ναι τυπε πέσαν από τα σύννεφα οι γονείς της δεν είχαν πάρει πρέφα τίποτα τόσα χρόνια, νόμιζαν ότι η κόρη τους καθαρίζει σκάλες στην αθήνα.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
72
Like
26.113
Πόντοι
21.636

Ναι τυπε πέσαν από τα σύννεφα οι γονείς της δεν είχαν πάρει πρέφα τίποτα τόσα χρόνια, νόμιζαν ότι η κόρη τους καθαρίζει σκάλες στην αθήνα.
Και ξέρω και Άλλες κύριε Πίτ που έχουν πάθει τα ίδια... :confused:

:tooth::tooth::tooth:

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
115
Like
22.893
Πόντοι
26.376

Γραμματέα στη Βουλή θα τη νομίζανε:headbaning1:
Και τους βγήκε τσιμπουκλού στη Χωματιανού :pipa2:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.028
Πόντοι
47.129
για το κινητό πολύ καλά κάνει.
Όσο για τα υπόλοιπα, μπορεί να τα κάνει όλα με προφύλαξη αλλά είναι πολύ καλύτερη από πολλές που προσφέρουν ελεύθερο.

οχι δεν κάνει καλα, δεν εχει δικαίωμα να βάζει χερι στα πράγματά μου ουτε να με βιντεοσκοπει παρανομα με κάμερες στην εισοδο του οίκου όπως και μεσα στο σαλονι.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
115
Like
22.893
Πόντοι
26.376
οχι δεν κάνει καλα, δεν εχει δικαίωμα να βάζει χερι στα πράγματά μου ουτε να με βιντεοσκοπει παρανομα με κάμερες στην εισοδο του οίκου όπως και μεσα στο σαλονι.
Θα σκάσω καμμιά μέρα με ποντικοπαγίδες στις τσέπες και κόλα συγκόλλησης :headbaning2:

Ας ψάξει όσο θέλει:dancing:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.757
Πόντοι
2.846
και για τους πελάτες που επιχειρούν να βιντεοσκοπήσουν στη ζούλα τι έχεις να πεις; Όλα καλά;
Τελευταία στο νήμα "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα", κάθε τρεις και λίγο βλέπαμε κρυφές φωτογραφίες κοριτσιών από το σαλόνι, ίσως και κα'να δυο στο δωμάτιο, αν θυμάμαι καλά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.028
Πόντοι
47.129
και για τους πελάτες που επιχειρούν να βιντεοσκοπήσουν στη ζούλα τι έχεις να πεις; Όλα καλά;
Τελευταία στο νήμα "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα", κάθε τρεις και λίγο βλέπαμε κρυφές φωτογραφίες κοριτσιών από το σαλόνι, ίσως και κα'να δυο στο δωμάτιο, αν θυμάμαι καλά.

οχι δεν εχω να πω ολα καλα, εχω να πω μία μας και μία τους .

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.788
Πόντοι
1.436
Δε θυμάμαι ποτέ να έδειξαν πρόσωπα όμως..
Επίσης οι κάμερες των οίκων τις καταγράφουν για ώρες, και τα αφεντικά έχουν πρόσβαση ζωντανά συνήθως..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.788
Πόντοι
1.436
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο λιγο πριν την ληξη της απογευματινης βαρδιας κατα τις 22:50......στο παρα πεντε προλαβα πριν σχολασει την Ουκρανεζα μιλφ Αλινα στο Κ45 πρωτο δεξια και τιμηθηκε οπως παντα με πολυ καλες εντυπωσεις αν και τωρα τελευταια πρεπει να εχει καποια θεματακια καθως δειχνει να ποναει ακομα και στο μετριο σφυροκοπημα...επειτα απο ενα διαλλειμα μου ηρθε ορεξη να παω με μαυρουλα οποτε κατεληξα στο Λ28 στην Αφρικανη με καταγωγη απο την Γκαμπια (και οχι Κουβανεζα οπως πηγαν να μας την πλασαρουν αρχικα) την Νέσση, η οποια ειναι και η μοναδικη διαθεσιμη Αφρικανη στο Μεταξουργειο αυτες τις μερες μιας και η έτερη Κονγκολέζα που ηταν Ι19 οροφος, η Βικη ειναι εξαφανισμενη....αρκετα ησυχος ο οικος δεν πατησε ψυχη οσο ημουν δωματιο με την νταρντανα Νεσση και οπως παντα ωραιο καλτ γαμησι με μαλλι αφανα και αξυριστο μουνακι....

Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους...
Θα βάλεις κριτική μύστη μου να ακούσουμε λεπτομέρειες;
Είναι καθαρή; Καπνίζει/μυρίζει τσιγάρο; Και ο οίκος παλεύεται καθόλου; Γιατί θυμάμαι ότι είναι κάπως άθλιο εκεί μέσα..
@Dsar263

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
71
Like
16.090
Πόντοι
9.436
Είναι καθαρή; Καπνίζει/μυρίζει τσιγάρο; Και ο οίκος παλεύεται καθόλου; Γιατί θυμάμαι ότι είναι κάπως άθλιο εκεί μέσα..
@Dsar263
Εχω γραψει κριτικη...στο Λεωνιδου 28 τοτε ειχα πιστεψει και γω οτι ηταν κουβανεζα...καθαρη ειναι δεν μυριζει τσιγαρο...τωρα τελευταια αφηνει να της δινεις και πεταχτα φιλια στο στομα , οχι ομως γλωσσοφιλα...ο οικος παρολο ου εχει μεγαλα ανετα δωματια, ο τσατσος δεν τα πολυπροσεχει...αλλα οκ εμεις δεν παμε για αυτο...ισως παω αυτες τις μερες στην Ναομι και ας δωσω 20ρικο δεν γαμιεται....νομιζω απογευματα ειναι ... μεχρι τι ωρα σχολαει 23:00?

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.463
Πόντοι
441
@Dsar263
Είσαι μουρλος; Με τον πρεζοτσατσο και την μπιχλα μόνο για δυνατούς χυστες...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.788
Πόντοι
1.436
Εχω γραψει κριτικη...στο Λεωνιδου 28 τοτε ειχα πιστεψει και γω οτι ηταν κουβανεζα...καθαρη ειναι δεν μυριζει τσιγαρο...τωρα τελευταια αφηνει να της δινεις και πεταχτα φιλια στο στομα , οχι ομως γλωσσοφιλα...ο οικος παρολο ου εχει μεγαλα ανετα δωματια, ο τσατσος δεν τα πολυπροσεχει...αλλα οκ εμεις δεν παμε για αυτο...ισως παω αυτες τις μερες στην Ναομι και ας δωσω 20ρικο δεν γαμιεται....νομιζω απογευματα ειναι ... μεχρι τι ωρα σχολαει 23:00?
Νομίζω 00:00 τελειώνει, αλλά φυσικά όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.. :wink:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom