Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.677
Πόντοι
731
λεω την τσατσα που μπενει στο δωματιο μια παιχνιδιαρα, καπου διαβασα οτι ειναι τραβεστι και καπου αλλου για αρωστιες ισχυει ?
Ούτε η ξανθιά ούτε η άλλη με τα γυαλιά φαίνεται για τραβ, δεν έχω πετύχει κάποια άλλη στο 11Α (ισόγειο)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.677
Πόντοι
731
Μολονότι το έχω κόψει εδώ και χρόνια το Εμετουργείο, απ'όσα διαβάζω στο site και συζητώ με γνωστούς, όλοι λένε πως οι λατινοφόλες έχουν πλημμυρήσει την περιοχή.
Το κακό είναι πως παρέχουν ελεεινές υπηρεσίες, δεν συγκρίνονται σε θέμα εμφάνισης με βαλκάνιες/ανατολικές και κάνουν εξτρά μόνο εάν δώσεις παραπάνω λεφτά.
Μαυριδερές, κοντές, χοντροκώλες με απλό πρόγραμμα....

Αυτή όμως είναι η νέα πραγματικότητα.
Οι χώρες της Ευρώπης που ήταν φτωχές πλέον μας έχουν ξεπεράσει ή προτιμούν να πηγαίνουν στον πλούσιο Βορρά. Και έχει κάνει επίσης μεγάλη ζημιά το onlyfans και λοιπές διαδικτυκακές πλατφόρμες.
Άσχημα τα πράγματα και έτσι κατά διαόλου που πάμε στο τέλος μη δεν έρχονται ούτε αυτές και μείνουμε είτε με γριές είτε με το χειρότερο απ' όλα, τις Αφρικανές.
Όχι και "χειρότερο" οι μαυρούλες!..
Πέρα απ' το θέμα προσωπικού γούστου (πχ εγώ εμφανισιακά τις λατρεύω, σε άλλους δεν αρέσουν, και τα δύο είναι κομπλέ), στις υπηρεσίες απ' τις λίγες που υπάρχουν, η πλειοψηφία είναι μια χαρά.. Πχ Ναόμι και Μπέκυ, ειδικά η Μπέκυ είναι πολύ καλή σε όσα κάνει

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.222
Πόντοι
441
Όχι και "χειρότερο" οι μαυρούλες!..
Πέρα απ' το θέμα προσωπικού γούστου (πχ εγώ εμφανισιακά τις λατρεύω, σε άλλους δεν αρέσουν, και τα δύο είναι κομπλέ), στις υπηρεσίες απ' τις λίγες που υπάρχουν, η πλειοψηφία είναι μια χαρά.. Πχ Ναόμι και Μπέκυ, ειδικά η Μπέκυ είναι πολύ καλή σε όσα κάνει

Δεν ελκύομαι από μαύρες, αλλά ξέρω πως αυτές οι δύο είναι αξιοπρεπείς σε υπηρεσίες. Παλαιότερα κάποιες που είχα πάρει Μεταξουργείο ήταν χάλι μαύρο - κυριολεκτικά.
Επίσης, γνωστοί μου τις ψώνιζαν σε ένα πάρκο στην Πατησίων και πίσω από τη Βαρβάκειο (παλαιότερα) και μου έλεγαν πόσο κλέφτρες και άχρηστες είναι.
Οι μαύρες παγκοσμίως θεωρούνται οι χειρότερες τάνες, ενώ δεύτερες από το τέλος είναι οι λατίνες. Βαλκάνιες μέτριες, Ασιάτισες δεν έχω άποψη, ενώ η κορυφή όλων είναι Ουκρανία/Ρωσία. Παίζουν σε άλλο επίπεδο, ειδικά τα χρόνια μετά της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.677
Πόντοι
731
Δεν ελκύομαι από μαύρες, αλλά ξέρω πως αυτές οι δύο είναι αξιοπρεπείς σε υπηρεσίες. Παλαιότερα κάποιες που είχα πάρει Μεταξουργείο ήταν χάλι μαύρο - κυριολεκτικά.
Επίσης, γνωστοί μου τις ψώνιζαν σε ένα πάρκο στην Πατησίων και πίσω από τη Βαρβάκειο (παλαιότερα) και μου έλεγαν πόσο κλέφτρες και άχρηστες είναι.
Οι μαύρες παγκοσμίως θεωρούνται οι χειρότερες τάνες, ενώ δεύτερες από το τέλος είναι οι λατίνες. Βαλκάνιες μέτριες, Ασιάτισες δεν έχω άποψη, ενώ η κορυφή όλων είναι Ουκρανία/Ρωσία. Παίζουν σε άλλο επίπεδο, ειδικά τα χρόνια μετά της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ.
Σ αυτό συμφωνώ.. Και (πέρα από επαγγελματίες πουτάνες), στη Δύση ειδικά δεν τις γουστάρουν ούτε οι μαύροι, έτσι που έχουν καταντήσει, η γνωστή black culture εκεί.. Βέβαια οι εκ Αφρικής ερχόμενες δεν είναι το ίδιο, αλλά ποικίλλουν.. Πχ Νιγηρία δεν εμπιστεύεσαι συνήθως.. Σε αντίθεση ξέρω γω με Γκάνα ή Αιθιοπία

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.677
Πόντοι
731
Όντως έτσι είναι είναι λίγο ψυχρή.Καποτε μου είχε πει ότι είναι από Πολωνία αλλά δεν ξέρω αν ισχύει
Πριν περίπου 2 χρόνια στο Μετάξι είχα πάρει μια Πολωνή ψηλή ξανθιά (νομίζω βαμμένα) με πολύ καλό στητό βυζί (νορμάλ προς μικρό), και ένα τατουάζ κάπου χαμηλά στην κοιλιά προς τα έξω προς τη λεκάνη αριστερά (δικό της αριστερά).. Ξέρει κανείς ποια παίζει να ήταν και αν υπάρχει ακόμα κάπου;
Ήταν σίγουρα στην Ιάσονος, μικρός οίκος, όπου για να πάω στο δωμάτιο πέρασα το χώρο/διάδρομο που κάθεται και η τσα, και μπήκα σε δωμάτιο μια σταλιά στα αριστερά. Θυμάμαι όλος ο οίκος μέσα βαμμένος πορτοκαλί

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom