Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.145
Πόντοι
1.436
λεω την τσατσα που μπενει στο δωματιο μια παιχνιδιαρα, καπου διαβασα οτι ειναι τραβεστι και καπου αλλου για αρωστιες ισχυει ?
Ούτε η ξανθιά ούτε η άλλη με τα γυαλιά φαίνεται για τραβ, δεν έχω πετύχει κάποια άλλη στο 11Α (ισόγειο)

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.145
Πόντοι
1.436
Μολονότι το έχω κόψει εδώ και χρόνια το Εμετουργείο, απ'όσα διαβάζω στο site και συζητώ με γνωστούς, όλοι λένε πως οι λατινοφόλες έχουν πλημμυρήσει την περιοχή.
Το κακό είναι πως παρέχουν ελεεινές υπηρεσίες, δεν συγκρίνονται σε θέμα εμφάνισης με βαλκάνιες/ανατολικές και κάνουν εξτρά μόνο εάν δώσεις παραπάνω λεφτά.
Μαυριδερές, κοντές, χοντροκώλες με απλό πρόγραμμα....

Αυτή όμως είναι η νέα πραγματικότητα.
Οι χώρες της Ευρώπης που ήταν φτωχές πλέον μας έχουν ξεπεράσει ή προτιμούν να πηγαίνουν στον πλούσιο Βορρά. Και έχει κάνει επίσης μεγάλη ζημιά το onlyfans και λοιπές διαδικτυκακές πλατφόρμες.
Άσχημα τα πράγματα και έτσι κατά διαόλου που πάμε στο τέλος μη δεν έρχονται ούτε αυτές και μείνουμε είτε με γριές είτε με το χειρότερο απ' όλα, τις Αφρικανές.
Όχι και "χειρότερο" οι μαυρούλες!..
Πέρα απ' το θέμα προσωπικού γούστου (πχ εγώ εμφανισιακά τις λατρεύω, σε άλλους δεν αρέσουν, και τα δύο είναι κομπλέ), στις υπηρεσίες απ' τις λίγες που υπάρχουν, η πλειοψηφία είναι μια χαρά.. Πχ Ναόμι και Μπέκυ, ειδικά η Μπέκυ είναι πολύ καλή σε όσα κάνει

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.498
Πόντοι
441
Όχι και "χειρότερο" οι μαυρούλες!..
Πέρα απ' το θέμα προσωπικού γούστου (πχ εγώ εμφανισιακά τις λατρεύω, σε άλλους δεν αρέσουν, και τα δύο είναι κομπλέ), στις υπηρεσίες απ' τις λίγες που υπάρχουν, η πλειοψηφία είναι μια χαρά.. Πχ Ναόμι και Μπέκυ, ειδικά η Μπέκυ είναι πολύ καλή σε όσα κάνει

Δεν ελκύομαι από μαύρες, αλλά ξέρω πως αυτές οι δύο είναι αξιοπρεπείς σε υπηρεσίες. Παλαιότερα κάποιες που είχα πάρει Μεταξουργείο ήταν χάλι μαύρο - κυριολεκτικά.
Επίσης, γνωστοί μου τις ψώνιζαν σε ένα πάρκο στην Πατησίων και πίσω από τη Βαρβάκειο (παλαιότερα) και μου έλεγαν πόσο κλέφτρες και άχρηστες είναι.
Οι μαύρες παγκοσμίως θεωρούνται οι χειρότερες τάνες, ενώ δεύτερες από το τέλος είναι οι λατίνες. Βαλκάνιες μέτριες, Ασιάτισες δεν έχω άποψη, ενώ η κορυφή όλων είναι Ουκρανία/Ρωσία. Παίζουν σε άλλο επίπεδο, ειδικά τα χρόνια μετά της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.145
Πόντοι
1.436
Δεν ελκύομαι από μαύρες, αλλά ξέρω πως αυτές οι δύο είναι αξιοπρεπείς σε υπηρεσίες. Παλαιότερα κάποιες που είχα πάρει Μεταξουργείο ήταν χάλι μαύρο - κυριολεκτικά.
Επίσης, γνωστοί μου τις ψώνιζαν σε ένα πάρκο στην Πατησίων και πίσω από τη Βαρβάκειο (παλαιότερα) και μου έλεγαν πόσο κλέφτρες και άχρηστες είναι.
Οι μαύρες παγκοσμίως θεωρούνται οι χειρότερες τάνες, ενώ δεύτερες από το τέλος είναι οι λατίνες. Βαλκάνιες μέτριες, Ασιάτισες δεν έχω άποψη, ενώ η κορυφή όλων είναι Ουκρανία/Ρωσία. Παίζουν σε άλλο επίπεδο, ειδικά τα χρόνια μετά της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ.
Σ αυτό συμφωνώ.. Και (πέρα από επαγγελματίες πουτάνες), στη Δύση ειδικά δεν τις γουστάρουν ούτε οι μαύροι, έτσι που έχουν καταντήσει, η γνωστή black culture εκεί.. Βέβαια οι εκ Αφρικής ερχόμενες δεν είναι το ίδιο, αλλά ποικίλλουν.. Πχ Νιγηρία δεν εμπιστεύεσαι συνήθως.. Σε αντίθεση ξέρω γω με Γκάνα ή Αιθιοπία

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.145
Πόντοι
1.436
Όντως έτσι είναι είναι λίγο ψυχρή.Καποτε μου είχε πει ότι είναι από Πολωνία αλλά δεν ξέρω αν ισχύει
Πριν περίπου 2 χρόνια στο Μετάξι είχα πάρει μια Πολωνή ψηλή ξανθιά (νομίζω βαμμένα) με πολύ καλό στητό βυζί (νορμάλ προς μικρό), και ένα τατουάζ κάπου χαμηλά στην κοιλιά προς τα έξω προς τη λεκάνη αριστερά (δικό της αριστερά).. Ξέρει κανείς ποια παίζει να ήταν και αν υπάρχει ακόμα κάπου;
Ήταν σίγουρα στην Ιάσονος, μικρός οίκος, όπου για να πάω στο δωμάτιο πέρασα το χώρο/διάδρομο που κάθεται και η τσα, και μπήκα σε δωμάτιο μια σταλιά στα αριστερά. Θυμάμαι όλος ο οίκος μέσα βαμμένος πορτοκαλί

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.145
Πόντοι
1.436
Λίγο άσχετο και ελπίζω να μη θεωρηθεί σπαμ (γι αυτό άλλωστε το γράφω εδώ..)

Χαζεύοντας φωτογραφίες από διάφορες πουτάνες (εε κοπέλες σε club:jerking:) στο γνωστό Nightstories (στο Facebook), μου γεννήθηκε η απορία...
Άραγε σε τέτοιες σελίδες & λογαριασμούς social υπάρχει περίπτωση να δούμε ιερόδουλη;
Πχ από κάποια έξοδο που πήγε κάπου να διασκεδάσει κλπ.
Ή τα αποφεύγουν όλα αυτά; Για ευνόητους λόγους..

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
589
Πόντοι
81
Σ αυτό συμφωνώ.. Και (πέρα από επαγγελματίες πουτάνες), στη Δύση ειδικά δεν τις γουστάρουν ούτε οι μαύροι, έτσι που έχουν καταντήσει, η γνωστή black culture εκεί.. Βέβαια οι εκ Αφρικής ερχόμενες δεν είναι το ίδιο, αλλά ποικίλλουν.. Πχ Νιγηρία δεν εμπιστεύεσαι συνήθως.. Σε αντίθεση ξέρω γω με Γκάνα ή Αιθιοπία
Καλησπέρα για ποιόν λόγο πιστεύεις από Γκάνα και Αιθιοπία είναι καλύτερες από Νιγηρία κλπ . Επειδή γενικά εγώ με τις διαφορετικές εθνικότητες της Αφρικής δεν έχω πολύ καταλάβει τι παίζει. Thanks εκ των προτέρων!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.145
Πόντοι
1.436
Όχι,δε δουλεύει τώρα,λείπει.Αν θες όμως,μπορείς να πάρεις τηλέφωνο το πακι από το πληντυριο αυτοκινήτων,να πάει Ρουμανία να στη φέρει.Ποιος στη χάρη του Πακιστανού,θα κάνει και διακοπές στο εξωτερικό.Εγω θα πάω στη φυλής να στρώσω κόκκινα χαλιά για σένα που θα τη γαμησεις.Και θα φέρουμε και ένα πιάνο στη φυλής,να παίζει ο Νέα Σμύρνη ρομαντικες μελωδίες για σενα και τη Ντιανα και ο Επιρρεπης θα τραγουδάει με τη όμορφη φωνουλα του.Να δεις πόσο σε αγαπάμε όλοι.
Για μένα που λατρεύω τσικουλάτες τι θα κάνετε; Παίζει να φέρετε Νοτιοσουδανές να χοροπηδάνε ή Αιθίοπες γυναίκες να χορεύουν eskista; Έχει καθένα τη φάση του.. Κι είναι κι ωραίες :P

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.145
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα για ποιόν λόγο πιστεύεις από Γκάνα και Αιθιοπία είναι καλύτερες από Νιγηρία κλπ . Επειδή γενικά εγώ με τις διαφορετικές εθνικότητες της Αφρικής δεν έχω πολύ καταλάβει τι παίζει. Thanks εκ των προτέρων!
Σου έχω απαντήσει σε μήνυμα..
Εν συντομία, λόγω φτώχειας κλπ, υπάρχει παααρα πολλή πονηριά, για όφελος, κλοπή, ή ακόμα (επίσης γνωστό) να παραμυθιάζουν κάποιον/κάποια (όσο βρίσκονται στη χώρα τους) με αγάπες και μπούρδες, για να τους στείλεις λεφτά και καλά για να έρθουν να σε βρουν.. :jerking: Φυσικά έτσι και την πατήσεις, απλά θα τα κλαις..
Αυτά με σιγουριά (και προσωπική εμπειρία, και από γνωστούς/ές) τα κάνουν άνθρωποι (γυναίκες & άντρες) από/στις χώρες:
Νιγηρία, Αλγερία, Νότιος Αφρική, Μαρόκο, Σουδάν, και σε άλλες Ισλαμικές χώρες της Αφρικής

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.145
Πόντοι
1.436
Θα πάω εγώ με τον Πακιστανό τώρα Αμερικη να σου φέρουμε τη Ναόμι Κάμπελ,θα στη φέρουμε στη φυλής να τη γαμησεις σε ένα σπιτάκι που θα διαλέξει αυτή.Μετά το σεξ θα στήσουμε τρυκουβερτο γλέντι όλοι οι μπουρδελιαρηδες έξω από τα σπιτάκια με πίτσες και μπύρες.
Δεν ακούγεται κι άσχημο! Ελπίζω να συμμετέχουν και κάποιες κοπέλες ε;
Η Κάμπελ όμως μεγαλώνει, θέλω την Anok Yai :grin:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.291
Πόντοι
441
Πρωινή πήγα εγώ σήμερα δε ήταν γεματουλα κανονική ήταν αυτή η αλβανοφατσα που λέω εγώ και καστανή μελαχρινή με λευκό δέρμα
Αν και δηλώνεις Filislover βολταρεις Μεταξι :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Jshe
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.145
Πόντοι
1.436
Διόρθωση! Επαγγελματίες εκδιδόμενες/ιερόδουλες...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.653
Πόντοι
2.846
"Άψογο γλύψιμο παντού από πλευράς της ... Κατόπιν από εμένα όπου και τέλιωσε σπαρταρωντας σαν ψάρι και κατέβασε ποτάμια υγρών. ... κατόπιν πισωλκολλητό με πόνο. ... 6-7 λεπτά πιστόνι και τα ζουμιά της να ρέουν στα μπουτάκια της".

'ντάξει παιδιά, θα καταθέσω πρόταση στην ολομέλεια να μετονομαστεί το σάιτ σε "Οι καταρράκτες του Νιαγάρα" :cheesy:
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.962
Πόντοι
726

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.653
Πόντοι
2.846
Απολαυστικός διάλογος μεταξύ "ξεκλειδωτών" - ανερχόμενη κατηγορία στα μασάζ ή μάλλον σε ένα συγκεκριμένο:

"είτε δεν έχουν την εμπειρία είτε κάτι δεν κάνουν καλά, Όπως μου έχουν πει κάποια από τα κορίτσια, οι περισσότεροι δεν ξέρουν να γλύφουν. ..., όπως σε εμάς αρέσει μία καλή πίπα, έτσι αρέσει και στα κορίτσια το καλό γλυφομούνι. Το μυστικό είναι να καταφέρεις να τα ξεκλειδώσεις".
"οι έμπειροι άντρες και όχι τα "κοκοράκια", γνωρίζουν πολύ καλά πως όλες οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές ... Η γυναίκα εκτός από το σωστό γλυφομούνι, θέλει όπως σωστά είπες,ξεκλείδωμα".

Ha Ha Ha Lol GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom