Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
329
Πόντοι
21
Τέτοιες είναι πολλές, δυστυχώς.. Και γίνονται όλο και περισσότερες.
Σε καταλαβαίνω και σε νιώθω απόλυτα, είχα αγαπήσει κι εγώ.. Δε σκεφτόμουν κάτι τόσο σοβαρό όμως, διότι πέρα από τα αισθήματα κλπ, και την εμφάνιση της (που για μένα ήταν πάρα πολύ καλή, ζόρικο κόλλημα), έβλεπα και αναλογιζόμουν διαρκώς το χαρακτήρα της! Και έτσι ξεκόλλησα, κι όσο κι αν άξιζε η εμφάνιση, το μέσα είναι σάπιο, γι αυτό και ποτέ δε ριζώνει με κανέναν.. Πολλές είναι έτσι. Όσα δώσαμε απλά πάνε στα κομμάτια, και τα αισθήματα περνάνε.. Ίσως όχι και όλα 100%, αλλά το σίγουρο είναι ότι κι αυτή δεν άξιζε φίλε... Μακριά από όσες θέλουν απλά ένα χορηγό και να κάθονται να ξύνουν το μουνί τους
Τέτοια ήταν φίλε και της έδωσα άπειρη αγάπη τη ήθελα πολύ.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
329
Πόντοι
21
ακριβως τοσα βγαζω εγω, αμα θες μπορεις να μου την πασαρεις,θα την εχω ΚΥΡΙΑ !
Ρε φίλε πόσο γελοίος είσαι ; Να βρεις δικιά σου γκόμενα σιγά μη σου πασάρω τη δικιά μου.Με τα λεφτά που βγάζεις δε θα δυσκολευτείς από καριολες αλλο τίποτα έξω.Αλλα επειδή έχεις άπειρες κριτικές μάλλον και δε έχεις τόσα λεφτά γιατί αν είχες θα έβρισκες Ελληνίδες.Μου είχες πει είσαι άνεργος εν το μεταξύ και ζεις από τη γιαγιά σου χαρτζηλικια άρα πως βγάζεις τόσα ; Θα μας τρελάνεις ;

Τελευταία τροποποίηση:

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
329
Πόντοι
21
Αγαπη ειχες να δωσεις τυπε, λεφτα δεν ειχες..
Νόμιζα πως θα με καταλάβαινες αλλά εσύ έχεις τα ίδια μυαλά με τις Ελληνίδες.Οτι είναι φυσιολογικό μια να τα ξίνει και να τη θρεφει ο άντρας ; Όταν είσαι πάμφτωχη και δε έχεις ούτε τα βασικά να πας έναν καφέ δε κοιτάς τύπο με λεφτά να κοιτάξεις έναν στα μέτρα σου κυρά μου.

Τελευταία τροποποίηση:

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.222
Πόντοι
441
Ο Σμύρνης που εξαφανίστηκε; Έναν άνθρωπο είχαμε να ενημερώνει και χάθηκε και αυτός.
Πρέπει να σηκώνουμε πλέον τους χοντρούς κώλους μας και να πηγαίνουμε οι ίδιοι στην πιάτσα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
95
Like
17.479
Πόντοι
19.226
Τέτοια ήταν φίλε και της έδωσα άπειρη αγάπη τη ήθελα πολύ.
Πρέπει να κάνεις εξήγηση στις γυναίκες...

Βγάζω π.χ. 2000€
500€ λογαριασμοί
500€ φαγητά-βόλτες-καύσιμα
990€ πουτάνες:zfuck:

Τα 10 ολόκληρα € είναι για σένα κορίτσι μου...

Θα σε κάνω βασίλισσα :headbaning2::headbaning2:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.681
Πόντοι
731
Ο Σμύρνης που εξαφανίστηκε; Έναν άνθρωπο είχαμε να ενημερώνει και χάθηκε και αυτός.
Πρέπει να σηκώνουμε πλέον τους χοντρούς κώλους μας και να πηγαίνουμε οι ίδιοι στην πιάτσα.
Είχε δώσει ένα πορνορεπορτάζ πρόσφατα, ωστόσο κι εγώ όταν πάω γράφω τα βασικά

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
329
Πόντοι
21
Το κακό με σένα δε είναι ότι έχεις χοντρό κωλο αλλά ότι ψηφίζεις Μητσοτάκη.Και το ξέρω ότι ψηφίζεις Κούλη γιατί στο νήμα δε έχω οξυγόνο του νηματοθετη έκανες θυμό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βγάζω π.χ. 2000€
500€ λογαριασμοί

Και αν σου κάτσει έτσι γκόμενα σφύρα μου

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.681
Πόντοι
731

Βγάζω π.χ. 2000€
500€ λογαριασμοί

Αναλόγως τα looks και την υγιεινή της, μπορεί να παίρνει 20€ ρε φίλε..
Μετάξι ή Φυλής αντίστοιχα, απλά χωρίς νταβά

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.681
Πόντοι
731
Το κακό με σένα δε είναι ότι έχεις χοντρό κωλο αλλά ότι ψηφίζεις Μητσοτάκη.Και το ξέρω ότι ψηφίζεις Κούλη γιατί στο νήμα δε έχω οξυγόνο του νηματοθετη έκανες θυμό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αν σου κάτσει έτσι γκόμενα σφύρα μου
Φιλαράκι μην τα παίρνεις όλα σοβαρά ή ειλικρινά, όλοι τρολάρουμε εδώ, ακόμα και μέσα σε σοβαρές συζητήσεις.. Δεν είμαστε μαλάκες, κακοί ή οτιδήποτε, απλά έτσι είναι η φάση της σελίδας :grin:
Οι "παλιοί" ακόμα περισσότερο

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
329
Πόντοι
21
Φιλαράκι μην τα παίρνεις όλα σοβαρά ή ειλικρινά, όλοι τρολάρουμε εδώ, ακόμα και μέσα σε σοβαρές συζητήσεις.. Δεν είμαστε μαλάκες, κακοί ή οτιδήποτε, απλά έτσι είναι η φάση της σελίδας :grin:
Οι "παλιοί" ακόμα περισσότερο
Ρε φίλε είμαι ερωτευμένος ακόμα και μου λέει να του πασάρω τη γκόμενα είναι σοβαρός άνθρωπος αυτός ; Του λέω ότι δε θα τη ξεπεράσω ποτέ και αυτός να παίζει με το πόνο μου.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
95
Like
17.479
Πόντοι
19.226

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
329
Πόντοι
21
ακριβως τοσα βγαζω εγω, αμα θες μπορεις να μου την πασαρεις,θα την εχω ΚΥΡΙΑ !
Ντροπή σου αδερφέ δε έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο αλήθεια.Δε πετάμε ότι να ναι και όποιον πάρει ο χάρος.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.681
Πόντοι
731
Ρε φίλε είμαι ερωτευμένος ακόμα και μου λέει να του πασάρω τη γκόμενα είναι σοβαρός άνθρωπος αυτός ; Του λέω ότι δε θα τη ξεπεράσω ποτέ και αυτός να παίζει με το πόνο μου.
Μην τον παίρνεις στα σοβαρά ρε συ, τον ξέρουμε, είναι κουλ τύπος όμως.
Τότε ίσως δεν είναι ακόμα η κατάλληλη φάση για εδώ για σένα.. :sad2:
Άμα τα χαλάσατε πάντως, πρέπει να προχωρήσεις, όσο κι αν πονέσει..
Σιγά σιγά.. Η ζωή είναι μικρή. Και με όσα είπες, στάνταρ δεν αξίζει.. (σόρρυ)
Δε θέλω να προτείνω κάτι, διότι εμένα σε τέτοια φάση μου τη δίνει, τα βάζω με τον εαυτό μου, και λέω όχι ρε φίλε δε θα με λυγίσει τίποτα!.. :sunglasses: Και φυσικά πηγαίνω τσάρκες :grin: Όχι μόνο για την "ανάγκη" αλλά επίσης γιατί η συναναστροφή με περισσότερες γυναίκες βοηθάει

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
329
Πόντοι
21
Μην τον παίρνεις στα σοβαρά ρε συ, τον ξέρουμε, είναι κουλ τύπος όμως.
Τότε ίσως δεν είναι ακόμα η κατάλληλη φάση για εδώ για σένα.. :sad2:
Άμα τα χαλάσατε πάντως, πρέπει να προχωρήσεις, όσο κι αν πονέσει..
Σιγά σιγά.. Η ζωή είναι μικρή. Και με όσα είπες, στάνταρ δεν αξίζει.. (σόρρυ)
Δε θέλω να προτείνω κάτι, διότι εμένα σε τέτοια φάση μου τη δίνει, τα βάζω με τον εαυτό μου, και λέω όχι ρε φίλε δε θα με λυγίσει τίποτα!.. :sunglasses: Και φυσικά πηγαίνω τσάρκες :grin: Όχι μόνο για την "ανάγκη" αλλά επίσης γιατί η συναναστροφή με περισσότερες γυναίκες βοηθάει
Εσύ είσαι καλός άνθρωπος με κατανόηση ο άλλος το παραχεσε.Τον ξέρουμε ότι είναι καλτ τύπος αλλά το πήγε άλλο λεβελ τώρα.Οταν ο άλλος ειναι ερωτευμένος ακόμα και δε θα τη ξεπεράσει ποτέ και έχεις αυτόν να σου λέει μαλακιες θυμώνεις δε είναι αστεια όλα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
81.911
Πόντοι
47.129
Ρε φίλε πόσο γελοίος είσαι ; Να βρεις δικιά σου γκόμενα σιγά μη σου πασάρω τη δικιά μου.Με τα λεφτά που βγάζεις δε θα δυσκολευτείς από καριολες αλλο τίποτα έξω.Αλλα επειδή έχεις άπειρες κριτικές μάλλον και δε έχεις τόσα λεφτά γιατί αν είχες θα έβρισκες Ελληνίδες.Μου είχες πει είσαι άνεργος εν το μεταξύ και ζεις από τη γιαγιά σου χαρτζηλικια άρα πως βγάζεις τόσα ; Θα μας τρελάνεις ;

Δεν ειχα πει ποτε εγω κατι τετοιο, σου ειχα πει οτι ο πατερας μου εχει μεγαλη επιχειρηση και τρωω τα ετοιμα, μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλο.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
329
Πόντοι
21
Δεν ειχα πει ποτε εγω κατι τετοιο, σου ειχα πει οτι ο πατερας μου εχει μεγαλη επιχειρηση και τρωω τα ετοιμα, μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλο.
Ίσως τι να πω.Οπως και να έχει δε έχεις ηθική όταν ο άλλος τη κοπέλα του δε θα τη ξεπεράσει ποτέ και θα τη αγαπάει για πάντα και του λες αυτά όλα πάσα και μαλακιες σοβαρεψου γιατί ξεπερνάς τα όρια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
81.911
Πόντοι
47.129

εγω σου ειπα να μου την πασαρεις να βγω κανα ραντεβου μαζι της για να δω αμα σε σκεφτεται ακομα, δε θα απλωσω χερι πανω της

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
329
Πόντοι
21
εγω σου ειπα να μου την πασαρεις να βγω κανα ραντεβου μαζι της για να δω αμα σε σκεφτεται ακομα, δε θα απλωσω χερι πανω της
Έλα σοβαρεψου γιατί εισαι τέρμα μαλάκας αυτή τη στιγμή.Αν είχες λεφτά θα τρεχαν οι Ελληνίδες πίσω σου δε θα είχες 500 κριτικές και δε θα περίμενες από εμένα.Θυμαμαι πολύ καλά που μου έλεγες ότι παίρνεις χαρτζηλικια της γιαγιάς και είσαι σε ταμείο ανεργίας.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
81.911
Πόντοι
47.129
Εσύ είσαι καλός άνθρωπος με κατανόηση ο άλλος το παραχεσε.Τον ξέρουμε ότι είναι καλτ τύπος αλλά το πήγε άλλο λεβελ τώρα.Οταν ο άλλος ειναι ερωτευμένος ακόμα και δε θα τη ξεπεράσει ποτέ και έχεις αυτόν να σου λέει μαλακιες θυμώνεις δε είναι αστεια όλα.
αμα θελεις στειλε μου μια φωτο της, ειμαι σιγουρος οτι μπορω να σου βρω μια φτηνη πορνη που να της μοιαζει, θα ειναι σα ειναι σα να γαμας την ιδια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom