Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.681
Πόντοι
731
Έλα σοβαρεψου γιατί εισαι τέρμα μαλάκας αυτή τη στιγμή.Αν είχες λεφτά θα τρεχαν οι Ελληνίδες πίσω σου δε θα είχες 500 κριτικές και δε θα περίμενες από εμένα.Θυμαμαι πολύ καλά που μου έλεγες ότι παίρνεις χαρτζηλικια της γιαγιάς και είσαι σε ταμείο ανεργίας.
Πλάκα πλάκα 500+ κριτικές όμως είναι πολλά χιλιάρικα :think:

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
329
Πόντοι
21
αμα θελεις στειλε μου μια φωτο της, ειμαι σιγουρος οτι μπορω να σου βρω μια φτηνη πορνη που να της μοιαζει, θα ειναι σα ειναι σα να γαμας την ιδια.
Εντάξει ότι πεις είσαι μαλακας δυστυχώς

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.681
Πόντοι
731
αμα θελεις στειλε μου μια φωτο της, ειμαι σιγουρος οτι μπορω να σου βρω μια φτηνη πορνη που να της μοιαζει, θα ειναι σα ειναι σα να γαμας την ιδια.
Θα σε ρωτούσα εγώ για κάποια πρώην μου, αλλά δε χρειάζεται γιατί της μοιάζει η Μπάρμπαρα (Φ71, πρώην Ι20Γ) :smiling-face-with-heart-eyes:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
81.911
Πόντοι
47.129
Ο Σμύρνης που εξαφανίστηκε; Έναν άνθρωπο είχαμε να ενημερώνει και χάθηκε και αυτός.
Πρέπει να σηκώνουμε πλέον τους χοντρούς κώλους μας και να πηγαίνουμε οι ίδιοι στην πιάτσα.

νομιζω οτι του εκλεψαν το κινητο και δε θυμαται κωδικους να μπει απο αλλου

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
95
Like
17.479
Πόντοι
19.226
Ρε φίλε είμαι ερωτευμένος ακόμα και μου λέει να του πασάρω τη γκόμενα είναι σοβαρός άνθρωπος αυτός ; Του λέω ότι δε θα τη ξεπεράσω ποτέ και αυτός να παίζει με το πόνο μου.
Μη στεναχωριέσαι και μη τα παίρνεις κατάκαρδα...
Όλα θα περάσουν...

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.045
Πόντοι
441

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.681
Πόντοι
731

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.566
Πόντοι
7.095
Τέλος το σπαμ,κάτι τελευταίο θα πω,η κοπέλα που είχα σχέση τη αγάπησα όσο τίποτα.Ημουν τέρμα πιστός,ήθελα μέχρι και να τη παντρευτώ κάποια στιγμή και με χώρισε γιατί δε είχα λεφτά να τη θρεψω.Αυτή ήταν τεμπέλα για δουλειά,από φτωχή οικογένεια άρα καταλαβαίνεις.Ψυχρες εκτελεστριες.Ειλικρινα,τη αγάπησα και ήμουν τέρμα πιστός.Η πλειοψηφία έτσι είναι δυστιχως.
Τυπε λογικά είσαι νεαρής ηλικίας οπότε χαλάρωσε σε όλες τις φάσεις και εδώ μέσα που γίνεται χαβαλές (και όντως ώρες ώρες είναι χοντρός) και έξω που είναι η ουσία.
Την έχεις πατήσει άσχημα και να ξέρεις εάν κάποτε μπορέσεις να την ξεπεράσεις θα περάσει πολύς χρόνος, εάν τα καταφέρεις.
Κοπέλες υπάρχουν για όλα τα γούστα, είτε για σοβαρά, είτε για να περνάς την ώρα σου.
Την τέλεια δεν πρόκειται να την βρεις ΠΟΤΕ για αυτό μην ψάχνεις άδικα (ούτως ή άλλως ούτε εσύ είσαι τέλειος σε όλα).
Και να θυμάσαι η ΖΩΗ είναι πουτανα και η ζωή που ζούμε και η γκομενα σου η Ζωή που σε κατάντησε έτσι.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.600
Πόντοι
2.836

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
73
Like
4.285
Πόντοι
2.666
Τι σημαινει σπαμ? Γιατι και σε μενα εγινε παρατηρηση και δε καταλαβα το λογο...ποτε δεν εχω γραψει κατι κακο η προσβλητικο..τη γνωμη μου μονο, ποιες μ αρεσουν..αντε και λιγο πλακα..γι αυτο δεν ειναι το σαιτ? Δεν εχω καταλαβει..ας μου πει καποιος

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.681
Πόντοι
731
Τι σημαινει σπαμ? Γιατι και σε μενα εγινε παρατηρηση και δε καταλαβα το λογο...ποτε δεν εχω γραψει κατι κακο η προσβλητικο..τη γνωμη μου μονο, ποιες μ αρεσουν..αντε και λιγο πλακα..γι αυτο δεν ειναι το σαιτ? Δεν εχω καταλαβει..ας μου πει καποιος
Κάθε νήμα (thread) είναι για ό,τι λέει ο τίτλος του κυρίως.. Πχ η Ημερήσια Ενημέρωση Μπουρδέλων είναι για αυτό, και δε θέλουμε/θέλουν άσχετα σχόλια και συζητήσεις ή αναλύσεις.. Αυτό σημαίνει σπαμ εκεί. Να μη βγαίνουμε εκτός θέματος δηλαδή, και ειδικά για πολύ, ή με μεγάλα μακροσκελή σχόλια και αναλύσεις

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
73
Like
4.285
Πόντοι
2.666
Κάθε νήμα (thread) είναι για ό,τι λέει ο τίτλος του κυρίως.. Πχ η Ημερήσια Ενημέρωση Μπουρδέλων είναι για αυτό, και δε θέλουμε/θέλουν άσχετα σχόλια και συζητήσεις ή αναλύσεις.. Αυτό σημαίνει σπαμ εκεί. Να μη βγαίνουμε εκτός θέματος δηλαδή, και ειδικά για πολύ, ή με μεγάλα μακροσκελή σχόλια και αναλύσεις
A ok..αλλα απ ο,τι βλεπω ολοι σχεδον σπαμ κανουνε...μ αρεσει που καναν σε μενα τη παρατηρηση..καλυτερα τοτε να σχολιαζουμε μονο σε κριτικες σεβομενοι ομως παντα τον αλλον για την επιλογη του..

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.681
Πόντοι
731
A ok..αλλα απ ο,τι βλεπω ολοι σχεδον σπαμ κανουνε...μ αρεσει που καναν σε μενα τη παρατηρηση..καλυτερα τοτε να σχολιαζουμε μονο σε κριτικες σεβομενοι ομως παντα τον αλλον για την επιλογη του..
Μπα.. Κι εμένα μου έχουν κάνει πολλές φορές, είχα φάει και μπαν και δε μπορούσα να μπω στο λογαριασμό για λίγες μέρες!..
Όλοι κάτι γράφουμε εκτός θέματος, απλά δεν το θέλουμε και τόσο. Δεν ξέρω

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.045
Πόντοι
441
Μέγα Αλέκου 28 κουρτίνα.
Μαρία, πιτσιρίκα μελαχρινή, πολύ άνω του μέσου όρου για την περιοχή.
Απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται αλλά μέσα κάνει κ ελεύθερο στοματικό αισθησιακό μέχρι πνιγμού!!!
Λόγω της ημέρας λογικά...

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.681
Πόντοι
731
ρε παιδια τι παιζει με την τσατσα φιλιπιδου 11? (το αριστερα)
Αναλόγως ποια λες..
Η ξανθιά είναι καλή σε συμπεριφορά. Η άλλη η ξινή στραβή κι ανάποδη με τα γυαλιά (κοντό σκούρο μαλλί) σπάει αρχίδια όσες φορές την έχω πετύχει. Μία φορά πέρασα με Ναόμι ενώ ήταν αυτή, και παρότι είμαι πελάτης φώναζε πριν το 10λεπτο. :headbang:
Ευτυχώς όμως η Ναόμι δεν της έδωσε σημασία, και μου γέλαγε πονηρά όσο συνέχιζα στα 4 :inlove:

George420

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
24
Πόντοι
0
λεω την τσατσα που μπενει στο δωματιο μια παιχνιδιαρα, καπου διαβασα οτι ειναι τραβεστι και καπου αλλου για αρωστιες ισχυει ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom