Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.676
Πόντοι
736
Εχω και εγω φετιχ με τα ηχητικά ομως ποτε δεν τα πηρα πισωπλατα..ποτε δεν καταπάτησα την εμπιστοσύνη της κοπελας...και οχι γιατι δεν εχω κοτσια αλλα θελει μεγαλυτερα να διεκδικείς την συναίνεση του ατομου ...οποτε εμενα με ελκει το δυνατο ..

Στην προσπαθεια μου να εχω ηχητικά εφαγα πολυ πορτα ...δεν ενοχληθηκα διοτι ειναι δικαιωμα τους ...εξαλλου οταν πληρονω το προγραμμα της δεν παρεχει ηχητικά η βιντακι που επισης μου αρσεσει ...

Στην πορεια εχουν βρεθει καποιες που μου επιτρεπουν για προσωπικη μου χρηση και καποιες που δεν εχουν θεμα και για οπιαδηποτε προβολη...

Εχω ερευνητικο χαρακτηρα και μου αρεσει να μαθαίνω..και επειδή ειμαι γυναίκα τα κοριτσια μου μιλανε ποιο ανετα ..οποτε θελω να σας δωσω την δικη τους οπτικη οταν λενε οχι

1.δεν γουσταρουν ολες αυτο που κανουν ποσο μαλλον να ξερουν οτι της ακουνε.

2. καθε γαμησι ειναι ενας διαφορετικος ρολος μιας και ο γαμιας καθε φορα ειναι διαφορετικος ...που σημαίνει οτι μπορει να εδωσε ρεσιταλ με τον τακη ομως δεν σημαινει οτι θα δωσει ρεσιταλ και με τον αλεξη.... Ετσι λοιπον το βλεπουν σαν ζημια και οχι σαν διαφημηση...

Αυτα απο εμενα:coffee:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.492
Πόντοι
19.236
Εχω και εγω φετιχ με τα ηχητικά ομως ποτε δεν τα πηρα πισωπλατα..ποτε δεν καταπάτησα την εμπιστοσύνη της κοπελας...και οχι γιατι δεν εχω κοτσια αλλα θελει μεγαλυτερα να διεκδικείς την συναίνεση του ατομου ...οποτε εμενα με ελκει το δυνατο ..

Στην προσπαθεια μου να εχω ηχητικά εφαγα πολυ πορτα ...δεν ενοχληθηκα διοτι ειναι δικαιωμα τους ...εξαλλου οταν πληρονω το προγραμμα της δεν παρεχει ηχητικά η βιντακι που επισης μου αρσεσει ...

Στην πορεια εχουν βρεθει καποιες που μου επιτρεπουν για προσωπικη μου χρηση και καποιες που δεν εχουν θεμα και για οπιαδηποτε προβολη...

Εχω ερευνητικο χαρακτηρα και μου αρεσει να μαθαίνω..και επειδή ειμαι γυναίκα τα κοριτσια μου μιλανε ποιο ανετα ..οποτε θελω να σας δωσω την δικη τους οπτικη οταν λενε οχι

2. καθε γαμησι ειναι ενας διαφορετικος ρολος μιας και ο γαμιας καθε φορα ειναι διαφορετικος ...που σημαίνει οτι μπορει να εδωσε ρεσιταλ με τον τακη ομως δεν σημαινει οτι θα δωσει ρεσιταλ και με τον αλεξη.... Ετσι λοιπον το βλεπουν σαν ζημια και οχι σαν διαφημηση...

:jerking::jerking::jerking:
Αυτά και από εμένα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.454
Πόντοι
41.129

Μεγαλη κουβέντα η συναίνεση...
δεν βγάζεις ακρη.
Εγω παλι δε δίνω τη συναίνεση μου να με γραφουν οι κάμερες στο σαλόνι αλλα δε καίγεται σε κανέναν καρφι.
Θελω και πάω εκεί, θέλει και ειναι αυτή εκεί.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.605
Πόντοι
201
Για όσους απορούν, γιατί οι συγκεκριμένες κοπέλες έχουν τέτοιο σουξέ, ενώ είναι μέτριας εμφάνισης, σκεφτείτε και την εξής περίπτωση: Είναι και οι δύο υποτακτικής ψυχολογίας, δεν μιλάνε και δεν λαλάνε (ειδικά η Μαριάννα). Έχει πάρα πολλούς τύπους, οι οποίοι είναι ανασφαλείς, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτός ο χαρακτήρας των κοριτσιών είναι ταμάμ, για αυτούς.

Υποτακτικής ψυχολογίας και ρίχνουν πόρτα σε πελάτες; Δεν είναι οξύμωρο;
Θα συμφωνήσω η Ειρήνη είναι δεκτική και αλήθεια προτιμώ να γαμησω ένα νεανικό μωρό λίγο πιο μέτριο από πχ Κιρα ή γειτόνισσες που θα με ζαλίσουν στο μη και μη και στα ξυνισμένα μούτρα.

Αλλά πάντα υπάρχει πιθανότητα να ξέρουν και κάτι παραπάνω όταν δεν δέχονται κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν είναι δεκτικές σε γούστα.

Μπορεί να έχει ειπωθεί και κάτι μεταξύ του κύκλου τους.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Αλλά πάντα υπάρχει πιθανότητα να ξέρουν και κάτι παραπάνω όταν δεν δέχονται κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν είναι δεκτικές σε γούστα.

Μπορεί να έχει ειπωθεί και κάτι μεταξύ του κύκλου τους.
Μόνο που αυτές οι δύο έχουν ρίξει πολύ περισσότερες πόρτες από άλλους οίκους με βάση αυτά που διαβάζω. Οπότε θα πρέπει ο κύκλος τους, όπως λες, να έχει πάρα πολλές πληροφορίες για τους υποψήφιους πελάτες στο σαλόνι. Και το χειρότερο, άμα σου συμβεί να φας πόρτα, είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις το λόγο, γιατί ούτε μιλάνε ούτε λαλάνε.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.605
Πόντοι
201
Φ84Β στον όροφο ήταν η ξανθιά Αλεξάνδρα με τα τατουάζ από φωκ25α για όσους την ψάχνουν. Βάρδια 8 βράδυ με 4 πρωί.
Τσιμπουκαρα το κορίτσι αν κατέβαζε λιγα κιλά θα ήταν αχαστη...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.100
Πόντοι
7.195
Μεγαλη κουβέντα η συναίνεση...
δεν βγάζεις ακρη.
Εγω παλι δε δίνω τη συναίνεση μου να με γραφουν οι κάμερες στο σαλόνι αλλα δε καίγεται σε κανέναν καρφι.
Θελω και πάω εκεί, θέλει και ειναι αυτή εκεί
οχι γιατι δεν εχω κοτσια αλλα θελει μεγαλυτερα να διεκδικείς την συναίνεση του ατομου ...οποτε εμενα με ελκει το δυνατο ..
Συναίνεση δεν είναι η σωστή λέξη.. γιατί υποννοεί το τσάμπα. Να πούμε συμφωνία, είναι καλύτερη.
Ηχητικό/φωτό/βίντεο είναι υπηρεσία έξτρα (αν παρέχεται) και αν δεν έχει πληρωθεί σαν υπηρεσία είναι υποκλοπή. Τώρα πόσες φάπες θα φας αν σε τσιμπήσουν εξαρτάται από το παραμύθι που θα πουλήσεις.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.676
Πόντοι
736
Συναίνεση δεν είναι η σωστή λέξη.. γιατί υποννοεί το τσάμπα. Να πούμε συμφωνία, είναι καλύτερη.
Ηχητικό/φωτό/βίντεο είναι υπηρεσία έξτρα (αν παρέχεται) και αν δεν έχει πληρωθεί σαν υπηρεσία είναι υποκλοπή. Τώρα πόσες φάπες θα φας αν σε τσιμπήσουν εξαρτάται από το παραμύθι που θα πουλήσεις.
Συμφωνία θα εκανα εαν ηθελα το υλικο να το πουλησω ...οπως και εχω συμφωνιες με τέτοιους ανθρωπους ...

Εγω μιλησα για συναίνεση για ερασιτεχνικη συλλογη για προσωπικη χρηση η προβολη σε πλατφορμες του χωρου ανευ χρηματων..και δεν μιλαμε για ενα καλοστημενο βιντεο αλλα λιγα λεπτα απο τον πληρωμενο της χρονο...που αν θελει φυσικα ...

Βλεπεις υπαρχουν κοπελες που γουσταρουν αυτο που κανουν και τα 3 λεπτα ειναι σαν διαφημηση για αυτες ..τωρα αυτες που δεν γουσταρουν αυτο που κανουν θα βγαλουν απο τη μύγα ξύγκι...:coffee:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.605
Πόντοι
201
Η Λίκα απο Βέργας 7 κάτω είναι πιο όμορφη απο τα κορίτσια που στήνεστε στο Αλκαμένους, θα έλεγα ακόμα και απο την φόλα Σαμπίνα στο πάνω.
Τι μας κάνεις τώρα Σαββατιατικο;
Από συμπεριφορά και βυζομπαλο τι εστί Λικα;

Η εκπεσούσα βασίλισσα είναι μια κατηγορία μόνη της.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.454
Πόντοι
41.129

Θα διαφωνησω με την λέξη υποκλοπή. Στην υποκλοπη συνυπάρχει οικονομικός , ερωτικος ή καποιος αλλος δόλος, δεν υπηρχε τίποτα από αυτα σε εμενα και την Ειρηνη. Επισης η υποκλοπη συνιστά παρανομη πράξη συμφωνα με το αστικό δίκαιο. Στην παρανομία προκαλείς προσωπική ζημία σε καποιον με τις πράξεις σου. Ποια ηταν η ζημία της Ειρήνης αραγε ?
Ισα ισα αθελα μου της έκανα και διαφημιση κιόλας οτι γαμιέται καλα και γουστάρει.
Θα ομολογήσω οτι εκανα κατι μη "επιτρεπτό" οριοθετώντας το εως και το "απαγορεύεται" ενάντια στους "κανόνες λειτουργίας" ενός οικου ανοχης. :hi:

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom