αφου δεν καταλαβαινεις τι να σου πω.............................. αυτο καταλαβες εσυ΄;
επικεντρωσου στην ενημερωση για χεσιμο
Στο Facbook,με έχεις μπλοκάρει...?
Πήγα να σου στείλω πμ....αλλά δεν.....
αφου δεν καταλαβαινεις τι να σου πω.............................. αυτο καταλαβες εσυ΄;
εγω ξερω εναν μαλακα που καθεται απ εξω και γραφει ενημερωσεις στο βριλησου 42Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο...
Έχουν δίκιο οι κοπέλες που όταν σε βλέπουν λένε:
"Κορίτσια προσοχή.Ήρθε ο μαλάκας απ'το ίντερνετ".....
εγω ξερω εναν μαλακα που καθεται απ εξω και γραφει ενημερωσεις εξω απ το 42
ετσι μου παν την προηγουμενη τεταρτη που πηγα να γαμησω
ξερεις κατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ακου αγορινα μου δεν εχω ασχοληθει ποτε μαζι σου αλλα αφου το θες. οσο για τα γλυκα που λες ,που ξερεις μπορει να τις ειχα γκομενες και να μου περναν δωρα με τα λεφτα σου.Εγώ ξέρω έναν τριμαλακα που έλεγε σε κάποιον για τον αλκοολικό Ήρωα με τα Κολάν ότι "έχω τις διευθύνσεις όλων πάμε να τους γαμήσουμε".
Μετά βέβαια ο Ερίκος Κομανέτσι έκανε θεαματική κωλοτούμπα γιατί ο Αλκολικός φωτογράφος Ήρωας με τα κολάντού έδωσε ένα από τα καλύτερα κολάν του για να φοράει στις κορασίδες όταν τους πήγαινε λούλουδια και άλλα ζαρζαβατικά.
Ξέρεις κάτι Κομανέτσι;
Γιατί τόσα νεύρα κύριε Ζαμπούνη; Που πήγαν οι καλοί τρόποι για τους οποίους μας κάνατε κήρυγμα κάποτε;
ακου αγορινα μου δεν εχω ασχοληθει ποτε μαζι σου αλλα αφου το θες
δεν ξερω τι μου λες...αυτο που ξερω ειναι οτι γελαγανε οι πουτανες μαζι σου και με παρακαλεσαν να βγω εξω να σε τραβηξω βιντεο για να γελανε!κοιτα τον μαλακα μου λεγανε!θες να σου δειξω και το βιντεο?
Εγώ ξέρω έναν τριμαλακα που έλεγε σε κάποιον για τον αλκοολικό Ήρωα με τα Κολάν ότι "έχω τις διευθύνσεις όλων πάμε να τους γαμήσουμε".
Μετά βέβαια ο Ερίκος Κομανέτσι έκανε θεαματική κωλοτούμπα γιατί ο Αλκολικός φωτογράφος Ήρωας με τα κολάντού έδωσε ένα από τα καλύτερα κολάν του για να φοράει στις κορασίδες όταν τους πήγαινε λούλουδια και άλλα ζαρζαβατικά.
Ξέρεις κάτι Κομανέτσι;
Τσκ, τσκ, τσκ...
Πονάει όταν πέφτει το προσωπείο και πίσω από τον σούπερ-ενημερωτή αποκαλύπτεται ένας κοινός μαλάκας.
αν και άσχετος με τα συγκεκριμένα τόπικ και δεν μου πέφτει και λόγος, ρε dude χαλάρωσε μαν.
Ρίχτου κθουλικό μπαν.
Γειά σου Γιάννη, κουκιά σπέρνω.
Σαν τι να απαντήσω δηλαδή; Να το παίξω ταπεινός και καταφρονεμένος όπως εσύ;
Ή μήπως άλλη φορά να σου ζητάω την άδεια σε ποιά θέματα επιτρέπεται να γράφω και σε ποιά όχι;
Και δε με βρίζεις άμα θες. Σκασίλα μου μεγάλη.
Δεν το ξέραμε, θα έπρεπε να πάρουμε την άδεια σου για να πάμε όπου θέλουμε και να πούμε ότι θέλουμε. Σα να παραγνωριστήκαμε μου φαίνεται.
δεν μπορουμε και να σε μαυρισουμε πλεον ρε κιαραταΑυτό κατάλαβες....?
Τέλος πάντων,αφού δεν σε νοιάζει...αν σε βρίζουν...δικό σου θέμα...
Όπως είπα συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις,αφού το κάνεις καλά....
δεν μπορουμε και να σε μαυρισουμε πλεον ρε κιαρατα
Ακριβώς, κάνω ότι γουστάρω και ούτε την άδεια κανενός χρειάζομαι, ούτε να αιτιολογήσω γιατί το κάνω.
Είδες τι ωραία που συννενοηθήκαμε;