- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
Προσωπικά,έχω ανάγκη τις "live τώρα"...ενημερώσεις του...
αυτη ειναι γυναικα που σου δινει φιλια θανατηφορα δηλαδη πεθαινεις για παρτη της? η να σε πεθανει αυτη να τελειωνουμε ? χαχαΠΡΟΣΟΧΗ!
Δυστυχώς η Τζίνα (Γεωργία) που είδα χθες στον όροφο της Κολωνού 47 στην απογευματινή βάρδια, ήταν η πρώτη της λίστας www.newsbeast.gr/society/arthro/343774/autes-einai-oi-*****-pou-pashoun-apo-aids/]εδώ[/url]...
Ευτυχώς δεν έκανα σεξ μαζί της...
Ρε παιδια αυτη θελουν σκοτωμα.....ΕΛΕΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ....ΠΡΟΣΟΧΗ!
Δυστυχώς η Τζίνα (Γεωργία) που είδα χθες στον όροφο της Κολωνού 47 στην απογευματινή βάρδια, ήταν η πρώτη της λίστας www.newsbeast.gr/society/arthro/343774/autes-einai-oi-*****-pou-pashoun-apo-aids/]εδώ[/url]...
[move]ΠΡΟΣΟΧΗ!
Χεστήκανε χύστη μου...Αυτές θα πάρουν το πολύ ένα τάλιρο και απο εκει και πέρα πόσοι θα παρθούν στον λιμό της κάθε σκατιάρας πρεζούς είναι λεπτομέρειες...Και να πείς ότι είναι καμία άγνωστη που δεν το ξέρει,πάει και στα κομμάτια...Αλλά το ξέρουν και σκορπάνε τον θάνατο.Πάντως θα πρέπει να πέσει πρόκα,έτσι για το γαμώτο.Αδιανόητο για 10 ευρώ να σκορπάνε θάνατο με AIDS.
Χεστήκανε χύστη μου...Αυτές θα πάρουν το πολύ ένα τάλιρο και απο εκει και πέρα πόσοι θα παρθούν στον λιμό της κάθε σκατιάρας πρεζούς είναι λεπτομέρειες...Και να πείς ότι είναι καμία άγνωστη που δεν το ξέρει,πάει και στα κομμάτια...Αλλά το ξέρουν και σκορπάνε τον θάνατο.Πάντως θα πρέπει να πέσει πρόκα,έτσι για το γαμώτο.
Χεστήκανε χύστη μου...Αυτές θα πάρουν το πολύ ένα τάλιρο και απο εκει και πέρα πόσοι θα παρθούν στον λιμό της κάθε σκατιάρας πρεζούς είναι λεπτομέρειες...Και να πείς ότι είναι καμία άγνωστη που δεν το ξέρει,πάει και στα κομμάτια...Αλλά το ξέρουν και σκορπάνε τον θάνατο.Πάντως θα πρέπει να πέσει πρόκα,έτσι για το γαμώτο.
Ειναι δικαιωμα του gl
Βεβαια του επισημανα ρητως οτι δεν πρεπει να μονοπωλουν το θρεντ ο Πυραυλος με τον dude οι οποιοι σαφως διακρινονται για την ανηθικοτητα τους, αλλα ηταν αμεταπειστος
To πρωτο και το δευτερο ναι,το τριτο απο που προκυπτει?κ. xilnik, παρακαλώ πάψτε να με λοιδορείτε.
Ουδέποτε καταφέρθηκα εναντίον σας, ωστόσο εσείς είτε με καθυβρίζετε (π.χ. όταν με προτρέψατε να πάω να συνουσιασθώ), είτε με λοιδορείτε (όπως στο παραπάνω μήνυμά σας), είτε ζητάτε από τους διαχειριστές να σβήνουν μηνύματά μου.
To πρωτο και το δευτερο ναι,το τριτο απο που προκυπτει?
Τις προσωπικες αντιπαραθεσεις τις χειριζομαι μονος μου,διχως την βοηθεια κανενος κε Πυραυλε
Άρα ομολογείτε ότι με έχετε λογοκρίνει με τις πλάτες των λακέδων του Αντισθένους.Ηταν ευαισθητο προσωπικο δεδομενο και σας το εξηγησα
Ειναι αυτο που αποκαλουμε ηθικη κε ΠΥΡΑΥΛΕ
Μια λεξη αγνωστη για εσας
Εσείς, θεωρείτε τον εαυτό σας ηθικό;Ηταν ευαισθητο προσωπικο δεδομενο και σας το εξηγησα
Ειναι αυτο που αποκαλουμε ηθικη κε ΠΥΡΑΥΛΕ
Μια λεξη αγνωστη για εσας
Με όλον το σεβασμό κ. Πύραυλε, αλλά αυτό δεν κάνουμε, στη συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον, τα μέλη του παρόντος ιστότοπου; Για αυτό το λόγο δε δημιουργήθηκε το πολυαγαπημένο μας bourdela.com; Κατά την ταπεινή μου άποψη, δε νομίζω η ηθική κάποιου ανθρώπου να χαρακτηρίζεται από το γεγονός της ενασχόλησης του με τον αγοραίο έρωτα.Εσείς, θεωρείτε τον εαυτό σας ηθικό;
Η λοιδορία σας, είναι ηθική;
Η ύβρις σας, είναι ηθική;
Το ψεύδος σας, είναι ηθική;
Το ότι έχετε καταγαμήσει όλες τις πουτάνες του νομού Αττικής, είναι ηθική;
Τώρα με κολακεύετε.Oχι βεβαια,σε καμια περιπτωση δεν ειμαι ηθικος
Αλλα ακομη και οι κακοποιοι εχουν καποιο κωδικα ηθικης μεταξυ τους η΄προσωπικο
Εσεις δεν εχετε κανενα