Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μετα απο τις ανουσιες διαμαχες των πορνοενημερωτων ποιος θα μας γραφει τις ενημερωσεις πλεον ? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

πρεπει να μπει αγγελια για πορνοενημερωτη :

"Ιστοτοπος σοβαρου περιεχομενου απευθυνομενος σε τζεντλεμεν αναζητει σοβαρου επιπεδου δημοσιογραφου για την κατοχη υψιστου αξιωματος "***-ενημερωτη" με θεληση και μερακι για ενημερωσεις και ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ " :gay:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
έλεος πια....πάλι δεν αναφέρθηκες σε εμένα με ποστ σου , και πάλι δεν σου είπα τίποτα κακό και συνεχίζεις...

Μωρή όρθια αδικημένη ξανθοπουλοκλαψομούνικη κουράδα εσύ δεν είσαι που επειδή εγώ ο ίδιος,με δική μου πρωτοβουλία,σε ρώτησα γιατί δεν ανεβάζεις τις ενημερώσεις και εδώ (προτρέποντάς σε ταυτόχρονα τρεις φορές να το κάνεις) πήγες και είπες αλλού "ότι με παρακαλάνε στο μπου να επιστρέψω";

Δεν είπα τίποτα.

Μωρή Μάρθα Βούρτση εσύ δεν είσαι που συγχάρηκες τον Φανούρη για το ότι έγινε πορνορεπόρτερ λέγοντας "εσύ το αξίζεις";

Δεν σχολίασα καθόλου.

Μωρή Ελένη Χατζηαργύρη εσύ δεν αναφέρθηκες στα καλά καθούμενα σε μένα λέγοντας για Μπεβερλόνι και λοιπές τσανακογλύφτικες ξερασματικές αηδίες σου;

Σου απάντησα και σου ξαναπαντώ:

Άντε γαμήσου μωρή κεφτεδοκουράδα,σαλιάρη,ελεεινέ,ρουφιανοζαμπονοκόφτη.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παει μειναμε απο πορνοενημερωτες ... και το ελεγα το πρωι ...

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
  Kάτι συμβαινει εδώ μέσα καί ο  Eric Castel  αναβιώνει.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
παει μειναμε απο πορνοενημερωτες ... και το ελεγα το πρωι ...

Μην ανησυχείς καθόλου.

Ο συγκεκριμένος είναι τόσο ελεεινή κλαψομούνικη ρουφιανοκουράδα που επιβιώνει σαν τις κατσαρίδες-τον φτύνουν,νομίζει ότι βρέχει και καπάκι στέλνει πμ στον Θεό κλαψουρίζοντας ότι βρέχει μόνο πάνω από το τηγανοκέφαλό του.

methane

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
30
Πόντοι
0
φερτε τον eric castel πισω!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
:grin: :coffee: :coffee: :coffee:

giphy.gif

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Μωρή όρθια αδικημένη ξανθοπουλοκλαψομούνικη κουράδα εσύ δεν είσαι που επειδή εγώ ο ίδιος,με δική μου πρωτοβουλία,σε ρώτησα γιατί δεν ανεβάζεις τις ενημερώσεις και εδώ (προτρέποντάς σε ταυτόχρονα τρεις φορές να το κάνεις) πήγες και είπες αλλού "ότι με παρακαλάνε στο μπου να επιστρέψω";

Δεν είπα τίποτα.

Μωρή Μάρθα Βούρτση εσύ δεν είσαι που συγχάρηκες τον Φανούρη για το ότι έγινε πορνορεπόρτερ λέγοντας "εσύ το αξίζεις";

Δεν σχολίασα καθόλου.

Μωρή Ελένη Χατζηαργύρη εσύ δεν αναφέρθηκες στα καλά καθούμενα σε μένα λέγοντας για Μπεβερλόνι και λοιπές τσανακογλύφτικες ξερασματικές αηδίες σου;

Σου απάντησα και σου ξαναπαντώ:

Άντε γαμήσου μωρή κεφτεδοκουράδα,σαλιάρη,ελεεινέ,ρουφιανοζαμπονοκόφτη.

δεν υπάρχει γιατρειά για σένα η περίπτωση σου είναι βαριά
......μίας και διαβάζεις τα πάντα δίπλα όπωςς και μερικοι ακόμα
υπάρχει πόστ στους δίπλα δικό μου που γράφω ότι κανένας δεν μου είπε να πάω να γράψω
ρε κομπλέξικε σε πειράζει ακόμα και αν δίνω συνχαρητήρια σε ένα άτομο που αξίζει???
τελικά άλλον κατηγορείται με ψέμματα και άλλος θέλει όλη την δόξα δική του ,
έτσι συνέχισε έτσι , μερικά άτομα πρέπει να είναι πολύ περήφανα που σε αφήνουν
να συμπεριφέρεσαι και έτσι και να βρίζεις τους πάντες , καλά να περνάς και να μανουρίάζεις συνέχεια ,
έτσι τουλάχιστον θα έχεις κάτι να ασχολείσαι , ένα μεγάλο μπράβο για την συμπεριφορά σου , μπορείς να συνεχίσεις
να με βρίζεις με την πρώτη ευκαιρία έτσι κι αλλιώς γραμμένο σε έχω πλέον  , είσαι και εσύ του συστήματος αυτού του σαιτ
βρίζεις όποιν θέλεις , προσβάλεις όποιον θέλεις και όλα καλά , δεν σβήνονται τίποτα , ενώ μόλις γράψουν κάτι για σένα ή
για μερικούς ακόμα ξαφνικά όλα σβήνονται , σε είχα για έξυπνο , αλλά χαρακτηρισμό τον έξυπνων ανθρώπων είναι το χιούμορ
κάτι που εσύ δεν ξέρεις τι είναι και ούτε το αναγνωρίζεις και πάνω σε αστεία και καλά επιχειρήματα σου βρίσκεις άλλη μια φορά
ευκαιρία να με βρίσεις , να σε χαιρόμαστε  

αααα σου έκανα και μία αναφορά , όχι ότι περιμένω να γίνει κάτι ,απλά για να δούν όλοι τι συμβαίνει   

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν υπάρχει γιατρειά για σένα η περίπτωση σου είναι βαριά
......μίας και διαβάζεις τα πάντα δίπλα όπωςς και μερικοι ακόμα
υπάρχει πόστ στους δίπλα δικό μου που γράφω ότι κανένας δεν μου είπε να πάω να γράψω
ρε κομπλέξικε σε πειράζει ακόμα και αν δίνω συνχαρητήρια σε ένα άτομο που αξίζει???
τελικά άλλον κατηγορείται με ψέμματα και άλλος θέλει όλη την δόξα δική του ,
έτσι συνέχισε έτσι , μερικά άτομα πρέπει να είναι πολύ περήφανα που σε αφήνουν
να συμπεριφέρεσαι και έτσι και να βρίζεις τους πάντες , καλά να περνάς και να μανουρίάζεις συνέχεια ,
έτσι τουλάχιστον θα έχεις κάτι να ασχολείσαι , ένα μεγάλο μπράβο για την συμπεριφορά σου , μπορείς να συνεχίσεις
να με βρίζεις με την πρώτη ευκαιρία έτσι κι αλλιώς γραμμένο σε έχω πλέον  , είσαι και εσύ του συστήματος αυτού του σαιτ
βρίζεις όποιν θέλεις , προσβάλεις όποιον θέλεις και όλα καλά , δεν σβήνονται τίποτα , ενώ μόλις γράψουν κάτι για σένα ή
για μερικούς ακόμα ξαφνικά όλα σβήνονται , σε είχα για έξυπνο , αλλά χαρακτηρισμό τον έξυπνων ανθρώπων είναι το χιούμορ
κάτι που εσύ δεν ξέρεις τι είναι και ούτε το αναγνωρίζεις και πάνω σε αστεία και καλά επιχειρήματα σου βρίσκεις άλλη μια φορά
ευκαιρία να με βρίσεις , να σε χαιρόμαστε  

αααα σου έκανα και μία αναφορά , όχι ότι περιμένω να γίνει κάτι ,απλά για να δούν όλοι τι συμβαίνει   

ηρέμησε μωρέ και εσύ έλεος να πούμε
ξεκολλάτε όλοι πια,πιο συστημα του σάιτ και χαζομάρες....
γιατι βαζεις πληθυντικο στα γραφόμενα σου....πες ονοματα αν ειναι

τα εχεις κανει μαντάρα με όλους,ηρέμησε λέμε...εχουμε σοβαρα προβληματα...εδω γραφουμε για να κανουμε χαβαλε
ειδικα εσενα δεν σε εχει πειραξει κανενας
αν ειχαν γραφτει για εσενα αυτα που γραφτηκαν για μενα και καποιους αλλους τι θα εκανες?
ξεκόλλα λέμε και πάμε παρακατω  :hi:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
κοιτά να δεις , είναι και με βρίζει συνέχεια και έχει την ανοχή όλων
ήρεμος είμαι , γιατί πάντα νομίζετε ότι νευριάζω , γιατί περνατε αυτή την εικόνα ?
αν ήταν χαβαλές ακόμα και εσύ που τα έχεις πλακάκια μαζί του θα του έβαζες λίγο χέρι
όσο για τα άλα που γράφεις θα σου στειλω πμ , το μόνο που θα σου γράψω είναι
ότι ξεχνάς ότι με είχαν ξεσκίσει με ψέμματα πρίν μερικά χρόνια κλώνοι
ενώ και πριλ λίγους μήνες με άλλα ψέμματα  και ανακρίβιες πάλι ο φιλαράκος σας  
πού όπως ήθελε τα παρουσίαζε και τα έλεγε , αλλά ξέχασα με είχε ηχογραφήσει  :grin: :grin: :grin:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
τρώγε ποπ κορν εσύ ...αν ήταν για κανα γνωστό σου θα είχαν σβηστεί ποστ και θα είχαν πέσει προηδοποιήσεις
τώρα τίποτα , όπως παλιά ....ξέρεις εσύ.

Τι περιμένεις καλέ μου Ξανθόπουλε...  :woldman:

Όλο τρώει ποπ κορν και πίνει καφέδες...  :coffee: :coffee: :coffee:

Πρόκειται περί γνωστού μπαχαλάκια....   :orchestra: :orchestra: :orchestra:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κοιτά να δεις , είναι και με βρίζει συνέχεια και έχει την ανοχή όλων
ήρεμος είμαι , γιατί πάντα νομίζετε ότι νευριάζω , γιατί περνατε αυτή την εικόνα ?
αν ήταν χαβαλές ακόμα και εσύ που τα έχεις πλακάκια μαζί του θα του έβαζες λίγο χέρι
όσο για τα άλα που γράφεις θα σου στειλω πμ , το μόνο που θα σου γράψω είναι
ότι ξεχνάς ότι με είχαν ξεσκίσει με ψέμματα πρίν μερικά χρόνια κλώνοι
ενώ και πριλ λίγους μήνες με άλλα ψέμματα  και ανακρίβιες πάλι ο φιλαράκος σας  
πού όπως ήθελε τα παρουσίαζε και τα έλεγε , αλλά ξέχασα με είχε ηχογραφήσει  :grin: :grin: :grin:

Του έχω πει να μην σε βρίζει,όπως και για άλλους...
Απλά μερικές φορές σε πιάνει μια μανία καταδίωξης...και ενώ έχεις τρελές γνώσεις...κάθεσαι και αναλώνεσαι σε χαζομάρες...
Στα είπα και στο τηλέφωνο τις προάλλες που μιλάγαμε όλοι μαζί με ανοιχτή ακρόαση!
Να ξέρεις δεν υπάρχει κανένα κατεστημένο στο σάιτ..ούτε ειδική μεταχείριση σε κάποιους...

Και σε εσένα έχουν πει τρελά ψέμματα για μένα....τι να κάνουμε έτσι είναι!
Εγώ τους έχω γράψει όλους στα αρχίδια μου και στην πούτσα μου...
Με όποιον θέλω μιλάω και με όποιον συναντηθώ τσαρκάρω!
Απλά πράματα... :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Του έχω πει να μην σε βρίζει,όπως και για άλλους...
Απλά μερικές φορές σε πιάνει μια μανία καταδίωξης...και ενώ έχεις τρελές γνώσεις...κάθεσαι και αναλώνεσαι σε χαζομάρες...
Στα είπα και στο τηλέφωνο τις προάλλες που μιλάγαμε όλοι μαζί με ανοιχτή ακρόαση!
Να ξέρεις δεν υπάρχει κανένα κατεστημένο στο σάιτ..ούτε ειδική μεταχείριση σε κάποιους...

Και σε εσένα έχουν πει τρελά ψέμματα για μένα....τι να κάνουμε έτσι είναι!
Εγώ τους έχω γράψει όλους στα αρχίδια μου και στην πούτσα μου...
Με όποιον θέλω μιλάω και με όποιον συναντηθώ τσαρκάρω!
Απλά πράματα... :hi:
ρε μπίλη τι μανία καταδίωξης με δουλέυείς....θα μου πείς ότι δεν βλέπω τι διαβάζω...
ρε άντε μαζεψτετον , μετα βγαίνει και  ζέρο και με λέει κλάψα.....αλλά αυτός γουστάρει ότι γίνεται
και του αρέσει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom