Κι εγώ ξέρω.
δεν ξερεις.... ;)
Κι εγώ ξέρω.
Όντως...
Στις μαλακίες είναι απολαυστικός....
γατακι,ξερεις πιανου κλωνος ειναι ο extraman? :-* :-* :-*
Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος σήμερα που να έχει δική του γνώμη ή άποψη, με την έννοια ότι η γνώμή του ή η άποψή του
να είναι κτήμά του, καινούριες εντελώς, δικό του προϊόν. Όλες οι απόψεις, όλες οι γνώμες, όλες οι πεποιθήσεις
που έχει ο καθένας είναι κάποιου άλλου. Κάποιου που τα είπε πριν από εμάς, κάποιου που τα έδωσε σε εμάς
και εμείς απλά ξεσκαρτάρουμε και επιλέγουμε ποιά γνώμη ή ποιά άποψη θα κρατήσουμε και ποιά ή ποιά θα απορρίψουμε.
Σας απάντησε ο Πέλοψ κύριε Μπίλυ. Σημειώνω ωστόσο ότι εκτός των οραμάτων που σας διακατέχουν
έχετε άβαταρ έναν που περπατά εμπρός αλλά δεν βλέπω να κάνει τίποτα τελικά.
Μόνο περπατάει. Αν είμαι κλώνος, οφείλετε να με διαγράψετε. Απλά πράγματα.
Χαιρετώ, δεν εχώ να προσθέσω τίποτα άλλο.
Η απάντηση είναι λοιπόν ότι αν βολτάρει διαρκώς χωρίς να γαμάει, καταλήγοντας δέκτης ύβρεων από τσατσάδες
τσάτσους και πουτάνες, χαρακτηρίζεται ως μαλάκας ή εγκεφαλικά νεκρός.
Φυσικά μπορεί να βρίσκεται στο στάδιο του εθισμού ή να χαρτζηλικώνεται ή-γιατί όχι-να συμβαίνουν όλα μαζί.
Βεβαίως μπορεί να χαρακτηριστεί πούστης, ανίκανος ή ακόμα και γύφτος. Πλήθος επιλογών.
Και επειδή ήξερα ότι θα ποστάρετε, να σημειώσω ότι είναι πολλοί που χαρακτηρίζονται έτσι, ως προς το άνωθεν ποστ.
Αφήστε τα χαρωπά ιμότικον λοιπόν όπως και τους καφέδες διότι κινδυνεύετε να χαρακττηριστείτε προμότορας της Νestle
και συγκεκριμένα του nescafe classic. Τώρα μπορώ να την "κάνω".
attention whore εισαι ρε πουστη μουΚαι εγώ πόσταρα,επειδή ήξερα ότι θα περιμένετε να ποστάρω....
attention whore εισαι ρε πουστη μου
ισα μωρηΓλύψε μου τις νωντο/αρχιδάρες.... :-* :-* :-*
ισα μωρη
Φρόνιμα.kane kamia enimerosi
;)Φρόνιμα.
...Προφανῶς οἱ 2 ἀνωτέρω ἀξίζουσιν καὶ μεγαλύτερον ἔτι ἀξίωμα. Ἀλλὰ τώρα ἡ διοίκησις θὰ εὑρεθῇ εἰς τὴν θέσιν διαιτητοῦ διαπράξαντος βαρὺ σφάλμα κατὰ μίας ὁμάδος ἐπιζητοῦντος νὰ τὸ ἰσοσταθμίσῃ. Τοιουτοτρόπως μετ' οὐ πολὺ θὰ ἀντιμετωπίσωμεν τὴν κατάρρευσιν τοῦ ἀξιακοῦ συστήματος τοῦ ἱστοτόπου.
Ἐν πάσῃ περιπτώσει τὸ θέμα εἶναι ἐκτενέστατον.
......Όντως...
Στις μαλακίες είναι απολαυστικός....
... Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα...
Καλα που δεν ρωτησες για το ποιος σκότωσε τον Κένεντι γιατι έχει απαντηθεί... Πιστεύω ομως τα δικα μου ερωτήματα ειναι πιο σημαντικαΠοιος σκότωσε τον Τζων Αυλακιώτη;
Σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;
Τα έμαθες τα νέα πατέρα; :'(
Γιατί δεν βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο;
Κιθαρίστας ή ντράμερ;
Πιστεύω ομως τα δικα μου ερωτήματα ειναι πιο σημαντικα
Κ γιατι την λυπασαι? Αμωλατην να ξαλαφρωσειςΚι εγώ πιστεύω πως αν συνεχίσεις τις ερωτήσεις ένα γαμωσταυρίδι (για να μη πω Χριστοπαναγία...) το έχεις σίγουρο.
Κόψτο λοιπόν.
......Καλα που δεν ρωτησες για το ποιος σκότωσε τον Κένεντι γιατι έχει απαντηθεί... Πιστεύω ομως τα δικα μου ερωτήματα ειναι πιο σημαντικα